29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtěla bych poprosit o radu.
Zhubla jsem až 16 kilo (i když teď jde pomalu váha nahoru).Pořídila jsem si váhu, která ukazuje podíl vody a tuku v těle.S tukem je to v pořádku, ale mám neúměrně vysoký podíl vody v těle.Mám dojem, že se i zvyšuje.
Nemohla by mi některá poradit, co s tím mám dělat?Nějakou speciální dietu nedržím (prostě jen míň jím) a pravidelně cvičím.
Předem děkuji
Není tady
Vůbec si z vody nedělej hlavu. Jednach to měření ve vahách je pouze orientační - precizně měříci mašinu za jednu nebo dvě tisícovky nekoupíš. Nebo můžeš mít "ptačí kosti", méně svalové hmoty apod., ale nic se neděje. Hlavní nebezpečí jsou tuky. Čau
Není tady
Před menzes je taky zvýšený podíl vody, nebo ti to může ukazovat zvýš. při vážení po sprchování a na odvodnění - no omez solení a uvidíš, hlavně nepřestávej dodržovat pitný režim to ti jistě ublíží mnohem víc
Není tady
Kačabo a kolik vody Ti to ukazuje? Já mám tak 53%. Jedna moje kolegyně má zas jen něco málo přes 40.
Není tady
Ahoj, byla jsem na jednom zajímavém sezení, naměřili mi hodně vody, ale já málo piju a ta voda, co ve mě je, je prý ta stará a proto se zavodňuji...mám prý pořád pít, ale jen po douškách celý den a za nějakou dobu, se to vyčistí a splasknu...organismus si vodu schovává, aby jí měl dost, ale když si zvykne na pravidelný přísun, přestane dělat blboviny...Snad to pomůže hezký den Romana
Není tady
jo,to sem chtěla napsat, že pokud se pije málo, tělo si udržuje rezervu a proto je vody hodně.doporučovala bych pít 400ml tekutin na deset kilo váhy a nejvíc dopoledne.
taky může být nějaká hormonální dysbalance, ale to by se asi projevoval i jinak.
Není tady
A nějaké přípravky na to nejsou? Které mi pomohly, jen nevím je chemie na to dobrá
Není tady
Já znám H2out, ten je super na odvodnění. Když se dáš do hubnutí například, tak díky němu z tebe odejde dost vody, která se v tobě drží a je nadbytečná.
Není tady
Bez pohybu jsou všechny patáky k ničemu
Není tady
To zdejší rozpolcený reklamistky nezajímá, víš...
Není tady
helena napsal(a):
To zdejší rozpolcený reklamistky nezajímá, víš...
I Kristus to věděl a stejně to zkusil
Není tady
Na odvodnění pomáhá H2Out. Mám díky němu 5 kg dole!
Není tady
"....Slečno, taky se tak potíte?..."
Není tady
Jako černá svině...
Není tady
No vidíš, tak prasátka by zrovna ten přípravek na odvodnění potřebovala......
Není tady
prasátka by zrovna ten přípravek na odvodnění potřebovala
Každej slušnej čuník se skládá převážně z masíčka a sádlíčka... vodu doplňujou až ve výrobě
Není tady
Správně. Zádné "out", nýbrž "in". Nebo "to" ? In je hezčí.
Není tady
Já mám tedy také dobré zkušenosti s H2Out.
Není tady
Ahoj, mohla bych se tě prosím zeptat, jak se ten H2Out užívá? Za jak dlouho budu vidět výsledky? Je tam nějaká doporučená doba užívání? Díky moc.
Není tady
Ahoj, mohla bych se tě prosím zeptat, jak se ten H2Out užívá? Za jak dlouho budu vidět výsledky? Je tam nějaká doporučená doba užívání? Díky moc.
Není tady
Já ti poradím, vykašli se na různé odvodňovací a hubnoucí preparáty (slušně napsáno) a začni prostě zdravě jíst a správně pít a nebudeš je potřebovat a ještě ušetříš Tak jednoduché to totiž je. A i bez reklamy.
Není tady
Ahoj zeny....S tim moc nesouhlasim teda.Ja bych rekla,že se nějak extra nezdrave jidlo nejim...Piju hodně..Nadvahu teda nemam.Ale trpim na otekle nohy.Zkratka jsem natekla obcas dost.A produkty k odvodněni mi teda vzdycky pomohli:) Chapu,že se za to clověku nechcou vyhazovat penize když by to nemelo vysledek.Ale pokud se vazně pravidelně uzivaji a pije se do toho,tak super.
Není tady
Zapoj Samantho rozum nebo si něco vygůgli. Otékání noh má svoji příčinu a tu je třeba řešit. Ne se cpát nesmysly na odvodnění.
Není tady
Zkuste mrknout na tohle https://ifarmacie.cz/caj-na-hubnuti/ Ale udělejte si na to názor sama.. já bych do něčeho takového nikdy nešla. Jsem zastánce toho, že to vždy jde jen se zdravou výživou a pohybem a neni potřeba nic "umělého"
Není tady
Dobrý den, já mám také pozitivní zkušenosti s H2outem. Beru ho pravidelně, také si potrpím na otoky a tohle mi konečně pomohlo.
Není tady