6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den,
můete mi někdo poradit? Chtěli bychom s přítelem jet v červenci na dovolenou na Slovensko. Nejlépe někam k termálům. Chtěli bychom si to uít. Jetě musím podotknout, e pojedema sami dva a tak chceme i sami bydlet, take pokud můete doporučit i ubytování pouze pro dva. Nepřipadá v úvahu, e bychom bydleli s někým cizím třeba v jednom apatrmánu nebo bungalovu.
Můete mi tedy doporučit, kam jet? Kde je krásně. A dát i nějaké tipy na ubytování a výlety a tak. Moc díky
Upravil(a) Jarka (20. 3. 2007 10:04)
Není tady
Jarko, jeďte do Liptovskýho Mikuláe nebo někam do jeho okolí. Je tam Tatralandia a nedaleko Beeňová (termály) a přitom do Západních a Nízkých tater je Blízko. I na Velkou Fatru.
Díky za radu, o tatralandii u jsem taky slyela, zkusím si o tom něco najít. Jinak já u jsem na slovensku byla, v Roháčích, a taky jsme tam někde byly v termálech tedy tvrdili to a voda byla fakt teplá ) ne pro mě, já ráda vyřící)
Není tady
je to www.tatralandia.sk. ale to u asi ví.
není to ádná levná sranda, ale já tam byla asi 3x a líbilo se mi tam.
teď za pár týdnů se chystám do Beeňové. Tamní voda prý blahodárně působí na psychiku. Tak se do té vody naloím na dva dny
p.s. a ta voda je fakt hodně teplá...
V Beeňové jsme byli před 2 lety a je to tam moooc příjemný. Blízko je Liptovská Mara, Ledové jeskyně, dají se dělat výlety na kopce... Rohodně jsme se nenudili.
Taky jsme byli v Podhájské, taky pěkný. Ale není tam moc kam na výlety.
Koukni na ubytování na net, uřčitě něco najde. Vdycky jsme bydleli v apartmánku jen pro nás dva.
Není tady
v červenci je to preplnené Poliakmi,tak sa sna čo najskôr nájs také ubytovanie,aké Ti vyhovuje,slovenske.cz majú toho dos http://slovenske.cz/objekty/hotelmisto2 … slat.y=330
prajem dobrý výber
Není tady
Jarko,
termály jsou také vy Vyných Rubachách (na dohled Vysoké Tatry) a nebo ve Vrbovém. Jaké je tam ubytování nevím, ale nějaké hotely tam byly. Ve vyných Rubachách je také kráter po sopce, je v něm termální voda a velice příjemný záitek koupat se tam. Bohuel byla jsem tam u víc jak před 5 lety a tak nevím, jak se to tam změnilo. Tenkrát jsme si uívali koupání a turistiky po Tatrách - moc hezký.
Není tady
Nasi chodia kazdorocne do vrbova, su tam velmi spokojni...je tam penzion, maju svoju izbu, no super...skus popozerat na nete a objednat
Není tady
Není tady
Podhájska.... http://www.podhajskakupko.szm.sk/
Není tady
Na Podhajsou jsou velmi dobré odezvy, u proto e je tam slaná voda a je to něco "jiného".
My s oblibou jezdíme do SLádkovičovo - Vincov les, je to z Moravy kousek a nové rekonstruované. Moné i na jednodenní výlety. NEdaleko je taky vesnice Smolenec kde je zámek a krasová jeskyně Driny. Doporučuju vemi deseti.
Není tady
Já doporučuji túrovo, je tam moc krásné termální koupalitě, není to aquapark, kadý si tam najde svoje, léta to budují a vylepují kadým rokem, já to moc doporučuji, centrum města je taky celkem pěkná a přes most se prochádzí do maďarského Ostrihomu s bazilikou, která je dominantou a je otevřená pro veřejnost. Co se týče ubytování tak je na kadém kroku, nevím jáké máte finanční monosti, pro asi nejnáročnějí je přímo v areálu hotel Thermal, jinak kopec bungalovú chatek, domu atd, stačí jen hledat
Není tady
Za mě je to taky oblast kolem Liptovského Mikuláe, protoe tam se nudit nebudete. Samotný Mikulá má hezké náměstí, kde můete posedět, poblí je Liptovská Mara (vodní nádr) no a dva největí aquaparky a termály v této oblasti Beeňová a Tatralandia. V obou je je aquapark, tak teplé bazény. V letní sezóně se vak připravte na "mrtě lidí" a počítejte, e taky ceny jsou nejlevnějí. Za jeden lístek jsme dávali caa 40 euro. Na druhou stranu v Tatralandii leíte v teplém bazénu a koukáte na hory kolem sebe. Nádhera.
Není tady
Nevíte o nějakém sluném kempu na Zemplínské íravě, kde by se dal o prázdninách tak na 10 dní postavit přívěs?
Děkuji za tip.
Není tady