29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahoj holky, chci se zeptat, kdy jste po porodu zacaly cvicit a jak jste cvicily, aby jste napomohly svinuti delohy.
A druhy dotaz je ohledne vasich zkusenosti s nastrihem hraze. Jak dlouho vas bolelo siti a osetrovaly jste to nejak? A takovy intimni dotaz, jak to vase siti vypadalo, mate tam taky jakoby takove uzliky, nebo hrbolky. No proste me zajima cokoliv o tom, jak se vam to hojilo a jak to vypadalo,moc dik
Není tady
Já jsem Hanulko pila v šestinedělí kontryhel. A když jsem šla potom na kontrolu, dr mě pochválil, že se vše krásně zahojilo. Když tak si dej do vyhledávače kontryhel - je na zpevnění dělohy, a na různé ženské potíže.
Není tady
Já byla několikrát denně ve vaně a sprchovala jsem si jizvu vlažnou až chladnou vodou, hodně mi to pomohlo a brzy jsem i přestala krvácet..Po porodu jsem necvičila ani by se do 6tinedělí moc nemělo, ale hodně mi pomohlo spaní na břiše, to miluju tak jsem si to vychutnávala
Není tady
Ahoj Haňule a spol. Hráz mám taky střihlou, ale to šití už skoro nebolí. Časté sprchování vlažnou vodou je nejlepší, taky jsem hodně aplikovala, a taky mažu gelem z dubové kůry.
Jo a hrbolky mám, vlastně celej takovej sešitej proužek(hrbol) a co si pamatuju po prvním porodu budou tam hrbolky dlouho-dlouho, ale nebudou nijak vadit.
Cvičit zatím necvičím, jednak se to nemá přehánět ten první měsíc, a pak pohybu mám spousty. Dělohu mám svinutou už z porodky. Na to je nejlepší ležení na břiše, jak píše Klaris. Teď už mám s tím ležením teda konec, neboť spojené mlékarny mi to nedovolují.
Není tady
Hani..co já si pamatuji tak hrbolky tam byli taky jsem se často sprchovala a zahojilo se to tak zhruba do dvou mesícu.možná i dřív.ted jsem se nedávno koukala do zrcátka,jestli je tam třeba jizva.ale vubec nic jen maličkej mini flíček
Není tady
tak ja som mala fájny nastrih hradze auky bolelo ma to asi 3 týždne mala som to hrbolate bolo to sposobene šitím a stehmi ale po takých cca 5-6 týždnoch ostala mi už len fialova jazva, ked Ti vypadnu stehy ono sa to narovna a bude bez hrbolkov neboj
Není tady
Stránky: 1