Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 18. 3. 2007 15:27

Magda
♥♥♥♥---

Totální změna života...

Ahoj lidi...
Zdravím vás po dlouhé době. Rozhodla jsem se změnit svůj život. Uvědomila jsem si, že abych zapomněla a začala znovu žít, musím udělat tlustou čáru za minulostí. Našla jsem si byt- sice zatím pronájem, sbalila děti a odstěhovala se z našeho obrovského domu. Strašně moc se mi ulevilo. Spadl ze mě velký balvan, líp se mi dýchá. Ex se nastěhoval zpátky a my jsme v bytě v Plzni...

Myslela jsem , že to nikdy nedokážu. ale udělala jsem to a je mi líp. Nemusím ex vídat, nemám na očích nic, co ve mě vyvolává vzpomínky. tchán nás navštěvuje. je to fakt skvělé...

Mějte se krásně, držím vám všem palečky

vaše Magda

Není tady

#2 18. 3. 2007 15:31

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Re: Totální změna života...

Držím palečky ať se ti vše povede tak, jak si to představuješ. Zatím to asi nech chvíli být a pak sama uvidíš kam směřuješ, až se ty současný pocity trochu vyrovnají a najdeš zase rovnováhu wink

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#3 18. 3. 2007 15:32

Buba 1
♥♥♥♥---

Konecne nezijes v minulosti. Drzim palceky.

Není tady

#4 18. 3. 2007 15:33

Magda
♥♥♥♥---

Já už jsem sama s dětmi 2 roky a skoro rok jsme rozvedení. Jen jsem žila v našem domě obklopena rodinou mého ex. Proto jsem tam odsud zmizela. A jsem moc ráda. Už dávno to mám v hlavě srovnané a jsem moc ráda, že jsem se ho zbavila...že už s ním nemám nic společného..teda mimo dětí.

Upravil(a) Magda (18. 3. 2007 15:44)

Není tady

#5 18. 3. 2007 15:43

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Magdi, to ti gratuluji. Pamatuji si, jak bezvýchodně jsi to viděla s tím oddělením vašeho bydlení, když se chtěl vrátit do domu. Jsi silná a zvládla jsi to. Hodně štěstí.

Není tady

#6 18. 3. 2007 15:44

majkafa
Host

tummenupp Magdi, to je skvělý, žes to dokázala. Moc blahopřeju. Sleduju tvůj příběh, jsem moc ráda, že ses dokázala takhle odpoutat, aby ti už bylo dobře. hjarta

#7 18. 3. 2007 15:44

Magda
♥♥♥♥---

Díky vám všem..je mi fajn. Majetek zatím dořešený nemáme, ale ta čár je první krok.

Není tady

#8 18. 3. 2007 15:58

x256987
Host

Magdi, přeju ti, abys podobně radikální změnu nastartovala i ve svém srdci a hlavě wink pussa

Tleskám ti a držím palec tummenupp

#9 18. 3. 2007 16:57

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Magda napsal(a):

Rozhodla jsem se změnit svůj život. Uvědomila jsem si, že abych zapomněla a začala znovu žít, musím udělat tlustou čáru za minulostí.

Kéž by tu takových bylo víc! tummenupp
Obdivuji lidi co dělají odvážné kroky! Všude tam kde lze žít,  lze žít dobře!

"Nejsilnější život je život největšího množství nadějí."
máš našlápnuto, přeji hodně štěstí... hjarta

Není tady

#10 18. 3. 2007 22:26

Jitka
♥------

Magdo, moc na babinet nepíšu, ale hodně čtu příběhy přispěvatelek a zajímám se o jejich osudy. Blahopřeji Ti, že jsi dokázala odejít ze zaběhnutého života - je to vždycky mnohem těžší udělat než jen o tom mluvit. Jsi na dobré cestě.
A poletucho, Tobě chci říct, že Tvé příspěvky čtu ze všech nejraději. Je v nich moudro bez mentorování, vždycky i trochu pohladí. Jsi laskavá. Jsi člověk, s kterým se druzí rádi potkávají. hjarta

Není tady

#11 19. 3. 2007 8:51

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Jitko, děkuji rodna
Ocenění za laskavost je pro mě nejcennější, protože jsem se to sama musela učit.

Není tady

#12 19. 3. 2007 10:25

Malvínka
♥------

Ahoj Magdo,

ani nevíš, jak moc jsem ráda, že jsem dnes našla těch pár písmenek od Tebe... Tvé story znám... i když je ta cílová rovinka sakra dlouhá, vystartovala jsi v té správne dráze... bude už jenom líp hjarta jsem straaaaašně ráda, že jsi se ozvala, určitě je tu moc lidiček, co jako já na Tebe nezapomněli a doufali, že se Tvé jméno objeví v Dobrém konci.

Tvou zprávičkou o prožívání přítomnosti jsi mne dokopala k tomu, abych se zde konečně zaregistrovala a mohla Ti napsat.  Já jsem přispívala jenom na starém Babinetě před 2 lety, tam jsi mi i několikrát napsala názor, když jsem řešila unikátní sms jedné pani učitelky.

Víš co je horší než být slepý? Mít v pořádku zrak a nevidět. Myslím, že Tobě i mne se již zrak definitívně vrátil a naše - před 2 lety pouhé utopie - jsme začali uskutečňovat.

Někdy je nejlepší životní investicí ta, kterou jste právě neudělali.

Není tady

#13 19. 3. 2007 11:56

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Magdi, obdivujem ťa a držím ti palce. Pre mňa je vždy najťažšie reálne sa nakopnúť a urobiť ten krok naozaj, nie len v predstavách... Chce to odhodlanie a energiu. Ešte raz: klobúk dolu godlike a držím palce... tummenupp

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#14 19. 3. 2007 12:21

simply.net
♥♥♥♥---

Gratuluji! mluvit o změně umí každý, ale ty jsi se do toho fakt pustila...tak ať se ti daří! co kluci na stěhování? jak to snáší, že už nejsou na vesnici a v domě?

Není tady

#15 19. 3. 2007 12:48

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Magdi, tak teď tě konečně nebude nikdo hlídat, jestli si domů přivedeš chlapa nebo ne.  Kam budeš kluky posílat ?  lol  vissla

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#16 19. 3. 2007 13:41

BB
♥♥♥♥♥♥-

Magdi, můžu říct, že jsem předpokládala, že se dáte s manžou zase nějak dohromady .... že on přijde na to, že je trubka  a že nebude chtít přijít o kluky ......  jak on je na tom teď? Je spokojený, že má prázdný dům  a může se tam sám prohánět na kolobrndě?  Předpokládám, že ta vaše našeptavačka, která to tak nějak způsobila  s ním není  ......    va   
Nicméně ti taky schvaluju, že jsi to vzala do svých rukou ... ono pro ty děti je lepší jeden milující rodič, než dva na nic a křivit jim  nazírání na vztahy  jako takové  ....   dumbom
Takže se drž a občas sem písni, co je nového 
pa pa

BB

Není tady

#17 19. 3. 2007 15:41

Magda
♥♥♥♥---

Děkuji vám všem. Kluci jsou v pohodě, jsou rádi, že jsme se přestěhovali. Nějak se tam stejně jako já dusili. Když šli zkrz ves a potkali tu pindu a nepozdravili jí, ona to hlásila tatínkovi a ten jim dával kouř. Chtěli pryč, byli to vlastně kluci, kteří mě vyburcovali k odchodu. Pak ještě chování druhých lidí, kteří ex donášeli vše z našeho života. Měl totální přehled o tom, co děláme, co jsme si koupili, kde jsme byli...už se mi nechtělo žít pod kontrolou. Takže jsem vyklidila dům, vygruntovala ho, umyla okna, sbalila naše věci a práskla do bot. Taky jsem mu sebrala psa. Mám ho u rodičů a jezdíme za ním. Ex je sám v domě, hned první den si ve svém profilu na seznámení změnil , že bydlí sám v domě. Asi chce na ten dům nalákat nějakou novou potenciální...Je mu to přáno. Majetek ale není vše a on pohlíží na ženské jako na služky a myslím, že s ním každá brzo vyběhne. Paní pinda zůstala s manželem, zachránila si manželství. Boží mlýmy ale asi opravdu melou. Prý vypadá jak po 14 denní chemoterapii. že by se na jejím zdraví začala odrážet kombinace léky+ alkohol? Ex se chová dost divně. Pořád jsem ho omlouvala, chovala se slušně. Teď jsem na tom tak, že si ho nevážím, opovrhuji jím. Připadá mi, že tím, že jsme se odstěhovali, jsem ho totálně rozhodila. No co. Každý strůjcem svého štěstí. Já jsem šťastná bez něj. Vrátilo se mi sebevědomí, studuji- mám samé 1., pečuji o sebe. Jsem jiná žena, než ta, která stála večně u sporáku.

Pro vás, kteří se litují a nedokážou se rozhodnou co se svým životem dál- 1 rada. Život je příliš krátký na to, aby jste jej ztrávili čekáním v čekárně na někoho, kdo o vás nestojí. Někde na vás čeká někdo, kdo si vás bude vážit a milovat. A pokud ne, je lepší být sám a vážit si sám sebe, než být něčí sluha...

P.S. Můj úžasný tchán je pořád úžasný- navštěvuje nás a pomáhá nám nadále...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí