6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Misho my máme ve středu babičku a kadeřnici,tak jsme zadaní,zítra jedem do Čelákovic a v pátek máme volno.Půjdem sáňkovat?Hihihi Mikoo vyfotit bych se měla,nemám ádnou fotku na doklady.Tak ti to pak polu.Tak písněte holky moje milovaný jak máte zaneprázněný pátek.Přijedem kamkoli nebo vy k nám?Ale Viktor asi bude doma,tak raději pojedem my.
Není tady
Ja jsem ted zahledla golfky od firmy Hauck, je jich cela rada, maji kosik az na 3 kg..Ale nevim, zda jsou dobre..
Mikaa napsal(a):
anet já bych potřebovala nějakou káru s velkým koíkem, denně jezdím na potu s balíkama a bereme to rpocházkou a do těch koíčků se prd vejde. Já golfky mám Patrona, jsou bezva, ale opět ten úlonej prostor
Gabčulka- Portofino vypadá krásně viď? Mě se mooc líbí. Je ho koda no. Ten Tvůj nový kočárek vypadá moc dobře.
Jetě jsem koukala na Peg Perégo, má ho Jitu a Misha, ty mají ooobr koíky
Není tady
Hali - někde jsem četla od Raduzy, e Hauck nemá odpruení. Ale víc k tomu nevím, zkus jí napsat.
Kamarádka má Jeep od Haucka a říkala, e je v pohodě.
Není tady
Já mám kočárek Cam, sice ne ten typ jak píe ty ale já jsem moc spokojená s ním, jednak má krásný dizajn a dle mého má hodně výhod, hliníkový lehký rám dobře skládný a iroká prostorná korbička, já jsem hodně spokojená s touto značkou
Není tady