29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Neznáte nějakou osvědčenou agenturu, která by mohla zařídit a pomoci s hledáním práce v zahraničí? V Anglii? A ještě jestli někdo znáte níže uvedenou agenturu a co si o ní myslíte? Díky Míša
http://www.zahranicniprace.cz/brigady-v … /index.htm
Není tady
Ahoj.
Zaplatila jsem pozadovany poplatek a obratem mi prisla brozura, nabidka praci na CD a dalsi nabidka sluzeb. V brozure se doctes o vecech, ktere se Ti mohou hodit, ale zrovna tak si tyhle informace najdes na netu. Nabidka prace je , podle me, orientacni... sami na to dopredu upozornuji( a nelzou :lol: ).. a hned Ti nabidnou, ze muzes obdrzet zdarma nove nabidky, ovsem neposlou je samostatne, ale jen kdyz si k nim objednas zivotopis a pruvodni dopis pro zamestnavatele... za ty samozrejme platis.... Dalsi nabidka sluzeb obsahuje prave vypracovani zivotopisu v angl., prohlaseni o bezuhonnosti atd. Musis to zvazit sama, ja uz jsem o nic dalsiho nezadala...
Osobne se mi zamlouva A-Z education nebo Student agency...
Nakonec jsem se rozhodla odjet do Londyna na blind a najit si neco az na miste...
Mej se fajn a hodne stesti!!! D. :)
Není tady
Jee, tak to ti moc děkuju za radu...zkusím to jak jsi napsala, A-Z nebo student agency, ale nevěděla jsem, že ti student agency může pomoct i s hledáním práce...no, zkusím to...
na blind, to nevim, na to bych asi neměla žaludek....to musíš být docela od rány, když pojedeš sama na blind a něco hledat až tam...
Díky a měj se hezky!
Daroly napsal(a):
Ahoj.
Zaplatila jsem pozadovany poplatek a obratem mi prisla brozura, nabidka praci na CD a dalsi nabidka sluzeb. V brozure se doctes o vecech, ktere se Ti mohou hodit, ale zrovna tak si tyhle informace najdes na netu. Nabidka prace je , podle me, orientacni... sami na to dopredu upozornuji( a nelzou).. a hned Ti nabidnou, ze muzes obdrzet zdarma nove nabidky, ovsem neposlou je samostatne, ale jen kdyz si k nim objednas zivotopis a pruvodni dopis pro zamestnavatele... za ty samozrejme platis.... Dalsi nabidka sluzeb obsahuje prave vypracovani zivotopisu v angl., prohlaseni o bezuhonnosti atd. Musis to zvazit sama, ja uz jsem o nic dalsiho nezadala...
Osobne se mi zamlouva A-Z education nebo Student agency...
Nakonec jsem se rozhodla odjet do Londyna na blind a najit si neco az na miste...
Mej se fajn a hodne stesti!!! D.
Není tady
Jedine, co Vam mohu doporucit pri hledani prace je PRECIST SI vse, co tam pisou o podminkach, jiz nekolikrat zminovana www.zahranicniprace.cz je sice podvod, ale v podminkach je napsano:
"- K poskytnutí našich služeb agentury musí mít klient podepsanou pracovní smlouvu a mít pracovní povolení, pokud je vyžadováno."
a take:
"Jako žadateli jsou mi za za registrační poplatek poskytnuty tyto služby:
- Zajištění ubytování dle výběru
- Zajištění dopravy přes cestovní agenturu či dopravní společnost
- Zajištění pojištění přes renomované pojištovací společnosti
- Kontrola pracovní smlouvy
- Zpracování dokumentace pro úřady
K odcestování bude klientovi povoleno, až bude mít od naší společnosti zkontrolovanou pracovní smlouvu. Tato služba je bezplatná."
Nic o tom, ze by meli v popisu prace zprostredkovani prace, jasne, kdyz se podivate na tu stranku celkove, zavadi to takovy dojem...A to je ten problem, takovehle agentury zpolehaji na to, ze jim zaplatite, aniz byste si poradne precetli, co vlastne ptatite. Proto se vzdycky ptejte ptejte ptejte a konkejte na reference...
Není tady
Takže to mám chápat tak, že mi tedy tato agentura moc nepomůže?
Edisse napsal(a):
Jedine, co Vam mohu doporucit pri hledani prace je PRECIST SI vse, co tam pisou o podminkach, jiz nekolikrat zminovana www.zahranicniprace.cz je sice podvod, ale v podminkach je napsano:
"- K poskytnutí našich služeb agentury musí mít klient podepsanou pracovní smlouvu a mít pracovní povolení, pokud je vyžadováno."
a take:
"Jako žadateli jsou mi za za registrační poplatek poskytnuty tyto služby:
- Zajištění ubytování dle výběru
- Zajištění dopravy přes cestovní agenturu či dopravní společnost
- Zajištění pojištění přes renomované pojištovací společnosti
- Kontrola pracovní smlouvy
- Zpracování dokumentace pro úřady
K odcestování bude klientovi povoleno, až bude mít od naší společnosti zkontrolovanou pracovní smlouvu. Tato služba je bezplatná."
Nic o tom, ze by meli v popisu prace zprostredkovani prace, jasne, kdyz se podivate na tu stranku celkove, zavadi to takovy dojem...A to je ten problem, takovehle agentury zpolehaji na to, ze jim zaplatite, aniz byste si poradne precetli, co vlastne ptatite. Proto se vzdycky ptejte ptejte ptejte a konkejte na reference...
Není tady
Taky by mě zajímalo, zda se to vyplatí a není to žádný výdrb... Zítra se chystáme s přítelkyní tam zaregistrovat. Dnes jsme se šli osobně doptat do výše zmíněné agentury na další otázky, zjistit jak to funguje. Podle mě by vše mělo být v pořádku a vypadají seriozně. Ze všech agentur co jsem našel na netu a co jsem si přečetl z diskuzí mám z této agentury nejmenší "strach" . Chceme si něco vydělat, naučit se jazyk, získat nějaké zkušenosti s práci a ubytováním v zahraničí, případně získat nějaké kontakty a myslím, že tato agentura by pro první krok byla pro nás nejlepší... ale šasem, až budeme vědět co a jak, by zajet někam na vlastní pěst mohlo být výhodnější. Pokud má někdo s touto agenturou nějaké osobní zkušenosti, tak pište... zajímá mě všechno
.
Není tady
Ok, raději ještě počkám a uvidím podle reakcí...raději než naletět každá korunka dobrá...
Wonder napsal(a):
Taky by mě zajímalo, zda se to vyplatí a není to žádný výdrb... Zítra se chystáme s přítelkyní tam zaregistrovat. Dnes jsme se šli osobně doptat do výše zmíněné agentury na další otázky, zjistit jak to funguje. Podle mě by vše mělo být v pořádku a vypadají seriozně. Ze všech agentur co jsem našel na netu a co jsem si přečetl z diskuzí mám z této agentury nejmenší "strach"
. Chceme si něco vydělat, naučit se jazyk, získat nějaké zkušenosti s práci a ubytováním v zahraničí, případně získat nějaké kontakty a myslím, že tato agentura by pro první krok byla pro nás nejlepší... ale šasem, až budeme vědět co a jak, by zajet někam na vlastní pěst mohlo být výhodnější. Pokud má někdo s touto agenturou nějaké osobní zkušenosti, tak pište... zajímá mě všechno
.
Není tady
Tak to štve i mě... ale nedělej to... přes tuhle agenturu ne... mrkni na http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … p;l=895292
Není tady
No tak na tu agenturu kašlu, povedlo se mi něco vygooglit:
http://forum.londyn.sk/viewtopic.php?t=100
http://prace-v-zahranici.punterlink.cz/
http://iforum.cuni.cz/IFORUM-1942.html? … n=version1
jsem rád, že jsme do toho nešli, ale i tak mě ta myšlenka na brigadu v zrahraničí stale neopustila a určitě chci tyto prázdniny někam jet, na blind si netroufnu, tak pokud nenajdu nic lepšiho - třeba nějaké kontakty, známosti, tak to vidim asi na studentagency...ale asi i tak to bude tezke se nekam dostat
Není tady
nechci nic říkat ale 96% agentur je podvod. s agenturami to opravdu nemá cenu. No a ještě teď před létem se jich vynořilo habaděj. již zmiňovaná práce v zahraničí je opravdu podvod, tento člověk má ještě pár dalších internetových stránek jako zahranicnivprace, 1prace (nevim jestli to je spravne) atd. ale obere vas jen o 2500. takovej ajob bez mrknuti obere o 7000.
Není tady
ahoj měla bych dotaz moje drahocenná dcera přišla domů s nápadem, že by jela pracovat do zahraničí se svojí kamarádkou http://www.pracovnipobyty.cz/pracovni-p … index.html a ukázala mi tuto stránku. Nikdy jsem s touto agenturou nebyla a tak jsem se vás chtěla zeptat, jestli jí někdo znáte??? Díky předem
Není tady
ahoj my jsme byli s touto společností na dovolené a byli jsme spokojeni. A když jsem hledala o nich informace, tak si pamatuji, že mluvili o této agentuře velmi kladně a spokojeně. Tak přeji hodně úspěchu.
Není tady
Odskoušenou znám jen www.eurostaff.cz, ale nabírají jen do zdravotnictví. Kamarád pracuje v Emirátech ted pres ne.
Není tady
Ivano a ten Eurostaff pracuje i v jiných zemích? nevím, jestli bych se do Emirátu nebála...neberou treba do Anglie?Jela bych pryč hned...
Není tady
Emiráty jdou si myslím, horší by bylo do Arábie. Kamarádka je letuška v Emirátech a je moc spokojená.
Není tady