6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
maya napsal(a):
samolibého, rádoby vtipného, ale krajně netaktního frajírka (skutečně alias Jeňýka?? )
ale no jistěééé... mě kdyby natočili a pořádně sestříhali tak budu ten nejnenáviděnější člověk v republice
Myslím, že pro děti je mnohem lepší, když se jim máma věnuje
Vážně ty děti vypadaly jako že se jim rodiče věnují? Pak teda fakt nechápu proč byly tak vyžraný a vykulený z obyčejnýho odpoledního vejletu do přírody. Možná tomu nerozumim ale dítě kterýmu se rodiče věnujou vypadají dost odlišně a nemusí mít zrovna značkový oblečení
lepista napsal(a):
Pro mě to byl "umělohmotný" díl.
Jo tak to jsou ale všechny. Všechny jsou jen někdy více někdy méně zdařilým sestřihem a vždycky si musí člověk uvědomit že ty lidi jsou ve slušným stresu z tý kamery.
Electra napsal(a):
ale to jak se pak předváděli mi už přišlo příšerně trapné.
Já neříkám že to občas nebylo trochu "přes čáru" ale celkem pro to mám pochopení......
Není tady
Teda ale Jeňýk nás zvládl jednou ranou........ :-)
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Vážně ty děti vypadaly jako že se jim rodiče věnují? Pak teda fakt nechápu proč byly tak vyžraný a vykulený z obyčejnýho odpoledního vejletu do přírody. Možná tomu nerozumim ale dítě kterýmu se rodiče věnujou vypadají dost odlišně a nemusí mít zrovna značkový oblečení
Jasně, napsala jsem to trochu nejasně: krkonoškou mámu doma "v akci" jsem neviděla, takže nevím, jestli si s dětma třeba čte, dělá zmiňované "baran baran" nebo si radši zapne telku (i když říkala, že doma pro ni TV nepřichází v úvahu). Myslela jsem to obecně. Snad to úplně první, co se u Výměny vždycky komentuje, je bordel nebo nebordel. Já osobně bych šla mnohem radši do nějaké pohodové rodiny, kde by sice byl čurbes (samozřejmě nemyslím nějaký prasečí extrém), ale kde by rodina žila psychicky pospolu, než do sterilní domácnosti, ve které je vnější pořádek na 1. místě, ale se vztahama to vázne.
Není tady
No vzhledem k tomu, že se jilemničtí představovali v bazénu, kde byly děti evidentně jako doma ... tak bych soudila, že se jim rodiče občas aj věnují . Pokud někdo nechodí na výlety do hor (což je v jejich případě škoda - tak nádherné okolí...), neznamená to, že se dětem nevěnuje jinak. Navíc bych řekla, že děti byly spíš vyjevené z nováckýho štábu a z přehnaně kritické Justýny, protože ať udělali, co udělali - všechno bylo špatně.
Není tady
Když Polka na začátku nakoukla do koupelny a řekla: jéžiši, rtak mně napadlo, že je to stejné, jako když má před praním kamarádka (každý den a má 4 děti)! A to není žádná špína! Holt, když je tolik dětí a pere se každý den, tak se taky musí roztřídit prádlo-nevidím nic na tom, že koupelna byla plná hromádek (všimla jsem si hned, že rozdělených). A pokud jde o (jak řekla Polka) smrad-pro ni byl asi smrad vše...Ono to špinavé prádlo od 7 lidí asi taky zrovna nevoní.
A nevšimla jsem si, že by měla v tom dvoupokojovém bytě nějak extrémně nepořádek.
Kolikrát já mám problém, mít neustále uklizeno (a to mám jedno extrémně živé dítě, které si libuje v rozházených hračkách, plyšácích...).
Manžel říkal, že by té Polce nadal asi ještě sprostěji-prý ukázková afektovaná kráva. A to manža pořádek miluje!
Není tady
Take mi z nich prisla nejprijatelnejsi pani Radka (mama peti deti), Jenyk me asi ukamenuje. Byla uprimna, nebyla sprosta, o deti se starala s laskou (i knedlicky jim doprava )a nejakou spinu jsem v tom jejim byte nevidela. Neporadek ano, ale na to, ze v byte zije 7 lidi, vubec ne extremni, ale spinu jsem teda nevidela (jako v tom byte pani, co se vymenila s Romkou Zanetou).
Není tady
Jasně Jeňýku, tlustý dítě = debilní rodiče, co na něj kašlou, že?
No, hlavně že Ty na syna nešišláš, určitě z něj bude krásný, štíhlý sportovec.
Není tady
Mám pocit, že pán z Liberce dokázal, že i člověk celkem pohledný, čistotný, vysportovaný, mající ušlechtilé koníčky, prezentující se jako intelektuál, žijící zdravým životním stylem etc. může být ve své duši jenom obyčejným lidským šmejdem. Člověk, který je se svým životem a hlavně sám se sebou opravdu spokojený, nepotřebuje vyzdvihovat sám sebe ponižováním druhých. Copak mu asi (a evidentně i jeho manželce) v životě chybí?
Není tady
Eri napsal(a):
Jasně Jeňýku, tlustý dítě = debilní rodiče, co na něj kašlou, že?
No, hlavně že Ty na syna nešišláš, určitě z něj bude krásný, štíhlý sportovec.
To víš že šišlám, dyk je to pšece moje klásný loztomiloučký jarňátko 2004 a dalo nám plno snaženíčka
Dámy já vás kamenovat nebudu ani nejsem žádnej zakuklenej Varšavan fandící za každou cenu svejm. Jen mě některý názory docela zaráží ale třeba jsem fakt blbě koukal
Není tady
nasemami napsal(a):
Mám pocit, že pán z Liberce dokázal, že i člověk celkem pohledný, čistotný, vysportovaný, mající ušlechtilé koníčky, prezentující se jako intelektuál, žijící zdravým životním stylem etc. může být ve své duši jenom obyčejným lidským šmejdem. Člověk, který je se svým životem a hlavně sám se sebou opravdu spokojený, nepotřebuje vyzdvihovat sám sebe ponižováním druhých. Copak mu asi (a evidentně i jeho manželce) v životě chybí?
Tak s tím přesně souhlasím. To je ono.
Dle mého názoru byla ta hezká blondýnka rozmazlená a citově velice chladná. Vždyť první, čeho si všímala po příchodu domů nebylo její dítě, ale jestli je doma pořádek. Bylo mi té holčičky líto. A co mě úplně dostalo, tak když dostala od krkonošských dětí ten hrneček, který tak štítivě přijala a pak do kamery řekla, že ho používat nebude, ale schová ho, aby jí nic nepřipomínal. To mi přišlo kruté. Byl to dárek od dětí. A taky upozorňovala děti, aby za ní pořád nelezly a na něco se pořád neptaly. Taková holka by snad děti mít ani neměla. Ne, že bych té druhé rodině nějak zvlášť fandila, ale tolik mě svým projevem neodpuzovali.
Není tady
Mně se zdá, že do ukázek to setříhají aby to vypadalo zajímavě aby přilákali lidi, a pak je to jenom o tom, jak má kdo uklizeno, to je pořád hlavní téma. Myslím že kdyby se někdo cizí kritickým okem porozhlédl po mojem bytě, tak by se taky něco našlo, i když pravidelně uklízím a jsme doma 4 dospělí. Holt když se v bytě žije, tak se taky nadělá, život není otom mít vyleštěnou podlahu. Až budu úplně stará, tak si vzpomenu jak jsme šli na procházku do parku a jak svítilo sluníčko a ne jak jsem měla ve středu 4. dubna krásně umytou podlahu....
Není tady
Ano, určitě si to Nova všechno slepí k obrazu svému. Musí se to brát s rezervou a i když jsou určitě některé věci vytržené z kontextu, tak přesto se staly.
Ani já si o sobě nemyslím, že jsem nějaká šmudla, ale úklid rozhodně nekladu na první místo. Představa, že je venku krásně a já lítám naštvaná s hadrem po bytě...jsou prostě+ věci, které se dají odložit.
Ještě chci říct co mně nejvíc vadilo na té krkonošské mamině. Já bych nepřekousla to krmení dítěte (ročního?) hospodskou svíčkovou. To je pro mě nepředstavitelné.
Není tady
Ja nevim, ale to s tim darovanym hrneckem snad ani nemohla vypustit z ust do obrazovky. Podle me jim snad Nova zaplatila za to, co reknou, jinak to neni mozne!
Není tady
Taky mi teda strašně vadí (a chci to do televize napsat), že dovolí ,,účinkující", aby šla spát na hotel, na jak dlouho chce. Jednou se přece do toho přihlásí, tak musí bohužel vydržet vše (i noci), jinak ať to vzdá-ale přijde o prachy. Aby odcházela večer na celou noc, když je v rodině spousta dětí, nehledě na to, že i úplně malé-a jistě mi dáte za pravdu (co máte malé děti), že se v noci občas budí, chtějí čurat, pít....Tohle nechápu, není to fér, vůči té druhé (a i manžela )!!!!!Tohle nemají domyšleno. Odejde na noc spát pryč-končí!
Není tady
Ze všech nejnormálnější a přirozeně se chovající mi připadala ta z Jilemnice. Polka byla opravdu děsná a její manžel ještě strašnější, opravdu se předváděl a tu ženu shazoval, jak nejvíc mohl. Byl to opravdu debil...jinak to nemohu říct. Manžel té paní z Jilemnice to s tím nadáváním také trochu přeháněl, ale ta Polka se chovala opravdu hrozně, tak z ní asi pěnil. Také mi připadá, že je vše nahrané, nechápu lidi, kteří ví, že je sleduje skoro 2 miliony lidí a chovají se takhle...
Není tady
Vymena z 8.4. byla balzam na dusi, probehlo to bez urazek a nadavani, z jedne rodiny (s postizenym Filipkem), byla opravdu citit pohoda a laska. V druhe rodine byly problemy, ale i tak vymena probehla v klidu a smiru, na coz se da koukat mnohem lip, nez na to, co predvadeli minule (Polka Justyna a spol.). Navic jsem se neudrzela, a musela bercet s pani Vladkou (asi mam stale po porodu rozkolisane hromony, nebo co), kdyz povidala o Filipkovi, jake je to zlaticko. Uplne jsem se do toho vcitila a bylo mi nad Filipkovym osudem smutno, ale zaroven krasne, protoze ho rodina opravdu miluje a jsou s nim stastni. Byla tak hezoucky, z ebych ho zpusinkovala. Stejne tak jeho sestricka Eliska. A konecne tam byl opravdovy "chlap" s velkym CH, tatinek od Filipka. Uz jsem myslela, ze se nedockame.
Není tady
Taky jsem si pobrečela-Filípek byl úžasný!
Není tady
protoze mam novu jenom na netu a protoze mam jenom neco, videla jsem jenom posledni dva dily z vymeny, takze to byla ta rodina s polkou a s filipkem. Zacali to davat na net.
K te prvni rodine bych chtela rict, ze ta polka mi prisla sice hystericka, ale uplne normalni. Mam kamaradku polku a jsou si hodne podobne, nevidim na ni nic spatneho a vyborne si rozumime. ta kamera stresuje a nova si asi pekne sestrihala poradne sou. Justyna byla hodne verici, vzdelana, hezka a starala se. rekla bych, ze i u nich doma vladla pekna pohoda, spolu s manzelem, mala byla sladounka a ta jeji polivka nebyla nijak hrozna. Vzdycky kdyz jedem k Zosience, tak uvari neco polskeho a moc nam to chutna. Jo, a testoviny jsem mela ja osobne tvrdy vickrat. vam se to nikdy nestalo?? jeji "partner" s peti detma byl evidentni hulvat. Zacit po me nekdo rvat, ze obed neni uz ted, ale az za ctvrt hodiny, tak bych ho asi vzala rovnou tou zehlickou po hube. navic ta 16ti leta holka byla celej fotrik (je sice jasny, ze kazde dite drzi s rodicem) ale byla pekne drza a nevychovana. Jinak shrnuto, v te rodine ani nebylo co uklizet, protoze tam meli jen postele, jednu malou televizi a stul. Zili evidentne z davek, ten manzel si v tom supermarketu moc nevidela.... a mela jsem dojem, ze za chvili bude v te rodine deti 7, protoze to se nejvic "vyplati" a jiste jste si taky vsimli, ze o ty nejmensi deti se starala hlevne ta 16ti leta, pan tam chodil jak do hotelu, nazrat se a vyspat. Jeho IQ bylo tak na urovni zelene houby, to se dalo poznat uz zpusobem jeho vyjadrovani.
Patrik sice tlustou ponizoval, ale ona se nechala. mel k ni averzi, ona se neumnela chovat, tak proc si s ni nepohrat?? Bylo na nem videt vyslovene, jak ji provokuje a dela naschvali. To ze vylezla na zapiskani z okna, to byl asi uz vrchol jeji blbosti a to ze si privedla do ciziho bytu navstevu, to nechavam bez komentare. jen me na Patrikovi stvali ty jeho zuby, vypadal jak kobyla a kdykoliv se zasmal, tak jsem z nej mela nervy. Kdyz slapali na jested, tak jsem se malem utloukla smichy, evidentne ji provokoval, vysmival se a ona byla nahore pysna, jak to dokazala
Ta vymena z 8.4. byla skvela a jednoznacne u me zvitezila ta cernovlasa maminka. nemyslim si, ze by kazda maminka prijala filipka jako by byl jeji vlastni, ale lecktera by to komentovala tak nejak jako ze je to hruza se o nej starat atd. ja sama bych asi byla z takove situace dost vykolejena. Jeji manzel byl asi dost nastvany na svet kolem sebe a druha pani perfektne odhadla jejich situaci. Vsichni byli prima a doufam, ze pristi vymena bude na podobne urovni.....
Není tady