29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Rybano,
já bych jen dodala, že bych asi příčinu skutečně hledala v té antikoncepci. protože jsem to sama zažila, že při práškách jsem na sex chuť neměla. A to už bylo u mě co říct. a když jsem vysadila, bylo to úplně o něčem jiném a tak je to dodnes. Zkusila bych nějaké slabší prášky, jenže třeba mě ty slabší nepomáhaly, protože mám hodně ženských hormonů, tak mi to ten cyklus prostě neudrželo. takže teď už hodně let neberu nic. a používám kondom. a že to má vliv na erekci, to jsou jen kecy někoho, kdo je pohodlnej. jo jasně, že je to lepší bez gumy, je to prostě MASO NA MASO, jenže ochrana je ochrana. a s tou gummou je to o zvyku. i když je fakt, že si tedy neumím představit, že kdybych s někým žila a byla častěji, tak bych pokaždé pro tu gumu sáhla. jenže vzhledem k mé zdravotní situaci je to nejjědnodušší řešení. ale zkus to opravdu třeba na 2 měsíce vysadit a pak uvidíš ...
Není tady
Ale zas si říkám, že když užívám teď ty nové prášky - šestý měsíc, tak se k orgasmu sama přivedu. Tak si říkám, že by mi to mělo jít i s ním, ne?
Natynka napsal(a):
Rybano,
já bych jen dodala, že bych asi příčinu skutečně hledala v té antikoncepci. protože jsem to sama zažila, že při práškách jsem na sex chuť neměla. A to už bylo u mě co říct. a když jsem vysadila, bylo to úplně o něčem jiném a tak je to dodnes. Zkusila bych nějaké slabší prášky, jenže třeba mě ty slabší nepomáhaly, protože mám hodně ženských hormonů, tak mi to ten cyklus prostě neudrželo. takže teď už hodně let neberu nic. a používám kondom. a že to má vliv na erekci, to jsou jen kecy někoho, kdo je pohodlnej. jo jasně, že je to lepší bez gumy, je to prostě MASO NA MASO, jenže ochrana je ochrana. a s tou gummou je to o zvyku. i když je fakt, že si tedy neumím představit, že kdybych s někým žila a byla častěji, tak bych pokaždé pro tu gumu sáhla. jenže vzhledem k mé zdravotní situaci je to nejjědnodušší řešení. ale zkus to opravdu třeba na 2 měsíce vysadit a pak uvidíš ...
Není tady
Tak bude problém skutečně v psychice. Zkus popřemýšlet, jestli tě váš vztah naplňuje a dává ti to, co by sis představovala.
Není tady
Některá hormonální antikoncepce má vliv na pokles libida potažmo orgasmů..A i antidepresiva a léky proti úzkosti a vůbec na psychiku. Až jeto podivné, jaký to může mít vliv, člověk si myslí, že je to součást jeho osobnosti, že "nastavení prožívání" je neměnné a ono houby. Docela někdy šok
Není tady
No i když si myslím, že příliš nad svým orgasmem přemýšlím, stejně gynekologa požádám o jinou antikoncepci s nizším obsahem hormonů, protože nynější intenzita orgasmu se s té předchozí nemůže rovnat...
Není tady
jakou bereš a jskou jdi brala před tím?? mě taky čeká pravdepodobně změna antikoncepce....ale ne kvuli orgasmu... řečeno s nadsázkou:-))
Není tady
Předtím Gracial, teď Yadine
adra napsal(a):
jakou bereš a jskou jdi brala před tím?? mě taky čeká pravdepodobně změna antikoncepce....ale ne kvuli orgasmu...
řečeno s nadsázkou:-))
Není tady
gracial jsem nikdy neslyšela.
yadine ano to mi doktor dopuručil a pak ještě "Jasminele" - nevím jak se to píše
Není tady
Ještě že nic neberu
Já taky v ničem nejedu
Není tady
ani já ne )
Není tady
Já beru Yadine už nějaký ten pátek a chuť na sex se mi ani v nejmenším nezměnila
Není tady
Tak já mám pocit, že těch 10 let hormonů mi asi chuť snížilo nadosmrti
Ono to asi nebude tou HA....i když jsem v to původně doufala
Není tady
Já bych se nejradši na celou HA vykašlala a přestala ji brát, jenže na druhou stranu být v toho větším stresu co kdyby...kondom praskne, v přerušovanou soulouž nevěřim; k tomu ty hormonální změny...navíc je výhoda mít přesně načasovanou menstruaci...no zkusím slabší HA, třeba to vyjde
Není tady