Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 16. 3. 2007 14:53

Pikola
♥♥♥♥♥--

Jak dlouho tak trvá, než se to vrátí tak nějak k normálu?

Před měsícem a půl jsem přišla na nevěru manžela. Odešel, s tím, že se oba rozhodneme jestli se k sobě vrátíme nebo ne.  Po měsíci se vrátil. Já jsem mu dala šanci a chci to zkusit, asi ho pořád hodně miluju.
Ale je to jiný. On se na mě bojí sáhnout, mě se po intimitě stýská (i když na sex se taky necítím).par
Když sme se jednou spolu trošku připili tak mi říkal jak moc mě chce, ale že prostě zatím nemůže, že se stydí.
Za jak dlouho se to vrátilo tak nějak k normálu? Nevím jestli to vydržím třeba měsíce..
Snažíme se být na sebe hodní, já se na nic neptám, nevyčítám. On se snaží, je hodně semnou. Ale prostě jakoby mezi námi byla zeď. dumbom

Díky hjarta

Není tady

#2 16. 3. 2007 15:14

sharon
♥♥♥♥♥--

Re: Jak dlouho tak trvá, než se to vrátí tak nějak k normálu?

Ahoj, tady si myslím, že je důležité vše hodit za hlavu z obou stran pokud to oba dokážete,je třeba to udělat co nejdřív a nějak se to vrátí samo aniž by sis toho všimla a buď to bude fungovat nebo ne, takhle si můžete vytvořit časem ještě větší zeď kterou už třeba překonat nepůjde vůbec, to je jen můj názor,mé manželství to po 10letech dnes už říkám bohudík neustálo wink, ale přeji mnoho štěstí a sil si nic nevyčítat a věřím,že pokud vážně oba budete chtít tak to zvládnete.. ale na nic nečekejte..dumbom

Upravil(a) sharon (16. 3. 2007 15:16)

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/21051.png

Není tady

#3 16. 3. 2007 19:42

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Když manžel opustil milenku a rozhodl se pro mě, svěřila jsem se mu, že mám problémy zjistit, zda návrat myslí opravdově, že se mi rozpadla moje jistota, kterou jsem v něm měla, že potřebuju alespoň na čas nějakou malinkou jistůtku že mu na mě záleží. Takže mi pomůže, když budeme dodržovat rituály (moje jistoty): ráno při odchodu do práce si dáme pusinku, okolo poledne mi zavolá, dáme si pusinku na dobrou noc a když budeme spolu usínat, budeme se spolu vzájemně dotýkat. Tím že to bylo vzájemně dohodnuté, neměli jsme stresy, dál jsme o tom nepřemýšleli ze začátku jsme to prostě mechanicky vykonávali, potom už nadšeně. Podotýkám že šlo o věci, které jsme za léta vztahu už mezi sebou nedělali, během jeho nevěry - rok a půl - jsme spolu měli intimity stále méně, takže už tyhle pro někoho samozřejmé věci pro nás znamenaly velkou změnu ve vztahu směrem k milenecké složce.
Co se týká sexu - manžel se k ničemu neměl, styděl se, já si zase nevěřila. Dle rady psychologa jsem se snažila na mé nízké sebevědomí v téhle oblasti nemyslet a poprvé po provalení a návratu manžela ke mně jsem ho parádně jak nikdy předtím asi tři týdny po provalení svedla. Za dobu jeho nevěry mi totiž sex chyběl a tak jsem se po provalení při milování snažila myslet jen na to, jak si tělesně užívám, cit a láska v tom nějakou dobu ještě nebyly. Protože se mi sex s manželem líbil (po tak dlouhém půstu není divu) a taky trochu natruc té jeho milence (v duchu jsem si říkala, že pokud on bude trpět nedostatkem sexu, tak ho to může vehnat zpět do milenčiny náruče) tak jsem ze začátku byla hlavně aktivní já, ale časem se to změnilo. Taky se mi líbilo, že i po letech ho sex se mnou tak bere.

Jinak obecně - náš vztah se "do normálu" zatím nevrátil a doufám že nevrátí, je to teď ve všech směrech lepší než před "TÍM".

Není tady

#4 19. 3. 2007 6:13

heko10
♥♥♥----

Vanilka69 napsal(a):

Když manžel opustil milenku a rozhodl se pro mě, svěřila jsem se mu, že mám problémy zjistit, zda návrat myslí opravdově, že se mi rozpadla moje jistota, kterou jsem v něm měla, že potřebuju alespoň na čas nějakou malinkou jistůtku že mu na mě záleží. Takže mi pomůže, když budeme dodržovat rituály (moje jistoty): ráno při odchodu do práce si dáme pusinku, okolo poledne mi zavolá, dáme si pusinku na dobrou noc a když budeme spolu usínat, budeme se spolu vzájemně dotýkat. Tím že to bylo vzájemně dohodnuté, neměli jsme stresy, dál jsme o tom nepřemýšleli ze začátku jsme to prostě mechanicky vykonávali, potom už nadšeně. Podotýkám že šlo o věci, které jsme za léta vztahu už mezi sebou nedělali, během jeho nevěry - rok a půl - jsme spolu měli intimity stále méně, takže už tyhle pro někoho samozřejmé věci pro nás znamenaly velkou změnu ve vztahu směrem k milenecké složce.
Co se týká sexu - manžel se k ničemu neměl, styděl se, já si zase nevěřila. Dle rady psychologa jsem se snažila na mé nízké sebevědomí v téhle oblasti nemyslet a poprvé po provalení a návratu manžela ke mně jsem ho parádně jak nikdy předtím asi tři týdny po provalení svedla. Za dobu jeho nevěry mi totiž sex chyběl a tak jsem se po provalení při milování snažila myslet jen na to, jak si tělesně užívám, cit a láska v tom nějakou dobu ještě nebyly. Protože se mi sex s manželem líbil (po tak dlouhém půstu není divu) a taky trochu natruc té jeho milence (v duchu jsem si říkala, že pokud on bude trpět nedostatkem sexu, tak ho to může vehnat zpět do milenčiny náruče) tak jsem ze začátku byla hlavně aktivní já, ale časem se to změnilo. Taky se mi líbilo, že i po letech ho sex se mnou tak bere.

Jinak obecně - náš vztah se "do normálu" zatím nevrátil a doufám že nevrátí, je to teď ve všech směrech lepší než před "TÍM".

Jo, jo, Vanilko, když cítíš, že by jsi ho mohla ztratit, zafunguje tvůj strach v jeho prospěch... víc sexu.. u mě to bylo to samé, a je dodnes. Kouká jako blázen, že tom, co dřív bylo spíše z donucení, dnes funguje a já si to užívám....dokonale...

Upravil(a) heko10 (19. 3. 2007 6:14)

Není tady

#5 19. 3. 2007 8:18

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ale taky se to zase ustálí, po 3 letech to zase není tak žhavé- jen se nebojíte večera a panicky neutíkáte v 9 hodin dopostele, že by zase mělo dojít k manželským povinnostem.... Tak třeba není nad to na svoji  lásku hupsnout uprostřed seriálu, protože vás nudí(ten seriál) a vy máte pocit, že vás zanedbává,  a oznámíte mu, že ho šíleně chcete a jestli  to nebudete mít teď hned, tak explodujete  wink  . Spolehlivě to zabírá. A pak ještě zbyde čas na knížku, protže narozdíl od mužů my potom tak rychle neusínáme, že....

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#6 19. 3. 2007 10:30

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

Mě se líbil i sex s exmanželem, který se oženil, věrnost mu vydržela měsíc a zahnul se mnou. Nevěděla jsem, proč se mi to tak líbilo, asi proto, že v tom nebyla láska, taky to bylo po dlouhé době. Ale i opakování bylo fajn.

Není tady

#7 19. 3. 2007 14:48

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

ja osobne s tým nemám ksúsenosť, náš vzťah pred neverou a rozchodom už mal k normálu ďaleko, takže sme sa k sebe už nevrátili, ale kamoška tvrdila, že im to trvlao niekoľko mesiacov a že ona(bola to ona, kto prvý "zahol", aj keď mužíček jej to potom s chuťou oplácal) pri TOM psočiaktu musela zatínať zuby, predsa len - čerstvé psomienky... Neksôr to išlo u žsamo a dnes hovorí, že ďakuje bohu a svojej prozreteľnosti, že to sa vrátila a že to odkázala ustáť aj s tým seoxm. Nie je to vraj ľhaké - zrejme ani pre "previnilcov" - ale je to nutné vo vyššom záujme zachovania vzťahu. Sám sa ten sex totiž akosi neobnoví...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#8 19. 3. 2007 17:38

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

ahoj holky !!!!!!!!

Pikolo, šlo to rychle. u nás to bylo, já nevim, k čemu to přirovnat - jak když zrestartuješ porouchanej počítač a ještě mu nainstaluješ lepší upgrade. prostě co to udělalo se vztahem, co to udělalo se mnou (ve všech možnejch jinejch směrech)....čumim jako puk. začátky byli takový malinko rozpačitý, nejistý, hledali jsme cestičky znovu k sobě navzájem i k sobě sami, pořád se to vyvíjí, já se hrozně změnila (díky díky za to!!!), nevim, stala se ze mě možná malinko fatalistka s heslem "užij dne", ale osvobodilo mě to, je to úleva, řekla bych, že jeho mám ráda tak nějak jinak - už vim, že neni rozhodně žádnej neomylnej princ a že ve fůře věcí, který mi lezly na nervy, se nezmění, ale konečně jsem to pochopila a teď už vím, že ho mám ráda prostě tak a nic od něj neočekávám a nechci, do ničeho mu nežvanim, nenutim a paradoxně začlo všechno co moc nefungovalo fungovat, že to co mu dávám dělám proto, že mě to těší, že to dělám vlastně pro sebe, abych uspokojila svoje pocity a potřebu dávat, ale už nemám ten pocit - já dávám - co dostanu ?? a dostávám daleko víc než předtím. ale taky vím, že jedinej člověk na koho se kdy můžu opravdu spolehnout jsem já a žádný jiný jistoty do budoucna nemám a nikdo jinej mi je dát nemůže. přesto věřím a doufám, že spolu budem spokojený, ale už na to koukám tak nějak jinak. ale přeju si to, takže já z mojí strany pro to udělám co budu moct a ostatní....je ve hvězdách. ale dneska je dneska a co bude za rok...kdo ví.

Není tady

#9 19. 3. 2007 17:58

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Lucinko, mluvíš mi z duše, přesně, přesně, přesně tak! Doslova slovo od slova ....

Není tady

#10 19. 3. 2007 17:58

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

Regi, bože, jak ty mi mluvíš z duše !!!
ten sex - já blbka v 34 letech pochopila, jak ho mám vlastně ráda. pořád jsem měla nějaký zábrany, předsudky nebo kdovíco...., taky jsem měla pocit, že po všech povinnostech za celej den mě čeká ještě ta další....ale bylo to o nás o obou, že jsme si nějak nedokázali porozumět a já si vlekla fůru nenaplněnejch očekávání a nahromaděnejch blbejch pocitů....a tak to šlo a šlo, až to došlo.....už jsme z toho nedokázali vybruslit, každej jsme se snažili způsobem, kterej ten druhej nechápal.
a teď ??? už jsem se 3/4 roku nevyspala...smilesmile a ano v první fázi to by spíš boj o toho chlapa a strach, co člověka hnalo k tomu sexu a taky touha po něčem co by člověk moh najednou ztratit a považoval to za samozřejmý jistý a leckdy už i nežádoucí.....
ale pak jsem najednou začla po 15ti letech (hovádko) poslouchat svoje tělo, svoje potřeby, zbavila se všech možnejch bariér a ty brďo - nikdy jsem si to tolik neužívala. prostě je to úplně o něčem jiným. a on by mi snes modrý z nebe.

a nejvíc ze všeho mě rozčiluje smile, že kdyby on mi nezahnul, tak bysme živořili vesele dál a bože já teprv teď vidim, jak jsem byla nespokojená, apatická, nešťastná, odevzdaná....takže bych mu lumpovi měla snad děkovat, protože nevim, co jinýho by se muselo stát, abysme se probrali. na nic jinýho jsem bohužel nepřišla. nevim, někdy se mi zdá život šílenej, ale asi to tak funguje. holt bez bolesti se člověk asi tohohle nedobere - no někdo to holt třeba ví všechno rovnou a pak si asi leccos ušetří. ale třeba si toho po týhle trnitý cestě víc vážim, než kdybych byla chytrá jak rádio furt pryč. a rovnou.

jo a taky jsem zjistila, že si hajzlík hjarta vlastně pomoh i v jinejch směrech - tak nějak zved laťku toho, co mě dokáže vytočit. já nevim, jak to vysvětlit - dřív mě rozčilovala už každá blbost - ale teď nějak mám úplně jiný měřítka. takže on si tim všim jednoznačně polepšil - má doma konečně sexuální dračici, která mu neřiká, co má a nemá dělat, miluje ho, když něco chce, tak si o to řekne a nečeká, až se on dovtípí, když něco nechce, tak to taky řekne, nerozčiluje se kvůli blbostem......spoustu věcí hází za hlavu, spoustu věcí nechává na něm (on vypadá za to šťastnej), nechává ho rozhodovat, chválí, naslouchá, ale taky mele pantem a nutí ho poslouchat.....nevyčítá, ale komunikuje..ale taky si umí prosadit svou a říct ne.....a ono to najednou nějak jde smile
božínku, jen ať nám to vydrží. proto sem chodim, proto si to připomínám proto čtu to, co píšete, protože v tom vidím sebe - abych na nic z toho nezapoměla a nezapoměla, proč jsem se stala trošku jinou ženskou, se kterou jsem sama o hodně radši a spokojenější.

Regina napsal(a):

Ale taky se to zase ustálí, po 3 letech to zase není tak žhavé- jen se nebojíte večera a panicky neutíkáte v 9 hodin dopostele, že by zase mělo dojít k manželským povinnostem.... Tak třeba není nad to na svoji  lásku hupsnout uprostřed seriálu, protože vás nudí(ten seriál) a vy máte pocit, že vás zanedbává,  a oznámíte mu, že ho šíleně chcete a jestli  to nebudete mít teď hned, tak explodujete  wink  . Spolehlivě to zabírá. A pak ještě zbyde čas na knížku, protže narozdíl od mužů my potom tak rychle neusínáme, že....

Není tady

#11 19. 3. 2007 18:25

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

zase jen souhlas, dnes už pokolikáté, jak přes kopírák

vždycky mě překvapí jak lze to lidské chování rozškatulkovat dle určitých vzorců, jak to třeba dělá při nevěře Plzák. Ten si popíše vztah manželů (podle závislosti), pak popíše vztah milenců (zase podle závislosti kdo na kom) a pak klidně popíše, jak to s největší pravděpodobností po provalení bude probíhat - viz Manželské judo ....

Není tady

#12 19. 3. 2007 18:56

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

ale taky mám občas hroznou chuť na něj vychrlit, že takhle se přece problémy neřeší, nevěrou a proč nebyl schopnej vymyslet něco jinýho, co by nám pomohlo, když si já nevěděla rady, něco co by tolik nebolelo....co by mi nevzalo iluze a jistotu a bezpečí...protože získat to zpátky je pěkná dřina.....a já už jsem upracovaná jak včelka Mája.....ať je to jak je to  - nevěra je na h....o. ale vždycky to nějak rozchodim a řeknu si holka - rozhodla ses bejt s ním, ty stejně jako on s tebou, odpustit mu.....tak na nějaký proč a kdyby a ty jsi....tady není místo. ale chuť mívám. někdy když spí, na něj koukám a řikám si - proč jsi mi to udělal ???? no jsem jen člověk, že jo, ale vždycky to nějak zvládnu. ono se to přestane vracet, čas to odnese, jen někdy mám pocit, čim je to hezčí, tim mi to připadá zbytečnější - že se to stalo - ale vim, že v tu chvíli bylo všechno úplně jinak...tak se držim na zemi a při smyslech a v realitě.....a koukat dopředu.

a pak si taky někdy řikám - holka, ty to máš blbý, protože nemůžeš bejt moc nespokojená, jelikož to on nezvládá, tak bacha na to a všechno to závisí na všem a na obou a je to takovej tenkej led a těch let před námi.....bude to fuška......prostě mám pocit, že já jsem tak nějak silnější a pevnějc stojim na zemi....takže to musim zvládat hlavně já, aby se zas nějak nerozložil - a tahle odpovědnost se mi nějak moc nelíbí. protože bohužel vim, že kdybych já naše problémy dokázala z mý strany zvádnout a bejt přes úvanu, stereotyp, práci, starosti pořád milující, chválící, obdivující a oddaná - k nevěře nedošlo. a to mu v mejch očích malinko tak jakoby sráží reputaci smile, jelikož bych chtěla, aby on byl ten silnej chlap a podržel mě, když nebude zrovna ejchuchu ejchuchu. ale snad teď už to budu umět zvládat líp, i on, už si budu umět o podporu a oporu říct a on je vnímavější než dřív. jen abysme s tim vydrželi, protože si myslím, že z týhle situace můžeme žít pár let....a dál......no to je právě v těch hvězdách, třeba opravdu dospěl, třeba ale ne...a o tom asi nemá opravdu cenu dumat. jo, asi mám strach z toho, že ten vztah do budoucna můžu ovlivnit jen ze svejch 50ti procent a že taky mívám horší chvilky a tak a on mě chce na maximum.....takže je to fuška. on je nejistej a špatně snáší jakýkoliv moje oddálení, odcizení, únavu, nezájem.....tak já tak nějak jedu na plný pecky, jen aby nám to vydrželo, ještě nám neni ani 40.

Není tady

#13 19. 3. 2007 19:06

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

Pikolko, já od tebe četla na psychologický, tak tě tu vítám. ty začátky jsou těžký, ale pokud máte oba jasno v tom, že chcete bejt spolu, zřetelně to zaznělo, i že vztah skončil - je potřeba na tom vztahu zamakat. a čim dýl bude zeď, tím bude těžší jí bourat - myslím. takže buď svá, buď sama sebou a i když prožíváš bolest, zmatek, vztek a všechno to ostatní, co tu tak dobře známe - zkus do toho vztahu dát, co ti půjde a uvidíš, že to nezůstane bez odezvy. mě se všechno tohle v těch začátcích - co jsem zvládla, obrousila hrany, jemu situaci svým chováním trošku ulehčila - mě se to strašně vrátilo....a i tím, jaká jsem byla a jsem - mám dojem, že tu cestu k sobě jsme našli tak rychle -  hlavně on ke mě - to bylo řečí - cesty se rozešly, cit vyhořel, nevidím společnou budoucnost, sex nestojí za nic, nemám na něj chuť.....kašlala jsem na to..... a dala do toho celý bolavý srdíčko, řekla si, buď to půjde nebo ne, ale jdu do toho.....a 3/4 roku mě noc co noc drží jak klíště, o sexu jakej máme se nám ani nesnilo, ani uši si pomalu beze mě nevyčistí..smile..pokud to teď zvládneš - vrátí se ti to.a nečekej až on se přestane stydět, protože to by ses taky nemusela dočkat - začni od sebe. a začni pracovat i ty na sobě, uvidíš, že za půl roku budeš psát podobně, jako my. budeš jiná, silnější, lepší, svobodnější. a ten chlap to moc dobře pozná. smilehjarta

Pikola napsal(a):

Před měsícem a půl jsem přišla na nevěru manžela. Odešel, s tím, že se oba rozhodneme jestli se k sobě vrátíme nebo ne.  Po měsíci se vrátil. Já jsem mu dala šanci a chci to zkusit, asi ho pořád hodně miluju.
Ale je to jiný. On se na mě bojí sáhnout, mě se po intimitě stýská (i když na sex se taky necítím).par
Když sme se jednou spolu trošku připili tak mi říkal jak moc mě chce, ale že prostě zatím nemůže, že se stydí.
Za jak dlouho se to vrátilo tak nějak k normálu? Nevím jestli to vydržím třeba měsíce..
Snažíme se být na sebe hodní, já se na nic neptám, nevyčítám. On se snaží, je hodně semnou. Ale prostě jakoby mezi námi byla zeď. dumbom

Díky hjarta

Upravil(a) Lucie33 (19. 3. 2007 19:07)

Není tady

#14 19. 3. 2007 19:09

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

já mám holky normální absťák, jak sem v práci nemůžu. mě se po vás tak stejská, já už vás úplně beru jak součást života, jak, kdybych vás znala. mám vás ráda.

a jsem vám všem za moc vděčná. pořád si to uvědomuju. a všechno co píšete - je mi to tak blízký....smile

Není tady

#15 21. 3. 2007 11:07

macháček
♥♥-----

Přesně tak jak píše sharon a Lucie, hodit to za hlavu a upgrade a restart. Já ještě dodám co mi poradili v manželské poradně: uzavřít to do šuplíčku někam dozadu a nevytahovat to, pouze o tom vědět, že to tam je a brát to jako memento aby se to už neopakovalo. Jistej blok jsem taky měl a to jsem po partnerce toužil ani nevíte jak, úplně v normálu to bylo asi tak za měsíc. Je třeba opravdu myslet dopředu, minulost (a ještě k tomu špatná) tě drtí a utrápí.

Není tady

#16 21. 3. 2007 12:03

heko10
♥♥♥----

macháček napsal(a):

Přesně tak jak píše sharon a Lucie, hodit to za hlavu a upgrade a restart. Já ještě dodám co mi poradili v manželské poradně: uzavřít to do šuplíčku někam dozadu a nevytahovat to, pouze o tom vědět, že to tam je a brát to jako memento aby se to už neopakovalo. Jistej blok jsem taky měl a to jsem po partnerce toužil ani nevíte jak, úplně v normálu to bylo asi tak za měsíc. Je třeba opravdu myslet dopředu, minulost (a ještě k tomu špatná) tě drtí a utrápí.

No jo, macháčku, ale když se s ti ta minulost celkem pravidelně ukazuje ve formě telefonátů s tvým m.? Tak ono je to přítomnost, ne? Nebo když se máš s ní vidět, bavit,.. ach jo. To by ti měl tvůj partner v první řadě pomoci najít tvé ztracené sebevědomí a vědomí, že tě už nikdy nepodvede. Ale to leckdo neumí.

Není tady

#17 21. 3. 2007 12:17

macháček
♥♥-----

heko10 napsal(a):

macháček napsal(a):

No jo, macháčku, ale když se s ti ta minulost celkem pravidelně ukazuje ve formě telefonátů s tvým m.? Tak ono je to přítomnost, ne? Nebo když se máš s ní vidět, bavit,.. ach jo. To by ti měl tvůj partner v první řadě pomoci najít tvé ztracené sebevědomí a vědomí, že tě už nikdy nepodvede. Ale to leckdo neumí.

Hmm, to máš pravdu.

Není tady

#18 21. 3. 2007 12:19

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Ba ne, podle mě je to bohužel tak, že ztracené sebevědomí si musíš nalézt sama bez ohledu na to jak se chová Tvůj partner, dokud v něm budeš hledat pomocníka, berličku, tak jseš pořád na něm závisla a sebevědomí = citová nezávislost (to ale neznamená že partnera nemiluješ, když jseš na něm citově nezávislá).

A vědomí nebo lépe jistotu, že Tě nikdo (tzn. jakýkoliv partner) už nikdy nepodvede tak tu nikdy mít nebudeš. Jedině lze nalézt v sobě jistotu, že když se Ti to v budoucnu stane znovu, tak že to ustojíš stejně nebo možná líp než doteď. Ale to bych neřešila, pokud to přijde, tak to holt přijde. Tu jistotu že nás nikdy nepodvede jsme neměli nikdy, ani při svatbě, jen jsme si mysleli, že ji máme.

Není tady

#19 21. 3. 2007 12:25

heko10
♥♥♥----

Vanilka69 napsal(a):

Ba ne, podle mě je to bohužel tak, že ztracené sebevědomí si musíš nalézt sama bez ohledu na to jak se chová Tvůj partner, dokud v něm budeš hledat pomocníka, berličku, tak jseš pořád na něm závisla a sebevědomí = citová nezávislost (to ale neznamená že partnera nemiluješ, když jseš na něm citově nezávislá).

A vědomí nebo lépe jistotu, že Tě nikdo (tzn. jakýkoliv partner) už nikdy nepodvede tak tu nikdy mít nebudeš. Jedině lze nalézt v sobě jistotu, že když se Ti to v budoucnu stane znovu, tak že to ustojíš stejně nebo možná líp než doteď. Ale to bych neřešila, pokud to přijde, tak to holt přijde. Tu jistotu že nás nikdy nepodvede jsme neměli nikdy, ani při svatbě, jen jsme si mysleli, že ji máme.

Jéžišmaríííja, to je pravda pravďoucí. Tady se dozví člověk nic než pravdu, ..a k tomu mi  dopomáhej bůh.

Není tady

#20 21. 3. 2007 12:40

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Máš ještě dvě jistoty big_smile jsi holčička a umřeš jako ostatní. Cynické, ale když se mluví o jistotách....Zbytekje podle té písničky: Jaký si to uděláš, takový to máš!

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#21 21. 3. 2007 12:51

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Regi, ta jistota že je někdo holčička nebo chlapeček taky přece neplatí stoprocentně, ne? smile

Není tady

#22 20. 5. 2007 16:49

x52658
Host

Ahoj Pikolo a ostatní!!!
Už jsem to tady dneska někde psala,ale neodpustím si to ještě jednou.Vanilka69 tady píše,že vzorce lidského chování jsou jak přes kopírák,jo,jo,jo a ještě jednou jo!Nevím jestli nás to má těšit nebo ne,ale fakt je to tak.Když čtu příspěvky od Lucie33,tak mám pocit,jestli jsem to v nějakém zapomenutém opojení smyslů nepsala já sama!!!Je to na 90% všechno stejný,i "doba temna",myslím,nějak odpovídá,ale to jsem ještě neměla přístup na internet,tak jak bych to sem asi tak nacpala,že?Jinak to je fakt tak nějak na stejno,i mé uvědomění si příjemnosti sexu(někdy mám pocit,že zdárně doplňujeme republikový průměr za ty z nás,které na to ještě nepřišly,nebo nemaj příležitost) tillfreds
Takže se snažíme,já i manžel,pinožíme se,abychom to zdárně ustáli,no a snad,snad se nám,teda hlavně mě,to nějak daří.Ale někdy ten ošklivý čertík pochybností vystrčí růžky a dělá z mýho odhodlání mít všechno v pořádku pěkný rodeo.No nic,věřím,že ho zadupávám a jednou ho snad do toho jílu,co máme na zahradě zadupu úplně.Už se fakt těším. vissla

#23 23. 5. 2007 20:08

jankavanka
♥------

caute som tu prvykrat.Možno ma manžel ani nepodviedol ale ja som bola taka ziarliva ze som neverila a nase vstahy su na bode mrazu.Lenze teraz ked som mu povedala ze mu verim a vsetko okolo sa zase on chova velmi cudne stale niekam chodi von nič mi nepovie a ja som ticho snazim sa nehadat a nic nevypytovat ale vo mne je stale cervik pochybnosti.Chcem to nejak ustat a vsetko vratit do normalu sex mame spolu len ked to vyryjem sama ale bojim sa ze sa mu sprotivim ak sa mu budem nanucovat.Ozvite sa niekto

Není tady

#24 23. 5. 2007 20:20

x52658
Host

No,kočičko,každá rada drahá,já jsem taky žárlivá a tak dlouho jsem to přehlížela,až jsem si jednoho krásnýho dne uvědomila,že teď už to není möje žárlivost,ale intuice,která mě přímo burcuje k tomu,abych začala zachraňovat,co se ještě dá.Na druhou stranu,kdybych dřív dala průchod mý žárlivosti,tak bych si taky nepomohla,protože by mi prostě nevěřil,že ona dáma to s ním nemyslí zas až tak dobře jak se tváří.
Zkusila jsi si s ním nějak promluvit?Ono to sice je někdy jak mluvení do větru,ale on musí vědět,co a jak cítíš.Já jsem přes všechno optimista,takže teď bych opravdu věřila tomu,že třeba si našel nějakou neškodnou zábavu a jen ti o ní nechce nic říkat,abys zbytečně nežárlila a nebylo nějaké nedorozumnění,ale bohužel tady těch příkladů-těch špatnejch-je víc než dost.
Pokud se vám nedaří se nějak dorozumět,tak mu zkus navrhnout nějakou manželskou poradnu.Pokud chce s tebou zůstat,tak by mohl být pro.Hodně,hodně štěstí. hjarta

#25 23. 5. 2007 21:29

jankavanka
♥------

Bazalka:
on so mnou do poradne ist nechce ja som mu to uz navrhovala, on mi povedal ze so mnou ostava iba koli dcere ma iba 6rokov a ku mne neciti nic iba hnev ale stale tvrdil ze nikoho nema.Mozno nemal a ja som ho k tomu dohnala aby si s nou naozaj zacal.Chova sa strasne zvlasne.Ale pred vsetkymi (rodinou,v praci) obidvaja pracujeme v jednej firme a dotycna tiez sa chova ako ze vsetko je ok.On je momentalne strasne naladovy a chladny a pritom sme az do nedavna mali spokojne a stastne manzelstvo co potvrdil aj on.Len by som chcela vediet na com som ale bojim sa ho spytat na rovinu pretoze ak to nie je pravda tak znicim uz upln vsetko a ak je uz mal tiez dost prilezitosti mi to povedat ale preco teraz tie odchody z domu ked som v praci a ja sa to vzdy nejakou nahodou dozviem a hned mam tie pochybnosti.Je to ako zacarovany kruh

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí