29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No to není jedno, nebo bys snad chtěla, aby vejce honilo spermie?
Není tady
detajlistko ... hele, ale co ty víš, kdyby to napomohlo demografickému vývoji ... ženským asi mateřský pud zůstane, ale chlapi nám pohodlnijó ....
Není tady
No však...nějak se to musí na chvilenku přibrzdit... Přece já se ve škole učila, že jsou lidí na světě tři miliardy... a už tenkrát se bilo na poplach, jakože demografická katastrofa... Naštěstí se za chvilku přestěhujou všichni do velikomegalogigapolí a nám.....................nám zůstane vééééénkooooooov! Cééééélýýýýýýýý! S jedléééééma! A vílama! A trpajzlikááááma!!
Není tady
už aby to býýýýlooooo....
Není tady
Stačí si vyjet mezi jéééédle....
Není tady
lupina montana napsal(a):
No to není jedno, nebo bys snad chtěla, aby vejce honilo spermie?
tak to mě teda dostalo
Jak mladá krásná spermie se snaží překonat překážky, aby se dostala k vajíčku se zlatými vlásky...
Upravil(a) host eska (29. 3. 2007 15:01)
Není tady
lupina montana napsal(a):
Stačí si vyjet mezi jéééédle....
![]()
Máme je za barááákééééém
Není tady
Míša Kulička: No toto! Však jsem si myslela, že jsi ze velkoměsta Brna a ty...jedle! A to máte ušlechtilé, plebejské přírodní, nebo zdivočelé?
Host eska:
Přesně tak! Tak to je a má být! A teď si představ, že by si to vajíčko se zlatými vlásky rozmyslelo, že jako nebude sedět a pěkně vybírat, kterou že to spermijku pustí dál...ne, ono by si řeklo, že nějakou tu spermii samo užene....ach, prsty mi odmítají klepat do klávesnice při té představě....
Není tady
Já su sice rodilá brňanda, ale teďkon přebývám těsně vedle (cca 20 km od Brna) ... a v Brně jen pracuju. Optimální model
Není tady