Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 20. 3. 2007 8:20

Jarka
♥♥♥♥---

Dovolená u termálů - můžete poradit

Dobrý den,
můžete mi někdo poradit? Chtěli bychom s přítelem jet v červenci na dovolenou na Slovensko. Nejlépe někam k termálům.  Chtěli bychom si to užít. Ještě musím podotknout, že pojedema sami dva a tak chceme i sami bydlet, takže pokud můžete doporučit i ubytování pouze pro dva. Nepřipadá v úvahu, že bychom bydleli s někým cizím třeba v jednom apatrmánu nebo bungalovu.
Můžete mi tedy doporučit, kam jet? Kde je krásně. A dát i nějaké tipy na ubytování a výlety a tak.  Moc díky

Upravil(a) Jarka (20. 3. 2007 10:04)

Není tady

#2 20. 3. 2007 8:34

host5522
Host

Re: Dovolená u termálů - můžete poradit

Jarko, jeďte do Liptovskýho Mikuláše nebo někam do jeho okolí. Je tam Tatralandia a nedaleko Bešeňová (termály) a přitom do Západních a Nízkých tater je Blízko. I na Velkou Fatru.

#3 20. 3. 2007 9:47

Jarka
♥♥♥♥---

Díky za radu, o tatralandii už jsem taky slyšela, zkusím si o tom něco najít. Jinak já už jsem na slovensku byla, v Roháčích, a taky jsme tam někde byly v termálech tedy tvrdili to a voda byla fakt teplá ) ne pro mě, já ráda vyřící)

Není tady

#4 20. 3. 2007 10:39

host5522
Host

je to www.tatralandia.sk.    ale to už asi víš. smile

není to žádná levná sranda, ale já tam byla asi 3x a líbilo se mi tam.
teď za pár týdnů se chystám do Bešeňové. Tamní voda prý blahodárně působí na psychiku. Tak se do té vody naložím na dva dny smile

p.s. a ta voda je fakt hodně teplá... smile

#5 20. 3. 2007 10:52

Gia
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

V Bešeňové jsme byli před 2 lety  a je to tam moooc příjemný. Blízko je Liptovská Mara, Ledové jeskyně, dají se dělat výlety na kopce... Rohodně jsme se nenudili.
Taky jsme byli v Podhájské, taky pěkný. Ale není tam moc kam na výlety.
Koukni na ubytování na net, uřčitě něco najdeš. Vždycky jsme bydleli v apartmánku jen pro nás dva.

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1VrIGXDASuAKh96.png  http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1U7IGXDASwQKk57.png

Není tady

#6 27. 3. 2007 6:29

pachola
♥♥-----

v červenci je to preplnené Poliakmi,tak sa snaž čo najskôr nájsť také ubytovanie,aké Ti vyhovuje,slovenske.cz majú toho dosť http://slovenske.cz/objekty/hotelmisto2 … slat.y=330
prajem dobrý výber

Není tady

#7 28. 3. 2007 7:55

Marie N
♥♥♥♥♥♥-

Jarko,
termály jsou také vy Vyšných Ružbachách (na dohled Vysoké Tatry) a nebo ve Vrbovém. Jaké je tam ubytování nevím, ale nějaké hotely tam byly. Ve vyšných Ružbachách je také kráter po sopce, je v něm termální voda a velice příjemný zážitek koupat se tam. Bohužel byla jsem tam už víc jak před 5 lety a tak nevím, jak se to tam změnilo. Tenkrát jsme si užívali koupání a turistiky po Tatrách - moc hezký.

S ženou je to jako s obrazem, hlupák nepozná jakou má cenu dokud nezjistí jak mnoho je za ni ochoten dát druhý.

Není tady

#8 30. 4. 2007 13:24

nika1971
♥♥-----

Nasi chodia kazdorocne do vrbova, su tam velmi spokojni...je tam penzion, maju svoju izbu, no super...skus popozerat na nete a objednat

Není tady

#9 30. 4. 2007 13:26

nika1971
♥♥-----

Není tady

#10 9. 5. 2007 14:23

Emma
♥♥♥♥♥--
Místo: Bratislava

Ak chceš nájsť poklad, musíš na tenký ľad. rodna

Není tady

#11 22. 7. 2007 10:18

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Na Podhajsou jsou velmi dobré odezvy, už proto že je tam slaná voda a je to něco "jiného".
My s oblibou jezdíme do SLádkovičovo - Vincov les, je to z Moravy kousek a nové rekonstruované. Možné i na jednodenní výlety. NEdaleko je taky vesnice Smolenec kde je zámek a krasová jeskyně Driny.  Doporučuju všemi deseti.

Mája

Není tady

#12 24. 8. 2015 13:27

RencaTupa
♥♥-----

Já doporučuji Štúrovo, je tam moc krásné termální koupaliště, není to aquapark, každý si tam najde svoje, léta to budují a vylepšují každým rokem, já to moc doporučuji, centrum města je taky celkem pěkná a přes most se prochádzí do maďarského Ostrihomu s bazilikou, která je dominantou a je otevřená pro veřejnost. Co se týče ubytování tak je na každém kroku, nevím jáké máte finanční možnosti, pro asi nejnáročnější je přímo v areálu hotel Thermal, jinak kopec bungalovú chatek, domu atd, stačí jen hledat smile

Není tady

#13 19. 6. 2017 15:57

isazkycom
♥------

Za mě je to taky oblast kolem Liptovského Mikuláše, protože tam se nudit nebudete. Samotný Mikuláš má hezké náměstí, kde můžete posedět, poblíž je Liptovská Mara (vodní nádrž) no a dva největší aquaparky a termály v této oblasti Bešeňová a Tatralandia. V obou je je aquapark, tak teplé bazény. V letní sezóně se však připravte na "mrtě lidí" a počítejte, že taky ceny jsou nejlevnější. Za jeden lístek jsme dávali caa 40 euro. Na druhou stranu v Tatralandii ležíte v teplém bazénu a koukáte na hory kolem sebe. Nádhera.

Není tady

#14 31. 3. 2018 19:45

MadlaJ
Administrátor

Nevíte o nějakém slušném kempu na Zemplínské Šíravě, kde by se dal o prázdninách tak na 10 dní postavit přívěs?
Děkuji za tip.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí