29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zaznamenali jste zmenu ve vasem sexualnim zivote po par letech vaseho vztahu? Z milovani 4x za noc je milovani "jen" 4x za tyden?
V mem pripade jsem si to uvedomila uz pred nejakou dobou. Jsme spolu asi 3 roky, rikam si, co bude, az spolu budeme 30 roku? Neni to o tom, ze bychom se nemeli radi, to vubec ne. Jsme si navzajem jisti, ze chceme spolu zit, mit deti. Pro mne je to ten nejlepsi chlap. Taky me pritahuje, o sexu spolu mluvime.
Take spolu mluvime o tom, ze se spolu nemilujeme kazdy den. Jsme proste unaveni z prace, z prace, kterou mame doma.....
Jak je to nebo bylo u vas?
Není tady
asi jedna z mála vyjímek tino:-))))
myslím, jsem přesvědčená o tom že ta změna nastane...ale pokud nevzázne komunikace a ostatní "složky" je to asi fajn ne
Není tady
Většinou to přejde z kvantity ke kvalitě
Není tady
Vsechno ostatni funguje, to jo
Nepochybuji o nas dvou, taky nas nechci srovnavat s nekym jinym. Ale samozrejme jsem zvedava, jak to funguje jinde
Upravil(a) Tinka (12. 3. 2007 13:00)
Není tady
Tinka napsal(a):
Ale samozrejme jsem zvedava, jak to funguje jinde
![]()
Myslím že uplně stejně a že 4x do týdne je slušná frekvence po třech letech vztahu. Toť můj názor.
Není tady
Já vůbec nechápu, kde bych vzala čas i chuť i energii na sex 4x za noc každej den po 3 roky... No to by musela být pak už pekelná nuda... jednen den v týdnu, když je člověk odpočatej, tak si tolíp vychutná, třeba několikrát
Není tady
My jsme po 6 letech spolu spali max 1x za 2 tydny :-( Manzelka mela obcas stavy, ze ji sex nic nerikal. S odstupem casu se domnivam, ze to bylo hodne unavou z prace a spatnou komunikaci (oboustrannou).
Není tady
Nicolas, když Ti do života přijdou problémy, tak na to ženský fakt často nemají moc chuť.... no nejen ženský... kdo hodně pracuje, tak to asi chápe.... Nejlepší je mít na to klídek, čas a příjemnou atmosféru
Není tady
No, tak to by som ja za týchto podmienok mala sex cca 2x do roka, na dovolenke... len aby som si po tom roku, pol roku ešte spomenula, o čo pri tých smiešnych pohyboch vôbec ide....
Není tady
Když nad tím tak přemýšlím, zatím po 4 letech se nezměnilo téměř nic.
Není tady
Asi taky zalezi jake tempo mate na zacatku. Jak pise Aqvamarin, 4x za noc se opravdu neda vydrzet nekolik let
Upravil(a) Tinka (12. 3. 2007 15:20)
Není tady
My sme sa s bývalým ustálili cca po poldruha roku/po dvoch rokoch na 2x týždenne, čo nám vydržalo k obojstrannej spokojnosti až do rozchodu(doslova do posledného dňa). 4x týždenne je pre mňa už na hranici únosnosti, ale šak ako hovorievala babička "Proti gustu žiaden dišputát"...!
Upravil(a) Selima (12. 3. 2007 16:52)
Není tady
My jsme spolu s přítelem dva a půl roku a řekla bych, že se to nějak zásadně nezměnilo. Ze začátku to samozřejmě bylo trochu častěj.Ale hodně záleží na tom jestli je škola, to se vidíme jen o víkendu,nebo volno, to se vidíme každý den. Přemýšlela jsem o tom jaký je náš týdenní průměr a došla jsem k číslu 4x za týden, což mi absolutně vyhovuje.
Není tady
každý den se milují jen novomanželé a lháři........
Není tady
Ajo, to bylo přesný.
My máme sex hodně rádi, někdy se milujeme skutečně každý den, ale pak úplně v pohodě i týdení pauza, a klidně i delší. A jsme spolu 8. rok.
Není tady
Naše "frekvence" se naopak postupem let spíše zvyšuje, protože zezačátku jsme spolu trávili jen jednu noc týdně a to samozřejmě ještě ne pokaždé k tomu byla ta správná chvilka a přítel na nějaké "venkovní" hrátky není, takže to bylo dané. Teď jsme spolu přece jen častěji, takže je i více využitých příležitostí.
Není tady
TINKO klid :-), po 30 letech to bude jednou za měsíc a bude vám to stačit oběma a vůbec vám to nebude divný :-).
Není tady
Salen napsal(a):
TINKO klid :-), po 30 letech to bude jednou za měsíc a bude vám to stačit oběma a vůbec vám to nebude divný :-).
Není tady
Salen, diky
Není tady
4x týdně?! Tak často jsme spolu nespali ani v začátcích vztahu. Měli jsme spoustu jiných věcí, kterým jsme se věnovali. A léta jsme spolu spali 1x týdně o víkendu. To byla frekvence, která nám vyhovovala nejvíc.
Není tady
Po 20 letech 1x za měsíc a s nasazením života
Není tady
Ahoj, já musím jen konstatovat, jsem vdaná 11let a je to čím dál lepší. Frekvence už není jako dříve, ale 2krát do týdne je to akorát, teda pro nás. manžel je o 3roky mladší a je to fakt pohoda.
Není tady
ajo, že bych byla po čtyřech letech od svatby novomanželka? (ne, přeháním, nemůžu říct, že každý den, ale pětkrát, šestkrát do týdne bude normálka, řekla bych...)
Není tady
Tak to ti gratulu Tino. Kamárád teď řešil, že se s ním přítelkyně miluje jednou, někdy 2x měsíčně, po roku a půl vztahu, a spíš jen za odměnu. No ona se nerada miluje jen pro příležitost.No a ta příležitost není často. No a on je normální chlap, potřebuje to častěj, je mladej.
Není tady