Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 20. 3. 2007 11:58

Haňule
♥♥♥♥♥♥-

cviceni po porodu a zkusenosti se sitim hraze

Ahoj holky, chci se zeptat, kdy jste po porodu zacaly cvicit a jak jste cvicily, aby jste napomohly svinuti delohy.

A druhy dotaz je ohledne vasich zkusenosti s nastrihem hraze. Jak dlouho vas bolelo siti a osetrovaly jste to nejak? A takovy intimni dotaz, jak to vase siti vypadalo, mate tam taky jakoby takove uzliky, nebo hrbolky. No proste me zajima cokoliv o tom, jak se vam to hojilo a jak to vypadalo,moc dik

http://lilypie.com/pic/090314/hTx6.jpghttp://b3.lilypie.com/OclOp1/.png
24. mesic:  11,2 kg  88 cm, 27.mesic 12 kg  93 cm
http://lilypie.com/pic/2009/11/23/ltiW.jpghttp://lb1f.lilypie.com/J484p1.png

Není tady

#2 20. 3. 2007 12:15

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: cviceni po porodu a zkusenosti se sitim hraze

Já jsem Hanulko pila v šestinedělí kontryhel. A když jsem šla potom na kontrolu, dr mě pochválil, že se vše krásně zahojilo. Když tak si dej do vyhledávače kontryhel - je na zpevnění dělohy, a na různé ženské potíže.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#3 20. 3. 2007 12:55

Klaris
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Pardubice - Polabiny

Já byla několikrát denně ve vaně a sprchovala jsem si jizvu vlažnou až chladnou vodou, hodně mi to pomohlo a brzy jsem i přestala krvácet..Po porodu jsem necvičila ani by se do 6tinedělí moc nemělo, ale hodně mi pomohlo spaní na břiše, to miluju tak jsem si to vychutnávala smile

Není tady

#4 20. 3. 2007 13:15

Evice
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Západ

Ahoj Haňule a spol. Hráz mám taky střihlou, ale to šití už skoro nebolí. Časté sprchování vlažnou vodou je nejlepší, taky jsem hodně aplikovala, a taky mažu gelem z dubové kůry.
Jo a hrbolky mám, vlastně celej takovej sešitej proužek(hrbol) a co si pamatuju po prvním porodu budou tam hrbolky dlouho-dlouho, ale nebudou nijak vadit. smile

Cvičit zatím necvičím, jednak se to nemá přehánět ten první měsíc, a pak pohybu mám spousty. Dělohu mám svinutou už z porodky. Na to je nejlepší ležení na břiše, jak píše Klaris. Teď už mám s tím ležením teda konec, neboť spojené mlékarny mi to nedovolují. madwink

Není tady

#5 20. 3. 2007 13:54

miselinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: CR
Web

Hani..co já si pamatuji tak hrbolky tam byli    roll taky jsem se často sprchovala a zahojilo se to tak zhruba do dvou mesícu.možná i dřív.ted jsem se nedávno koukala do zrcátka,jestli je tam třeba jizva.ale vubec nic jen maličkej mini flíček   cool

Není tady

#6 20. 3. 2007 14:20

Miss
♥♥♥♥♥♥-

tak ja som mala fájny nastrih hradze auky bolelo ma to asi 3 týždne mala som to hrbolate bolo to sposobene šitím a stehmi ale po takých cca 5-6 týždnoch ostala mi už len fialova jazva, ked Ti vypadnu stehy ono sa to narovna a bude bez hrbolkov neboj smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí