18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já si dělala testů několik a furt e nic a nakonec dr po UZ konstatovala 6tt , ale vnitřně jsem to tak nějak tuila a od začátku jsem tvrdila e to bude holka a na 3D UZ se to potvrdilo
Není tady
Ja jsem porad chodila na malou a pak me palila zaha a to jsem jenom rekla : kdyz uz ted nejsem tehotna tak nikdy. Jinakse priklanim k Mudr, Twiggy Tiggrovej kazdy mesic jsem mela 1000 jiných priznaku
Není tady
Za mého mládí těhotenské testy nebyly k dostání. Prozradil mi to pokadé 6 smysl - tak 4 dny po tom, co jsem otěhotněla.
u prvního mi to nějak začlo hlodat v hlavě pátý den po oplodnění - nesnaili jsme se, jen nám to "ulítlo" - bylo to neplánované těhu, u druhého jsme "na tom" pracovali, první měsíc to nevylo, druhý jsem na to nějak nemyslela, protoe jsme li z jedné akce do druhé, pak jsemsi ale pro formu udělala test - tři dny před MS - a dvě čárky, nechtěla jsem tomu sama věřit a uvěřila a po dvou týdnech na UTZ
Není tady
avalonka napsal(a):
Tigger - ty jsi těhule?????
Avalonko, no jo, velice čerstvě zrovna v okamiku, kdy jsem na to paradoxně nejvíc myslela, začala být zoufalá, vude samé blbé zprávy, ovulace se začala posouvat, ovulační testy nevycházely průkazně, já panikařila a plánovala návtěvu MUDry aby mi taky dala Clostík, protoe jsem začala mít dojem, e to je nezbytná součást diety správné snailky, tak v ten okamik se to povedlo...
vzpomínám na tvoje rady - bohuel jsem je nedokázala aplikovat v reálu, nedalo se "přestat na to myslet"
Natěstí se zadařilo dřív ne bych z toho zcvokla
Není tady
Tak ja mela take tuseni,ale po tom lednu, kdy to nevyslo, jsem se snazila na to tolik nemyslet a toho 1.2. jsem se vzbudila uplne zpocena, zdalo se mi,ze jsem porodila chlapecka,tak mi to nedalo, muz mel jeste pulnoc a sla jsem si udelat testik a ejhle,ona tam uplne slaboucka carecka
Podruhe sesty smysl zapracoval, kdyz jsem opravdu od prvni chvile vedela,ze to proste bude chlapecek,ac jsem si nekde hluboko v dusi prala holcicku jako prvni a predevcirem se mi to potvrdilo na ultrazvuku, doktor se me ptal, jsem mu rikala,ze vim,ze to bude chlapecek,ale pro jistotu,at mi to potvrdi a ejhe, prcek se pindikem doslova chlubil
A to,kdy jsem otehotnela vim take naprosto presne, muzi se vubec nechtelo,tak jsem se na nej vrhla a vduchu jsem si rikala, jestli jsem v poradku,tak to musi vyjit prave dnes.
Není tady
Já zase slyela, e jedna známá se o těhu snaila také dlouho a jednou při milování slyela plakat miminko a za 14dní zjistila, e je těhu....
Není tady
Já tomu nevěřila,take jsem se musela spolehnout na test.Ale kadý měsíc jsem doufala,e je tam....
Není tady
Také jsem měla nějaké vnitřní tuení a test to potvrdil, skákala jsem málem do stropu :-)
Není tady
Vloni v létě jsem chodila v plavkách po zahradě a mamina na mě pořád tak pokukovala a prohlíela si mě, pak si mě vzala stranou a říkala:Ty jsi těhotná, e?!!Já jí tvrdila, e néé, e bych sice chtěla, ale e test je furt negativní.Prdlajs, jen mi to jetě neukázal, jasně, e u jsem v tý době těhotná byla!!(měla jsem normálně slabý měsíčky a test neukazoval dvě čárky a přitom jsem u byla v 6 tt).Take jsem to na sobě nepoznala ani já sama,ale mamka joo. Prý podle toho, e jsem měla na břie silnějí čáru a měnila se mi podoba-byla jsem prý prostě jiná:-)))ne jindy:-))).Jo a ta čára mi nakonec skoro zčernala a pořád ji mám hrozně silnou a vidět, i kdy u budou Tadíkovi tři měsíce, kdypak zmizí??
Není tady
No...asi jsem exot, ale já byla dost překvapená kdy jsem zjistila, e jsem v polovině 4 měsíce...
Celou tu dobu jsem hrdinně prozvracela, a tvrdila jsem, e mám určitě aludeční vředy, z toho věčnýho stresu.
Take o mém 6 smyslu nemá smyslu vůbec mluvit...
Není tady
Xara, Ty se číslo, docela jsem se nasmála:-)))))))))
Není tady
kdy jsme začali pracovat na mimi tak po vysazení pilulek jsem myslela e to půjde hned,kdy jsem si dělala první test tak se ukázala jen jedna čárka,byl to docela ok a u mě napadali věci jako e s tím bude problém a zda budem vůbec moc...atd.... ale nepropadala jsem panyce a počkala si a řádně od menstruji a pak se uvidí,je fakt e to pak vylo,ale já si myslím e jsem to poznala hned po sexíku....je fakt e jsem se nepídila do dnes zda to na ten den vychází,ale prostě tenkrát to bylo takové jiné a asi spermíci doly tam kam měli,ten večer a celé milování bylo to nejkrásnějí co kdy být mohlo a já vím e ten večer jsme splodili mimíka
Přítel tomu věřit nechtěl,dokud to nebylo jisté,no a dnes u jen odpočítáváme dny kdy ta pr... tady bude
A ta nejkrásnějí druhá část bude zase ten konec a se nám ta princeznička narodí
Není tady
Tak já jsem tomu, e jsem těhu pořád nechtěla uvěřit...prostě to milování bylo jenom občas a to jetě naprosto mimo plodné dny. Nejhorí na tom bylo, e těhu testy vycházely negativně jetě 14 dní po termínu MS, hodnota HCG byla hraniční. prostě detektivka na pokračování Těhu bylo oficiálně potvrzeno a v 7 týdnu! A to bylo v měsíci, kdy jsem těhu předpokládala ze vech nejméně!
Není tady
Já jsem věděla, e jsem těhu hned po sexíku taky - a u několikrát za tu dobu co se "snaíme" - a vdycky mě estý smysl zklamal... asi ho nemám dostatečně vyvinutý.
Není tady
Ahoj holky,
asi jsem také netrpělivka - i kdy jak se to vezme - chceme, ale spí ne teď. Zkraje srpna jsem skončila s HA, odmenstruovala jsem - začátek 18.8. Pak byl styk 24.8., 25.8, 26.8. a pak taky někdy, ale to u je jedno, chránili jsme se jen Pharmatexem, trochu jsem spoléhala na neplodné dny (ale nikdy před tím jsem to nehlídala, take ty výpočty jsou takové velijaké...) U asi 5 dní mám bolesti v břie jako kdybych to měla dostat..., měla jsem hustý bílý výtok, teď se trochu zmírnil, jsem unavená, motá se mi hlava, chvílemi je mi na zvracení - to co jsem tu četla - na uzeniny nemám ani pomylení, nemám chu na alkohol - ani pivo, po troce vína mi nebylo dobře... začínám mít docela citlivé bradavky,... Říkám si ale, e je blbost abych byla v tom a aby se mi příznaky ukázaly takhle brzo.... Myslíte, e to můe být jen kvůli hormonální změně (měla jsem HA s vyí hladinou estrogenu a z léčebných důvodů jsem ji brala vdy tři měsíce v kuse, pak pauza, zase tři měsíce...), nebo v souvislosti s ovulací... Testy jsem si zatím nedělala, protoe by se stejně zatím nic neukázalo. Mám to dostat a přítí týden... Ach, asi nakonec budu zklamaná, kdy nic...:-)
Není tady
já musím říct,e ne jsem si udělala test,tak jsem cítila,e jsem těhu,něco ve mě bylo jinak,ale nevěřila jsem tomu.
Není tady
Tak já mám kamarádku a ta mi řekla,e to věděla hned po styku,e se povedlo.Po měsíci nám to potvrdila:-)
Není tady
Tak já něco málo tuila, říkala jsem si, e teď by to moho vyjít (plodné dny, můj svátek..pohoda, romantika i chu) pak jsem si připadala trochu jiná, hnusná, oteklá a utahaná apořád jsem chodila čůrat, v pondělí v práci mi kolegyně řekla- ty si prostě těhotná, vypadá těhotně (myslela ten opupínkovanej xicht - nikdy sem ho tak "hnusnej" neměla) a ja hm...dík....a druhý den jsme si koupila test a ta mrka měla pravdu!
Není tady
TAK JÁ MÁM ZROVNA ČERSTVOU ZKUENOST :-)
SPLETLA JSEM SE V KALENDÁŘI A V DEN, KDY JSEM TESTOVALA JSEM SI MYSLELA, E MÁM U SKORO TÝDEN ZPODĚNÍ -- TĚHOTNĚ JSEM SE TEDA NECÍTILA VŮBEC :-), TEST JSEM SI UDĚLALA, POLOILA NA POLIČKU A LA SE RADĚJI ZNOVU KOUKNOUT DO KALENDÁŘE...ABYCH ZJISTILA, E JSEM SE SEKLA O TÝDEN A E JSEM TEPRVE 28.DEN A PRDLAJS ZPODĚNÍ :-)..
VRÁTILA JSEM SE PRO TEST, E HO VYHODÍM ...A JEN TAK SE NA NĚJ KOUKLA A DIV MI NEVYPADLY OČI Z DŮLKU --- PROTOE TAM BYLY DVĚ ČÁRKY, KTERÉ JSEM VŮBEC NEČEKALA-...... :-) ........
ZPĚTNĚ JSEM SI UVĚDOMILA, E JSEM DOST POSPÁVALA, CO JSEM ALE PŘIPISOVALA TOMU, E MALÁ SE V NOCI TED NĚJAK BUDÍ, TAK JSEM JEN NEVYSPANÁ... DRUHÝ PŘÍZNAK JSEM SI PAK UVĚDOMILA, JAK JSEM SE PODIVILA, E MĚ NA PÁSECH V AUTECH, KDY JSEM SI JEJ ZAPÍNALA , HROZNĚ ZABOBELA PRSA :-) .. V TÉ CHVÍLI MĚ TO ZARAZILO,ALE JINAK JSEM TO VYPUSTILA, JEN JSEM SI ZANADÁVALA O PITOMÉM PREMENSTRUAČNÍM SYNDROMU :-) ..
TAKE U MĚ SMYSL NĚJAK NEZAFUNGOVAL....... :-)
Není tady
No tak první těhu jsme nějak neřeili take test ale to druhý bylo plodné neplodné dny,ovulace,teploty take v tý dny co jsem měla dostat menzes jsem měřila a neklesala mi teplota take asi teplota plus estý smysl .
Není tady
Prozradil mi to 6.smysl, byla sem nezvykle unavena, aniz by k tomu byl duvod, tak sem si rekla, neco se v tele deje a na ten popud sem si udelala prvni testik-vysel duch, a pak za 2 dny uz byly dalnice. Taky sem tomu nemohla uverit, protoze po vysazeni HAK jsem vubec nemela MS, Dr mi pak pichla AGL a nasadila Duphaston. No a dalsi mesic uz sem byla v tom. Snazili sme se presne 14DC, aniz bych vedela, jestli mam ovusi a vyslo to. Tehu sem ted prozradila rodince na Vanoce, bylo to krasny
Není tady
Tak v prvním těhu mi to prozradil test, nebo bylo plánované a tak jsem testila jak divá u týden dopředu
V druhém těhu mi to prozradil 6.smysl....bylo neplánované...nevím jak, ale u pár dní po sexu jsem věděla, e jsem těhu. Pak jsem měla pořád ílenou chu na hovězí , no a test mi to pak u jen potvrdil
Není tady
Mně to prozradil 6. smysl, hodně zvlátní pocit. Ale jak je mým pitomým zvykem, moc jsem svůj smysl neposlouchala, zdálo se mi to neuvěřitelný, tak jsem dělala jeden testík za druhým
Není tady