29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, stává se vám také, že když přijde ovulace, myslíte pořád na sex a je vám skoro jedno s kým?
Já to nikdy nezažila, brala jsem HA 10 let, tím pádem žádná ovulace neprobíhala a teď po vysazení jsem z toho vedle jak ta jedle.
Stává se mi to pravidelně každý měsíc, začně mě píchat na levé straně v podbřišku, trvá to tak den a zhruba tak tři dny poté jsem tak "nadržená", že to ani není možný. Jinak jsem totiž spíše zdrženlivá a sex nemusím klidně 3 týdny, aniž bych si na něj vůbec vzpomněla.
Když si to uvědomím, říkám si, že je to hrůza, jak nás ovládají hormony.
Není tady
Janico, uklidním tě. To se mi stávalo i s HA a teď bez ní je to ještě horší.
jo mám to taky ,je to prima kort ,když manža velice rád pomůže od "nadrženosti"
Jenže bacha minulý měsíc mi tak pomáhal až jsem z toho těhotná:dudlik:no je to sranda.....
Tak bacha na neukočírovatelné tužby...když by jste otěhotnět neplánovali....my jsme sice chtěli v létě no tak se to povedlo trošku dřív....
Není tady
Nikdy jsem nezjistila, kdy mám vlastně ovulaci. Naše dvě děti se nám narodily tak, že jsme se pouze dvakrát za 21 našich společných let milovali bez ochrany v den, kdy se určitě nemůže nic stát - těsně před měsíčkami, a jsou z toho dvě skvělé děti.
majkafa napsal(a):
Nikdy jsem nezjistila, kdy mám vlastně ovulaci. Naše dvě děti se nám narodily tak, že jsme se pouze dvakrát za 21 našich společných let milovali bez ochrany v den, kdy se určitě nemůže nic stát - těsně před měsíčkami, a jsou z toho dvě skvělé děti.
Taky pěkný
Není tady
ahoj janica
ja tabletky beriem 6 rokov a i keď ovulácia neprebieha, tak sú dni v mesiaci, kedy som an neudržanie. moje telo asi vie kedy tá ovulácia má byť keby mohla volám to, že mám ruju. všetci sa mi zdajú byť akýsi krajší a príťažlivejší a ide ma z toho poraziť. zatiaľ to ale nikto nezneužil
inak stavím sa,že je to obľúbená časť mesiaca môjho muža
Není tady
Já to mám přehozený, já mám na sex největší chu´t, když to dostanu. No,v lastně furt, ale když to dostanu tak taky, jinak nevim Já nevím přesně den, dky ovulaci mám, takže těžko říct, možná i v ty dny.
Není tady
podľatoho, ako poznám tú vyššie , tak tá má ovuláciu furt
Není tady
Haha Nety to je sexuální mašina, tu bych nebrala jako objektivní vzorek
Prostě příroda to má vymyšlený, aby lidstvo nevymřelo
Není tady
Já jsem zcela objektivní. já za to nemůžu, že jak se o mne otře, mám na to chu´t tak to asi furt ovuluju, no.
Není tady
asi jsem ještě ovulaci nepřestala mít
to mi ještě nenapadlo, že na TO myslím právě proto, že mám ovulaci, já si pořád myslela, že jsem zdravý, průměrný chlap....
Není tady
No to mam tak nejak jak Cilka. Tak to jsme tady asi chlapi v suknich dva!
Není tady
Já mám asi ovulaci permanentně - chronickou
Není tady
Jdu se podívat jestli jsem kluk, protože mám chuť skoro pořád, tak to asi budu taky mít ovulaci.
Není tady
taky jste mě zmátly, že nevím kdo jsem :-))
Není tady
Ve dnech ovulace, souloží polovina populace
Není tady
že bych měla ovulaci tak často?
Není tady
a pořád nepřestala....
Není tady
Všichni tu souložíte jako diví a mně řeknete, že nejsem objektivní, pcha!
Není tady
Dobrá Nety, omlouvám se a beru zpět
Není tady
Jsem ráda, že připouštít, že jsem naprosto stejně standardní vzorek jako všichni sotatní
Není tady
TAK TO AŽ NA PÁR VYJÍMEK MÁM NEPŘETRŽITOU OVULACI
Není tady
Takže naprosto standartní vzorek babinetek kromě mě má ovulaci nepřetržitě
Není tady
V tom případě já mám ovulaci hlavně když jsem zrovna bez partnera.
Není tady