29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Co takhle se navzájem inspirovat co dnes vaříme?!
Tak začnu, ja dnes jednoduše - kminovou polévku a smažený květáček. Kdo to má furt vymyšlet
Kdo se přidá?
Komu se chce, at napise i podrobnejsi receptik
Upravil(a) Pepi (15. 3. 2007 12:18)
Není tady
já teda zatím jen pro tatínka - vepřové ve smetanových bramborách :-)
Není tady
To je dobrý nápad... já vždycky vařím večer na druhý den (to víte - práce..
)
Takže dnes mě čeká kuře na zelenině (cibule, rajčata, papriky) a ještě nevím co budou chtít jestli bramborovou kaši nebo rýži...
Není tady
Koprovku - tu my všichni milujeme. Zítra budou fazole na kyselo, v sobotu segedin a v neděli vepřová panenka na švestkách :-))))))))))
Není tady
Do papiňáku dám plátky masa s provensálským kořením, osmahnu na plátcích cibule, přidám švestkový kompot (já mám zavařené vypeckované půlky švestek) a "papiňákuju" :-))). Pak ještě trošku zahustím. Příloha hranolky. Jednoduché a chutné!
Není tady
Zajímavé, s těma švestkama, zkusíme taky. Šlo by to i s povidlama, ne? Švestky se stejne rozvaří, ne?
Není tady
Já nevím, to už by asi chytlo trošku jinou chuť, ale to jsem si tak nějak vymyslela sama, takže fantazii se meze nekladou. Vyzkoušej a dej vědět.
Já spíš nevím, co udělam teď Barbulíně :-((
Není tady
Včera jsem upekla jahelník se švestkama a dneska zapečené houbové špaldoto..
Není tady
Romi, mě zdravá výživa chutná, ale vegouška nejsem Českou klasiku mám tak 1x za 14dní u mámy
Jahelník jsem koupila jako směs v krabici (Globus) a přidala jsem akorát domácí med, švestky a vajíčka.
Není tady
Pro tatínka šunkofleky a pro prcka kuř masíčko s těstovinami a zeleninkou.....
Není tady
Já dnes budu dělat asi bramboráky, ale taky jen pro tatínka, Kája si na ně ještě musí počkat :-)
Není tady
já dnes dělám zapékané brambory a zítra bramboračku a krupicovou kaši pro nás s dětma a taťka bude jíst v práci.O víkendu se chystám na kuře na paprice.Ale vařím téměř každý den a jsem z toho na nervy,protože už pomalu nevím co,střídám to dost dokola tak mě tu nějaké tipy na jídlo taky potěší!
Není tady
Já pro tatínka nic, protože zlobí a já si udělám bramborovou kaši a filé.
Není tady
U vás doma zlobiví tatínkové drží nedobrovolnou hladovku?
Není tady
Jééé, to je super téma, já vařím taky denně a inspirace už není
Dneska máme zeleninovou polívku a rizoto, a co bude zítra - tak to fakt netuším
Není tady
On je kuchař, takže si může uvařit sám. Já od včera stávkuju.
Není tady
Teď jsem dostala na nudle s mákem nebo tvarohem, mňam. Anebo francouzské brambory....
Holky, a co děláváte za slavnostní oběd na velikonoce?
Upravil(a) Romana (15. 3. 2007 12:31)
Není tady
dne je kuřecí maso nadrobno s provensálským kořením + brambor + červená řepa - pro mě a tatínka.
Není tady
Romi, francouzské brambory, mňam, nedělej mi chutě Jenže to by mi ten můj menší chlap nejedl, je zmlsanej
Jinak my na velikonoce děláme většinou kuřecí řízky a bramborový salát (v pondělí) a nudlovou polévku.
Není tady
co tak obalovane kalamare? su výýýborne a tie z Tesca nie su drahe sacok 59 korun a su z toho 2 porcie..k tomu zeleninový salatik s ladoveho salatu a cherry paradajok + sa može doplnit na kocky nakrajaným ovcim syrom..pre ocka ku kalamarom zemiaky muži nemaju velmi radi zeleninove prilohy
Není tady