Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 15. 3. 2007 17:02

mortuus_sum
♥♥-----

dilatované zorničky

Ahoj. Mám otázku: Stalo se vám někdy, že se vám po antidepresivech dilatovaly zorničky??? Doktor mi teď předepsal nové léky (Velaxin) a uplně se mi po nich rozšířily zorničky................. (ale ve vedlejších účinkách nic takového nepíšou) Vypadám jak komiksové zvířátko. neutral Tak by mě zajímalo, jestli se vám to třeba taky stalo a zdali vám to za pár dní zmizelo, nebo ste je museli přestat brát?
Předem děkuju za odpověď !!!

Je bolestné a zžírající trpět pro nic,
ale je krásné a naplňující trpět proto,
abychom někomu pomohli..........

Není tady

#2 15. 3. 2007 17:30

Aqvamarín
♥♥♥♥---

Re: dilatované zorničky

Tohle se stává po nějakých drogách... no nevím, tyhlety léky jsou na podobném princupu - mají vliv na neurotransmitery v mozku, tak možná to prostě funguje podobně. Zkus se zeptat svého lékaře

Není tady

#3 15. 3. 2007 17:36

mortuus_sum
♥♥-----

No právě ale teď sem jen nevěděla, jestli je kvůli tomu budu muset vysadit. Ale právě sem mu volala, a prý je to normální a zmizí to................. Jen nevím jak budu lidem vysvětlovat, že opravdu žádné drogy neberu!! dumbom

Je bolestné a zžírající trpět pro nic,
ale je krásné a naplňující trpět proto,
abychom někomu pomohli..........

Není tady

#4 15. 3. 2007 20:15

Konvalinka
♥♥-----

Já teda nevim, ale rozšířené zornice mám už od narození - každý se tomu diví, ale mě je to jedno. Nic neřeším.

Není tady

#5 16. 3. 2007 14:29

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

mortuus_sum...co to jenom... ten nick...co mi to připomíná...už vím....moribundus..... lol lol promin neber to osbně ....  muj nick je taky zajímavý...když tam přidáš "h" nebo "ň"   tonguetongue

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí