6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky holky. Tak zase hledám nějaký kočárek a nemůu se pochopitelně rozhodnout:-)
Nemáte některá kočárek CAM PORTOFINO? Jste s ním spokojené? Neviděla jsem ho naivo, jen z obrázků Není tam dost poznat jak má velký nákupní koík, o ten mi docela jde a jetě jestli je madélko spojené se sedačkou uprostřed takovým tím páskem, aby prcek nesjíděl z kočáru...? Moc Vám děkuji za případné postřehy
Není tady
Na to asi uslysis ruzne nazory... Ted o vikendu jsme se divali na par golfek a taky jsem ptala u prodavacky i na Camky. Ta mi je ale nedoporucila, ze je nerada nabizi kvuli tomu, ze nemaji takovy ten podnoznik, ze je kratky a prckum visi nohy.. a ze kocar je dost uzky, malo mista..
Není tady
Hali díky, to je fakt dobré vědět, tohle by mě třeba nenapdalo hernajs. Kdy on má kadá kočár prostě nějakou mouchu chjoo.
Jetě jsem koukala na Baby Design Sprint.
Vy jste nějaký předběně vybrali?
Není tady
jo, ja mam golfky vybrane kazdy den jine :-).Ty sprint myslim maji spojenou rukojet, a jsou pro me dost vysoke a neda se polohovat. Ja jsem je videla v realu v ajuty.cz .Ja bych to madlo mela skoro u krku:-). Tak vcera jsem se poptala na www.caryfuk.cz na goflky street http://www.caryfuk.cz/category/Kocarky- … uzne-vzory tak cekam na odezvu. A hlavne jeste na babinetu jsem zalozila nove tema udrzba golfek..Tyto prave nemaji tu folii..Dite jak beha, tak je asi budu mit rychle spinave..Asi pak budu improvizovat s kusem igelitu nebo resit nejakym prehozem..
Není tady
No koukám, e tady nic nevymyslim, budu muset někam vyrazit:-) Mě spojená rukoje nevadí. Pokd to jsou vyloeně golfky, tak to má ten koík dole na prd, nebo na plátěnku
Já se z těch kočárů zbláznim. To se nemůe dělat jeden typ?
Není tady
http://www.baby-eshop.cz/baby-dreams-ba … _cmp=zbozi
Holky, mám tady tyto golfky a jsem spokojená a Miulka taky.....
Není tady
Miko, mně se taky PORTOFINO moooc líbil na obrázcích, ale kdy jsem ho viděla v reálu, tak jsem byla zklamaná. Hlavně je pro nií rodiče, tak do 170 cm max, má dost nízko tu rukoje, má úzký sedák, take je spí pro drobnějí děti, potah není extra kvalitní....bádali jsme s manou hoodně dlouho, kadý den jsme měli jiného favorita, ale nakonec jsme teď v sobotu koupili pro naeho Adámka Hoco Monterio X-sportsline v béové barvě, je k vidění třeba na www.ajuty.cz. Jsem z něj nadená, pořád se na něj chodím dívat jak potřetěná a jako naschvál se teď zkazilo počasí, take stejně jezdíme hlubokým.
Není tady
anet já bych potřebovala nějakou káru s velkým koíkem, denně jezdím na potu s balíkama a bereme to rpocházkou a do těch koíčků se prd vejde. Já golfky mám Patrona, jsou bezva, ale opět ten úlonej prostor
Gabčulka- Portofino vypadá krásně viď? Mě se mooc líbí. Je ho koda no. Ten Tvůj nový kočárek vypadá moc dobře.
Jetě jsem koukala na Peg Perégo, má ho Jitu a Misha, ty mají ooobr koíky
Není tady
Ahaaa, tak teď u to chápu, take spíe takový sporáček co? Tak a teda dobře vybere!!!!
Není tady
Gabci, golfky Hoco jsou opravdu dobre a pekne. Uz podruhe jsem je mohla vyzskouset v obchode. Myslim, ze to byla dobra volba :-)..Ja tu odpovidam jako prodavacka, a jeste sama zadne nemam:-((.
Není tady
Tak jsem holky dneska viděla to PORTOFINO a je to fakt něco příernýho
Není tady
Já čekám tento týden golfky HOCO Falcon - je to podobné jako MOnterio, ale mají 2 rukojeti. To jsem volila z důvodů lepí skladnosti (máme malé auto). Hoco mám i velký kočár a jsem s ním spokojená. Tak doufám, e budu i s těmahle.
Bohuel jsem je v Praze nikde nenala, take jsem je koupila jen tak bez vyzkouení.
http://www.ajuty.cz/shop/falkon-golfove … l.378.html
Objednali jsme právě tyhle s nánoníkem. A v klokánku je měli jetě o kilo levnějí.
Upravil(a) Gia (20. 3. 2007 15:46)
Není tady
Cam Portofino se mi taky moc líbí, ale prý jsou fakt úzké a mají nízko stříku a nepolohovací opěrku nohou.
Ale co si vichni chválí, tak jsou Chicco CT 04. Jsou fakt pěkný a za dobrou cenu. A můe si dokoupit i tu hrazdičku. Prostě jsou fakt dobrý
Není tady
Veru a jdou u toho Chicca úplně poloit záda? My jsme na nějaký koukali a nely úplně do lehu.
Není tady
No to nejdou, ale jdou do skoro lehu. Ale tady je to videt jak to jde. Ale pro Miku u to nevadí ne? Jsou určený od 6 měsíců. Mimochodem koukala jsem na vae stránky a Mika je nádherná! A co u má vlásků! Tady jsou na MMB: http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=1367296#x
Není tady
Tak u ho máme Dopoledne jsem objíděla co se dalo a nic. Teď jsem si vyběhla jen tak nalehko tady do jednoho naeho zapadlého krámku a narazila tam na tenhle kočár
http://www.kojeneckepotreby.cz/?s=produkt&p=065547
Ten je tak prostornej, lehkej, dá se poloit úplně do lehu, má obr koík, bezva skládání a nebyl drahej S malou ho uzvednu, sedí si v tom jako princezna, je to vypolstrované. No lebedí si v tom. Tak uff jsem ráda, e iju
Veru mrkla jsem na ty Chicca, jsou to ty co jsem chtěla úplně původně, ale hoří mi ten nákupní koík, kvůli němu to nejde vlastně celé sklopit. Mía je cimprlik na to "rovný spaní"
Ty vlásky má naondulovaný, tchýně myslela, e jsem jí to nalepila Děkujeme za pochalu, to vdycky mámu zahřeje...známe to e...
Není tady
Jo a jetě teď koukám, e na tom odkazu stojí ten kočár přes pět, tak já ho koupila za 3 a půl
Není tady
Chicco CT 0.4 se mi taky libi, ale nemaji to predni madlo..A vyrobce termin dodani neustale posouva:-((.
Není tady
Mikoo a co Cam Apollo ? Je to sporák s váhou 8,5 a má koík docela velikej.Troku větí kolečka, ne golfky, ale taky otočný s aretací.Má ho kamarádka a kdybych nepotřebovala to skládání do golfek kvůli prostoru, tak bych do něj la. Materiály taky dobrý a dobrej nánoník.V http://www.detskydum.cz/ jsem ho viděla teď za necelý 3t. .
Aha, ty u ho má ...jsem si to nepřečetla celý
Upravil(a) Tynas (20. 3. 2007 18:22)
Není tady
Halina napsal(a):
Chicco CT 0.4 se mi taky libi, ale nemaji to predni madlo..A vyrobce termin dodani neustale posouva:-((.
Joo já jsem věděla, e jetě něco. A prý se nedá dokoupit ani ádné univerzální, protoe Chicco má ploché trubky na přidělání.
Není tady
Mikaa napsal(a):
Halina napsal(a):
Joo já jsem věděla, e jetě něco. A prý se nedá dokoupit ani ádné univerzální, protoe Chicco má ploché trubky na přidělání.
Ale na MMB u ho mají! To madlo jako.. A dokonce i s kočárkem. Ale je fakt e skoro vude u je to vyprodaný, protoe je o tyhle golfky děsnej zájem..
Miko tenhle kočár taky je hezkej, taky jsem na něj koukala Jetě je mu podobný Free Line Explorer, to je myslím novinka.. No co kdy nebude vyhovovat, prodá a koupí jinej ejo?
Není tady
Veru napsal(a):
Mikaa napsal(a):
Halina napsal(a):
Ale na MMB u ho mají! To madlo jako.. A dokonce i s kočárkem. Ale je fakt e skoro vude u je to vyprodaný, protoe je o tyhle golfky děsnej zájem..
Miko tenhle kočár taky je hezkej, taky jsem na něj koukala Jetě je mu podobný Free Line Explorer, to je myslím novinka.. No co kdy nebude vyhovovat, prodá a koupí jinej ejo?
No tak konečně to výrobci doklaplo. To je řekla bych u takovýho kočáru dost důleitý
U jsem ten ná testla a můu fakt doporučit No...uvidíme za měsíc no Novej u ale fakt shánět nechci
Není tady
Jé máte nový kočár kvůli cestě na potu? To je legranda.A je fakt pěkný.U se těím a nae zamilovance zas vyvezem do parku. Já jdu konečně zítra k holiči.Jedu i s Matouem a s babičkou,tak jsem zvědavá jak se probrodíme závějema.Zatím je jen mokro a to mě pěkně se.. Konečně se odhodlám udělat ze sebe člověka a ono mi to hned za dveřma zplihne.No nic troku jsem odbočila od kočárků
Není tady
Jío naopak, to s kočárkama dost souvisí
No ví já měla dva ty kočáry. Ten těkej co měla Mía od narození a golfáč, to bylo zase kvůli skladnosti jak jsme bydleli v 1+kk Velkej u jsem prodala a zítra si paní bere golfky. Ani jsem neprodělala Tak jsem z těch dvou kočáru zkříila jeden.
Jío po holiči se nám vyfo!!!
Není tady
hele, kdy u jsme u toho porovnávání! Na golfky mám fakt velký koík!!! Kdy koukám na ty odkazy, tak se divím, jaké jsem měla těstí, protoe já (kravka) se samozřejmě zamilovala do barvy - měla jsem růové období. Teď??? U ho nemám!!!!
ale Jitu! Ta ho má větí!!!! take se spojenou rukojetí je asi kočík lepí!
a ve středu jsem sama doma. Tatík přijede a ve čtvrtek (moná ) a kdy jste se tu tak sely. Kdy něco podnikneme? Já se holky hrozně nudím!!!
asi nikdy nebudu ten správný typ na mateřské dovolené
Není tady