29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Se svým přítelem chodím přes rok, je můj první intimní partner. Intimně jsme se sbližovali postupně, beze spěchu, první orgasmus (klitorální) jsem zažila jeho přičiněním. V prvních měsících jsem dosahovala orgazmu prakticky vždy, když jsme byli spolu. Po půl roce však orgasmy ustaly, dráždění mi začalo být nepříjemné a já to příčitala právě antikoncepci, kterou jsem začala brát tehdy před 4 měsíci. Gynekologa jsem tedy požádala o jinou antikoncepci s nižší dávkou hormonu, který má vliv na sexuální prožitek. Problém se trochu eliminoval, a to tak, že se sama k orgasmu opět přivedu a mám zas k masturbaci chuť, kterou jsem v době prvních prášků přestala mít. Ačkoli se přítel snaží seč může, stejně mě ale k orgasmu nepřivede. Dřív to šlo snadno, a teď vůbec. Nehoním se za orgasmy, ale tento stav mi stejně poněkud nevyhovuje, jak mě tak i pochopitelně jemu.
Děkuji za jakékoli rady a názory
Není tady
Co se na prášky vybodnout a používat kondom?
Není tady
ja si myslim, ze jsi uz na ten prvni zpusob "alergicka"...myslim si, ze stale zkousite to, co predtim slo a ty v sobe mas jakousi barieru proti tomuto zpusobu. Meli byste to resit zmenou, pouzijte vic fantazie k hratkam, kupte si gel na zprijemneni pocitu, treba i nejakou erotickou pomucku...nech ho divat, jak si to sama delas, to jsou vsechno veci, ktere by vam mohly pomoci dostat se zase do normalu..
Není tady
Možná to bude tím, že "se snaží, seč může" - udělali jste z toho práci. Možná, že by neměl okatě vždy dělat přesně to, co ví, že ti je příjemné - ty vyzkoušené postupy
Zkuste to přestat chvíli řešit a třeba se to časem upraví
Není tady
pokial si predtym dokazala dosiahnut vrchol, si toho urcite schopna aj teraz. pricinu je mozne hladat jednak v hormonalnej antikoncepcii, napriklad moja svagrina na HA reagovala velmi podobne a po vysadeni sa stav opat vratil do povodneho stavu. ale urcite musim suhlasit aj s nazorom, ze treba skusat nove sposoby milovania... takze pokial mas strach milovat sa bez HA, je to asi jedina mozna cesta... btw, mozes skusit aj antikoncepcne naplaste namiesto tabletiek, tie ovplyvnuju cele telo vyrazne menej.
Není tady
O vysazení prášků už jsem taky uvažovala, ale kondom má zas negativní vliv na jeho erekci; ovšem náplasti nejsou špatný nápad.
Nechci všechno svádět na HAK, Mashanka, Jay a Corel mají jistě taky jistý podíl na pravdě. Oba jsme teď navíc trochu ve stresu kvůli blížícím se státnicím, a díky tomu on ztrácí na sex chuť, stejně jako když mě neuspokojí. Takže nové způsoby přijdou na řadu nejspíš v červnu..
Není tady
kondom má vliv na erekci?
Možná je problém ještě úplně někde jinde.
Není tady
KALIK napsal(a):
...no tvrdí to...vlastně jsme to ještě nezkoušeli jen jestli se nevymlouvá...
Není tady
to je vypravěč :-)
Není tady
KALIK napsal(a):
...a kde tedy myslíš, že je problém?
Není tady
To si pis, ze se vymlouva!!!
Není tady
Na erekci to vliv určitě nemá. Je fakt, že prožitek nemusí být tak silný. Jak se občas říká, je to jako lízat nanuk přes výlohu.
Není tady
V citlivosti jsem změnu nezaznamenal, ale problém je, že člověk na to nemůže vlítnout hned a bez rozmyslu a musí kontrolovat, jestli je vše na svém místě
Není tady
Kalíku, to nesmíš mít malýho piňdu :-))))))))
Není tady
Vašku ty si ale péro :-)))))))))
Upravil(a) Pelikan (15. 3. 2007 18:37)
Není tady
Vašku, abych ti ho neukázal v reálu, to by ses potom divil
Není tady
Já nemyslela obecně. že má kondom vliv na erekci, ale že má vliv na JEHO erekci. Je pravda, že bychom to měli přinejmenším vyzkoušet, ale nepřijde mi to divné, když to tvrdí. Každý člověk je jiný...
Není tady
rybano, nikomu se nechce používat kondom a nejsnazší je se vymluvit na to, že pak opadne vzrušení. Ostatně zastávám názor, že ženská, která si ho nepostaví, si ho nezaslouží
Není tady
Jen aby taky pak o něj vůbec stála, když to jinde může mít bez práce ...
KALIK napsal(a):
rybano, nikomu se nechce používat kondom a nejsnazší je se vymluvit na to, že pak opadne vzrušení. Ostatně zastávám názor, že ženská, která si ho nepostaví, si ho nezaslouží
Není tady
kaliku a další perlička:-))) a abadon ti to pěkně napsala:-)))
Není tady
To na věci nic nemění, postavit si ho musí stejně. Jen má tu výhodu, že je to zatím "bez práce", ale postavit ho musí přes vzrušení stejně, i když zdánlivě "bez práce". Když ženská není vrzušující, musí stavět
Není tady
no ... ach jo...tak hezký víkend:-)))))
tohle je...prostěm KALIK....
Není tady
KALIK napsal(a):
To na věci nic nemění, postavit si ho musí stejně. Jen má tu výhodu, že je to zatím "bez práce", ale postavit ho musí přes vzrušení stejně, i když zdánlivě "bez práce". Když ženská není vrzušující, musí stavět
Vrzušujíci? To je nejaký novotvar? Inak, Kaliku, tie tvoje kategorické výroky sú hodny tak adolescenta... Vzrušující môže byť nielen pre každého iné, ale aj pre toho istého v rôznom životnom období iné, v rôznom momentálnom rozpoložení iné... A keď je to vzrušení/"duševní pohnutí v šestonedělí"/ priveľké, Pán a vládca môže až zvädnúť... Zo samých zábran. Vec je zložitejšia, pane Kaliku, a ťažko vyhlásiť tvoje osobné skúsenosti za univerzálne.
Není tady
Tak já jsem dočetla, že existujá jisté procento žen, které mají spíše v podvědomí než vědomě zakodováno, že je na sexu vzrušuje určitá míra nebezpečí( tedy například z otěhotnění) a pokud začnou používat bezpečnou antikoncepci může se vyskytnout snížení libida a nebo nechuť na sex a podobně.
Upravil(a) host eska (21. 3. 2007 15:30)
Není tady
KALIK napsal(a):
Kaliku: Bingo!!!!
Není tady