Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 24. 5. 2007 8:04

x52658
Host

Re: Jak dlouho tak trvá, než se to vrátí tak nějak k normálu?

No nevím,já bych to takhle asi neustála.Myslím,že pro vaši dcerku je důležitý,abyste byli oba v pohodě,ale takhle ty v pohodě nemůžeš být.Nejsem zastáncem rozvodů,to ne,sama dělám úplný harakiri,abychom se z toho našeho problému dostali,ale pro děti je kolikrát lepší,když se ti rodiče rozvedou a dál se snaží spolu aspoň trochu vycházet normálně.Jestli dělá něco tajně,za tvými zády,tak je to přinejmenším divný.

Upravil(a) bazalka (24. 5. 2007 8:04)

#27 24. 5. 2007 8:26

x52658
Host

Ještě,abych ilustrovala jaká jsem nezdolná optimistka a naivka:
Nějak mezi Vánocemi a Silvestrem(asi dva měsíce po velkém třesku) jsme se na večer vydali s dětmi střílet rachejtle.Vždycky to tak děláme,protože děti jsou na Silvestra u rodičů.Tak teda,vybereme nějaké místo mimo město,aby byly rachejtle pěkně vidět,loni to bylo na polní cestě,která vedla do lesa.M zaparkoval auto částečně na poli a jal se vše chystat na show,ale foukal strašnej vítr,že nic nešlo podpálit,tak jsme odpálili asi dvě nějaký rakety a že to sbalíme a necháme na jindy.Když jsme to měli už skoro v autě,tak z lesa začalo vyjíždět nějaký auto.My teda naskákali do auta,že mu rychle odjedem,abychom nepřekáželi,jenže jako na potvoru,náš plechový miláček ne a ne nastartovat.Po chvíli se to M podařilo,jenže...Mezitím přijelo to první auto k nám a z lesa se vynořilo druhé,zhruba stejně velké.Netuším značky ani typy,ale obě byly zelené a prostě rodinná auta.No,než jsme se z té cesty vykodrcali,tak nás ta auta dohonila-v jednom chlap,v druhém ženská.Protože M věděl,že při jakémkoli náznaku nevěry apod.začínám se okamžitě sesypávat a vyvádět,tak se na mě podíval takovým tázavým pohledem,co já na to,jestli to ustojím.A víte co já na to?Řekla jsem:No co,manželé si jeli zpestřit vánoční sex!!!Já,po svý zkušenodti vypustím takovou hovadinu,ale v první chvíli jsem tomu fakt věřila.Až asi za dva dny se mi to rozleželo v hlavě a říkám si,že to asi zas až tak nevinný nemuselo být.Ale tenkrát bych za to i ruku do ohně dala.Jsem blbá,co?
Pokud se někdo z oněch dvou tady poznal,a moje nařčení jsou nepravdivá,napište mi to,prosím,aspoň si nebudu připadat jako úplná blbka.Jo a rovnou se omlouvám! godlike
A tím jsem,jankavanka,chtěla říct,že já bych i věřila tomu,že tvůj M si chodí někam za svojí nevinnou zábavou,jen ti to nechce říct,aby tě třeba vytrestal za tvou žárlivost,oni to někdy vymyslej tak,že to jinej nepochopí.Ale-třeba jsem jen oopravdu blbá a naivní,ale snažím se toho zbavit,fakt!! dumbom

#28 24. 5. 2007 9:13

zabka
♥♥♥----

..nejsi v tom sama bazalko, to ja kdyz jsem mnou manzel prestal spat (delal jako ,ze nic,ale proste fyzicky nemohl) tak se o nej dokonce zacala strachovat,jesli neni nemocny.Honila ho na vysetreni s prostatou apod.
Taky dobra naivita,ze ....:-)))) Sice me neco takoveho napadlo a zeptala se ho taky,jestli za tim nekdo je..Ale samozrejme jsem uslysela proslov,co si to o nem myslim a ze jsem sexualni maniak - to,ze jsem touzila mit sex aspon 1x mesic ....?! Podotykam,ze pred tim jsme spolu spali tak obden.Myslim,ze on byl taky dost naivni,kdyz uverim tomu,ze je jen prepracovany...Kdyz se to provalilo,zduvodnil to tim,ze se prede mnou stydel....No ted uz si spis myslim,ze se opravdu zamiloval a tak jsem mu ja nic nerikala at jsem se snazila jak jsem mohla.Z toho je mi dodnes nanic...
No nic,uz je to pryc. Obratilo se to proti nemu,protoze me pak dlouho jako chlap zase nerikal nic on. Te to konecne zacina byt OK...:-)

Není tady

#29 24. 5. 2007 9:20

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

Bazalko....!!!!!! dumbom  Proč přemýšlíš nad takovými věcmi, jen si zatěžuješ mozek myšlenkami na věci, které nevyřešíš.....Třeba tam jeli odpalovat rachejtle.... reta Tohle by mě teda netrápilo.

Není tady

#30 24. 5. 2007 9:43

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Žabko, to o tom vašem tehdejším sexuálním životě, to není možné, to je úplně přesně jako u nás!  Přesná intenzita před a pak při nevěře - sotva jedenkrát za měsíc když jsem si řekla),
moje naivita že má něco s prostatou ... na moje dotazy přesně stejné odpovědi jako ten Tvůj ....  a že je přepracovaný .... ale já vím, i on mi to po provalení přiznal, že byl na milence sexuálně závislý a moje tělo mu nic neříkalo, nepřitahovala jsem ho ... grrr.

Ale zajímavá poznámka: jeden můj kamarád se úplně stejně choval ke své manželce, když jí byl asi před třemi lety nevěrný. Pak se to provalilo (ona si najala soukromého detektiva, ale to je jiná historie, to jsem nechtěla psát) no když se to provalilo tak si se mnou o tom povídal a uznal, že to byla chyba, když manželku zanedbával, protože díky tomu byl odhalen. No a teď je jí znova nevěrný (tedy asi, on to popírá), ale ta jeho manželka je přesvědčena že jo, právě proto, že s ní zase nespí. Takže si asi někteří chlapi neumějí poručit, protože ten můj kámoš nechce o manžeku přijít, nechce aby jeho nevěra se provalila a přesto není schopen teď s manželkou spát, protože se zamiloval jinde ...

Není tady

#31 24. 5. 2007 10:08

zabka
♥♥♥----

...no teda brrr. doufam,ze ti nasi nejsou jako ten tvuj kamarad....:-(
Jak videt nemaji ti m. moc velkou predstavivost a a vetsina ma asi stejnou reakci -zacne se branit utokem..
Muj m. teda nepriznal,ze byl na ni sex.zavisly,ale nejspis byl...Rikal,ze ja jsem ta kterou vzdy miloval a nikdy neprestal,jen nekdy me miloval trochu min...no nejspis vedel,ze kdyby priznal zamilovanost,tak bych ho za ni vypakovala....sice pry ho nejdriv pritahovala a pak nevedel jak z toho,bal se,ze mu udela prusvih v praci a tak doufal,ze to vysumi. Kdyz se to provalilo ( tradicne - jeji SMS) jeste pul roku zatloukal a pak se priznal a rekl,ze se mu ulevilo...no me ne - no nemela jse to z nej tahat- dobre mi tak...

Není tady

#32 24. 5. 2007 10:18

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Žabko, i to je u nás to samý - manžel mě prý nikdy nepřestal milovat (teda podle mě má divnou představu, co je to milovat, pro mě to znamená třeba i neubližovat). U něj to taky začalo jako flirt - byl mi nevěrný i předtím, ale to jsem nevěděla, bylo to čistě kvůli sexu - já jsem byla jeho první a on můj no a on si chtěl vyzkoušet to, co měl udělat před svatbou.

No takže on si k flirtu vždycky vybíral zadané ženy. I ta poslední byla vdaná, ale nešťastně, nakonec jsme jí oba (já ji brala jako kámošku) pomáhali s rozvodem. A on nepočítal s tím, že se ona do něj zamiluje a že je obratná manipulátorka. Takže on žil v představě, kterou mu sunula do hlavy ona, že s ním žádný vztah nemá, že ho má jen na sex a popovídání, ale ve skutečnosti s ní měl regulérní vztah. Pomohl jí s rozvodem, pomáhal jí v praktickém životě atd. Taky mu vtloukala do hlavy, že ona jeho rodinu rozbít nechce, protože on od začátku každé tvrdil, že se roizvádět nechce. Ale něco jiného tvrdila a něco jiného dělala - zařídila, aby se to provalilo, myslela si že ho vykopnu a pošlu jí ho na podnosu, nepočítala s tím, že mu budu schopná tu nevěru odpustit.

Jinak - musím se pochválit, včera jsem si na ní poprvé vzpomněla až večer, a to jen proto, že jsem jela kolem domu, kde dřív bydlela. že by se už konečně blížil den, kdy si na ní třeba ani nevzpomenu?

Není tady

#33 24. 5. 2007 10:38

zabka
♥♥♥----

...no ja tedy nevim,podle toho co rika,bylo to pry "poprve a naposled". Tato jeho "kolegyne" byla pry sama (asi rozvedena) on o ni nechtel nic vypravet,pry ani nevedel,jestli ma nejake deti. Zije pry v podnajmu. Uznal,ze mu asi napsala v dobe ,kdy jsem to mohla precist naschval,abych se to dozvedela,takze na nej asi zacala delat natlak i kdyz ji pry nikdy nenaznacil,ze by me chtel opustit.Rekla jsem,ze  co asi cekal,kdyz si vybral nezadanou zena,ze ho nespis chtela ulovit vic nez jen do postele,on ma velmi dobre posstaveni a tak by mela o sebe postarano ne. Uznal,ze jsem mela pravdu....zase....
Me se taky jeste nedari mit den bez vzpominek,ale urcite tak jednou bude...i kdyz ja jsem takova palice,ktera nerada odpousti a zapomina

Není tady

#34 24. 5. 2007 10:50

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Jé, Žabko, prosim Tě, to já ani na chvíli nepomyslela, že ten Tvůj by byl nevěrný víckrát, to ne, to mě ani nenapadlo.

Já to sem psala spíš proto, že ač on chtěl být vždy nevěrný "kultivovaně" abych se nic nedozvěděla, naposledy mu to nevyšlo, protože jeden z aktérů (milenka) "kultivovaně" nevěrná být nechtěla, zamilovala se do něho ... Prostě argument  proti "kultivované" nevěře ...

Není tady

#35 24. 5. 2007 11:04

zabka
♥♥♥----

..ja to tak Vanilko vubec nebrala...:-))
uz tehdy  me napadlo,ze mozna az tato holcina chtela dojet az do garaze..:-) zkratka je chlapci neodhadli...

blby na cele veci je to,ze ted ho pozoruju,jestli se nezacina chovat tak jako predtim,sice me uz SMS ani telefonaty vubec nevzrusuji,ale to,ze na nej mluvim a on me nevnima,me jeste vytaci a hned se ozyvz cervik...Ale onito tak maji asi i verni chlapi....

Není tady

#36 24. 5. 2007 12:12

x52658
Host

Tetamáma napsal(a):

Bazalko....!!!!!! dumbom  Proč přemýšlíš nad takovými věcmi, jen si zatěžuješ mozek myšlenkami na věci, které nevyřešíš.....Třeba tam jeli odpalovat rachejtle.... reta Tohle by mě teda netrápilo.

Tetamámo,teď už mě to taky netrápí,jen to beru jako dost dobrou příhodu pro zasmání a když už mi to v tom mozku naskočí na nějaký přemýšlení,tak je to docela bez emocí,ale tenkrát...To mi ta hlava vůbec nefungovala,říkala jsem si,že můj mozek je můj největší nepřítel,protože on,parchant si pamatuje úplně všechno a vytahuje to na mě v tu nejméně vhodnou chvíli(pořád mluvím osvém mozku).Ještě pořád se najdou chvíle,kdy mě to všechno dostává na kolena.Hlasuju pro lobotomii!!!Jste ještě někdo pro? tummenupp

#37 24. 5. 2007 12:29

zabka
♥♥♥----

..ja teda jo,
ale prosim jen takovou castecnou, neco bych si v tom mozecku prece jen rada ponechala,ale to co mi nejde vypustit - prosim pryc  :-))

Není tady

#38 24. 5. 2007 12:57

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Hele, jak jste tu psali o důveře, naivitě a optimsmu. Já už mám prostě takovu povahu, že k lidem přistupuju prvotně s důvěrou a spíš se musím krotit, abych se nechovala moc důvěřivě a naivně.

Taky i já vidím v lidem spíš to lepší.

No možná vám tu za pár dní, týdnů nebo roků budu psát o tom, jak můj muž mé důvěry opět zneužil, ale o čem jsem teď alespoň stopro přesvědčena, tak už by to bylo naposled.

Ale stejně nebudu nikdy těchto svých vlastností litovat, pokud on se zachová znovu tak, že zklame mojí důvěru, tak to bude jeho velký problém a nechtěla bych být v jeho kůži, vím ale jistě, že se z toho nesložím.

Není tady

#39 24. 5. 2007 14:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

bazalka napsal(a):

Tetamámo,teď už mě to taky netrápí,jen to beru jako dost dobrou příhodu pro zasmání a když už mi to v tom mozku naskočí na nějaký přemýšlení,tak je to docela bez emocí,ale tenkrát...To mi ta hlava vůbec nefungovala,říkala jsem si,že můj mozek je můj největší nepřítel,protože on,parchant si pamatuje úplně všechno a vytahuje to na mě v tu nejméně vhodnou chvíli(pořád mluvím osvém mozku).Ještě pořád se najdou chvíle,kdy mě to všechno dostává na kolena.Hlasuju pro lobotomii!!!Jste ještě někdo pro? tummenupp

rock

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#40 25. 5. 2007 8:15

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky, já jsem bohužel taky ten případ, co je schopný zapomenout to špatné, pamatovat si jen ty hezké chvíle. Moje špatné vzpomínky vyčpí a pak mi ty situace připadají legrační. Já jsem rozený odpouštěč. A u nás se to po BM nevěře zvrtlo opačně, pán tvorstva si začal myslet, že si může všechno dovolit, když jsem mu odpustila a  terorizovval mě i děti až to už došlo i mě a odešla jsem a rozvedla jsem se. Já potřebuji lobotomii proto, abych neměla pocit, že mu přesto všechno musím stále pomáhat...... Copak pocit, sle já mu stále pomáhám a pomáhám..... reta

Upravil(a) Tetamáma (25. 5. 2007 8:16)

Není tady

#41 25. 5. 2007 13:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

dumbom dumbom styrka supermario

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#42 25. 5. 2007 13:53

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Tetamáma napsal(a):

Já potřebuji lobotomii proto, abych neměla pocit, že mu přesto všechno musím stále pomáhat...... Copak pocit, sle já mu stále pomáhám a pomáhám..... reta

I já ...... zrovna mám jeho prádlo v mojí pračce. Prý si ho po práci přijede pověsit. Chudák, neumí prý zapnout pračku. dumbom Jak jsem si ho vychovala ....... lollollol

Není tady

#43 26. 5. 2007 8:35

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-

Po BM včerejší návštěvě mě charitativní nálady vůči němu začínají přecházet. Odvezl mě sice do Strakonic, čímž mi jakoby pomohl, ale choval se divně, v bufetu si koupil plněnou housku, ani se nezeptal, jestli nechci taky. butter Tak u mě dostal ze slušnosti kafe a hotovo. Psa stále hlídám....... reta

Myslím, že tu lobotomii budu mít díky chování BM........

Upravil(a) Tetamáma (26. 5. 2007 8:36)

Není tady

#44 27. 5. 2007 6:11

x52658
Host

No to je teda moula,rychle ho z tý hlavy vymaž sama,tetomámo!!!Ani na housku tě nepozve,což takhle kdybys po něm chtěla krevety,že jo! va

No a já,děvčata,já jsem zase v ......Předevčírem jsem si brala nářadí z jeho šuplíku (chodím do něj a on to ví!,takže žádný prolejzání) a co jsem asi tak neobjevila:nějakej doklad od ní z práce.Abych vysvětlila:dřív spolu dělali,M pak šeldělat jinam,ale dál se kamarádili,snad,a pak se to zvrtlo,zjistila jsem to,prý to skončilo až na její nářky a sms až domů,ale pak to vypadalo na úplný konec.Před Vánoci mu z tý práce volali(někdo jiný),že tam je nějakej opravnej doklad pro švagra,ať se staví.Mě slíbil,že tam nepojede,ale najednou máme doklad doma.Klepu se jak ratlík.Pro ten doklad musel někdy v době od Novýho roku do teď prostě dojet a samozřejmě se s ní viděl.Prý se tam za ní stavil z minulýho kamarádství,s tamtím to prý nemá nic společnýho.A já teď vůbec nevím.Strašně mu chci věřit,ale zase se mi vybavujou všechny vzpomínky.Co když.....co když je pro něj tak neodolatelná,že se to všechno vrátí.Někde jsem tady četla,že si hlavně musím věřit já,že jsem to zvládla,ale to mi teď zrovna moc nejde.Takže,jen doufám,že mi,kočičky,pěkně umejete hlavu. gratergratergrater
Jinak,když jsem tady zas začala "vyvádět",tak mě přesvědčuje,že to OPRAVDU bylo jen z toho kamarádství,že už na ni jako milenku nepomyslí a že OPRAVDU chce zůstat se mnou.Ach jo,ten mozek!!! sad

#45 27. 5. 2007 9:15

markola1
♥♥-----

Bazalko, cítím s tebou. Ona i podstatně menší maličkost dokáže člověka vrátit. Někdy stačí zaslechnout melodii, ucítit vůni... a do hlavy se cpou hlouposti, co už chceš dávno zapomenout. Pomáhá mi vždycky, když si uvědomím, že ten smutek a obavy, co cítím, jsou jako všechno pomíjivé, že stačí chvíli počkat a bude líp. A taky, že se v každém okamžiku můžu rozhodnout, jestli budu šťastná nebo ne, (věřím, že štěstí je stav mysli), jestli chci prožívat pěkné chvíle a tím i většinu svého života, nebo se chci tím životem protrápit a to jen kvůli takové "hlouposti", jako je nevěra mého muže. Většinou se mi podaří poslechnout rozum a uvědomit si, že nechci být otrokem svých představ a myšlenek, že MOHU být z velké části pánem svého života. Užívej si, Bazalko, toho, že m s tebou chce OPRAVDU být. Vybral si tebe, v tobě vidí tu hodnotnější a přitažlivější. Nedopusť, aby se váš vztah pokazil díky tvým představám. Foukám na bolístku, M.

Není tady

#46 27. 5. 2007 9:22

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-

Bazalko, to jsem si všechno už prožila, pokud to jen trochu dokážeš, ber to tak, jako že se opravdu nic nestalo, protože pokud se stalo, tak to zpátky nevrátíš, kdyby ses na hlavu postavila, a pokud se nestalo, tak "vyvádíš" zbytečně a jen ho tím odpuzuješ. dumbom

Já když si na to vzpomenu, jak jsem chodila spát v teplákách, ruce rozleptaný od vápna a od cementu a černá od přikládání do kotle......no teď to s tématem moc nesouvisí..... no, já jsem musela vypadat, spousta známejch mě teď nepoznává.....ale říkají, že vypadám líp. Tak doufám, že je to pravda. pussa Drž se.....

Není tady

#47 27. 5. 2007 11:04

AlixaZS
♥♥♥♥♥♥-

Mě se udělá špatně někdy i teď, stačí ucítit kouř z cigaret, on mě totiž BM podváděl s barmankou, celé noci s ní vysedával v baru. Já nekouřím, BM taky ne. Ale nebyl to ten typický kouř z  jedné cigarety, ale taková ta směska, čím načichne oblečení, když v tom celou noc tráví v uzavřené místnosti. Jednou si ona zapoměla v našem autě svetr a ten smrděl přesně tak. Myslím, že bych ten puch poznala i teď, a to jsou to už skoro 3 roky.
Jednou, bylo to rok a půl po nevěře, dělala jsem pořádek v papírech a našla lístky z bankomatu, kdy BM dobíjel telefon své bývalé milence, bylo to za období jednoho měsíce 4x po 500,- Kč, takže 2.000,-. Prý neměla práci a peníze, tak jí to zaplatil. A to už býval na svém účtu v mínusu. Dobře věděl, že já znám její číslo a že to určitě najdu. A to mi tenkrát, když to s ní skončil, tvrdil, že už ji nechce nikdy vidět. Vím kde byl s ní na dovolené, na výletě a nikdy na ta místa nechci jet. Nenosím ani červené spodní prádlo, jako nosila ona, to mi BM taky sám řekl. Loni v září si našel druhou. Poznala jsem to podle blonďatých vlasů na jeho oblečení, psaní SMS, ty její vlasy byly i v autě. Později, když u ní přespával, nechci říct přímo bydlel, protože svoje věci měl u mě, u své matky, pak ve svém pronajatém bytě a u ní, poznala jsem, které prádlo mu vyprala ona - podle vůně snad aviváže nebo pracího prášku, nevím. Takže než já si koupím něco na praní, tak si čichnu, jestli to náhodou není "ta" vůně, tu bych si tedy v žádném případě nekoupila. A to už jsme dva měsíce rozvedení. Toto všechno si snad budu pamatovat do smrti. Je to teď lepší pouze v tom, že o tom dokážu mluvit a psát. Taky bych potřebovala tu lobotomii, alespoň na tohle.

Bazalko, ten doklad z práce určitě není důkaz, že by s ní chtěl znovu být. Sleduj, jak se manžel chová k tobě a snaž se nehledat, co není. Vím, je to strašně těžké a naprosto tě chápu. Buď klidná, už jen kvůli sobě.

Tetomámo, to o těch teplákách a rozleptaných rukách taky znám. Já chodila do práce, starala se o manžela, syna, čistila cihly na baráku..... chtěla jsem prostě mít všechno OK, já byla na posledním místě. Prostě jsem se odbývala. Proto si možná ten můj našel tu načančanou dvacítku, s melírem, s umělými nehty, která si s ním jen užívala po barech a výletech. Já byla ráda, že jsem se dostala večer do postele. Neměla bych sílu ještě se večer načančat a celou noc prosedět v baru. Místo, abych si koupila něco na sebe, tak jsem šetřila na stavební materiál, na barvy, na nábytek.... Brzy ale poznal, že ta jeho dvacítka neumí uvařit, a to ani kafe... Loni si našel starší přítelkyni, taky načančanou, o odrostlýma dětma, a jak mi sám řekl (a já zjistila jinde), tak chodil nakupovat, pomáhal jí v domácnosti, chodil s ní do společnosti, vozil ji i její děti po výletech, staral se i o jejího psa... a jaksi mu docházely peníze, neměl čas na svoje koníčky, kterým se, když byl se mnou, věnoval až dost. Takže si vyzkoušel všechno. Teď by se snad zase chtěl vrátit ke mě? Když je zadlužený? Přišel o práci? Nemá peníze na výživné pro syna?

Mimochodem, já už mám taky melír, umělé nehty, dost jsem zhubla... možná nám to bez těch "bývalých" chlapů  svědčí. Co tetomámo?  tongue

Upravil(a) AlixaZS (27. 5. 2007 11:05)

Není tady

#48 27. 5. 2007 11:22

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-

AlixaZS, přesně...... BM mi sice tak nevěrný nebyl, přišla jsem na to jen jednou a pak už jsem radši moc nepátrala....reta A přesně jak píšeš. BM se oženil hned po našem rozvodu, a teď s NM jezdí po doktorech. Těžká schizofrenie, pořád se rozcházejí a scházejí..... rodna Když si posledně stěžoval, řekla jsem mu: "To jsou tvoje lekce, já mám svoje snad už za sebou..."

Vždycky mě rozesměje, když si vzpomenu, jak šikovně jeho bývalá milenka políbila jeho bílé slipy tak, aby na nich byl otisk rtěnky..... supermario

Já jsem rovnou blondýna, zhubla jsem, koupila jsem si kosmetiku a občas si udělám radost něčím na sebe.......

Upravil(a) Tetamáma (27. 5. 2007 11:24)

Není tady

#49 27. 5. 2007 12:01

AlixaZS
♥♥♥♥♥♥-

Tetomámo:
Haha, úplně si představuju bílé slipy s otiskem červené rtěnky přesně uprostřed...(samozřejmě vpředu, ne vzadu  lol )  Možná ona jednou najde v prádle to samé...

A jak jsi psala tady i jinde, pamatuji si tvé příspěvky, tak tvůj BM v tobě myslím vidí matku, ke které si chodí stěžovat, chce po tobě, abys mu pomáhala řešit jeho problémy, starala se o něj  i dál...
Něktěří chlapi jsou snad padlí na hlavu, když chodí k bývalé manželce stěžovat si na současnou manželku...

A to moje pátrání po nevěře toho svýho? To ani nebylo pátrání, stačí mít oči otevřené, správně kombinovat a dosazovat, a pak pravda stejně vyjde najevo... Holky v práci mi říkaly, že jsem takový "pátrací baloňák"...
Popravdě mě se to celkem osvědčilo, protože od loňského září, kdy BM podal žádost o rozvod a pak se párkrát chtěl ke mě vrátit, jsem věděla, že to co mi říká, jsou samé lži, nesedělo to s fakty, co jsem zjistila (výpisy z účtu, telefonáty, různé informace přes známé, pak si u mě nechal i igelitku dokladů, různé účtenky...atd. no bylo toho hodně), dokonce si nepamatoval, co mi říkal před týdnem, najednou všechno obrátil, kolikrát mi tvrdil úplné nesmysly... alespoň jsem věděla, jak je to doopravdy a nenechala ze sebe dělat blbce. 
No, když to po sobě čtu, tak jsem vlastně přece jen pátrala. Nejsem na to hrdá, ale asi bych to za dané situace udělala znova.

Nedávno mi kamarádka řekla, že "když potřebuje kabát matka i dítě, má si ho koupit matka". Hodně jsem o tom přemýšlela. Já vždycky upřednostňovala, aby synovi nic nechybělo. A když chybělo mě, nějak jsem to už přežila. První byl ale syn. Nelíbí se mi, když někde potkám načančanou maminu oblečenou podle poslední módy s dítětem v obnošených věcech. Vím, že děti rychle rostou, ale přece jen...  No, to jen tak na okraj, že jsem si na to vzpoměla.

Není tady

#50 27. 5. 2007 12:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Taky mám na některé věci dodnes alergii - oslovení sluníčko, jak mu psala jeho milenka atd. Když jsme spolu jeli kamionem v době, kdy jsme se snažili naše manželství dát dokupy, spávala jsem na horní posteli. Nikdy dřív za ty roky by mě tam nikdo nedostal, ale já prostě na té spodní nemohla. Věděla jsem, že na ní spolu .... když vidím kamion a že jich je na silnicích dost, sevře se mi srdíčko. každý den, když jdu do práce, jdu kolem jejich firmy, srdce mi buší, bojím se, abych ho náhodou nezahlídla....když vidím stejný typ ženské jako byla ona (tmavé vlasy, tmavé či - vždy si na ni vzpomenu). Přála bych si na všechno zapomenout.
Ale je fakt, že teď vidím věci, které jsem dřív neviděla. Možná je to jen dojem, ale všimla jsem si, že vztahy, ve kterých to klape - ženská se s chlapem prostě nesere (sorry za ten výraz). Chlap přijde, potřebuje vyprat? Baba mu řekne, dej si to do pračky na 40. Navaří jen občas (pak mi vysvětlila, že kdyby vařila pořád, chlap to bere jako samozřejmost, takhle když uvaří občas, tak on je z toho unešenej, nadšenej, váží si toho..)
Neběhá kolem něj, nedělá mu služku, nechá ho, ať běhá on kolem ní... Myslím, že my, co jsme kolem chlapa běhaly, snažily se a čekaly, že si toho bude vážit a ocení to - hloupost, chlap to skutečně bere jako samozřejmost - a pak, pak odtáhne za nějákou, která kolem něj neběhá, kolem které musí běhat on. Ten můj měl veškerý servis, všechno hotové od A až do Z a byla to chyba. Hlavně moje, že jsem tohle dopustila. Už bych takhle hloupá nikdy nebyla, jak se říká - hodné holky se dostanou do nebe, ale potvory kam chtějí.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí