Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 22. 3. 2007 14:49

Áda1
♥♥♥♥---

Re: První láska

No to máš vlastně pravdu Vanilko............u nás je to to samý, ideální pár nikdo nic netuší, moje rodina považuje mého muže za naprostou jedničku i moje babičky stojí při něm víc než při mně,....kdyby jenom věděli............ i když té poslední krize si část rodiny všimla, ale všichni to přičítali pracovnímu vytížení mého manžela, nikoho nenapadlo uvažovat jinak........a já jim to nevyvracela

http://bd.lilypie.com/jgq2p2/.png

24.8. ultrazvuk viděny 2 srdíčka

Není tady

#27 22. 3. 2007 14:59

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Ádo, moje kamarádky říkají mému muži Mirek Dušín, mají ho za dokonalého a opravdového muže.

Není tady

#28 22. 3. 2007 15:03

majkafa
Host

Čím to je, že "ideální páry" dopadají takhle? Taky jsme byli 20 let ideální pár. Pro všechny příbuzné a známé a hlavně pro mne to byl blesk z čistého nebe. dumbom

#29 22. 3. 2007 15:04

Marikaa
♥♥♥♥♥--

Holky já to měla podobný kapitulation všude pan dokonalý, kámošky mi ho záviděly, nikdy o mě neřekl nikde nic špatného...jen já si "furt stěžovala" a vymýšlela si...hm....když jsem pak po rozvodu přišla jen s částí věcí, tak se naši hodně divili vissla není to jednoduché, hlavně když člověk má rád víc než ten druhý tillfreds

Není tady

#30 22. 3. 2007 15:58

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

jestli to berete tahle, tak jsem taky pořád se svou první láskou - skoro 8 let, 4 roky manželé, jedno dítě máme, druhé čekáme - a zatím je to moc fajn - snad nám to vydrží...

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#31 22. 3. 2007 18:37

Maniše
♥♥♥♥---
Místo: něco jako Hoštice :-)

Jéé první láska hjarta taky napíšu svůj románek. Dodnes na to vzpomínám s úsměvem na tváři smile Bylo to když mi bylo 16. Nejdřív takové jen procházky, držení se za ruce, diskotéky. Pak jsme plánovali první milování. Jenže než k tomu došlo, tak jsme se rozešli. Já si našla jiného první milování proběhlo s ním. Jenže pořád jsem milovala JEHO - mou první lásku. Takže po roce jsme zkoušeli dát vztah opět dohromady, ale skončilo to jen jednou společnou nocí a pak se mi odstěhoval do ciziny grater Pořád jsem ho milovala. Před pár lety se zase vrátil a ozval se mi, chvíli jsme si psali, chtěl to zase zkusit, jenže to já už byla s někým jiným a když se mi ten vztah rozpadl, tak zase on měl slečnu. Takže jsme se míjeli a míjeli. Teď už se nevídáme vůbec, každý máme svůj život. Nedávno se mi o něm zdálo gloria Teď mám svého přitele a jsem s ním moc spokojená a snad budu už napořád... hjarta

http://beta.loga.cz/kategorie/loga_melodie/animace2/happytube/550086.gif

Není tady

#32 22. 3. 2007 19:29

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Já už měla tři první lásky a každá byla docela jiná. Ta první správně platonicky romanticky rozervaná roll, osud nám nepřál atd. Ta druhá dramaticky italská  sjuk A ta třetí vypadá "opravdová". Klidnější, vážnější a taková, která hory přenáší styrka.  Nešly by mezi sebou porovnat.

Není tady

#33 22. 3. 2007 19:37

Slvinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Střední Čechy

Presne to citim stejne jako Daniela...
Prvni hodne platonicka... Dalsi, ktera se da nazyvat laskou, byl 4 letej vztah plnej odrikani, bolesti, ale taky strasne nadhernejch chvil, na ktery budu jeste dlouho vzpominat (ale celkove jsem rada, ze to skoncilo!)... A ted prozivam takovou tu PRVNI opravdovou lasku, kdy vim, ze se na nej muzu spolehnout, i kdyz nejsme porad spolu tak vim, ze me ma rad a je to proste fajn... Proti tomu 4letymu vecnymu a nekoncicimu reseni je to pohadka...
Ale kdo vi, jak to dopadne!!!

cool

Není tady

#34 31. 3. 2007 9:16

misa1234
♥♥♥♥---

Ja uz mohla byt s moji prvni laskou uz od 10 let, ale zkazilo se to. Dneska mam za manzela muze a OBA to citime a jsem s nim hjarta  Drzim Vam palecky. Jinak byla to laska na prvni pohled ve tride? A nebo jste se postupem casu do sebe zamilovali?

Není tady

#35 1. 4. 2007 8:18

aja000
♥♥-----

s mou první láskou jsem od16 let manželé 21 let dohromady s chozením 24 let,azatím si myslím ,ze nic lepšího mě nemohlo potkat,samozřejmě neměli jsme to jednoduché,byly i krize,tak jako je to všude ,ale když to slyším kolem sebe,že mají krizi po 3-4 letech a nenávidí se a jdou okamžitě od sebe ,okamžitě vše řeší razanrně a podle mě zkratově...je mi z toho nanic a neumím to pochopit,nakonec si nabalí někoho s kým se mají daleko hůře a vzpomínají na toho prvního ,že s ním to nebylo ař tak hrozné....až se postupem času na to dívají zpět......ale když dnes řeknete že váš partner je a byl váš jediný i po intimní stránce......dívají se na vás jako na dinosaura....

Není tady

#36 2. 4. 2007 10:24

misa1234
♥♥♥♥---

aja000 napsal(a):

s mou první láskou jsem od16 let manželé 21 let dohromady s chozením 24 let,azatím si myslím ,ze nic lepšího mě nemohlo potkat,samozřejmě neměli jsme to jednoduché,byly i krize,tak jako je to všude ,ale když to slyším kolem sebe,že mají krizi po 3-4 letech a nenávidí se a jdou okamžitě od sebe ,okamžitě vše řeší razanrně a podle mě zkratově...je mi z toho nanic a neumím to pochopit,nakonec si nabalí někoho s kým se mají daleko hůře a vzpomínají na toho prvního ,že s ním to nebylo ař tak hrozné....až se postupem času na to dívají zpět......ale když dnes řeknete že váš partner je a byl váš jediný i po intimní stránce......dívají se na vás jako na dinosaura....

Souhlasim s tebou, ze po 3 - 4 letech maji lidi kriri. Proc by musel mit kazdy krizi vid? Ja jsem vdana skoro rok a nechape jedna kamoska, jakto ze je vsechno v poradku? Jeji mamka je nekolikrat rozvedena a sama nema chlapa  a je ji po 30 letech. Ja jsem sice mela kdysy smulu na partnery, vydrzela jsem tak 1 mesic, ale proste jsem vedela ze NE, ze to neni TO co by melo byt. Jak jste resili krizi? Jakou jste meli tu krizy?

Není tady

#37 2. 4. 2007 16:03

aja000
♥♥-----

pro misu1234- neměli jsme to vůbec jednoduché manža na vojně tehdy na 2 roky já s malým v podnájmu...když přišel kluk chodiluž do školky dostali jsme malou podnikovou garsonku...začali jsme stavět svůj vlastní domek 13 km od bydliště svépomocí...po práci hezky do monterek a hurá na stavbu i s malým .....po 2 letech jsme se stěhovali do svého....ale neměli jsme žádné zařízení.....ale štastni ,jako blechy že konečně máme své bydlení stěhovali jsnme se po 4 ale do svého...a pomalu jsme se zařizovali.....dnes v domku bydlíme14 let...kluk už je na vysoké.....no nevím ,jak jsme to mnohdy zvládli....ale přežili jsme to ...taky jsme se pohádali....ale pak se to přešlo a jelo se dál....nevím dnes je taková doba ,když mladí nemají hned vše ,tak se hádají ....my jsme mnohdy neměli ani na chleba ,když jsme stavěli......ale aspon si vážíme toho co máme...nic jsme nedostali zadara..asi jsme neměli čas vymýšlet kraviny .....pořád jsme se na něco těšili,,,,

Není tady

#38 2. 4. 2007 17:31

misa1234
♥♥♥♥---

aja000 napsal(a):

pro misu1234- neměli jsme to vůbec jednoduché manža na vojně tehdy na 2 roky já s malým v podnájmu...když přišel kluk chodiluž do školky dostali jsme malou podnikovou garsonku...začali jsme stavět svůj vlastní domek 13 km od bydliště svépomocí...po práci hezky do monterek a hurá na stavbu i s malým .....po 2 letech jsme se stěhovali do svého....ale neměli jsme žádné zařízení.....ale štastni ,jako blechy že konečně máme své bydlení stěhovali jsnme se po 4 ale do svého...a pomalu jsme se zařizovali.....dnes v domku bydlíme14 let...kluk už je na vysoké.....no nevím ,jak jsme to mnohdy zvládli....ale přežili jsme to ...taky jsme se pohádali....ale pak se to přešlo a jelo se dál....nevím dnes je taková doba ,když mladí nemají hned vše ,tak se hádají ....my jsme mnohdy neměli ani na chleba ,když jsme stavěli......ale aspon si vážíme toho co máme...nic jsme nedostali zadara..asi jsme neměli čas vymýšlet kraviny .....pořád jsme se na něco těšili,,,,

Jee, je to moc pekny a drzim Vam palecky. GRATULUJU tummenupp  My s manzelem zijeme v cizine  jeste u jeho rodicu { je to cizinec}.Zijeme, jako normalni rodina.Nezijeme v luxusu,ale taky ne bidne. My dva, jak jsme se poznali a v tych zacatcich, citili jsme uz, ze chceme byt spolu a mame pevny vztah. hjarta  Meli jsme uz velikou zkousku, ze pres 3 mesice jsme se nevydeli, meli jsme 3 mesice vztah na dalku. Ja byla v CR a soucasny manzel v cizine, pak jsem se prestehovala k nemu a za par mesicu jsme meli svatbu. Mame sve bydleni, ktere si zarizujeme, takze za par mesicu uz snad pujdeme bydlet sami do sveho. Verim,ze zkousky jeste budou. Chtela bych se te zeptat, meli jste lasku na prvni pohled a nebo jak to bylo s Vama? Meli jste krizy, ve 3, 7 letech? Jak to bylo?

Není tady

#39 3. 4. 2007 2:07

aja000
♥♥-----

pro misu1234-  no láska na první pohled no nevím.....spíš něco co tě k tomu člověku moc přitahuje...je to ,jak se dnes říká ,,charisma,, něco co tam  je navíc...nebo nevím ,jak to popsat,ale určitě víš o čem mluvím...co s jiným necítíš.... prostě je to o ničem...není tam ten bonus...a takové ty krize ,jak píšeš po3,7 letech nic takového,jak to vidím a ohlédnu se nazpět prostě jsme se prkotinama co nestály za řeč nezabývali....a ani na to nebyl čas...v kterém státě žiješ.... a co rozdíly kulturní jiné zvyky atd...společná řeč. kdysi jsem četla ,-že manželství je jako orchestr,který taky aby uměl něco společně zahrát a stálo to za to musí se nejdříve spolu sladit a proto cvičí...taky když to někomu nejde netreskne hned třeba s trubkou ...a jde k popelářům...

Není tady

#40 3. 4. 2007 2:10

aja000
♥♥-----

pro misu1234-  no láska na první pohled no nevím.....spíš něco co tě k tomu člověku moc přitahuje...je to ,jak se dnes říká ,,charisma,, něco co tam  je navíc...nebo nevím ,jak to popsat,ale určitě víš o čem mluvím...co s jiným necítíš.... prostě je to o ničem...není tam ten bonus...a takové ty krize ,jak píšeš po3,7 letech nic takového,jak to vidím a ohlédnu se nazpět prostě jsme se prkotinama co nestály za řeč nezabývali....a ani na to nebyl čas...v kterém státě žiješ.... a co rozdíly kulturní jiné zvyky atd...společná řeč. kdysi jsem četla ,-že manželství je jako orchestr,který taky aby uměl něco společně zahrát a stálo to za to musí se nejdříve spolu sladit a proto cvičí...taky když to někomu nejde netreskne hned třeba s trubkou ...a jde k popelářům...

Není tady

#41 3. 4. 2007 15:47

misa1234
♥♥♥♥---

aja000 napsal(a):

Ahoj, ano preste to. My uz od prvni chvile, my mase silny magnet a nemuzeme byt bez sebe. To je fakt sila.  rodna Samozrejme jsem myslela na to hnet, ze zit v jine zemi, chapes ne? yikes   Meli jsme takovou zkousku a nevideli se ty mesice, denne jsme byly v kontaktu. Pak jak sme zacali spolu zit, od te doby bez sebe nikam na delsi dobu nejdem.A po par mesicu vzali.  hjarta   Vim, o cem mluvis. Vsak ja kdysy jsem mela smulu na chlapy, nevydrzela jsem s nikym dlouho { nespali jsme spolu}, ale drzeli za ruce pusa, vedela jsem, ze to neni TO co ma byt.Ne nebyla jsem lehci skurt  Rozesla jsem se. Ale s mym manzelem jsme to chteli OBA to je samozrejme podminka. Nemuze chtit jenom jeden. Je fakt, ze to neni jenom tak zit v jine zemi.Zvykla jsem si tady. Verim, ze jeste nastanou zkousky. Chtela jsem se te zeptat, tvuj muz je k tobe nejak ladeni vzhledove? Ja na to neverim. Nejdulezitejsi je to charisma mezi dvouma. Dekuju moc za rady godlike

Není tady

#42 4. 4. 2007 19:45

aja000
♥♥-----

pro misu1234-ahojky miso zdravím moc jsem neporozuměla otázce jestli jsme k sobě laděni vzhledově.....napis mi na opatrilovap@seznam.cz

Není tady

#43 4. 4. 2007 19:49

misa1234
♥♥♥♥---

aja000 napsal(a):

pro misu1234-ahojky miso zdravím moc jsem neporozuměla otázce jestli jsme k sobě laděni vzhledově.....napis mi na opatrilovap@seznam.cz

Ahoj, dekuji moc za tvuj mail, rada napisu. smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí