Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 28. 3. 2007 12:33

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Výměna manželek č.2

sandra napsal(a):

Musela jsem se smát, když jsem tam byla naposledy na prázdninách se ségrou a na otázku , co nám tam a tam jede za tramvaj, nám paní odvětila že "štverka"... Ségra na paní koukala jak puk a vůbec nevěděla, co to je. To stejný se "šalinou" lol

A co teprve, když mě jedna paní na nádraží prosila, ať jí najdu v jízdním řádu Žabiny, že už špatně vidí a nemůže to najít. Šlo o Žabovřesky a vnukovi, za kterým jela, nedošlo, že určité "místní názvy" v oficiálních seznamech prostě nenajdeš big_smile

Upravil(a) Míša Kulička (28. 3. 2007 12:33)

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#77 3. 4. 2007 10:23

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Jak je možný že se tady neřeší poslední Výměna manželek?
Zvlášť když to byl tak výživnej díl? winkbig_smilebig_smile

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#78 3. 4. 2007 11:06

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jeňýk napsal(a):

Jak je možný že se tady neřeší poslední Výměna manželek?
Zvlášť když to byl tak výživnej díl? winkbig_smilebig_smile

Asi neni treba komentar. Mne uz to otravilo, protoze se tam resi stale jen , kdo lepe uklizi:(

Není tady

#79 3. 4. 2007 11:31

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mě mrzelo, že Justýnu neposlali do toho pavlačáku v Brně ... lol

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#80 3. 4. 2007 13:11

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ivana*M napsal(a):

Asi neni treba komentar. Mne uz to otravilo, protoze se tam resi stale jen , kdo lepe uklizi:(

No já bych pro tentokrát nesouhlasil. Teď bylo taky tak trochu naznačeno k čemu může vést takzvaná "propopulační politka" kterou tady zavedla vláda ČSSD. To ale bychom se dostali do politky, i když tý se bohužel nevyhneme nikde.

Pro mě osobně bylo zajímavý že jsem se asi poprvé co na to koukám zcela ztotožnil s oním pánem z Liberce. Jedinej rozdíl bych viděl v tom že já bych do podobnýho pořadu nikdy nevlez a podobnou paní do bytu dobrovolně nepustil big_smile

Upravil(a) Jeňýk (3. 4. 2007 13:12)

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#81 3. 4. 2007 13:32

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tak to bychom se asi, Jeňýku, neshodli, protože ten pán z Liberce se choval opravdu jako buran z nejburovatějších. Nepředstihl ho ani ten pán z Jilemnice (a to se hódně snažil) big_smile

Jinak pokud se chceš vyjádřit, diskuzi najdeš tu: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=18075

Není tady

#82 3. 4. 2007 13:40

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever

Jeňýku usch

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#83 3. 4. 2007 14:21

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jeňýk napsal(a):

Ivana*M napsal(a):

No já bych pro tentokrát nesouhlasil. Teď bylo taky tak trochu naznačeno k čemu může vést takzvaná "propopulační politka" kterou tady zavedla vláda ČSSD. To ale bychom se dostali do politky, i když tý se bohužel nevyhneme nikde.

Pro mě osobně bylo zajímavý že jsem se asi poprvé co na to koukám zcela ztotožnil s oním pánem z Liberce. Jedinej rozdíl bych viděl v tom že já bych do podobnýho pořadu nikdy nevlez a podobnou paní do bytu dobrovolně nepustil big_smile

Pocet deti nemuzu komentovat, protoze toho nejsem priznivce.
Oba panove byli podle mne hrozni, pan z Liberce byl peknej sprostak a ten druhy taky. Clovek si pak vice vazi toho , co ma doma , kdyz vidi  jak to vypada jinde.

Není tady

#84 3. 4. 2007 14:26

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

ajoo já se do Porodních asistentek bojim vstupovat protože se mi ze zdrobnělin, žvatlání a šišlání dělá poněkud nevolno wink

Není tady

#85 3. 4. 2007 17:33

Eri
♥♥♥♥♥♥-

Koukala jsem, že ses překonal. wink

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#86 3. 4. 2007 18:01

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

No nevím (pokud nebudu komentovat vše), ale paní Justýna mi byla krajně nesympatická (a nezachránila to ani její přehnaná čistota-na 1.místě úklid, až zbyde čas-jídlo.)

Není tady

#87 3. 4. 2007 19:30

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

ten její chlap po příchodu z práce hned jak otevřel dveře tak se ptal : uklízelas ? zametlas? vysávalas?
A viděli jste jak holčičce chutnal rohlík ze země a hospodě guláš?storstark
co na to asi Justýna až to uviděla v TV

Strach je malá smrt...

Není tady

#88 3. 4. 2007 20:03

Electra
♥♥♥♥---

Jeňýku a vytřela dneska doma manželka a uklidila dostatečně celý byt? Přejel jsi dneska v bílých rukavičkách poličky, jestli je prach v pořádku? Nebo to neděláš a ten z Liberce ti byl sympatický z jiného důvodu?

Není tady

#89 3. 4. 2007 20:14

Electra
♥♥♥♥---

Pán z Liberce byl hroznej. No a jeho pani to samé.
Když jsem to viděla v ukázkách, myslela jsem, že rozhodně sympatičtí mi budou liberečáci, ale to jen do té doby, než otevřeli pusy. Mám také ráda pořádek, ale takhle trapná snad nejsem :-)
Justýna neustále remcala – „Není umění si udělat děti, ale vychovat je“..... kde vzala, že byli nevychovaní?
„On tu furt chodí s tím hnusným tělem“
„Baran,baran – tohle s tebou maminka nedělá?“
„Tohle vám maminka nevaří?“
Za každou cenu chtěla hledat nějaké nedostatky a dostatečně na ně upozorňovat.
Já jsem také velmi štítivá a ta domácnost by mi nesedla, ale takhle šlo pro mě vše stranou a viděla jsem jen tu trapnost těch mladších.
A srovnání mercedes s trabantem my přišlo tak trapné, že mu měla hned jednu vrazit – (a to já tlustá nejsem, takže se mě to kvůli tomuhle dotknout nemohlo. Sama jsem hubená, ale do tlustých bych si rýpat nedovolila – je to jejich věc).
Jo a té malé holčičce bylo lépe s novou paní, než s vystresovaným tatínkem, kterej neměl ani trpělivost ji po vykoupání v klidu obléknout.

Není tady

#90 3. 4. 2007 20:21

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

tak tak..

Strach je malá smrt...

Není tady

#91 3. 4. 2007 20:26

Eri
♥♥♥♥♥♥-

Electro, tleskám!
Baran baran bylo fajn lol

Není tady

#92 3. 4. 2007 22:23

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Eri napsal(a):

Koukala jsem, že ses překonal. wink

taky sem jen zavřel oči a snažil se poslepu trefit někam mezi ty "snaženíčka, těhulinky a jarňátka" big_smile

Není tady

#93 3. 4. 2007 22:51

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Electra napsal(a):

Jeňýku a vytřela dneska doma manželka a uklidila dostatečně celý byt? Přejel jsi dneska v bílých rukavičkách poličky, jestli je prach v pořádku? Nebo to neděláš a ten z Liberce ti byl sympatický z jiného důvodu?

Měl bych asi upřesnit že ta žena v domácnosti t.č. na mateřské, jsem u nás doma já, takže leštím, vařím a peru sama wink S bílejma rukavičkama pak běhá manželka a já dostávám tresty v podobě zákazu sledování telenovel tongue

Víš já se na to dívám tak trochu z nadhledu a taky trochu vim co dokážou nůžky dobrýho střihače a pokyny režiséra. Takže vidim že celkovým stylem života mi byla rozhodně blíž ta rodinka z Liberce a ti druzí byli přesně ti týpci se kterejma nechci mít nikdy nic společnýho.
On kdyby někdo někdy sestříhal moje občasný výrazy na adresu podobnejch týpků a odvysílal to v televizi, tak mě rovnou odvezou někam do doživotní izolace.

Jinak heslo že "není umění si nadělat děti ale umění je slušně je vychovat" považuju za velice pravdivý. V tom se s paní shodnu na 110%. Bohužel část lidí to dělá přesně opačně....

„On tu furt chodí s tím hnusným tělem“
Vám připadá normální producírovat se ve slipech před cizí ženou která je u mě na návštěvě? Samozřejmě pokud s ní nemá jisté postranní úmysly wink Mě to normální nepřipadá.....

Srovnání mercedes s trabantem mohlo být myšleno z velký části i jako srovnání celkových kvalit a nejen vzhledových..... to bohužel v televizi nepoznáme. Jednalo se ale asi opravdu o vzhled když za chvilku změnil trabanta za "ruskej Kamaz" big_smile

No a že neměl tu správnou trpělivost a občas mu něco ujelo, když měl doma dotyčnou dámu plus kameramana lačného nějaký tý akce, docela chápu wink

Tak jsem si zase trochu zaťukal na počítači a jdu si vytřít obývák.... fouklo mi tam trochu znečištěného ovzduší z venku. wink

Upravil(a) Jeňýk (3. 4. 2007 22:53)

Není tady

#94 4. 4. 2007 8:51

Electra
♥♥♥♥---

Víš co Jeňýku - máš kus pravdy :-)
Kdyby byla televize bez zvuku, taky by mi bylo blíž k těm mladším lidem, ale to jak se pak předváděli mi už přišlo příšerně trapné.

A to, že udělat děti není těžké a bla bla bla...... tak to je jasné, to ví asi každý, ne?  To je normální, ale paní to jaksi použila jen aby mohla zachytračit. Jinak s tím pochopitelně souhlasím - kdyby měli ty děti nezvládnuté, nevychované atd. sedělo by mi to do toho příběhu nějak víc.

Chodit doma ve slipech před návštěvou mi sice normálni nepřijde, nicméně chápu asi, že támhle někde na vesnicích a malých městech na tom asi chlapy nic nevidí - pán byl trochu "řepa" prostě :-) No a co? :-)

A já jsem sice hodně nesnášenlivá, štítivá a jen tak si s každýn nesednu - ale tohle mi přišlo už moc i na mě.
Přislo mi to prostě ohromné divadlo od těch mladejch. Ta Polka chtěla být za každou cenu důležitá - jak jí i vadilo, že jí brali jako kamarádku a neposlouchali jí. Spousta lidí je tam ráda, když ho přijmou jako kamarádku, ale Polce to asi ubíralo na důležitosti.

-no a pak udělá sama polívku s obrovskejma rourama a jestě k tomu tvrdejma......

A ještě abych se zastala té paní Kamaz :-) já přijít do čistého bytu, tak bych se tam asi také nudila, já bych asi v cizím nešla hned vytírat a smejčit.

Stejně už bych docela uvítala, kdyby byla výměna o něčem jiném, než o  jedné špindíře a jedné čistotné. Zajímavé by bylo i 2 "hezké" rodiny vyměnit :-)

Není tady

#95 4. 4. 2007 9:32

lepista
♥♥♥♥♥♥-

Nevím proč, ale tento díl ve mě nevyvolal žádné emoce. Vše bylo moc přehnané a celkový dojem je, že to tak bylo narafičeno, aby Polka byla protivná, přehnaně čistotná a ta druhá paní zoufale špinavá lenora. Pro mě to byl "umělohmotný" díl.

Není tady

#96 4. 4. 2007 10:31

kosatka
♥♥♥----

Buď mě to uniklo, ale tentokrát jsem tam nepostřehla, kolik si vyměnili peněz na jídlo. Ale pán dělá pokladníka v marketu a živit takhle početnou rodinu, to myslím není žádný med.
Taky mě napadlo, kdo vlastně živí toho kameramana a možná další lidi ze štábu, když jsou celý den s těmi rodinami. No, to jen tak  :-)

Není tady

#97 4. 4. 2007 11:22

Electra
♥♥♥♥---

No jo, to tam snad tentokrát ani neukazovali - nebo mi to také uniklo, kolik peněz kdo připravil.
Ten jeden pán byl pokladní a ten druhý dělal co?

Není tady

#98 4. 4. 2007 12:33

maya
♥♥♥♥♥--

No, kdybych si měla vybrat z těch 4 aktérů jednoho, s kým bych šla na kafe, tak rozhodně s paní z Krkonoš. Bylo pro mě s podivem, že se nechala neustále ponižovat od onoho samolibého,  rádoby vtipného, ale krajně netaktního frajírka (skutečně alias Jeňýka?? wink ). A co se týká bordelu - podle mě všeho s mírou... Myslím, že pokud má někdo 5 dětí a chce dělat taky něco jiného než od rána do noci uklízet, nemůže mít doma furt dokonale vypíglováno. Myslím, že pro děti je mnohem lepší, když se jim máma věnuje, než když ji vidí s hadrem přirostlým k ruce a neustále lamentující, kde zase nadrobily...

Není tady

#99 4. 4. 2007 13:08

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Electra napsal(a):

No jo, to tam snad tentokrát ani neukazovali - nebo mi to také uniklo, kolik peněz kdo připravil.

to byl nějaký blíže nespecifikovaný obchodník, či co ...

Není tady

#100 4. 4. 2007 13:08

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Electra napsal(a):

Frajírek myslím dělal obchodního zástupce.

Jo a to se asi připravuje "po*no Výměna manželek "  http://pikant.atlas.cz/pikanterie/11174 … zelek.aspx

Upravil(a) Janila (4. 4. 2007 13:14)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí