29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hledám kámošku z Prahy 6 nebo 7, která mi pomůže už se konečně dokopat chodit pravidelně cvičit. Mám o cca 20 kilo víc než si představuju a prostě s tím už chci něco udělat. Je tu nějaká?
Není tady
Ahoj já jsem z prahy 6z dejvic poblíž kulataku a ty?
Není tady
puccam napsal(a):
Ahoj já jsem z prahy 6z dejvic poblíž kulataku a ty?
Super! já taky hned u kulaťáku!
Chodis tam nekam cvicit?
Není tady
Chodím vedle spořitelny do fit studio relax,je to v pasáži.Jenom jsem posledních 14 dní nestíhala tak jsem to vynechala ale od oříštího týdne začínam znova.Jaký styl tě baví?
Není tady
Je, tak tam já chodila taky, no tak před dvěma měsíci jsem tam byla naposlec - na aerobik - jenže teď pořád nestíhám, mám moře práce.. ale už jsem tu jednu zrušila, tak snad budu mít konečně čas. No ale chtělo by to fakt nějakou kámošku, abych si pořád jen nenacházela nějaké výmluvy.
Upravil(a) Aqvamarín (15. 3. 2007 17:41)
Není tady