29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtěla bych se zeptat jaké zkušenosti máte s orientálním tancem??
Kam chodíte, co si oblékáte, jak vás to baví a jak se vám daří
Není tady
Salomko, vždyť přece víš, že rok při tom budeš vypadat nemožně
tak po čem ještě pátráš ?
Není tady
Našla jsem prima stránku tak se chci podělit www.orientalniobchod.cz
No a myslím že rok mi stačit nebude já jedu na pětiletky
Na Jablíčkách nikdo tak jsem koukla sem
Není tady
popelko, to máš tedy pravdu, já se taky cítím úplně nemožně, čím více pokračujeme, tím je to horší. Ale nevzdávám to.
Salome - já mám buď dlouhou, širokou sukni, případně kalhoty - dole rozšířené, tričko a penízkový šátek, taneční cvičky.
Není tady
Jen na ty taneční cvičky jsem nikde nenarazila kde jsi je koupila??
Není tady
Já jsem je koupila v Novém Jičině. Zadej si do vyhledávače taneční nebo gymnastické cvičky a vyjede ti více odkazů.
Není tady
Nelo tam já jezdím nejméně jednou týdně, kde přesně?? Na náměstí v tom obchodě kde předtím prodávali látky??? Nebo v jiném sportu??
Není tady
Sandro to je fakt strašné no to radši to sádýlko na tý pr... budu mít
musí to být šok mít jen půl zadku
Není tady
To je hrůza s tím zadkem
Aspoň to odradí ty hezky vypadající ženský, když to může takhle dopadnout. Nebo si udělat na půlkách křízky a napsat nesát, na každou zvlášť a na stehna tady sát.
Já jsem byla párkrát a líbilo se mi moc, je to krásnej relax. Izolace protažení a úplně mě tam dostaly ty laškovací pohyby Tam mrkneš, onam dáš ručku. Je to moc hezký
Cinkavej šátek s penízkama mě nějak moc nezaujal, ale mně se líbí necinkací s volnejma šňůrečkama....
Není tady
666salome napsal(a):
Sandro to je fakt strašné
no to radši to sádýlko na tý pr... budu mít
musí to být šok mít jen půl zadku
Jo,jo, je to hrůza. Nejhorší je, že jsi při vědomí, jen necítíš spodek a tudíž nemáš přehled o tom, jestli ti řežou ten správný "kousek"... Já mám taky zadek a raději než na liposukci,jsem byla na spinningu
Není tady
spining je určo bezpečnější a co teprv ten adrenalin při sportu to je droga
ale při liposukci bych hledala maximálně adrenalin ze strachu
Není tady
666salome napsal(a):
spining je určo bezpečnější a co teprv ten adrenalin při sportu to je droga
ale při liposukci bych hledala maximálně adrenalin ze strachu
A není možný, si tam ten tuk zase nechat dosát? Spousta ženských v USA chce mít zadek jako Jennifer Lopez a prý si tam ten tuk nechávají dosát...??
Není tady
Salome, tady máš kontakt na ty cvičky - WINS, Karla Dedeciusová, Dolní brána 53, 741 01 Nový Jičín, tel. fax 556 702 394, www.wins.cz.
Já jsem tam osobně nebyla, vyzvedla mi je kámoška a taky mi je majitelka posílala na dobírku. Je to někde u autobusového stanoviště, vedle textilky.
Upravil(a) Nela (26. 3. 2007 11:15)
Není tady
sandra napsal(a):
A není možný, si tam ten tuk zase nechat dosát? Spousta ženských v USA chce mít zadek jako Jennifer Lopez a prý si tam ten tuk nechávají dosát...??
Pokud bude mít někdo zájem o dosátí tuku já nabízím svůj a že by stačil na pár pr...
Není tady
666salome napsal(a):
sandra napsal(a):
Pokud bude mít někdo zájem o dosátí tuku já nabízím svůj
a že by stačil na pár pr...
Já můžu svojí "pr..." taky nabídnout na dosání,prosím
Není tady
Nelo prosím tě a jaké jsi ty cvičky vybrala , klouzavé na tanec nebo neklouzavé na gymnastiku??
Není tady
Salome, teď nevím docela přesně, ale myslím, že klouzavé na tanec.
Není tady
Už se mi ozvala ta paní z té firmy v NJ prodejnu nemají alemůžu k ní na provozovnu. Můžu si je jít vyzkoušet a koupit
takže si stačí vybrat.
Teď mám dilema černé nebo bílé
Není tady
Salome, tak já nemám ani černé, ani bíle, ale objednala jsem si ty stříbrnošedé s gumou do kříže a jsem fakt spokojená. Moc pěkně na noze vypadají, ale mám malou nohu objednala jsem si 37. Paní je ochotná, moje kolegyně taky u ní byla na provozovně a jelikož neměla její číslo na skladě, tak ji je na počkání ušila, aby nemusela jet znovu. Jsou taky mnohem levnější, než v obchodě a mají více vzorů. V obchodě jsem viděla jen černé a bílé.
Není tady
Není tady
Zlatá střední cesta stříbrné a taky mě zaujaly ty s tou gumou do kříže, vypadají zajímavě
Není tady
A v čem na ten orient vlastně chodíte? Líbí se vám ty podprsenky s těmi flirty a podobně?
Není tady