Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#51 27. 5. 2007 12:20

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

Re: Jak dlouho tak trvá, než se to vrátí tak nějak k normálu?

AlixaZS, no ono to někdy nejde nepátrat, viz slipy od rtěnky, umístění otisku jsi uhádla přesně........ rodna

Zatímco děti dospěly a osamostatnily se (téměř), BM zůstal dítětem, nad kterým i naše děti kroutí hlavou. Nejhorší je, že je hrozně "přesvědčivý" když vykládá tu nejhorší, prachsprostou lež, snad jí i on sám v tu chvíli věří....... Kouká co by tu ještě sebral, když už tu skoro nic není..... Že by přinesl synovi tatranku, to ne, on mu o ní sice nestojí, ale jen tak symbolicky. Ještě nám závidí, že vyděláme peníze, ale to, že chodíme na rozdíl od něj do práce, to nevidí...... skurt

Není tady

#52 27. 5. 2007 13:10

x62358
Host

Tetomámo týjo ty píšeš o votřesovi lol, taky chudáček, kterej nic nemá........no bodejť ne, když dělá jenom občás a navíc všechno utratí za pí.....y. A lži - ty on má moc rád, opravdu jim věří.........KATASTROFA.

#53 27. 5. 2007 13:25

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ffly napsal(a):

Tetomámo týjo ty píšeš o votřesovi lol, taky chudáček, kterej nic nemá........no bodejť ne, když dělá jenom občás a navíc všechno utratí za pí.....y. A lži - ty on má moc rád, opravdu jim věří.........KATASTROFA.

Je to všude stejný - pánové si rádi lžou do vlastní kapsy a hlavně všem okolo a opravdu těm lžím věří....že by to bylo jak se říká 100x opakovaná lež se stává pravdou vava

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#54 27. 5. 2007 18:42

AlixaZS
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Ale je fakt, že teď vidím věci, které jsem dřív neviděla. Možná je to jen dojem, ale všimla jsem si, že vztahy, ve kterých to klape - ženská se s chlapem prostě nesere (sorry za ten výraz). Chlap přijde, potřebuje vyprat? Baba mu řekne, dej si to do pračky na 40. Navaří jen občas (pak mi vysvětlila, že kdyby vařila pořád, chlap to bere jako samozřejmost, takhle když uvaří občas, tak on je z toho unešenej, nadšenej, váží si toho..)
Neběhá kolem něj, nedělá mu služku, nechá ho, ať běhá on kolem ní... Myslím, že my, co jsme kolem chlapa běhaly, snažily se a čekaly, že si toho bude vážit a ocení to - hloupost, chlap to skutečně bere jako samozřejmost - a pak, pak odtáhne za nějákou, která kolem něj neběhá, kolem které musí běhat on. Ten můj měl veškerý servis, všechno hotové od A až do Z a byla to chyba. Hlavně moje, že jsem tohle dopustila. Už bych takhle hloupá nikdy nebyla, jak se říká - hodné holky se dostanou do nebe, ale potvory kam chtějí.

No, jak jsme si ty chlapy vychovaly...
Moje kamarádka svého manžela naučila hned ze začátku všechny domácí práce, aby věděl, co to obnáší, je to zvláštní, ale on nemá žádné koníčky, za nic neutrácí. Jinak všechno zařizuje a plánuje ona. Ale na druhou stranu on se dokáže postarat o dítě (mají malou dceru), zavede, odvede ze školky, do kroužků, jede sám s malou na koupaliště, na výlet, na návštěvu, dokáže i uvařit, na vánoce upeče i vánočku - to bych chtěla někdy zažít.

Je to přesně tak, jak píšeš. Ten můj jak chvíli "bydlel" u své přítelkyně a pak se chtěl ke mě vrátit, tak mi řekl, že spoustu věcí pochopil, že neumí hospodařit s penězi, že mě šidil, jako že jiná ženská si chodí k holiči, na kosmetiku, do solárka ....., že by mi určitě pomáhal v domácnosti, že ví co to dá práce, že jsem skákala jen kolem něj.... Nevím co u ní všechno dělal, ale vím, že mu třeba zavolala do práce, aby se zastavil v obchodě a nakoupil to a to, že umýval nádobí, vozil ji i její děti kam chtěly... a sám na své koníčky už čas neměl.  Ještě před rozvodem, kdy se chtěl vrátit, týden u mě bydlel, automaticky umýval nádobí, že prý je zvyklý, sám bez řečí mi vařil kafe a nosil mi ho, když jsem uvařila, strašně mu chutnalo, sám po sobě umyl nádobí, uklidil ....za týden ale zase běžel za ní. Sám mi kdysi řekl, že jsem ho měla kolikrát okřiknout... Jeho teta zase, že jsem na něj byla moc hodná, měla jsem ho prý fackovat...
Jedna moje teta je zase nemocná, pořád fňuká, že to nemůže a támhleto... a strejda věší prádlo (pere pračka), věší záclony, žehlí (protože tetu bolí záda), uklízí (teta se nemůže zohnout, má nějaké návaly nebo co..), nakupuje (teta nemůže ven, protože ve městě padá smog a ona má přece astma), jezdí na zahradu (teta nemůže, je to moc daleko) atd. Jediné co teta dělá, tak vaří. Nic víc.   Ne že bych chtěla dopadnout jako moje teta, to v žádném případě, jen pro příklad, jak to chodí jinde...

Upravil(a) AlixaZS (27. 5. 2007 18:43)

Není tady

#55 27. 5. 2007 18:56

AlixaZS
♥♥♥♥♥♥-

Tetamáma napsal(a):

AlixaZS, no ono to někdy nejde nepátrat, viz slipy od rtěnky, umístění otisku jsi uhádla přesně........ rodna

Zatímco děti dospěly a osamostatnily se (téměř), BM zůstal dítětem, nad kterým i naše děti kroutí hlavou. Nejhorší je, že je hrozně "přesvědčivý" když vykládá tu nejhorší, prachsprostou lež, snad jí i on sám v tu chvíli věří....... Kouká co by tu ještě sebral, když už tu skoro nic není..... Že by přinesl synovi tatranku, to ne, on mu o ní sice nestojí, ale jen tak symbolicky. Ještě nám závidí, že vyděláme peníze, ale to, že chodíme na rozdíl od něj do práce, to nevidí...... skurt

Mě taky chování BM poslední dobou připadá jako chování malého děcka, spousta lidí ho nechápe. Alespoň nejsem jediná.
U nás nic nechtěl, že si všechno koupí, že přece "správný chlap od manželky a dětí odchází jen s igelitkou". No, pak mi stejně vyčetl, že mi nechal zařízený byt. Řekla jsem, ať si vezme co chce. Co se odstěhoval, tak ještě půl roku měl klíče a chodil si k nám, kdy se mu zachtělo, i když jsme nebyli doma a mohl si odnést cokoliv.
A synovi taky nic nenosí. Ani pitomou čokoládu k svátku. Do práce sice chodí, ale jen do konce června, pak se uvidí. Jak mi říkal, když podával žádost o rozvod, že má všechno promyšleno, co bude dělat dál, tak všechny jeho plány se hroutí jako domeček z karet, nic není tak, jak si plánoval a jak si to maloval. A vidí, že my se synem jsme v pohodě, klidu, že ho nepotřebujeme.... No už zase je mu po nás smutno...vasmile

Není tady

#56 28. 5. 2007 6:01

x52658
Host

PPavlaa napsal(a):

Taky mám na některé věci dodnes alergii - oslovení sluníčko, jak mu psala jeho milenka atd.

Jojo,tohle můžu jen potvrdit,já jsem ho např.začala zdravit "ahoj",protže jednou jsem slyšela,když volal,to její čáááuuu,takový protáhlý,vlezlý,protivný.No,už to mám zažitý,takže jedeme dál reta .

Jinak vám moc a moc děkuju godlike ,nějak se snažím,už to zase jde,až na pár okamžiků.Já to tušila,když jsem se na psychologický-mám radost-kasala,jak jsem úúúžasně spokojená a šťastná,že to nebude jen tak zadarmo.Ale,chová se pěkně,tak zatím mi to za to asi stojí,abych se snažila zapomenout.Jen doufám,že tady nebudu příští týden zase hučet,že se něco stalo.

#57 28. 5. 2007 8:47

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-

AlixaZS tummenupp  BM sem takhle volně jezdil až doteď, pro změnu si vzal všechno, co mu připadalo jeho, na něčem jsme se domluvili, že mi to nechá, tak si to nakonec vzal taky. Nšco, co bylo vyloženě moje chci vrátit, řekl, že to přiveze, ale nějak s tím nespěchá. Všechno co jsme měli, starožitnosti, nádobí, stroje (sekačka, pila...) všechno prodal a utratil. Dětem prodal Snowboardy, nebo jak se to píše... Hrnky prodával po 20 korunách v bazaru.... reta Je to vůl.

Není tady

#58 28. 5. 2007 10:02

x62358
Host

Tetomámo a já ti měla pocit, že jsem mentálně postižená jenom já, když jsem podotýkám naprosto dobrovolně žila s člověkem, který se chová jak popisuješ ty, ale vidím, že postižených je nás víc... lol

#59 28. 5. 2007 10:56

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-

Já si tak připadám i teď, navíc se to špatný vytrácí první.....  Jenže on se neudrží a zase odkryje svoji pravou tvář. Stokrát může říkat co teď pochopil, co dělal špatně, pochopit mohl, ale se nepředělá, protože v podstatě nechce.....rodna A ty plány, vzdušné zámky, ty kdyby se zhmotnily, tak je multimilionář........ reta

Není tady

#60 28. 5. 2007 11:37

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Tetomámo, my máme BM taky pořád doma. Starší dcera už to v sobotu komentovala, že taťka asi neví, co chce. Když bydlel ty tři měsíce u nás, tak byl pořád v pr ..... a teď je zas pořád u nás. dumbom

Ale já už to teď ale VUBEC neřeším, co ho k tomu vede. Vím, že je cvok nevyrovnanej, že se v tom životě plácá, jak ryba na suchu a že to už lepší nebude. Že by se to nikdy nezměnilo a taky už o to ani nestojím.

A já si počkám na toho vyrovnaného lollollol

Není tady

#61 28. 5. 2007 17:31

AlixaZS
♥♥♥♥♥♥-

Tetomámo, to, že prodal věci dětí, je sprosťárna... a ty hrnky, to už je snad ubohost a pro zasmání  smile

Můj BM má taky OBČAS světlé chvilky, jako že mu bylo s námi dobře, že je mu po nás smutno, ale třeba druhý den je schopný na mě řvát, že platí vysoké výživné na syna a že mi nechal zařízený byt....
A ty vzdušné zámky tummenupp  taky trefné. V době rozvodu toho tolik nasliboval... chce si koupit novou lyžařskou výbavu (neumí lyžovat, a na běžkách, co má, mu to taky zrovna nejde), chtěl by si pořídit chatu, aby měl kam jezdit o víkendu, chtěl si vzít hypotéku na dům, nebude přece někomu platit nájem, chtěl lepší auto, motorku (tu si tedy koupil), chtěl něco ohledně svých koníčků... jediné co si splnil, je ta motorka. Ale nemá peníze na výživné.
A taky jednu dobu u nás pořád vysedával, vůbec mu nevadilo, že já si dělám svoje a syn si ho taky moc nevšímá.

Dneska zase vypustil z pusy perličku: ráno mi volal, kdeže má založený nějaký doklad a já mu slušně vysvětlila, že to má všechno zabalené, jak to chtěl, v garáži, že si to prostě v té hromadě musí najít. Za hodinu mi volal znovu, jesli nevím, kde je u nás ve městě živnostenský úřad. Je to 14 dní, kdy zase chtěl vědět  telefonní číslo na jeden úřad u nás. To si sakra nemůže zjistit někde jinde? Volá mi, jako bych byla nějaká informační kancelář. Ale dopoledne, když jsem ho už měla na drátě, ptala jsem se ho, kdy mi zaplatí to výživné, že mi to chybí, a on mi řekl, že když zaplatí výživné, taky mu ty peníze chybí.... 

Dnes jsem slyšela názor na to chování těch "našich" chlapů, prý se tomu říká andropauza. Ženy mají menopauzu a chlapi andropauzu. Jenže u žen je to spojeno s věkem, u chlapů to může přijít kdykoliv. Prý za to můžou hormony. Ale nedostalo se mi vysvětlení, jak dlouho to období trvá, jestli to přejde, jestli se to třeba nevrátí, nebo to bude už napořád... Takže oni ti chudáčci za to vlastně ani nemůžou... A ten můj BM má zrovna tohle období, kdy jeho chování nechápe nikdo z okolí. Prý až se sám za pár let ohlédne, co vyváděl, bude kroutit hlavou... no to si počkám...

Není tady

#62 28. 5. 2007 17:40

AlixaZS
♥♥♥♥♥♥-

bazalka napsal(a):

Jinak vám moc a moc děkuju godlike ,nějak se snažím,už to zase jde,až na pár okamžiků.Já to tušila,když jsem se na psychologický-mám radost-kasala,jak jsem úúúžasně spokojená a šťastná,že to nebude jen tak zadarmo.Ale,chová se pěkně,tak zatím mi to za to asi stojí,abych se snažila zapomenout.Jen doufám,že tady nebudu příští týden zase hučet,že se něco stalo.

Bazalko, když ten tvůj se k tobě chová pěkně, ty ho chceš, stojí ti to za to, tak si to užívej. Určitě jsi šťastnější s ním než bez něho, nějaké ty drobnosti se upraví časem. Prostě všude je něco. A všechno ukáže čas. Držím ti palce...

Není tady

#63 28. 5. 2007 20:25

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

AlixoZS, tak to je úplně přesné. Mně volá z pošty, ať mu řeknu adresu na finanční úřad, za chvíli zas potřebuje vědět něco jiného. Každou chvíli se pokouší mne něčím úkolovat. Teď už se nedám.

V podstatě se není ani čemu divit, že. Když jsem celý náš společný život všechno zařizovala a obíhala, tak on se v tom teď velice špatně orientuje. Kladu to za vinu hlavně sama sobě a s odstupem doby to vůbec nechápu, jak jsem mohla být tak blbá, že jsem se do takové role mohla nechat vmanipulovat. Když jsem se snažila odmítnout následovaly výčitky a hodnocení mé povahy (jaká to jsem, že ani takovouhle maličkost nechci udělat), takže než abych to poslouchala jsem běhala a zařizovala. A pak byla ještě sepsuta, pokud jsem čirou náhodou něco málo zapomněla nebo spletla (například koupi stěračů, které byly ve finále dobře). dumbom

Není tady

#64 28. 5. 2007 20:46

AlixaZS
♥♥♥♥♥♥-

Fanny5:
Já taky spoustu věcí raději zařídila nebo udělala sama. Než abych čekala věčnost nebo poslouchala, že je to zbytečné, různé výmluvy, že to nejde, na co to chci ...to jsem si radši všechno zařídila a udělala sama. V klidu bez nervů...taky už vím, že to není dobře. Ale nejsem doprošovací typ.
A to že mi BM volá nebo píše? Jak mi dnes vysvětlil jeden chlap, prý je to jasný, chce mě alespoň slyšet, proto si vymýšlí různé záminky...i nesmysly. Na jeho SMS neodpovídám, tak alespoň zavolá (nebo se přijde osobně zeptat, jestli mi ta SMS přišla  smile  )   
Taky mi ten známý řekl, že chlap, když pozná neštěstí, rád by se vrátil do toho "štěstí", co opustil. Jenže nechápe, že svým odchodem taky ovlivnil chování a myšlení té ženské, že už to prostě nebude takové jako dřív, tak jak on si představuje.  Holt risk nemusí být vždycky zisk...

Není tady

#65 28. 5. 2007 21:10

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Tak na vymýšlení záminek ke kontaktu je můj BM přímo geniální. O tom bych mohla psát romány.

Ten tvůj známý má asi pravdu, ale my jsme to zkusili znovu, po roce od rozvodu. Vydrželo to tři měsíce a musela jsem to ukončit. Nešlo to. Měla jsem tady na Životě po nevěře na vláknu druhý rozchod téměř v přímém přenosu. Bylo to pak už rychlé, žádné velké štráfy. Byl odejit, ale stejně je, jak jen to jde, u nás.

Myslím, že je nevyrovnaný a neví, co chce. Byl vždycky takový. Nikdy u ničeho dlouho nevydržel. Ale jsem ráda, že jsme ten návrat udělali, teď už nemám pochybnosti o tom, že jsem udělala chybu.

Není tady

#66 1. 6. 2007 8:20

vera
♥♥♥♥♥♥-

Holky čau, k tomu sexu.....................Je mi 55,M má 56, před dnem D byl sex obyč.,zítra brzo vstáváme, bacha děcka ještě nespí, atd..........................dnes ? Mohla bych jít do po*n, přečetla jsem si a naučila nové praktiky!!!!!!!!!!!!!!!ty brďo, a s tím jsem na něj vyrukovala, ten čučel, a já taky, moc se mi to líbí, užívám si to jak nikdy, mám orgasmus několikrát, užívám si to hlavně já, on se taky snaží mnohem víc, první měsíc jsme měli sex každý večer a třeba do 3 hod. ráno, parrráda, teď jen tak 3 krát týdně, ale je to skvělé a vlastně, holky jsem se to naučila, jako např. vyšívání, jde to, jde to, ale musíte si nějak na to připravit hlavu a myslete na sebe!!!!!!!!!!!!A ta představa, že bych to předvedla ještě někomu jinému............., ale na to zatím nemám, ale?............ale asi ne

Není tady

#67 1. 6. 2007 8:55

uzlík
♥♥♥♥♥--

Vero to je panečku teď divočina, co?? Užívej si, http://www.gify.nou.cz/laska1_soubory/20.gif

Není tady

#68 3. 6. 2007 12:05

x52658
Host

Holky,holky,ta hlava!!!Já prostě CHCI tu lobotomii.Včera byl na nějaký oslavě,když jsem pro něj přijela,tak byl protivnej(žádná stíhačka,si mě zavolal!!!),teď akorát vstal,oblíkl se a jel do práce.Ale co ten mozek vyvádí za kotrmelce?!?!To je fakt na odstřel. dumbomdumbomdumbom

#69 3. 6. 2007 12:19

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-

Bazalko, ona ta lobotomie nakonec přijde sama,  já mám pocit, že čím víc se v tom vrtám, tím to rychlejí mizí. reta Neboj se, ono se to vytratí..... Mě už to začíná být tak nějak jedno, vrátí se, nevrátí, když se vrátí, tak zase odejde, nechávám tomu volný průběh..... Člověk si zvykne i na šibenici. kapitulation

Není tady

#70 3. 6. 2007 12:28

AlixaZS
♥♥♥♥♥♥-

Bazalko, nechej ho, třeba nemá svůj den. Nemysli na to, udělej si hezký den  (i když tady u nás prší), udělej si něčím radost, sama sobě. Každý den nemůže být posvícení. Já vím, když se tenkrát ten můj BM taky mračil, byl nervózní, viděla jsem za tím jen jedno... A přitom to tak nebylo...  stolt

Není tady

#71 3. 6. 2007 12:35

x52658
Host

Já vím,já vím....Ale stejně moooc děkuju pussa.To prostě ten hajzlík mozek,ale já ho jednou přepéru(teda snad).
Alixo,dneska už na radosti moc nemám nárok,řádila jsem v pátek i včera.Ale stálo to za to!! tummenupp

Jen jsem si musela postesknout,protože mě to unavuje,prostě bych chtěla,aby to bylo za mnou a abychom byli zas v pohodě.I když,ono to tak asi je.Promiňte,to se nechci chlubit,jen se na to snažím dívat nějak nezaujatě,ale vždycky to nejde.Hééle u nás vzlézá sluníčko....Radost bude!!! big_smile
Tetomámo,já asi fakt budu muset jít na tu trávu hmm

#72 3. 6. 2007 18:03

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-

No, já asi taky budu muset na tu trávu, ale tady prší a mám tupou kosu...... reta

Není tady

#73 3. 6. 2007 18:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Na trávu...? va Ty v niečom fičíš, alebo si nakŕmila bývalého a došli ti potraviny...?!

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#74 3. 6. 2007 18:10

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-

Nee, nefrčím i když bych tu věděla, kam na ní.... My jsme tady taková malá Kolumbie. tongue Ale to se jedná o trávu obyčejnou, která mi tu potvora obrůstá barák a já se jí musím nějak zbavit, abych prošla...... reta

Není tady

#75 3. 6. 2007 18:11

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-

Kdyby mi došly potraviny, mohla bych to žvýkat rovnou.... bůůůůůů

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí