3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
ahojky, no je to trefa do černého . a klidně to sem napíu, protoe je to pravda. Vidím, e ty jsi to poznala hned
Vlaďka napsal(a):
Ahoj holky, já jsem taky přímo z UO. A Lunero, tebe tipuju na Dobrouč? Podle toho kostela. Ale nemusí to tu psát. Děti mám 16 a 11.
Není tady
ahoj, holky Pardubické, nechtěla byste si se mnou některá zajít občas zasportovat, samozřejmě taky času moc nemám, ale chtěla bych to zkusit, třeba do fitka, nebo běhat, nebo házet na ko, nebo cokoli a se zase dostanu trochu do kondice...samotné mi to nějak nejde, není vůle si ten čas udělat...tak holky, co??? Nejleépe k večeru, tak hodinka pohybu....
Není tady
Ahojky Pepi, také se na to stále chystám ale spí ena aerobic nebo posilko spojené s aerobicem a také nechci sama,a le jeliko mám 2 děti půjde to se ulít jen 1x týdně...... to je pro tebe asi málo, viď?
Není tady
Ahoj Kuricko,
mám taky 2 děti, take 1x týdne je ideální frekvence , jsem z dubiny, zatím nejsem pojizdná, ale pracuji na tom. Taky jetě kojím, take mé časové monosti jsou taky velmi omezené, bylo by fajn kdyby se nám nějak podařilo domluvit
. Tady na dubine je fitko pro eny, bývá tu i spinning, jetě jsem na to nebyla, ale v tom fitku jsem to zkouela, ale asi je lepí něco organizovanějího , tedy aerobic a posilování at je ten čas vyuit skutečně pořádně
.
Tak se ozvi, jestli to chce zkusit
No přemýlela jsem a mám návrh, jak jsem psala je tu to fitko pro eny, a mají tam ten eliptical, to je na hubnutí fakt super, i co do pohybu (jsem fyzioterapeut) a pak se dá zaposilovat, hodinka by byla super, u aerobiku mi zatím vadí ty otřesy, jak kojím.....chápe, zkouela jsem běhat a jetě to bolí..
co ty na to?
Upravil(a) Pepi (28. 8. 2007 12:30)
Není tady
Pepi napsal(a):
Ahoj Kuricko,
mám taky 2 děti, take 1x týdne je ideální frekvence, jsem z dubiny, zatím nejsem pojizdná, ale pracuji na tom. Taky jetě kojím, take mé časové monosti jsou taky velmi omezené, bylo by fajn kdyby se nám nějak podařilo domluvit
. Tady na dubine je fitko pro eny, bývá tu i spinning, jetě jsem na to nebyla, ale v tom fitku jsem to zkouela, ale asi je lepí něco organizovanějího , tedy aerobic a posilování at je ten čas vyuit skutečně pořádně
.
Tak se ozvi, jestli to chce zkusit
No přemýlela jsem a mám návrh, jak jsem psala je tu to fitko pro eny, a mají tam ten eliptical, to je na hubnutí fakt super, i co do pohybu (jsem fyzioterapeut) a pak se dá zaposilovat, hodinka by byla super, u aerobiku mi zatím vadí ty otřesy, jak kojím.....chápe, zkouela jsem běhat a jetě to bolí..
co ty na to?
Zapoměla jsem napsat, já jsem z Dukly a pojízdná budu asi za týden, auto je v opravně!!!
A má SZ!!!
Upravil(a) Kuricka (29. 8. 2007 12:28)
Není tady