29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
dekuji medulko, je mi luto cim si si prosla. Vela sil. Eli
Není tady
žůva Eli, moje slova se začínají plnit, vy moje staré věrné dlouhodobky budete čekat druhé a já se budu stále pokoušet o první
držím palce, a¨ˇt čárky vyskočí!!!!
Není tady
Ale Sadi nemrnkej holka, ja vim cim si si prosla ale jednou se unaví i nestesti neboj se a mimochodem manzel este mimino nechce toto je moja tajne akce . Ale ne, nechce miminko, ja by jsem i chtela tak jsem napjata co se to deje... a carky nevyskoci lebo uz nemam test
a cekam ze se to jeste spusti... SPUSTILO SE
auiiiiiiiii
Upravil(a) eligar (8. 10. 2009 12:23)
Není tady
Elli já měla 16 nebo 17 DPO už dálnice (obě čárky stejně silné), ale to je strašně individuální. Držím palce, ať se ti ještě vyloupnou!
Není tady
Tak já jsem měla slabší, ale viditelnou čárku 13 dní po ovulaci a pak sílila a 18DPO už byla stejná jako kontrolní.
Není tady
eligar napsal(a):
Ale Sadi nemrnkej holka, ja vim cim si si prosla ale jednou se unaví i nestesti neboj se a mimochodem manzel este mimino nechce toto je moja tajne akce
. Ale ne, nechce miminko, ja by jsem i chtela tak jsem napjata co se to deje... a carky nevyskoci lebo uz nemam test
a cekam ze se to jeste spusti... SPUSTILO SE
![]()
![]()
auiiiiiiiii
cože to nemám dělat? Nemrnkej?!? ale jestli to má být něco jako nebrblej, tak nebrblám
já jsem teď nad věcí a serou mě jen v práci
Nebylo to napsáno ve smyslu, že chci politovat
Hele a pochopila jsem to dobře, že MS dorazila?!?!? tak to mě mrzí, překvápka jsou totiž nejlepší
Není tady
nemrnkej znamena nefnukej )) ja vim ze jsi silna zenska, nelituji te, ale obdivuji te
). MS dorazila moje zlatko, musim pockat na malinke holca sadourca, a potom pre teba vystavim kluka jako bič
.... pusu na licko
Není tady
Stránky: 1 2