29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Právě po těch jejich stránkách brouzdám
Trápí mě dámská klasika - včera jsem sama sebe podrobila kritickému oku a došla k závěru, že bříško není až tak zlé - mám akorát trošku takové to spodní, určitě víš, co myslím
No ale boky, ty asi budou muset pryč! Před Vánocema jsem je hodně cvičila v posce, připouštím, že nějaký výsledek vidět byl, ale i když jsem se na ně fakt hodně zaměřovala, ne a ne se jich zbavit tak, jak bych si přála. Vlastně můžu říct, že o jejich odstranění uvažuju déle, ale pořád jsem si říkala, že to ještě zkusím přírodní cestou. Ale ukazuje se, že to asi stačit nebude
Není tady
A mají tam fakt hezký modelační rajtkový obrázek
A ty možnosti pltby se zdají jako maximálně vstřícné A i ty ceny patří k těm lepším.
Co se týče toho doporučení - ty jsi tu slečnu, paní viděla na vlastní očka?
Není tady
Nevidela. Ale psala to v jedne diskusi, rikala, ze dr. Lucak je uzasny a fakt ji to pekne udelal a byli vsichni fajn. Doktorka an te konzultaci byla vcelku prijemna. Vsechno mi vysvetlila a ted uz je to jen na me.
Taky stale uvazuju, jak to shodit prirodni cestou, mazu to kremama, cvicim, snazim se jist zdrave a pravidelne, snazim se dodrzovat pitny rezim. Bricho uz mam propadle dovnitr skoro, ruce, ramena, lytka...vsechno mam droboucke, ale ten zadeeeek... potvora se drzi, ale ja tomam v genech.
Proto jsem o tom zacla uvazovat. Davam si sance do toho rijna a jestli nic, tak jsem rozhodnuta
Ty jsi z Ostravy?
Není tady
Chodila jsem celý podzim až do těch Vánoc pravidelně do fitka a cvičila (což jsem teda dělala odjakživa a dělám dál),ale po aerobicu apod. jsem si přidávala ještě série na boky, na zemi i na strojích - vnitřek šel, i když hooodně pomalu - až po těch 3-4 měsících se vytvořila taková ta sympatická mezírka mezi stehny , ale ten vnějšek ne a ne a ne, možná malinko jo, ale v celkovém poměru, pořád čouhal a čouhá
)
Není tady
Pocházím z Moravy, ale teď jsem na škole v Pze. Ale občas tam bývám.
Není tady
S tím propadlým bříškem - jsi dobrá! Cvičíš nějaký "výjimečný" cvik,resp. něco, co by se ti osvědčilo a není to taková ta omílaná klasika?
Není tady
Nic zvlastniho, bricho jsem mela vzdycky v poho, ale hodne jsem ho posilovala, ted delam i pilates a tam se to pry jeste hodne spevni
Není tady
Určitě si tam zavolám - jen doufám, že mi nenabídnou až říjnový termín (((( Fakt bych to chtěla na léto, tak během června bych se chtěla jít pod kudlu.
Není tady
v cervnu je podle me pozde, to spis se zeptej jeste na duben kveten, to elasticke pradlo se fakt musi nosit tech az 6 tydnu a ty modriny chvilku asi taky budou videt
Není tady
Kazdopadne mi pak dej vedet, jestli tam jdes a kdy, kdyby ti to nevadila, rada bych o tom vedela z tvych ust, tve pocity a jeslti ti to udelali pekne a tak...
Není tady
Určitě bych ti vědět dala, to se neboj!! 6týdnů je dost,hm, to je fakt. Jenže já to počítala a min. těch 16 000 kč to bude a dřív těch 8 dohromady nenaštřím( No,hoviďáme
Možná ještě kouknu na další kliniky.
Ty to necháváš na říjen proto, že to chceš ještě zkusit krémy, cvičením apod.?
Není tady
Jjj, chci to jeste zkusit nenasilne, aspon stihnu vklidu nasetrit taky a pak, na podzim to bude lepsi, nez se stresovat, ze uz je tu leto a jeslti se to stihne zahojit
Není tady
Zní to rozumně,jenom,tebe neláká být v krásná a žádoucí už v létě ?? )
Není tady
Ještě hledám další info - injekční lipolýza - ale zase je to na principu více návštěv, "pokusná" slečna uvádí 3-4, jedna výjde na 5.000kč, a jedna návštěva tě má zeštíhlit cca o 2cm, výhodou je šetrnost a použitelnost v normálním životě
Není tady
fakt??tak to by me zajimalo, jak to funguje, to by mohlo byt cool, tri navstevy = 15k = 6 cm parada
Není tady
Chtěla se zbavit povoleného bříška a bochánku na stehnech (=naše "oblíbené 100x jinak , píše, že netrpěla nadváhou apod.,liposukci zavrhla kvůli velkému zásahu do organismu a nechtělo se jí tak dlouho nosit prádlo
, doslechla se o "injekční lipolýze", u nás poměrně novinka, píše : "Samotný zákrok netrvá déle než 20min, kdy vám do vybraných partií vpíchnou přibližně 10 injekcí 3-4x za sebou. I když jste při plném vědomí, téměř nic necítíte, max jemné píchnutí. Místo sice trochu oteče a zčervená, ale v podstatě není nic vidět a můžete jít domů. Ale musela vynechat týdenní trénink kvůli modřinám,takže cvičila jen doma. Nyní se chystá na 2.zákrok a plánuje ještě asi 3 nebo 4 procedury (takže má za sebou teprve 1.kolo ), aby byl konečný efekt takový, jaký si představuje." - taky říká, že : "Už teď ale vidím rozdíl, přes bříško a boky mám téměř o 2cm méně a oblečení je mi volnější. I mé kamarádky,které injekční lipolýzu absolvovaly, jsou nadšené."
Není tady
Odborník a další info :
Touto metodou lze korigovat oblasti,kde není nutné odsávat velké množství tuku,př. podbradek,zadní str paží, spodní část hrudníku,břicho,BOKY,VNITŘNÍ STRANA STEHEN.
Při 1 zákroku lze použít max 10 ampulí účinné látky. Cena za první sezení činí 5250kč. Zákzoky se několikrát opakují a ceny následných zákroků se odvíjí od spotřebovaného materiálu.
Není tady
no parada, to jdu taky zjistit to by bylo cool
Není tady
Zákrok je nutné opakovat 3-4 x po 8 týdnech. (není z toho jasné,zda celkem za 8týd či co 8 týd 1 zákrok)
Není tady
Lexie napsal(a):
no tady v ostrave se dela nejaka kobinace tumo a obyc, ja tomu moc nerozumim, ale nosi se to 4 az 6 tydnu, to mi rikali hned ze startu
Jo a pribrala si za tydva roky? Vekterych mistech ti to delali? dekuji
Dělali mi boky. Váha se mi drží pořád celkem stejná. Neumím si ale představit těch 6týdnů v kompresu,pro mě bylo i těch 14dní moc!
Není tady
Lexie, (teda všechny babinetky )
Objevila jsem kliniku provádějící tumescentní liposukci v Ostravě!! Je to MUDr. Štefan Lišaník, www.plasticka-chirurgie.cz, ceny : 1 lokalita : 13.500kč,2 lokalita : 21.500kč, 3 lokality : 27.500kč. Vstupní konzultace 200-300kč, taky nabízí splátkový program. No,však koukni sama
Není tady
www.plastika-chirurgie.cz - oprava !!!
Není tady
Juknu, kouknu, uvidim, cetla jsi uz o tom, jak to probiha a tak?
Není tady
Ted jsem to objevila,je to liposukce TUMESCENTNÍ. Bavily jsme se o ní - je momentálně nejoblíbenější a nejprováděnější, jsou to kanyly s 3mm vpichy, provádí se bez anestezie a rekonvalescence je mnohem rychlejší.
Není tady
Jjj, vim, ze jsme se o ni bavili, ale na kazde klinice to mohou delat trochu jinak a tak, vecer na to juknu. Ted nestiham v praci
Není tady