27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Zdravím a prosím lidičky, kteří jsou po operaci kaprálu, aby mi sedělili, zda je normální, e po cca po 10ti dnech od operace nemůu na ruku. Zítra jedu vytáhnout stehy. Nezavřu pěst, v ruce mám bolesti, které se tahnou a po rameno. Jako bych neměla svírací reflex, nic v ruce neunesu, ani lehkého. Jsem z toho netastná, protoe jde o pravou ruku a bez ní mi nejde vůbec nic.
Děkuji
Není tady
Moje mamka měla 14 dní po operaci ručku bez chybičky. Moje tchýně s tím samým měla neschopenku 4 a půl měsíce. Take předpokládám, e to normální být můe. Zeptej se lékaře, a Ti bude vyndavat stehy.
Tak jako tak půjde na rehabilitaci.
Drím palec!
Není tady
Můj tchán u s ní nepohl nikdy-nechci strait.
Není tady
Eri a Káčo - děkuji, dnes jsem byla vyndávat stehy, opravdu to nebylo normální. V Přerově se lékařům nedaří. Po operaci/ v umperku/ jsem byla na převaz u obvodního/v Přerově/, sestra mi to převázala a řekla, e zítra můu obvaz sundat a nechat to "dýchat". Tak to dodýchalo....kdybych nebrala tolik atb, tak u mě vezli. Operující lékař/v umperku/ mi nadal, proč nemám ránu krytou, e mám ruku v zánětu a po pai. Take můu sestře obvodního"poděkovat".
Není tady
No tak díky Bohu, e se na to přilo brzy. Drím Ti palce, a je to brzy v pořádku.
Není tady
Aneri,ozvi se jak jsi na tom. Asi bude mít jetě nějaký čas bolesti a uívání atb Tě opět nemine.Moje známá takhle trpěla taky a skoro 2měsíce to trvalo. Ale u je fit a dělá vechno.Je to někdy pech,přeju Ti, abys byla brzo v pořádku.
Není tady
Zdravím a děkuji! Ruka u je lepí, zánět ustupuje, nebolí u celá ruka, jen rána, která je díky heřmánku a propolisu téměř zcelená. Funkční ruka sice moc není, ale po neděli se jdu domluvit na rehabilitaci, tak věřím, e to bude dobré !
Není tady
Aneri,ruka po tak krátké době ani v pořádku být nemůe! Nevím co ti povídal lékař,ale měla jsem tu samou operaci.Zatěovat ruce jsem mohla po 6 týdnech.Po operaci první ruky jsem byla taky zděená kdy mi bezvládně 5 týdnů visela a ne a ne se hýbat.6 týden se ve markantně upravilo.Druhá byla hybná po 14 dnech
ale zatěovat jsem jí mohla taky a po 6 týdnech.Buď v klidu.
U nás se na rehabilitaci chodí a po 8 týdnech.Záleí ale na tom kde tě operují.Kadá nenocnice se drí svého.Doporučuji ale dodrovat léčebný reim.Karpály jsou potvory a rádo se to vrací
Není tady
Jé, Anka, nestra...já jsem začala ruku asi brzy zatěovat. Ale kdy mám jít na rehabilitaci, to zjistím zítra. Nepotěila jsi mě, já myslela, e u se to nevrací:-(, tak snad u jen trpělivost, díky !
Není tady
Tak to ti teda drím palce aby se to předčasné zatěování neodrazilo na stavu ruky.A skutečně nestraím.
Ze svéjho okolí znám dost lidí co mají stejnou operaci několikrát.
Koegyně byla na operaci ve stejném termínu jako já.Od té doby podstoupila ten samý zákrok u 3x.
Není tady