18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jen by mě zajímalo zda jste to vnitřně poznaly,e jste těhu a nebo Vám to prozradil a test.říká se,e někdo to pozná i hned po styku,e to bylo ono.Tak jakpak jste na tom byly vy?
Není tady
u mě to bylo takové tuení protoe jsem měla pořád vysokou bazalni teplotu i v den kdy jsem měla dostat menstruaci ... a taky jsem furt spala........... proč se ptá bublí..myslí si e jsi těhulka?
Není tady
Jééé, to by se mi líbilo, poznat to jen tak... Já to teda nepoznala, a pěkně na testíku. Ale sestřenka taky tvrdí, e to věděla hned. Ty má nějaký pocit??
Není tady
Já jsem to taky poznala estým smyslem a test jsem si udělala jen pro potvrzení.
Není tady
Tak já jsem měla pocit e jsem těhotná kadý měsíc, kdy jsme se snaili a protoe pořád nic, tak jsem to pustil a z hlavy a teprve test mi řekl, e tentokrát to těhu opravdu je.
Není tady
Verunka napsal(a):
u mě to bylo takové tuení protoe jsem měla pořád vysokou bazalni teplotu i v den kdy jsem měla dostat menstruaci ... a taky jsem furt spala........... proč se ptá bublí..myslí si e jsi těhulka?
Ptám se jen tak ze zvědavosti-prostě jak funguje 6 smysl.Jinak si moc přeju bejt těhulka,ale říkám si ono si mimi samo vybere kdy se narodí:-)).Tak to nechávám osudu.
Není tady
musím říct, e jsem asi estý nebo sedmý den po ovu cítila takový jakoby mravenčení v bříku, jako by se "něco dělo", ale nepřikládala jsem tomu význam, taky prsa mě ten cyklus bolely jako vdycky, ale víc dole ne ze stran, to u jsem začala něco tuit a kdy se přidala chřipajzna se čtyřicítkama horečkama a k tomu mi bylo nevolno od aludku, u jsem se jen chtěla dostat do lékárny pro test, tři dny před ms mi vyel pozitivní testík... take tuení tam bylo asi tři dny před pozitivním testíkem, tedy est dní před ms.....
Není tady
Tak z prvním nám to nelo 3 a půl roku take estý smysl byl pěkně zmatený já na to čekala kadý měsíc a pozorovala jsem se.....no a teď je to dva dny co jsem zjistila e jsem těhotná po druhé a nevím jestli estý smysl fungoval měla jsem sny uplně jako iví take jsem si říkala(s prvním jsem ty sny měla taky já ráno nevěděla jestli se to stalo nebo ne...nebyli o těhotenství nebo tak..)jsem v tom a la pro test a ono jo....sice jsme chtěli troičku dýl já myslela e nám to zase nepůjde a ono hned na poprvé take docela pecka ,ale díky bohu za to....
PS: ty sny co mě dohnali pro test byli o tom jak si kupuju dva mopy v Penny marketu a pak jsem vytírala celou noc:-D :-D jsem blázen....
Není tady
Ja se taky pozorovala kazdy mesic a kazdy mesic mi sesty smysl hlasil, ze uz!! A kdyz to bylo doopravdy, tak jsem si naopak pripadala uplne normalne jako vzdycky a vubec jsem testu neverila. Jeste u dr v 11tem tydnu jsem se bala, ze na utz nic nebude a posle me domu, ze mam v brisku prd
Upravil(a) Cizinka (17. 3. 2007 10:48)
Není tady
Já jsem to taky tuila, i kdy test vycházel negativní.estý smysl mi na tyhle věci asi funguje.
Není tady
Já jsem to věděla hned a zhruba po týdnu od početí u mě začaly bolet prsa. Taky jsem věděla od počátku, e budu mít kluka. Vlastně jsem pro holku ani neměla jméno.
Není tady
No my jsme se s manzelem snazili a to dost, kazdy den. Takze jsem si rikala, to by bylo, aby nebylo. Citila jsem se tak zvlastne, napeti v prsou, uz si to moc nepamatuju, ale rikala jsem si, ze to je asi ONO. Pak jsem kazdy den nekolikrat behala pri kazdem pocitu vlhkosti na zachod se podivat, jestli se nedostavila menstruace. Jeste si pamatuju, ze jsem tchyni jednou v telefonu popisovala jak se citim, a ze to je mozna tehotenstvi. Doma jsem si udelala test, ale vysel negativni. I presto jsem o dva dny pozdeji k doktorce sla s tim, ze tehu jsem tak na 95 procent. Test vysel pozitivni a doma pak jeste jednou take. Takze jsem to tusila 6.smyslem, ale na druhou stranu to bylo opravdu intenzivni snazeni, takze to bylo ocekavane tehotenstvi, ne uplne zniceho nic.
Upravil(a) Sakura (17. 3. 2007 15:04)
Není tady
Ja jsem to tusila, ze jsem tehu, dva testy, jeden 2dny po MS a druhy skoro 2 tydny, byly negativni. Ale on tam byl, akorat to slo ze zacatku trochu pomaleji . Za dalsi dva tydny uz sme ho videli
Není tady
Tak na mě to poznala jedna známá, e to prý pozná z očí. Byli jsme u nich na zabíjačce a kdy čuníka zabíjeli a ono straně kvičelo, tak mě odtáhla pryč, e to mimi vnímá zkrze mě a e by to nebylo dobré. Já jsem si ukala na čelo. Přitom jsem si dělala test a byl negativní.
Udělala jsem si ho za 14 dní a byl pozitivní.
Iva
Není tady
Kadý měsíc, co jsem si dělala test, jsem estým smyslem, byla přesvědčená, e jsem těhu a kdy jsem opravdu byla, tak jsem tomu nevěřila a estým smyslem to věděl můj manel!!!!!
Není tady
No, ja jsem tedy necitila vubec nic, ani me nenapadlo, ze by se to uz tak brzy mohlo stat. Jelikoz jsem mela nepravidelnou menstruaci a nekdy hodne dlouhe cykly, ani absenci MS jsem neprikladala vyznam, unava trochu byla (jako i predtim) a test jsem si delala jen tak ze srandy, ze mi jeden zbyl - a byly tam jasne II
Pak jsem bezela k doktorce, nic na UZ nenasla a ja jsem jeste tyden vubec zadne zmeny necitila, i kdyz jsem si je snazila vsugerovat - takze jsem spis tomu ani neverila. No a po tydnu 1. ranni nevolnost a od te doby tomu uz tomu sakra verim
Není tady
Připojuju se k těm, které estý smysl dobíhal kadý měsíc
Nevěřím na to...
Není tady
No ja som si merala bazalnu teplotu a tulenicko sme mali presne nacasovane na ovu. lenze tak to bolo aj 3 mesiace pred tym. lenze na druhy den som si skutocne povedala TAK TERAZ BY TO MOHLO BYT. no a potom ma zacali boliet prsia ale z poacnej strany ako pred ms tak som si kupila 1x test a testla som este par dni pred ms. mo a boli tam poriadne tlustice. takze som to asi nejak vytusila lebo dovtedy som si test nikdy nekupila vzdy so si vravela ze pockam.
Není tady
Asi vám to bude připadat k smíchu, ale já jsem poznala prakticky hned při milování, e tentokrát to určitě vylo. Při orgasmu jsem "viděla" okolo hlavy obíhat miminka jako planety kolem slunce, no a pak jsem jen čekala, na termín MS a hned ten den jsem testovala a byly tam//. takw na 6. smysl věřím.
Není tady
Já měla kadej měsíc snad vechny těhu příznaky, ale kdy jsem konečně byla těhu, tak mě to rozhodne nedolo, ani kdy jsem vyla schody a funěla jak babička a první co bylo, kdy jsem dorazila z práce bylo dát si "dvacet" test jsem dělala jen tak, co kdyby, a pořádně mě okoval!
Není tady
U mě ádný 6.smysl nezafungoval. Ale věděla jsem bezpečně, e jsme se tulili, kdy jsem měla ovulaci, take jsem si říkala, e jestli to nevyjde teď, tak něco není v pořádku, ale bylo
Není tady
Myslela jsem si, e sotva začnu souloit naostro kolem ovulace, budu těhotná, jako spousta kolem mě, take jsem si připadala jako posvátná kráva, příznaky vechny, oči taky měly jinej výraz, zdálo se mi lecčems ale to mi jen pracovala fantazie... menstruace mě z toho vdycky vyvedla...
Není tady
Já mám estý nesmysl, protoe kdy jsem si dělala loni v září test po 10 dnech vynechaných menses, tak jsem si říkala "těhotná prostě být nemůu" - a byla jsem
Není tady