6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tento díl nic moc. Jen mě jako kuřačce by pán z moravy asi hodně nadzvedl mandle. Ta upoutávka na příští díl je super , asi to bude pěkně hustý.
Není tady
Jo,já stihla jen tu upoutávku na příští díl.Ujít si nenechám,už mám záznam v diáři
Není tady
V neděli dávali na ČT1 tak pěkný český film Štěstí. Je pro mě nepochopitelné, jak něco tak katastrofálně ubohého jako je pořad Výměna manželek, mohlo mít větší sledovanost...
Není tady
Ponožko to víš lidi se rádi pokochají na cizím neštěstí a chtěj vidět jaký kdo má doma čubčín.
Není tady
ponožka napsal(a):
V neděli dávali na ČT1 tak pěkný český film Štěstí. Je pro mě nepochopitelné, jak něco tak katastrofálně ubohého jako je pořad Výměna manželek, mohlo mít větší sledovanost...
Jojo taky jsem si samozřejmě pouštěl nastudování nové čínské opery v originálním znění a kochal se výkony herců. Nejsem přece žádnej primitiv.
P.S. Nevíte někdo něco novýho o Vendule Svobodový?
Není tady
tina napsal(a):
ponožko, třeba proto, že na Štěstí byli v kině - a třeba je zas tak moc nezaujalo... a primitiv je ten, kdo se pohoršuje nad výběrem druhých
Potom bych radši vypnula televizi. Tvá reakce si už dalšího mého komentáře nezaslouží. Je to zkrátka krapet smutné.
Není tady
Ponožko, musíš to brát tak, že ne všichni jsou na stejné intelektuální úrovni jako Ty, i tak Ti děkujeme, žes sestoupila až k nám a podělila se s námi o své myšlenky, i když toho nejsme svojí průměrností nebo dokonce podprůměrností hodni. :-))
Není tady
tina napsal(a):
ponožko, třeba proto, že na Štěstí byli v kině - a třeba je zas tak moc nezaujalo... a primitiv je ten, kdo se pohoršuje nad výběrem druhých
Moje slova
Tento film není žádná novinka a tak jsem zdovolením přihlouple sledovala výměnu manželek. Nebudu se dívat na něco, co jsem již viděla.
A hlavně je mi i jedno, kdo, koho a za co považuje za primitiva - podle mě se to nepozná dle výběru pořadů - ve volném čase a pro odpočinek si i chytrák pustí mnohdy brak.
Není tady
tina napsal(a):
Velmi hezky řečeno!
Není tady
lepista napsal(a):
tina napsal(a):
Velmi hezky řečeno!
přesně navíc jsou dneska skoro všechny filmy na DVD, tak proč se nepodívat na pořádnou show
Není tady
Jasně, v práci jsem pořád mezi fůrou lidí a doma si chci odpočinout a hlavně nic neřešit a nad ničím hluboce nepřemýšlet. A na to jsou fakt nejlepší pořady typu Výměna manželek nebo nějaký seriálek. Navíc ta Výměna je fakt poučná, i když to je vytvořené Novou k jejímu obrazu, tak přeci jenom určitá studie to je. Ten pán z Čech se li líbil. Byl pracovitý, k dětem a vypadalo to, že je hodný. Jestli byl opravdu jednodušší, nedokážu moc posoudit. Znám mnoho vzdělaných lidí, na jejichž slovníku to poznat není. Ta paní z Moravy byla až do telofonátu taky v pohodě. Ale toho jejího manžela, toho bych teda nemusela.
Není tady
ponožka napsal(a):
Štěstí jsem si nahrála a pustím si ho, až na něj budu mít chuť a náladu. V neděli večer pravidleně žehlím a přitom se raději dívám na nenáročný pořad Výměna manželek a podobné ... a rozhodně si přitom nepřipadám jako primitiv
Není tady
cheche, inteligenti se nikdy nedívají na brakové pořady! Raději sledují hodnotné dokumenty, ale vždy naprosto přesně ví o co se v tom braku jednalo, co se tam dělo!
Já se taky ráda podívám třeba na cestopis nebo dokument, ale nebudu odsuzovat lidi, kteří koukaj na něco, co mě nebaví nebo se mi nelíbí.
Není tady
A to já jsem zas ráda primitiv a na Výměnu manželek se taky koukám ráda
Není tady
Jak má máma. ...Odsuzuje za primitivismus se koukat na reality show, ale ví, že ta Regina, z Vyvolených byla " zmalovaná laciná " + nezmešká jediný díl Rodinných pout. Mě to přijde na stejno, pořady na vypnutí hlavy.
Není tady
Mě přijde úplně přiblblý a ubohý, že si spousta lidí musí na něco hrát. Fakt aby se člověk styděl za to, na co se kouká na TV. No a co - někdo se kouká na to, někdo na to. Někomu přijdou blbý zprávy na Nově, někomu přijde pod jeho úroveň seriál atd...... Tak když mi něco v TV vadí, tak na to nekoukám a neřeším to, ne?
Ale poukazovat na to, že já budu asi dost chytrá, protože jsem se koukala na "kvalitní" film, a ostatní přitroublí, protože koukají na reality - o čem to asi svědčí?
Každý koukáme na to, co ho baví a na co máme momentálně náladu.
Ale je pravda, že u stousty pořadů si taky v duchu říkám - kdo na tohle může koukat? :-)
Není tady
Taková sonda do domácností je vlastně poučná věc. Ikdyž, kdybych měla děti s bezlepkovou dietou, tak bych asi neriskovala nechat je úplně cizí ženě, o které nic nevím.
Jako v "Chůvě v akci" mě zaujala rómská domácnost, moderně vybavená ze sociálních dávek, kde synek jezdil na tříkolce a vrážel do nábytku, matka neustále uklízela a taťka se povaloval a ječel na děti.
Není tady
Electra napsal(a):
Ale je pravda, že u stousty pořadů si taky v duchu říkám - kdo na tohle může koukat? :-)
Jojo, to mě napadá často u pořadů typu Teletele, Kameňák a pod. Ale kde je poptávka, tam je nabídka a u vysoce komerčních televizí je jasné, že pořadu tohto typu jsou sledované....
Není tady
ponožka napsal(a):
tina napsal(a):
Potom bych radši vypnula televizi. Tvá reakce si už dalšího mého komentáře nezaslouží. Je to zkrátka krapet smutné.
no, spíš ty jsi tragická - nemám potřebu obhajovat svůj výběr a už vůbec ne tobě, a jestli nezaslouží - nu což, střílet se kvůli tomu nepůjdu...
Není tady
tina napsal(a):
ponožka napsal(a):
tina napsal(a):
no, spíš ty jsi tragická - nemám potřebu obhajovat svůj výběr a už vůbec ne tobě, a jestli nezaslouží - nu což, střílet se kvůli tomu nepůjdu...
Ahojky Tino,
zrovna píši článek o naší brněnské pobočce a nějak mi to nejde od ruky Přemýšlím o nějakém zajímavém úvodu - zajímavosti,nevíš o něčem, když jsi z toho Brna?
Není tady
tina napsal(a):
sandro - cokoli - Petrovem a Špilberkem počínaje, přes Starobrno, výstaviště, Masarykův okruh, zoologickou a přehradu až k hantecu
Už jsem zkoukla i vaše webové stránky, moc pěkný Já byla v Brně jen dvakrát, ale moc se mi tam líbilo. Dokonce jsem jednu dobu uvažovala, že bych tam začala studovat. Ale nakonec jsem skončila v Praze. Musím nějak skloubit to vaše krásný město s naší studenou a konzervativní firmou...
Není tady
tina napsal(a):
no jo - já taky váhala při studiu mezi Brnem a Prahou - a vybrala si Brno a už tu budu asi napořád
a u nás i ta vaše firma roztaje , to se vsadím
To jo, brňáci jsou mnohem přátelštější než většina rodilých pražáků. Musela jsem se smát, když jsem tam byla naposledy na prázdninách se ségrou a na otázku , co nám tam a tam jede za tramvaj, nám paní odvětila že "štverka"... Ségra na paní koukala jak puk a vůbec nevěděla, co to je. To stejný se "šalinou"
Úvod už mám, jupíííí
Tinuš, tak děkuji moc za inspiraci a krásný večer
Není tady