18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já jsem měla asi týden po menstruaci, ale nebylo semnou něco v pořádku boleli mě hrozně prsa co nebývá zvykem ............take u mě to byl 6 smysl. Prostě jsem to věděla. Byla jsem těhotná u v době mé poslední menstruace. Teď si to hrozně uívám ................paaa
Není tady
Tak já přidám trochu sci-fi, kterou jsem četla v jakémsi časopise. Ta slečna byla se svým přítelem u asi rok a půl. Hrála závodně volejbal, pila pivo, kdy ji bolela hlava, brala práky, kamarádky jí tvrdily jakou má úasnou postavu. Jednou večer jí začalo být zle a dostala silné bolesti, tak ji přítel odvezl do nemocnice, kde se na ni koukli a řekli, e to asi bude potrat (vůbec netuila, e by mohla být těhu, páč měla docela pravidelnou menstruaci), ale e jetě udělají ultrazvuk. Nu, a asi tak za hodinu se ve 36. týdnu narodila Chloe
Bavila jsem se o tom s těhotnou kolegyní v práci, a ta mi tvrdila, e její kamarádka na tom byla podobně, ale ta zjistila těhotenství "u" v 6. měsíci
Není tady
Takovym pribehum jde az s tezi uverit. To necitily pohyby detatka? Nejak mi to hlava nebere...
Není tady
Sakuro, taky bych nevěřila, ale nedávno se v mém okolí objevil podobný případ známá byla na MD s chlapečkem, který měl 2,5 roku... no a uvaovala, e se vrátí do práce, ale protoe se jí nezdálo, e i kdy u nekojí, pořád nemá MS a pár dnů jí bylo u blbě, tak si udělala test.... ten nic neukázal, pro jistotu si zala k Dr, ten jí řekl, e tam nic nevidí a e se jí MS určitě rozjede a pokud ne, tak a za určitou dobu přijde znovu.... v klidu si nastoupila do práce a protoe pořád MS nedostala, la znovu na kontrolu a Dr udělal UTZ byla zhruba v 25tt take v době, kdy tam la poprvé musela být úplně na začátku třeba u prvorodičky bych brala, e nepoznala pohyby a tak, ale docela mě okovalo, e to nepoznala ani ona, která má u doma 3 děti (2 velké a malého, s kterým byla na MD)
není nad to proít si první polovinu těhu bez stresů a strachů
Není tady
no a co se mě týká, tak 6-tý smysl mi to prozrazoval několikrát, kdy jsem těhu nebyla a kdy to opravdu klaplo, tak jsem podezření pojala a kdy jsem měla zpodění a dlouhý cyklus, který zrovna nebyl na řadě take mi to prozradil a test
Není tady
no mne napadlo ze jsem tehotna az jsem si precetla jeden prispevek o spineni a tehotenstvi ....
zkratka prekvapeni jako blazen.
no vlastne .. - uz rok neberu HA a o mimi jsem se 'snazili / nesnazili". zkratka jsem tomu nechavali volny prubeh. ale posledni dva mesisce mi nejak haprovala MS - strasne slaba, a hlavne asi az po 36 dnech.
ale protoze jsem zkratka nejake krvaceni mela, tak jsem to proste nejak neresila.
ale tim ze je sestra tehotna, tak jsem si procitala tyto stranky a narazila na vyse zminovany clanek. no a v tu chvili mi to doslo!!!!!!!!!
takze jsem vcera valila do lekarny. o jo - jenze ja ziju v cine a ty jejich klikihaky zkratka nedavam. no ale tehotensky test jsem poznala.
takze dnska rano jsem si udelala projistotu hned tri - a dve carky - silne jak blazen!!!!!!!!!
takze jsem letela k doktorovi a mame ho tam - jsem asi 6 tydny tehotna a uz to bylo videt i na ultrazvuku.
jse neuveritlen stastna a dekuju za vsechny clanky tady!!!!!!!! protoze mne ted o vikednu cekaji dve velke party a pravdepodobne bych to rozjela s alkoholem ve velkem. ale ted to bude jen dzusik.
jete jednou diky za tyto bezva stranky
Není tady
Já jsem poznala těhu,kdy manel smail k večeři vajíčka ( ty já mám moc ráda) Přila jsem do kuchyně a takový zápach co se linul z pánve,tak to jsem jetě nezaila,myslela jsem e tam má pukavce. Shodou okolností jsem se o tom se známou před časem bavili,jak ona to poznala,e jí taky smrděli věci,které předtím milovala.
A up bylo to tady.Samozřejmě sem tomu nepřikládala váhu,ale kdy mi asi 2x bylo večer patně,tak jsem si udělala ráno test a up bylo to tam krásné tlusté čárky.......
bohuel jsem v lednu o mimi přila:(,ale od května začínáme znova!!!!
Není tady
Ahoj, dovolim si pripojit se k vam :-) jsem v 33. tydnu a cekame nase prvni. Bude to chlapecek. Snazili jsme se sedm mesicu, nez se podarilo a musim rict, ze u me teda sesty smysl zcela selhal, poznala jsem to az z testu :-) Dovoluji si ale prilozit link na super clanek, jak poznat tehotenstvi i bez testu :-) http://www.forexample.cz/view.php?nazev … 2008080023 Hezke tehulkovani!
Není tady
ja toto zrovna rieim. som 29deň cyklu, racionálne som presvedčená e z toho jedneho razu asi ako budem tehotná, napriek tomu sa cítim divno. podbruko bolí, prsia mam citlivé druhýkrát v ivote(1x v tehotenstve). nebolia ma len ich cítim neviem to inak poveda.test negativny včera. rozum mi hovorí e nie som tehotná. ako by som si prilákala MS, nech u neblúznim?
Není tady
Ahoj Adrianko, tak konečně tě zase potkávám.
No kdybys přila do těhulek , to by bylo fajn. Já otěhotněla v měsíci, kdy jsme se s manou potkali jen 2x. Tak neházej flintu do ita. Test 28DC jetě nemusí nic ukazovat.
Drím palečka a dej vědět. Nebo zajdi v pondělí k dr. na krev nebo na Agolutin - miminku by neukodil a umí vyvolat MS, kdy těhu nejsi. Tak
Není tady
ahoj ivka, kukam ze 29tt, to je sila ako to leti!!!! som tu malo, ale sledujem ta tehotna nie som, ale tento mesiac idem s plnym nasadenim nijake flakanie.
Není tady
Těhu mi prozradil test, který koupil mana, pořád jsem se mu stěovala, e mě bolí aludek, bolest aludku jsem přičítala stresu a né těhu. Mana mi říkal, e jsem určitě těhotná a koupil mi test, a byla jsem v tom .
Není tady
Tak u mě estý smysl dokonale selhal:DTo,e sem těhu my řekl a test:gloria:
Upravil(a) Bublina (19. 12. 2011 19:37)
Není tady
a zase 6 smysl selhal:dumbom: testík to potvrdil:D
Není tady
U mňa 6. zmysel nič. Pri prvom tehu som netuila a nebolo mi dobre, tak som si chcela nasadi antibiotiká, čo som mala od kamoky. No a keďe som si chcela takto žahkováne naordinova liečbu, tak som si aspoň zodpovedne urobila test, lebo mi to deň mekalo.
A pri druhom mi to ete ani nemekalo a ráno som si vstala, ila si umy zuby a zrazu mi dolo zle. Presne tak zle, ako v tehu. Ten test som si potom robila u iba pre istotu, lebo ranné nevožnosti mi nevyumeli z hlavy ani po 7,5 roku.
Ani jedno z detí nebolo plánované, take ok po oba razy.
Není tady
Ac uz starsi tema...
Otehotnela jsem neplanovane a tusila jsem to i pres negativni krevni testy (delane v 5tt)
Není tady
Tak u prvního dítěte to bylo odmítání pozitivního těhu testu (ikdy u jsem měla i zpodění menzes o 2 týdny), prostě jsem věřila tomu, e je faleně pozitivní a musela jsem si udělat tři, abych vůbec začala uvaovat nad tím, e to můe být pravda
A u druhé dcerky zase naopak, tuila jsem to u od početí a kadýmu tvrdila, e jsem těhotná, ale test byl negativní... Ale v den, co jsem to měla tenkrát dostat u to byl pozitivní
Není tady
No tak u třetího mi neprozradil estý smysl vůbec nic. Vzpomněla jsem si takhle začátkem února, e v lednu vlastně nepřila vůbec menses. Vzhledem k pravidelnosti jsem začala panikařit. A test mi to okamitě potvrdil. To byl ok. Ale je fakt, e před tím testem jsem věděla, e bude určitě pozitivní. Bylo mi jasné, e se "povedlo".
Není tady
Sakura napsal(a):
No tak u třetího mi neprozradil estý smysl vůbec nic. Vzpomněla jsem si takhle začátkem února, e v lednu vlastně nepřila vůbec menses. Vzhledem k pravidelnosti jsem začala panikařit. A test mi to okamitě potvrdil. To byl ok. Ale je fakt, e před tím testem jsem věděla, e bude určitě pozitivní. Bylo mi jasné, e se "povedlo".
U mě těhotenský test to bylo radosti pak jsem si jetě příznaky ověřila na http://www.nejenmaminkam.cz/tehotenstvi a bylo to jasné
Není tady