29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak to ti gratulu Tino. Kamárád teď řešil, že se s ním přítelkyně miluje jednou, někdy 2x měsíčně, po roku a půl vztahu, a spíš jen za odměnu. No ona se nerada miluje jen pro příležitost. No a ta příležitost jaště k tomu není často. No a on je normální chlap, potřebuje to častěj, je mladej. Tak tipuju že to dlouho nevydrží. No ale já jsem mu moc neporadila.Za prvé nevím jak a za druhé, to si musí vyřešit sami. Já si dost pochvaluju sex, kdy se spolu vidíme jen o víkendu, to je i několkrát denně. Samozřejmě mi přítel strašně chybí a rozhodně ho chci vidět častěj, ale na sex to má skvělý vliv. To těšení, představy......
Není tady
Tinka napsal(a):
Zaznamenali jste zmenu ve vasem sexualnim zivote po par letech vaseho vztahu? Z milovani 4x za noc je milovani "jen" 4x za tyden?
V mem pripade jsem si to uvedomila uz pred nejakou dobou. Jsme spolu asi 3 roky, rikam si, co bude, az spolu budeme 30 roku? Neni to o tom, ze bychom se nemeli radi, to vubec ne. Jsme si navzajem jisti, ze chceme spolu zit, mit deti. Pro mne je to ten nejlepsi chlap. Taky me pritahuje, o sexu spolu mluvime.
Take spolu mluvime o tom, ze se spolu nemilujeme kazdy den. Jsme proste unaveni z prace, z prace, kterou mame doma.....
Jak je to nebo bylo u vas?
My spolu budeme letos 20 let. V prubehu doby sex byl dost spatny, hlavne z me strany. Po nevere manzela pred rokem nastalo velke zlepseni, takze momentalne jsme / snad / spokojeni oba.
Není tady
Tinka napsal(a):
Zaznamenali jste zmenu ve vasem sexualnim zivote po par letech vaseho vztahu? Z milovani 4x za noc je milovani "jen" 4x za tyden?
V mem pripade jsem si to uvedomila uz pred nejakou dobou. Jsme spolu asi 3 roky, rikam si, co bude, az spolu budeme 30 roku? Neni to o tom, ze bychom se nemeli radi, to vubec ne. Jsme si navzajem jisti, ze chceme spolu zit, mit deti. Pro mne je to ten nejlepsi chlap. Taky me pritahuje, o sexu spolu mluvime.
Take spolu mluvime o tom, ze se spolu nemilujeme kazdy den. Jsme proste unaveni z prace, z prace, kterou mame doma.....
Snad si nemyslíš, že i po třiceti letech vztahu ti soulož bude připadat jako Jiříkovo vidění...? A navíc, k čemu by bylo věnovat tolik času souložení, když je možno provozovat tolik jiných zajímavých věcí...?
Je pravda, že pro mnohé lidi může být pokles "výkonnosti" frustrující, ale to jenom proto, že nejsou schopni přeorientovat své vztahové priority...
Ovšem spojovat počet orgasmů denně s barometrem lásky se mi zdá už přehnané...
Není tady
Když se ke mě přítel nastěhoval, tak jsme se milovali každý den. To trvalo tak 2-3 měsíce. Pak to bylo tak 5x do týdne. Pak jsem se k němu nastěhovala já a změna nastala z mé strany.Jsem unavená a jsou věci, které mi ve vztahu vadí, ale řeším je. Takže kdybych to nechala na mém příteli, tak by jsme se milovali asi každý den.
Není tady
Salvator napsal(a):
Tinka napsal(a):
Jak je to nebo bylo u vas?Snad si nemyslíš, že i po třiceti letech vztahu ti soulož bude připadat jako Jiříkovo vidění...? A navíc, k čemu by bylo věnovat tolik času souložení, když je možno provozovat tolik jiných zajímavých věcí...?
Je pravda, že pro mnohé lidi může být pokles "výkonnosti" frustrující, ale to jenom proto, že nejsou schopni přeorientovat své vztahové priority...
Pokud si proctes vsechny prispevky, nikdo tady nesoulozi a nespojuje denni orgasmy s laskou.
Vypada to na jistou nespokojenost a zahorklost........
Není tady
Salvator napsal(a):
Tinka napsal(a):
Jak je to nebo bylo u vas?Snad si nemyslíš, že i po třiceti letech vztahu ti soulož bude připadat jako Jiříkovo vidění...? A navíc, k čemu by bylo věnovat tolik času souložení, když je možno provozovat tolik jiných zajímavých věcí...?
Jake zajimavejsi napr. :
Není tady
Tinka napsal(a):
Mne zalezi spis na kvalite, nez na kvantite. My jsme s partnerem 8let a jde to od 10 k 5. Mame se radi, porad si mame co rict, nikdy bych nemenila. Ale... Vubec me sexualne nepritahuje. Ale to spis patri do sexuologicke poradny, ne?
Není tady