|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj. Mám otázku: Stalo se vám někdy, že se vám po antidepresivech dilatovaly zorničky??? Doktor mi teď předepsal nové léky (Velaxin) a uplně se mi po nich rozšířily zorničky................. (ale ve vedlejších účinkách nic takového nepíšou) Vypadám jak komiksové zvířátko.
Tak by mě zajímalo, jestli se vám to třeba taky stalo a zdali vám to za pár dní zmizelo, nebo ste je museli přestat brát?
Předem děkuju za odpověď !!!
Není tady
Tohle se stává po nějakých drogách... no nevím, tyhlety léky jsou na podobném princupu - mají vliv na neurotransmitery v mozku, tak možná to prostě funguje podobně. Zkus se zeptat svého lékaře
Není tady
No právě ale teď sem jen nevěděla, jestli je kvůli tomu budu muset vysadit. Ale právě sem mu volala, a prý je to normální a zmizí to................. Jen nevím jak budu lidem vysvětlovat, že opravdu žádné drogy neberu!! 
Není tady
Já teda nevim, ale rozšířené zornice mám už od narození - každý se tomu diví, ale mě je to jedno. Nic neřeším.
Není tady
mortuus_sum...co to jenom... ten nick...co mi to připomíná...už vím....moribundus.....
promin neber to osbně .... muj nick je taky zajímavý...když tam přidáš "h" nebo "ň" 

Není tady