29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No Barča by to taky nejedla, to jsou jen moje chutě. Občas lapnu kuchařku a listuju a slintám nad obrázkama.
Není tady
Já taky francouzský brambory miluju. A občas je dělám i tak, že je zaliju takovou tou sýrovou omáčkou se smetanou z pytlíku(vitana-šikovné recepty), je to původně na kuřecí, ale tohle je taky dobrota.
Není tady
U nás je to dneska takhle:tatínek slouží tak má oběd v práci,starší dcera má dneska kroužek tak má oběd ve škole a já jsem si udělala nezdravé hranolky,ale pěkně v troubě k tomu dušenou zeleninku na másle a koupenou sekanou mňam to jsem si pochutnala a Martínek až se vyspinká dostane brambůrky kousek masíčka a tu mojí zeleninku.
Není tady
Mám moc ráda francouzké brambory,kamarádky mi jednou poradila ať je zkusím udělat z hranolek,tak jsem to vyzkoušela a od té doby už je z brambor nedělám.Mému chlapovi to z hranolek chutná ještě víc a já si ušetřím práci se škrábáním a krájením brambor.
Není tady
my máme hrachovou kaši s uzeným a polévku z uzeného s kroupama - no, holt jsme tu měli plonkovní uzené koleno
jinak se taky chystám na bramboráky, jen nevím, kdy
Není tady
jůů tak tu kaši hrachovou bych si dala taky ale asi by mě to vyneslo ke stropu a pak roztrhlo...
Není tady
Eee, tu já nemusím.
Není tady
já jsem dneska měla brkaši a párek, a na víkend chystám asi kuře, ael ne celý ale ve čtvrtkách klasika pečený s bramborem nebo rýží...a okurkovej salát, přes týden vařit jinak nemusím, neboť manža je v práci, Báří zatím v bříšku takže vařím jen na víkend, a sem tam uvaří moje mamča a někdy jdeme k tchánovcům...
Není tady
to je asi tím že si ještě nemůže moc vybírat ale uvidíme za pár měsíců
Není tady
kety hoď si do vyhledavače saláty recepty a uvidíš co se ti najde a myslím že si vybereš...
Není tady
Tanka napsal(a):
Mám moc ráda francouzké brambory,kamarádky mi jednou poradila ať je zkusím udělat z hranolek,tak jsem to vyzkoušela a od té doby už je z brambor nedělám.Mému chlapovi to z hranolek chutná ještě víc a já si ušetřím práci se škrábáním a krájením brambor.
Tanko to děláš z kupovaných mražených hranolek?
Není tady
včera - kuře na smetaně, houskový knedlík,
dneska - zapečené brambory
zítra - ?
sobota - něco sladkýho asi palačinky
neděle - knedlo vepřo zelo
Taky už nevím, co pořád vařit. Doma mám 3 chlapi (manžel, a kluci 13,5 a 10,5)
Není tady
Taky rychlovka z kuřecího nebo krutího...na nudličky + zelenina dle chuti orestovat a zalít (omluvte nevím přesně jak se to píše)sečuánskou omáčkou od uncle bens:lol::-D (fakt pěkně napsaný....) a to je byšta teda jen pro velký .S rýží hmmmm vynikající....
Jinak hovězí na česneku jeden den noky a pak bram .knedlík.Kuř.játra normálka na UHO(universální, hnědá omáčka omáčka) no a pak špagety a tak............
Není tady
Parmenko,jasně.Normálně zmrazený to nasypu do pekáče se vším ostatním,zamíchám...no prostě pak už jako klasika Fr.br. Ušetří to čas.
Není tady
Tak já dneska na večer (přijdou sousedi a objednali si to) knedlo, vepřo, zelo... zítra zapečené těstoviny - klasika - uzené, rajčata, papriky, cibule a v neděli asi kuřecí játra se zeleninkou (opět rajčátka, papriky, cibule) a buď rýže nebo hranolky..
Není tady
Tak my dneska děláme smažený sýr s br. kaší a včera byla úžasná čína od tatínka. Zítra ještě nevím - asi něco kuřecího.
Na Velikonoce budu dělat svíčkovou, protože přijedou moji rodiče a tchánovci jsou o patro níž, takže bude vystaráno...
Není tady
Na víkend plánuju hovězí plátky na houbách s rýží.
Není tady
já budu dnes k večeři dělat toto
200 g kuřecích prsou 200 g žampionů ½ květáku eidam zabalený v mletém masíku 100 g hladké mouky 2 vejce 200 g strouhanky Sůl Olej na smažení
Maso, žampiony a květák očistíme a nakrájíme na kousy. Tak akorát do pusy. Vše obalíme v mouce, v rozšlehaném osoleném vejci a na závěr ve strouhance a smažíme dozlatova v dostatečném množství oleje. Osmažené kousky necháme okapat na papírovém ubrousku. Smažené kousky nasypeme do jedné mísy. U stolu si pak bereme z mísy a namáčíme do tatarky...
Není tady
je to z pořadu pod pokličkou...trošku obměněný
Není tady
Dneska makarony s omáčkou a sýrem.
Zítra bude svíčková a v neděli jí budeme dojídat....jak nás znám.
Není tady
Taštičky s mákem a zítra boloňské špagety se sýrem.. A v neděli česká klasika u maminky (knedlo zelo vepřo nebo řízek). Uff, to mi bude zase těžko
Není tady
V mrazáku mám kus vepřovýho, poraďte, co s tím kormě řízků
Upravil(a) potvurkapodivna (16. 3. 2007 12:02)