19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Stránky: 1 2
Maminky poraďte, chceme naemu Kubovi na památku udělat otisk ručičky a noičky do jedné kníky, kterou má, ale nevíme, jakou pouít barvu, aby byla nekodlivá a dala se pak umýt... PORAĎTE PROSÍM
Není tady
Já ten obtisk udělala rtěnkou, nejdřív na samostatný papír (kdyby se nepovedlo) a pak jsem to vloila do sloky a vlepila do kníky....
Není tady
Jééé, anet, vy máte úplně stejnou kníku
Máme kluka, radi bychom modrou barvičku
Není tady
Spirulko, tak zkus modrou rtěnku ale nééé, dělám si srandu. Já bych zkusila potravinářské barvivo, ale tenkrát mě to jaksi nenapadlo
Není tady
No my jsme právě koupili potrav.barvivo, jene je to práek a nějak teď nevím, co s tím a jestli to s tím vůbec půjde, tak mě napadlo, zda tu někdo nemá zkuenost s nějakou jinou barvičkou.
Není tady
Určitě to půjde, zkus to udělat hustí a pak namazat noičku s ručičkou....
Není tady
No tak já to zkusím, kdytak je to na tebe jestli se to nepovede.
Není tady
Já kdy jsem byla poprvé v porodnici tak při odchodu nám dělali památeční otisk noičky a máčeli v té genciánce. Ale radili a to doma obtáhneme slaboučkým černým fixem, e to po čase vybledne.
Upravil(a) happy (20. 3. 2007 15:19)
Není tady
Néééé, tak to néééé Nejdříve to zkus na nečisto jo? Abys na mě pak nenadávala!!!!
Není tady
Není tady
Spirulo, já se snaám obtiskávat kadý měsíc ( noo občas mi to nevyjde) ale koupila jsem si prstové barvičky- ty jsou absolutně nezávadný( pouívala jsm je ve kolce s dětma ) - stály mě kolem 100 Kč a jsou super je tam 6 barev, jsou hodně hutné, take si namíchá ve podle svého ;-) http://www.anabelka.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=450
tady jsem nějaké nala, ale mám jinou značku KOH-I-NOR ale myslím, e princip je stejný
ju taky nejdřív na papír, děláme jich několik, ne se povede. Ju a jak vidí, tak raději před koupáním
Upravil(a) l.lucililinka (20. 3. 2007 15:26)
Není tady
Luci, dík za odkaz a fotku, zkusím to potravin.barvivo, kdy ho mám doma a kdy to nepůjde, tak nejdřív vynadám anet a pak zkusím ty barvičky co máte vy a před koupáním
Není tady
Tak drím pěstčky, a Ti ti to jde dobře- ju mám ozkoueno e je lepí troku hustí konzistence dej vědět jak Ti to lo
Není tady
jo jo, prubnu to dnes večer, dám pak vědět, dík za rady
Není tady
Tak jsem si koupila "prstové barvy" a lo to pěkně Noičky byly v pohodě,ale ručička v jednom měsíci nám moc nela,protoe je malá měla pořád v pěsti.Ale nakonec se povedlo. Smýt to lo krásně
Není tady
My jsme pouili prstové barvy (modrou, lutou a červenou)
Není tady
Tak jsem to chtěla zkusit s tím potravinářským barvivem (modrým), otevřu sáček a najednou koukám, e to mám na ruce, chci to umýt a vůbec to nelo, tak barva letěla do koe, jetěe jsem tím nenatřela Kubu , take potrav.barvivi neee, a jdu koupit ty prstové barvy:)
Není tady
Dík za dotaz a za vyzkouení. U jsem se chystala taky na potravinářskou barvu.
Take hurá pro prstové barvičky.
Není tady
Lenino, nemá zač Nevím jestli takhle hodně barví vechna potrav.barviva, ale to od výrobce Kovandovi s.r.o. teda jo, jetě teď to mám na palci.
anet, no začínám mít podezření, es to na mě uila schválně
Není tady
spirula napsal(a):
Tak jsem to chtěla zkusit s tím potravinářským barvivem (modrým), otevřu sáček a najednou koukám, e to mám na ruce, chci to umýt a vůbec to nelo, tak barva letěla do koe, jetěe jsem tím nenatřela Kubu
, take potrav.barvivi neee, a jdu koupit ty prstové barvy:)
Jojo, právě jsem ti chtěla napsat, e potravinářská barva nejde dolů, ale vidím, e jsi na to přila sama:-)
Není tady
Já jsem pouila genciánovou vodičku z lékarny (je to taková ta fialová) a lo to i pěkně dolů.
Není tady
No, my jsme rucicky a nozicky jen fotili, nenapadlo me udelat k tomu otiky:-((. Acho jo, holky, kde jste byly driv:-).
Upravil(a) Halina (21. 3. 2007 8:57)
Není tady
S tou genciánkou teda nevim nevim, ta jde pěkně blbě dolů, ne?
Není tady
Stránky: 1 2