Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 21. 3. 2007 14:18

Helina
♥------
Místo: Praha
Registrovaný: 28. 1. 2007
Příspěvky: 18

Podnikání přes net.

Ahojky,
doufám, že mi budete moct poradit.
Chci si založit internetový a později i kamenný obchůdek - sekáček s novým i použitým zbožím.
A teď co k tomu potřebuju a hlavně, kde nakupovat věci ne moc drahé, tak aby se mi to vyplatilo ?
Moc díky.
Hela


http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;28/st/20060214/n/Adamek/k/3396/age.png

Není tady

 

#2 21. 2. 2008 17:53

Simonas
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 15. 1. 2008
Příspěvky: 833

Re: Podnikání přes net.

Ahoj Helino,
tak musis si udelat pruzkum trhu, zda je vubec realne, aby jsi v tomto podnikala.  To znamena cenovou politiku, konkurenci, distribuci, logistiku, promotion atd. Nakup obleceni pres internet a navic pouziteho je trochu riskantni. Musel by to byt znackovy sekac, treba outletovy. Muzes toto obleceni nakupovat v zahranici - sekace, trhy v EU je spostua statu. Zrizeni internetoveho obchodu neni tezke. Bud si to udelas vsechno sama, nebo najdes nekoho kdo ti to udela nebo zaplatis firmu. Ono vytvorit webovky neni problem, ale problem je abys byla videt. Tudiz musis mit prolinky, bannery a hlavne adwords. Za to se plati a ne malo. Potom taky musis mit dohodu s bankou, aby bylo mozne platit ve tvem obchode platebni kartou. Na dobirku asi malo lidi objedna secondhandove veci. Taky si rozmysli, kde budes veci skladovat, zda je osobne budes nosit na postu nebo jestli pouzijes spedicni firmu. Taktez se plati za objem. Pro zrizeni online obchodu taktez musis mit zivnostensky list pro obchod, prodej a zprostredkovani. Dej si na to pozor, aby na tebe neprisli z financaku nebo zivnostenskeho - lidi radi zavidi a donasi. Hodne stesti, nenech se odradit a jdi do toho.


http://lb1f.lilypie.com/DZuYp2.png

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů