|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
A co treba pomyslet,ze ta zena za tim volantem ma nejake tezke zivotni trable.Kdo vi co ji k tomu vedlo. Proto je tezke zaujmout nejakou pozici jen jako pozorovatel,ktery nezna dalsi podrobnosti ani o jednom z tech dvou.
Treba se zrovna dovedela ze ji umira dite.No pak vetsinou lide nemysli na nic jineho nez na sebe a jejich utrpeni.
Takze zastavit a zeptat se toho bezdomovce jestli nepotrebuje pomoc to urcite ano,to souhlasim. Pak co se tyka te zeny ,to myslim,ze ji se pravdepodobne ten nehezky cin taky vrati zpet.To ona sama se odsuzuje.
A protoze to prave v ten moment nevidela ruka zakona ale jen Ty Dito a bezdomovec,tak to zustane tak.
K takovemu druhu soudu nedojde, kdy vseobecne plati, ze by se mela sjednat naprava takoveho cinu. Naprava nechat tu zenu uvedomit si, ze to co udelala by uz nemela opakovat. Snad bude mit ta zena to stesti a dojde ji to samotne.
Není tady
Andromeda napsal(a):
Salvatore, moc děkuju za vyčerpávající odpověď, ani jsem nečekala takový rozsah
Nemáš ještě něco o reiki vs. jedení masa, ale opravdu stačí krátce, nechci tě příliš obírat o čas
Nemám, reiki se totiž nezabývám. Snad existuje nějaký přístup, který přes kontrolu stravy umožňuje zlepšit průchodnost nádí a tím snad zefektivnit proudění reiki. Opět říkám, nejlepší je řídit se intuicí.
Otázkou je, k čemu to reiki chceš použít a jestli nelze použít jiné vhodnější metody. Mně neustále vychází, že až na několik málo specifikovaných případů je použití reiki intervence. Proto se jím nějak nezabývám. Nejsem léčitel a ani nechci být, protože to obnáší pro mne nepřijatelná rizika.
Můj přístup se dá shrnout spíše takto: léčit sebe a být zrcadlem pro druhé.
Tím ovšem neříkám, že to moje je dobré pro druhé a opačně...
Není tady
lupina montana napsal(a):
No, Salvatorito, jsi podstatně zajímavější, než jsem si na začátku myslela..
Jsi tady jen nakrátko, nebo pobudeš? Já teď budu pomimo, ale moc ráda bych s tebou ještě někdy pohovořila.
teď tu snad chvíli pobudu. Možná ne úplně denně, ale několikrát týdně mi to snad vyjde.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Salvator napsal(a):
A propos, úraz chodidla bezpečně indikuje že dotyčný nejde správnou duchovní cestou... nestará se o své životní podmínky.
A paničku by MOHLO případně napadnout, že se šine životem, jako čuně, co? Škoda, že to nejspíš nedošlo ani jednomu..
Opravdu bych se spolehl na zákon karmy. Ten funguje naprosto spolehlivě. Ušetřil bych si tím zbytečné rozčilování, emoce vůči dané osobě, aniž bych přesně vědět, co je zde ve hře.
Tito lidé pak jednou se dostanou do situace, kdy konstatují, jak je "život bije a neví proč, protože nikomu nic neudělali..."
Co když ten bezdomovec v minulém životě udělal to samé paničce v opačné životní pozici? V horoskopech se podobné věci dají částečně rozkrýt. To je důvod, proč odmítám soudit podobné případy. To není našim úkolem, protože o tom nic nevíme, dokud nejsme plně jasnovidní, což je teprve Mistr.
Posuzování odmítal také Ježíš: ...vidí třísku v oku bratra svého, aniž by viděli břevno v oku svém...
Není tady
Salve prosím a když mě někdy bolí šlapky na nohou, tak to mám chápat že nejdu tou správnou cestou?Dík
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Salve Salve!
![]()
![]()
Pan,
taky tě zdravím
doufám, že si radíš?
Není tady
Salvator napsal(a):
Nemám, reiki se totiž nezabývám. Snad existuje nějaký přístup, který přes kontrolu stravy umožňuje zlepšit průchodnost nádí a tím snad zefektivnit proudění reiki. Opět říkám, nejlepší je řídit se intuicí.
Otázkou je, k čemu to reiki chceš použít a jestli nelze použít jiné vhodnější metody. Mně neustále vychází, že až na několik málo specifikovaných případů je použití reiki intervence. Proto se jím nějak nezabývám. Nejsem léčitel a ani nechci být, protože to obnáší pro mne nepřijatelná rizika.
Můj přístup se dá shrnout spíše takto: léčit sebe a být zrcadlem pro druhé.
Tím ovšem neříkám, že to moje je dobré pro druhé a opačně...
No já zatím sbírám informace o reiki a nechávám si je v sobě krystalizovat, ale pokud bych se dala touhle cestou, tak je mi bližší přístup pokusit se k tomu přiblížit sama vlastními silami 

Není tady
Salvátore hodně mě zaujalo jak jsi psal o krevní skupině versu strava...nemáte prosím někdo nějaký odkaz kde bych se více o tom dočetla? díky
Není tady
Romča napsal(a):
Salve prosím a když mě někdy bolí šlapky na nohou, tak to mám chápat že nejdu tou správnou cestou?Dík
Romčo, takhle zjednodušeně bych to neviděl. Když tě šlapky bolí jenom "někdy" pak třeba zbytečně životem chvátáš, aniž by ses zastavila a podívala, zda jdeš správně.
Na obloze je teď v opozici Saturn s Neptunem a navíc je u toho Neptunu Mars. To by nás mělo nutit jít životní cestou velmi opatrně, jako "provazolezec na laně", ovšem ne váhavě, ani zbrkle. "Krásně, čistě a rychle", našlapovat a jít tak, abychom si nevyvrtli kotník a nestáli na místě.
Ovšem, že všechno je to složitější. Mohou tě bolet nohy od stání v práci - pak je potřeba někam se posunout v životě dál. Ta opozice nám říká, abychom se chovali zodpovědně ke svému duchovnímu vývoji, jinak nastane stagnace nebo duševní tlak, který může vyústit v nemoc.
Nejdříve se ptej, zda děláš vše pro svůj další vývoj, zda někde v něčem nestagnuješ anebo neujíždíš mimo realitu. Pak zkus na této věci pracovat
Není tady
adra napsal(a):
Salvátore hodně mě zaujalo jak jsi psal o krevní skupině versu strava...nemáte prosím někdo nějaký odkaz kde bych se více o tom dočetla? díky
Pozor, taky se na to nějak nefixuj, nic není absolutní. Doporučuji ještě stravu upravit podle fyziologických dispozic, s přihlédnutím ke konstituci a horoskopu člověka. Myslím, že je na trhu nějaká kniha? Hledej na internetu.
Není tady
neboj fixovat se na to rozhodně nebudu...nejde dělat jen jednu věc myslet si že víc dělat nemusím...já vím, já vím....ale víc bych o tom vědět chtěla....knihu si zrovna kupovat nebudu...ted čtu "jiné tituly".... dohody, miluj svůj život a tak, jsem na začátku víš...a to jídlo ...někde kdysi dávno jsem to měla z nečeho vystřežené a líbilo se mi to...pak to někam zapadlo...a ty jsi mi to připomněl....
Není tady
Salvator napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Salve Salve!
![]()
![]()
Pan,
taky tě zdravímdoufám, že si radíš?
....že si radím???
No spíš si nechávám radit ...ale pak si to stejně udělám po svém... no však mne znáš 
Škola se rozrůstá a já makám, aby mne to "nesešmelcovalo".
Asi zase přijedu 
Není tady
Salvátore, taky mě zaujala ta strava podle krevních skupin
Jsem taky krevní skupina 0 (faktor neznám) a jsem taky masožravec, přílohy zas až tak moc nemusím, jen třeba se zeleninou apod. 

Není tady
taky taky, masíčko a k tomu kupa zeleniny...bez příloh:-))) já jsem krevní skupina A+(píšu to dobře..?)
ale je fakt že maso zase tak nemusím...ale takové zeleninové nákypy....
takže když vím co mi chutná...to asi není intuice...ale chutové bunky co
spíš musím pozorovat jak se po tom kterém jídle cítím...:-))
Není tady
Zdravím, ta kniha se jmenuje: Výživa a krevní skupiny. Autoři jsou: Dr. Peter Adamo a Catherine Whitney. A vydavatel: California Fitness... Právě jsem ji objevil v rodinné knihovničce. 
Není tady
A na muj prispevek by si tam Salvatore taky nasel nejakou. Proc lide maji potrebu vcitit se jen tak nejak do role ublizenemu ale uz ne do role toho co ublizuje.Myslim ze je potreba vcitit se do role obou ucastniku akce.
Pak nemuzem hodnotit ci soudit ani jednoho z nich. Nevime o nich nic.Nevime proc, ci co je k tomu jednani vedlo. Jen jejich karma to vi a ta jim to vrati.To jsme uz rekli.
Ale prave treba ani "naprava" (podle zakonu nasi kultury) by nic treba nevyresila,pokud by ta zena sama nepochopila ze se to nedela a tak by to priste udelala znovu. No a ten bezdomovec,ten si mozna priste da taky pozor. Zivot jim tu situaci nahral sam. A protoze mame soucit jn s postizenyma zapominame na pripadne utrpeni tech druhych. Rozumime si?
Myslim ze to patri na tento list jake mame pravo soudit.
Není tady
Dík, jen co to bude možné , tak se Ti ozvu a domluvíme se.Potřebuji se vysvětlit.Část cesty jsem ušla, a asi teď opravdu stagnuji.V práci nestojím , a šlapky mě bolí jen někdy.Asi chvátám jak píšeš, vím kterou cestou chci jít, ale nějak to bohužel nejde.
Salvator napsal(a):
Romča napsal(a):
Romčo, takhle zjednodušeně bych to neviděl. Když tě šlapky bolí jenom "někdy" pak třeba zbytečně životem chvátáš, aniž by ses zastavila a podívala, zda jdeš správně.
Na obloze je teď v opozici Saturn s Neptunem a navíc je u toho Neptunu Mars. To by nás mělo nutit jít životní cestou velmi opatrně, jako "provazolezec na laně", ovšem ne váhavě, ani zbrkle. "Krásně, čistě a rychle", našlapovat a jít tak, abychom si nevyvrtli kotník a nestáli na místě.
Ovšem, že všechno je to složitější. Mohou tě bolet nohy od stání v práci - pak je potřeba někam se posunout v životě dál. Ta opozice nám říká, abychom se chovali zodpovědně ke svému duchovnímu vývoji, jinak nastane stagnace nebo duševní tlak, který může vyústit v nemoc.
Nejdříve se ptej, zda děláš vše pro svůj další vývoj, zda někde v něčem nestagnuješ anebo neujíždíš mimo realitu. Pak zkus na této věci pracovat
Není tady