18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtěla jsem se Brňáků optat, kde se dají koupit tyto zubní kartáčky. Hodně jsem si je oblíbila, protoe jsou opravdu jemné, ale mám problém, e nevím, kde je sehnat. Ty poslední co jsem měla jsem pořídila v Praze, ale tam se teď nedostanu.
Nevíte? Poraďte Přes net to kupovat nechci, zbytečně platit potovné navíc se mi nechce, aby nebylo potovné vyí ne samotná cena kartáčku.
Díky
Není tady
Mají to v lékárně na Kobliné. Já je tam kupuju.
Jinak si myslím, e kadá větí lékárna je bude mít.
Upravil(a) Leila (22. 3. 2007 9:45)
Není tady
Huráááá, díky Já je právě kdesi viděla v jednom solárku, jene jsem tam teď naběhla a bylo tam něco u úplně jiného Nedám na ně dopustit, ostatní i kdy měkké dětské jsou proti němu rejáky
Není tady
Tyhle kartáčky taky pouívám (jsou fakt nejlepí) a mají je v kadé lékárně. Nebo v skoro kadé určitě, nikdy jsem neměla problém ho sehnat. Jen v Brně na Vinohradech ho měli o 10 Kč draí ne jinde:).
Já je kupuju dětem. Malá má celkem problém se zuby, doporučila jí to zubařka a fakt jsou super. Tak to kupuju i synovi.
Není tady
Kdysi jsem tenhle kartáček viděla u své spolubydlící, nejdřív jsem se jí smála, e má kartáček "po babičce", ale od té doby nepouívám jiný...
Ve Vaňkovce v té speciální prodejně pro zuby! Vdycky ho tam kupuju. Taky jsem zkusila to nové Paro soft, je taky skvělý! Napřed se mi moc nezdál, kdy mi ho slečna předváděla, ale dala jsem se přemluvit a nelitovala jsem.
Není tady
Sice nejsem z Brna, ale kartáčky Curaprox pouívám a zatím je měli v úplně kadé lékárně, kterou jsem navtívila
Není tady
u nás v lékárně nemají dobrý výběr barev, a my jsme zvyklí kadý na svou barvu, tak raději kupuju v té Vaňkovce, tam je velký výběr
Není tady