29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Uz se pomalu zacinam pripravovat na presun do Cech (prijedu asi na dva mesice), a jedna z veci, co me zajima, je s jakymi plenkami jste spokojene. Ja pouzivam tady v Japonsku "Merries", ale ty jsou asi japonske a u nas je nemaji. Z tech co maji i u nas tu maji asi jen Pampers. S temi nemam dobru zkusenost, mela jsem casto mokrou postylku a Ryu cela zadicka spinava a obleceni mokre, moc nam nesedely. Pak jsme zmenily znacku a razem bylo po problemu. Casto jsem tu cetla, ze jste spokojene s Tesco plenkami. Vyrabi se i velka velikost? Az prijedeme, bude Ryu 10 mesicu a urcite bude mit pres 9 kilo. Tak to je asi velikost L? A jeste bych se chtela zeptat, odkdy ma cenu zacit davat plenky navlekaciho typu (nevim jak se jim rika ), ne ty se suchym zipem. Asi az zacne chodit a stat sam bez opory?? Je to teda dost fuska ho prebalovat, vzdycky mi utece.
Není tady
ahojky Sakurko.. mi opravdu na Letňátkách používáme ty Tescové..a jsme s nimi spokojené..dáváme je od mala a jsou i ty větší velikosti. Ted´kupujeme ty od 9-18kg
Také po nich prahneme..vždy hlídáme akce na ně
Ty navlíkací vůbec nevím..nemám s nimi zkušenosti..snad ti poradí jiná mamča
Tak at´vám to v Japonsku rychle uteče a jste brzy mezi svými tady v čechách ahojky Renča
Není tady
U nás vedou Tesco plenky fijalové, teď jsem si vzala na zkoušku Babylove z Dm drogerie a jsou na stejný způsob, taky bomba a ještě máme v oblibě plenky Cien z Lidlu, všechny tři mi přijdou úplně stejné akorát mají jiné obrázky
Není tady
Klaris napsal(a):
U nás vedou Tesco plenky fijalové, teď jsem si vzala na zkoušku Babylove z Dm drogerie a jsou na stejný způsob, taky bomba a ještě máme v oblibě plenky Cien z Lidlu, všechny tři mi přijdou úplně stejné akorát mají jiné obrázky
klaris prosím tě, a jsou ty plínky z lídlu na zádíčkách pérovací,jako tesco?-to je u mě totiž důležité....
Není tady
Plenky s lidla jsou super pérování na zádíčkách mají taky.A Sakuro ty navlékací plíny se dávají dětem co se učí na nočníček ještě jsem neslyšela,že by je někdo dával jen proto,že má neposedné dítko ony se také dělají jen velké.A až sem přijedeš tak my máme plenky označené váhovým rozpětím což u ryu bude asi
těch 7-15kg ale je to různé každý výrobce to má trochu jinak.Jinak je nazýváme mini,midi,maxi,junior pro vás maxi.
Není tady
Jo mají a balík stojí cca 53kč a je jich tam 14ks (8-16 myslím ), dělají ještě mini a maxi, když je mají v akci vyjde plínka na cca 3kč což je super..
Teď jsem koupila Huggies super flex 8-14 a jsou úplně na ... , jsou malý a malá je furt pročůrávala
, ty jsosu snad šatně značený nebo co
Není tady
Já s teskama moc spokojená nejsem, protékají nám pře nožičky :-(
Nám teda Huggies Super flex vyhovujou, ale používáme zatím trojky. Tesco fialové - chválím.
Dík za tip na Lidl, zkusím je.
Není tady
spam
Upravil(a) AndreaP. (25. 3. 2013 22:49)
Není tady
Spíš bych doporučovala látkové pleny než papírové když pominu to že používání látkových plen je šetrnější k životnímu prostředí tak je to podle mého názoru lepší i pro miminko,já používám AIO pleny a nikdy mi neprotekly,a kolik jsem ušetřila za papírové pleny...
Není tady