29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
ktery DPO (den po ovulaci) ste meli na testu slabe // ?
Ahoj zlaticka tehulky, urcite to nebude mile tehulky zajimat jenom mne, je to vysoce individualni otazka + prosim jeste o znacku testu
Upravil(a) eligar (12. 3. 2007 11:52)
Není tady
Mamatest - 24den cyklu, 12 den po oplodnění - slaboučká
Není tady
Ahoj Eligar, ja testovala mammatestem prvne 26 DC, t.j. 11 DPO a carka byla opravdu slaboucka, v den ocekavane MS (28DC) uz byla zretelna.
Upravil(a) sillwan (12. 3. 2007 12:01)
Není tady
Ahoj Eligar, mě se objevila // na bezejmenném testu z Globusu 29DC, 12DPO.
Druhý den na Mamatestu a Seratecu byla // viditelnější (30DC, 13DPO).
http://www.modrykonik.cz/album/view.php … ums.php%3F
Není tady
Eli, zkoušela jsem to až 14 den po OVu a byla tam už krásná //.
Test MAMATEST
Kéž by ti to taky vyšlo, moc ti to přeji
Není tady
13den po oplodnění MAMATEST a dvě čárky...ta jedna hodně slabá
Není tady
Ahojky! Já už dnes psala do snažilek, ale třeba tady ještě dostanu zajímavou radu...v sobotu(první den vynechané MS) druhá čárka slabě, dnes ráno jen jedna..oboje Best test.....co to má znamenat?????
Není tady
ahoj babulko s tt best nemám žádné zkušenosti ale mě se to stalo před prvním těhotenstvím že jeden den se mi objevily // a na druhý den na asi4 testech nic a nakonec to bylo vodovou cystou.ale u tebe to může být jinak nebo bylo nižší HCG píši ti jen svůj názor. nesmutni třeba se tam za pár dní objevý
Není tady
Já měla 27DC (14DPO) jen jednu čárku, 28DC (15DPO) už // slabší, ale krásné (myslím, že to byl Galmed Gold)
Není tady
Tak já jsem měla 24DC(9DPO) test negativní, pak jsem dělala Mamatest 27DC(12DPO) a byl slabě pozitivní. Další Mamatest byl 30DC(15DPO) a tam byly // jako dálnice.
Není tady
25DC, 11-12 DPO celkem slušná druhá čárka, Mamatest, je vidět v tématu Když je štěstí unavený, když si to dáš do vyhledavače, je tam fotka
Není tady
U mě obyčejný levný bezejmenný test 12 dní po ovu a 31 den cyklu slabá,ale viditelná čárka.
Není tady
tehulky uz jsi zadna nespomenete? Dekuji vsem co odepsali
Není tady
Měla jsem // den před vynecháním a bylo to odpoledne a den očekávané se mi krásně vybarvily.
Není tady
Eligar velmi dobré téma:) 25 den cyklu 10 nebo 11 dní po ovulci a jenom jedna tak nevím jestli je ještě šance. Dnes mě bolí vaječníky jako že to mám dostat je možné že by se až dnes uhnizďovalo vajíčko?
Díky za odpověď
Není tady
Sari na tohle nevim odpovedet taky jsem si delal test 26 DC a byl 12 DPO negativni a tak jsem se na to vy .. dla. Proste nevim sme na tom stejne
Proto sem zalozila tema, aby sme se v tom orientovali, ale ty si test delala hodne hodne brzy
Není tady
eligar napsal(a):
Sari na tohle nevim odpovedet
taky jsem si delal test 26 DC a byl 12 DPO negativni a tak jsem se na to vy .. dla. Proste nevim sme na tom stejne
Proto sem zalozila tema, aby sme se v tom orientovali, ale ty si test delala hodne hodne brzy
Eli a kdy to čekáš? Mě jse dnes celý den blbě bolí mě vaječníky a v kříži jako když to mám dostat. Měříš BT?
Není tady
Eligar ted koukám na ten tvůj graf BT a je to nadějný mě dnes také skočila teplota nahoru a obvykle mě jde 26 den dolu. ale zkusila jsem ráno test seracet a opět naprosto negativní. Tak nevím
Není tady
ja sem to zalozila tak ja to dopisu
Mam slabe // az 15 DPO, na mamatestu, 29 DC a best test ukazuje jeste slabsi carku a to ma být citlivejsi
Není tady
eligar napsal(a):
ja sem to zalozila
tak ja to dopisu
Mam slabe // az 15 DPO, na mamatestu, 29 DC a best test ukazuje jeste slabsi carku a to ma být citlivejsi
Eli tak to moc gratuluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Ahoj )) tak jsem tu znova zase s amaterskou otazkou, mesicky nikde, jen slabe špineni 4 dny, a dnes to ustava , jsem 15 DC a mamatest negativni. Objevili se nekomu carkz az 16 a vic DPO? Dekuji
Není tady
Ahojky, měla jsem tu témátko v listopadu, na které jsem v červnu navázala. Tak tedy, v listopadu jsem měla pozitivní test až asi 33 DC (mám normálně ms za 28 dní) a mimi bylo úplně ukázkově odpovídající podle MS. Bohužel to v lednu zabalilo a tak jsme v červnu testovali znovu. To se mi // ukázaly dokonce až asi +/- 40 DC. Bohužel to taky nevyšlo, nicméně dokud nedorazí potvora, je vše možné .Držím palce
.
Není tady
Tak jsem to vyštrachala http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=34334, mrkni.
Není tady
Stránky: 1 2