19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Co takhle se navzájem inspirovat co dnes vaříme?!
Tak začnu, ja dnes jednodue - kminovou polévku a smaený květáček. Kdo to má furt vymylet
Kdo se přidá?
Komu se chce, at napise i podrobnejsi receptik
Upravil(a) Pepi (15. 3. 2007 12:18)
Není tady
já teda zatím jen pro tatínka - vepřové ve smetanových bramborách :-)
Není tady
To je dobrý nápad... já vdycky vařím večer na druhý den (to víte - práce..
)
Take dnes mě čeká kuře na zelenině (cibule, rajčata, papriky) a jetě nevím co budou chtít jestli bramborovou kai nebo rýi...
Není tady
Koprovku - tu my vichni milujeme. Zítra budou fazole na kyselo, v sobotu segedin a v neděli vepřová panenka na vestkách :-))))))))))
Není tady
Do papiňáku dám plátky masa s provensálským kořením, osmahnu na plátcích cibule, přidám vestkový kompot (já mám zavařené vypeckované půlky vestek) a "papiňákuju" :-))). Pak jetě troku zahustím. Příloha hranolky. Jednoduché a chutné!
Není tady
Zajímavé, s těma vestkama, zkusíme taky. lo by to i s povidlama, ne? vestky se stejne rozvaří, ne?
Není tady
Já nevím, to u by asi chytlo troku jinou chu, ale to jsem si tak nějak vymyslela sama, take fantazii se meze nekladou. Vyzkouej a dej vědět.
Já spí nevím, co udělam teď Barbulíně :-((
Není tady
Včera jsem upekla jahelník se vestkama a dneska zapečené houbové paldoto..
Není tady
Romi, mě zdravá výiva chutná, ale vegouka nejsem Českou klasiku mám tak 1x za 14dní u mámy
Jahelník jsem koupila jako směs v krabici (Globus) a přidala jsem akorát domácí med, vestky a vajíčka.
Není tady
Pro tatínka unkofleky a pro prcka kuř masíčko s těstovinami a zeleninkou.....
Není tady
Já dnes budu dělat asi bramboráky, ale taky jen pro tatínka, Kája si na ně jetě musí počkat :-)
Není tady
já dnes dělám zapékané brambory a zítra bramboračku a krupicovou kai pro nás s dětma a taka bude jíst v práci.O víkendu se chystám na kuře na paprice.Ale vařím téměř kadý den a jsem z toho na nervy,protoe u pomalu nevím co,střídám to dost dokola tak mě tu nějaké tipy na jídlo taky potěí!
Není tady
Já pro tatínka nic, protoe zlobí a já si udělám bramborovou kai a filé.
Není tady
U vás doma zlobiví tatínkové drí nedobrovolnou hladovku?
Není tady
Jééé, to je super téma, já vařím taky denně a inspirace u není
Dneska máme zeleninovou polívku a rizoto, a co bude zítra - tak to fakt netuím
Není tady
On je kuchař, take si můe uvařit sám. Já od včera stávkuju.
Není tady
Teď jsem dostala na nudle s mákem nebo tvarohem, mňam. Anebo francouzské brambory....
Holky, a co děláváte za slavnostní oběd na velikonoce?
Upravil(a) Romana (15. 3. 2007 12:31)
Není tady
dne je kuřecí maso nadrobno s provensálským kořením + brambor + červená řepa - pro mě a tatínka.
Není tady
Romi, francouzské brambory, mňam, nedělej mi chutě Jene to by mi ten můj mení chlap nejedl, je zmlsanej
Jinak my na velikonoce děláme větinou kuřecí řízky a bramborový salát (v pondělí) a nudlovou polévku.
Není tady
co tak obalovane kalamare? su výýýborne a tie z Tesca nie su drahe sacok 59 korun a su z toho 2 porcie..k tomu zeleninový salatik s ladoveho salatu a cherry paradajok + sa moe doplnit na kocky nakrajaným ovcim syrom..pre ocka ku kalamarom zemiaky mui nemaju velmi radi zeleninove prilohy
Není tady