6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj Holky, chci se zeptat, dnes(i včera trošičku)me píchá na pravé straně podbříšku, jak je slepak, na dotek me to ale neboli nic a je to takove pichani,chvilema vubec, chvilema vic, pri sezeni me to ale neboli, jen pri chuzi nebo stoji.... a kamaradka mi tvrdi, ze bych mohla byt tehotna(neberu ted prasky), test nema smysl si zatim delat, protoze menstr. mam mit za 10 dní.
Když Vás bolelo bříško, jak hodně brzy po oplodnění??? a jak?? díky moc . K.
Není tady
To já nevím jak dlouho po oplodnění ale je fakt že mě bolelo dost, pořád jsem čekala že dostanu MS. ale to byly spíš takový křeče než píchání.
Není tady
Já práve nevím, když sedím je to ok, ... kdyz jdu tak ne.. ale jak kdy, chvilemi to citim dost, chvilemi vubec...takze nevim co to je... pockam a uvidim.
Není tady
Kamncinko,tohle jsem mela taky,dlouha leta,prehazovali si me chirurdie a gynda anikdo nic nevedel.Nakonec se myslim,ze to bylo asi od ovulace,mela jsem to vetsinou v polovine cyklu a bylo to protivny...hlavne se musi vyloucit slepak
Není tady
Kamchinko, nemůžeš mít cystu? Mě když takto píchá u slepáku, tak je to cystou.
Není tady
megan2 napsal(a):
Kamncinko,tohle jsem mela taky,dlouha leta,prehazovali si me chirurdie a gynda anikdo nic nevedel.Nakonec se myslim,ze to bylo asi od ovulace,mela jsem to vetsinou v polovine cyklu a bylo to protivny...hlavne se musi vyloucit slepak
ja uz to mela driv, a byla jsem na gynde, na chir. a taky nic.. ted by to vychazel ten prostredek ovulace...
Není tady
honey72 napsal(a):
Kamchinko, nemůžeš mít cystu? Mě když takto píchá u slepáku, tak je to cystou.
to nevim, byla jsem na gynde na prohlidce v unoru a nic tam nebylo
Není tady
Kamchinko, já mám takové bolesti při ovulaci. Dr. mi vysvětlil, že je to tím, jak vajíčko opouští vaječník.
Není tady
zuzanka napsal(a):
Kamchinko, já mám takové bolesti při ovulaci. Dr. mi vysvětlil, že je to tím, jak vajíčko opouští vaječník.
hm, snad jo
Není tady
Mě bolelo v podbřišku při ovulaci. A v těhu, když rostlo bříško a vytahovali se vazy.
Není tady
já bych to taky tipovala na ovu nebo na tu cystu, v říjnu jsem byla na kontrole a nic neviděl a v lednu mi našel 5 cm potvoru!!!! Vyčkej do konce cyklu a uvidíš, jestli to za pár dní přestane, bylo to ovulací a možná se ti tam hnízdí malý vetřelec
Není tady