Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 16. 3. 2007 15:34

princezna
♥♥-----

hubnutí řízené počítačem

Ahojky,
chci se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s hubnutím řízeným počítačem, ať už se jedná o ultrazvuk nebo metodu zvanou Bailine. Provozují ji např. v Praze - Zlatý Anděl (www.hubnutirizenepocitacem.cz).
Nedávno (předchozí číslo) o ní referovali v časopise Glanc v souvislosti s celebritami jako je Bára Basiková nebo Lucie Váchová.
Předem díky!!!!wink

Není tady

#2 21. 3. 2007 7:26

Katarina
♥♥-----

Re: hubnutí řízené počítačem

Ahoj Princezna,

nemám s tým skúsenosť, ale veľmi tomu neverím. Nechcem ťa sklamať, ale celebrity tomuto novému spôsobu chudnutia určite robia iba reklamu a štíhle sú určite kvôli niečomu inému... To je ako keď sa niekde dočítaš, že nejaký špeciálny krém ti zväčší prsia. Ak by to bola pravda, ženy by si nezväčšovali prsia silikónovými implantátmi.

Neverím, že táto metóda dokáže nejaké zázraky. Skúsila si liposukciu? Ja osobne s postavou problém nemám, ale kamarátka na liposukcii bola a je veľmi spokojná. Bojíš sa operácie? Nič to nie je, neboj.

Není tady

#3 21. 3. 2007 11:02

princezna
♥♥-----

Díky, Katarino smile
Uvažovala, ale je to lehce dražší sad( Studuju a tak zavžuju každou korunu, na druhou stranu..nemyslím si, že bych byla celkově nějaký tlusťoch, spíš mě trápí ty typicky ženské partie - především boky, a pak taky vnitřní strana stehen a bříško ( špíčky vylézající z bokovek).

Není tady

#4 21. 3. 2007 11:08

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Hlavně ten počítač nedokáže, abych nejedla když na to mám chuť, to bude ten hlavní problém...kdybych si to dokázala odřeknout, tak ten počítač na nic nepotřebuju...

Strach je malá smrt...

Není tady

#5 21. 3. 2007 13:29

Katarina
♥♥-----

liposukcia neni lacná, to máš pravdu. Ja som veľmi štíhla, akurát mám trošku širšie boky, preto tiež uvažujem o liposukcii. Chodím aj do fitness centra ale žiaľ, zbaviť sa tuku na ženských problémových partiách je veľký problém. Jeden chirurg, u ktorého som bola na konzultácii mi povedal, že aj známe fitnessky chodia na liposukciu.Ono je to o tom, že by si mala málo jesť a hodne cvičiť ale je hrozne ťažké sa prinútiť. Poznám to.
Nerozmýšľala si nad liposukciou na splátky?

Není tady

#6 21. 3. 2007 14:07

Lexie
♥♥♥♥---

Ahoj holky. Tema o liposukci jsem tady uz zavedla. Dnes jsem take byla na konzultaci. Jsem taky stihla, ale trapi me vetsi zadecek, asi jako hodne holek mam proste silnejsi horni cast stehen. Liposukce neni pro tlustochy, ale prave pro nas hubene, co nam ani za nic nejde dotvarovat postava. Presto ze precuju, i na me je to dost drahe, ale do rijna to nasetrim a jestli to nezhubnu, tak v rijnu jdu urcite... A na splatky to taky jde wink

Není tady

#7 21. 3. 2007 15:27

Katarina
♥♥-----

Nerozumiem, prečo je liposukcia tak drahá, keď napríklad operácia nosa je oveľa zližitejšia a je podstatne lacnejšia ako liposukcia. Čoho sa veľmi obávam je, že keď pôjdem na liposukciu a zaplatím za to nemalé peniaze, znovu na tie miesta priberiem.

Není tady

#8 21. 3. 2007 15:38

Lexie
♥♥♥♥---

Na to jsem se dneska ptala. Do tech mist budes pribirat naposled. Takze pokud si budes udrzovat vahu, na bude ti kolisat klem kila az dvou, tak jsi v pohone a nemusis se bat . Tukove bunky se jiz neobnovuji, jsou proste pryc. Ale nejdou odsat vsechny,a ty prazdne, ktere ti tam zustanou si pak tuk mohou skladovat do sebe. Takze zkracene...kdyz pak dodrzujes svuj aktivni rezim a jsi rozumna, neprejidas se a tak, tak nepriberes. Do techto mist ne.

Není tady

#9 21. 3. 2007 16:03

Katarina
♥♥-----

na akú kliniku sa chystáš?

Není tady

#10 21. 3. 2007 16:35

Lexie
♥♥♥♥---

Jsem z Ostravy, takze www.plastickachirurgie.com Ale davam si cas do rijna, kdo vi co pak bude wink

Není tady

#11 22. 3. 2007 11:33

princezna
♥♥-----

Ráda bych byla šik do léta - asi jako my všechny,že smile)
Splátky zná dobře, jenže já nemám pravidelný příjem, takže i kdybych si zjistila takovou kliniku, která to umožňuje ( tipy uvítám! smile, nedají mi splátky bez potvrzení trvalého příjmu - vydělávám si jen ke studiu brigádama. nebo víte o nějaké výhodné seriózní půjčce i touto cestou???? Děkujiiiiiiiiii!!!!!

Není tady

#12 22. 3. 2007 12:11

princezna
♥♥-----

Koukám, že při "souhrnném" ošetření (tzn. více zákroků součastně se posklytují i slevy,hmmm=)
Jiank cenové údaje : boky v oblasti ledvin ( to budou asi ty "džínsový špíčky"smile stojí 8.000-12.500, vnitřní stehan 6.000-8.000, zevní pak 10.000-13.900 a to je to v Ostravě, takže to fakt žádná levná záležitost není sad(

Není tady

#13 22. 3. 2007 14:24

Lexie
♥♥♥♥---

No je to rozhodne levnejsi nez v praze. Tahle klinika poskytuje splatky tak, ze urcitou cast musis zaplatit pred operaci a zbytek splatis do pul roku. Je to bez rucitele a bez nejakych potvrzenich. Ja teda zacinam setrit a v rijnu to cvaknu hotove, do leta to bohuzel nestihnu, nebot maji obsazene terminy na dlouho dopredu smile

Není tady

#14 22. 3. 2007 15:27

princezna
♥♥-----

Super! Takže bych to možná zvládla smile
Až v říjnu?? To fakt mají plno až na TAKHLE dlouho dopředu???
Určitě si tam zavolám! smile
btw. Nevíš náhodou, jaká byla úroková míra?
PS. A co trápí tebe, smím-li se ptát? smile

Není tady

#15 22. 3. 2007 16:33

Lexie
♥♥♥♥---

No me trapi kalsika, takove ty rajtky, takze vetsi zadeceka stehna. Jsem v podstate hodne stihla, ale zadek mam asi o 6 az 7 caku vetsi, nez bych chtela. Tak mi ho snad spravi smile
Plno maji v techto mesicich, pak uz je pozde na to, aby se to do leta zahojilo. Objednavky pry az 6 tydnu predem. Budou z toho modriny a  tak, takze to necham na zimu. Jinak me by ty stehna vysli na 16200 i s anestezii, hospitalizaci, kontrolama, lekama a tim elastickym pradlem, co pak musis 6 tydnu neustale nosit.
A mam pocit, ze na tech jejich strankach je ji popsano vse o tech splatkach...

Není tady

#16 22. 3. 2007 17:49

Renča2
♥♥♥----

Cože??? nosit kompres 6týdnů???  To je nějak děsně dlouho. To myslíš při tum.liposukci? Já na ni byla už před 2roky v Praze a kompres jsem nosila 2 týdny a vše v pohodě,jsem moc spokojená. Mě doktor doporučoval 10-14 dní.

Není tady

#17 22. 3. 2007 20:25

Lexie
♥♥♥♥---

no tady v ostrave se dela nejaka kobinace tumo a obyc, ja tomu moc nerozumim, ale nosi se to 4 az 6 tydnu, to mi rikali hned ze startu
Jo a pribrala si za tydva roky? Vekterych mistech ti to delali? dekuji

Není tady

#18 23. 3. 2007 9:32

princezna
♥♥-----

Tak jsem malinko zapátrala v odobnějších čtivech a ke srovnání poskytovaných druhů liposukce zjistila  následující :
1) klasická - provádí se v narkóze, hospitalizace je na několik týdnů, člověk musí být hospitalizován, trpí bolestmi a celkové výsledky nebývají
    vždy uspokojivé
2) ultrazvuková  - taktéž se provádí v narkóze, poslední dobou se od ní upouští, a to z důvodu rizika hlubokých spálenin a nerovnosti na povrchu
    těla
3) tumescnenční = ambulantní - bez celkové anestezie, při vědomí nás pacientek smile -  momentálně je nejpopulárnější - průběh má následující
    ( možná to znáte, ale pro mě to byla novinka=) - celý zákrok trvá asi 3 h, roztokem se napustí tuková tkáň,ten za 20-30 min změkne - díky   
    čemuž se dá odsát daleko jemnějšími (3 mm ) kanylami, než u předchozích druhů, navíc je možno jej odebrat větší množství.
    Co se zotavování týče, 98% pacientek jde následující den do zaměstnání, aktviní sport je možný prakticky ihned, vrcholový po 14 dnech

Není tady

#19 23. 3. 2007 9:36

princezna
♥♥-----

A na otázku, zda se "to" může potom vrátit, odpověděl plastický chirurg MUDr. Vlastimil Víšek (aby jset věděli, že si fakt z prstu necucám smile) : Zpravdila se odebírá 5, eventuelně 7 litrů, pokud pak pacient přibere nějakých 15,20kg, samozřejmě, se to projeví, ale v místech, kde byla provedena liposukce, se tuková tkáň zvětšuje méně. Dokonce se může objevit i jakási prohlubeň. Proto je nezbytné si váhu udržovat, tedy netloustnout, ale ani nehubnout!!! Tolerance je plus minus 4,5 kg.

Není tady

#20 23. 3. 2007 9:38

princezna
♥♥-----

Ještě jsem četla zpověď pacientky, která zákrok podstoupila, vypadala spokojeně a k průběhu zákroku uvedla, že nejprve ležela ne jednom boku, pak  na druhém a poté ji ještě "dovylepšovali" ve stoje - taky se ukazuje výhoda toho, že je člověk při vědomí - může se to doladit, aby byl výsledek co nej smile) A to nám přece jde,ne? big_smile

Není tady

#21 23. 3. 2007 9:47

princezna
♥♥-----

Lexie, k tvým obavám z toho, že ti zmizí rajtky a zadeček zůstane, př. Dr. Linzer - Brněnská klinika Laurea, popisuje svou "rajteckou" práci takto : při liposukci zevní strany stehen (my tomu říkáme taky jednoduše boky,že?smile odsává i třetinu hýždí a zadní strany stehen. Chce za to ale 26 000 kč sad( A taky dodává, že i to je třeba si se svým plastickým chirurgem domluvit předem.

Není tady

#22 23. 3. 2007 9:48

Lexie
♥♥♥♥---

No tak v ostrave to delaji tak, ze v narkoze jsi, ale tu tumescentni tekutinu tam taky napousti, hospitalizovana jsi jeden den, do prace je vhodne jit az tak po trech ctyrech, nejlepe vsak 7 dnech klidoveho stavu. Sport az po 6 tydnech.
Tak to me sakra podrzte, ja chci byt taky ok a sportovat hend po tooooom...

Není tady

#23 23. 3. 2007 9:50

princezna
♥♥-----

Mám to z nezávislého rozhovoru, kde tady tenhle dr. vystupoval jako nezávislý odborník a fakt vypadá rozumně, ale nelíbí se mi ta cena sad

Není tady

#24 23. 3. 2007 10:13

princezna
♥♥-----

Celkově jsem si taky všimla, že mezi nejpropagovanější, nejznámější a nejlepší(????) kliniky patří : GHC, Esthé a právě ta Laurea. Ale říkám si, že by bylo optimální najít podobně vyhlášenou kliniku v Ově, kde to bude za menší peníz.

Není tady

#25 23. 3. 2007 10:37

Lexie
♥♥♥♥---

No v ostrave je prave vyhlasena ta, co jsem posilala ten odkaz, prisla jsem na ni taky pres doporuceni jedne jejich pacientky...
Co ty bys vlastne chtela odstranit, k tomu jsi staaale nedosla big_smile Ja to na sebe praskla a ty ne... wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí