29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s tímto plemenem. Měli jsme staforda a ten minulý týden umřel, tak se koukáme po novém pejskovi a tenhle se nám líbí.
Není tady
honey72 napsal(a):
ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s tímto plemenem. Měli jsme staforda a ten minulý týden umřel, tak se koukáme po novém pejskovi a tenhle se nám líbí.
muj byvaly pritel mel tuhle dogu a jeste Argentinskou. Pokud se Vam libi tak jen a jen dobre, myslim ze to je spravna volba. Nebyla konfliktni, poslouchala apod. Ja osobne bych si ji taky rada poridila, uplne me oblbla, ty jeji ocicka :-)
Není tady
Není tady
ahoj, ségra ji má(psa) už od loňského ledna(brali si ji ve 14ti měsících až)a je to skvělej pes....pěkný telátko teda:)!!ale mazel....učenlivej.....až poslední dobou začal "hlídat", předtím byl spíš za ňoumu, zvládne i dlouhý procházky a vyžaduje je,ale pak přijde a lehne a nevíte o nem...
Není tady
Misho, ten úžasnej. Jak se snáší s ostatními psy a malými dětmi? Máme v rodině jěště šarpeje a boloňáka a 2 malé dětičky.
Není tady
druhá ségra má, Honey, yorkšíra a do bytu spolu můžou ale pak z něj bude kůlnička na dříví...takže spolu jen na zahradu - mají se děsně rídi, ale jak jsou spolu tak řáděj!! Jinak ostatních psů si moc nevšímá..ty malý přehlíží uplně(a že většina jich je menších než on:) ), spíš na něj musí nějaký ten větší pes vyjet aby se něco dělo(vím že mu vadil vlčák,boxer a taková ta normoš doga), ale to asi záleží na konkrétním psu.
Jinak ségra řeší bydlení takže ted jsou v 1+1 a on s nimi spí v posteli atd.
Jo a děti, ty ještě nemají, v rodině máme už decka větší (8,11) a ty jsou v poho, ale vlastne jejich sousedi maji skoro dvouletyho caparta a ten mu muže jezdit třeba na zádech, mají se s prckem rádi§
Upravil(a) misha88 (14. 3. 2007 7:37)
Není tady
Ahoj Misho, vypadá to že je rozhodnuto. Sice jeden syn chtěl labradora, druhý argentinskou dogu, mě by se líbil jorkšíráček a manža chtěl "něco" na hlídání. Bydlíme v rodinném domku, ale bez zahrady, tu máme asi 300m od domu. Po rodinné radě jsme se na BD shodli všichni, ale musíme chvíli počkat. Po neděli se stěhujeme, protože budeme rekonstruovat, tak musíme počkat tak do konce dubna, abychom pejska nestresovali změnami prostředí. Zatím projíždím inzeráty. Je pravda, že nám by stačil bezpapírák, protože na výstavy chodit nechceme a taky cena 12 tis a výše :-( . Tak uvidíme co seženeme. :-)
Není tady
zeptám se ségry zda nemá nějaké kontakty na chovatele......u toho yorkšíráčka jsem se teda nasmála:)!
Není tady
já vím, že je mezi nimi rozdíl a nejen ve velikosti. Pravda je,že jsem chtěla malého pejska, ale BD si mě získala. Díky, že se poptáš.
Není tady
Ty fotky jsou boží, hlavně jak se ten malej pupík tváří statečně :-). Jo a na hlídání jsou nejlepší dobrmani a taky jsou hroozně mazlivý...vím z vlastní zkušenosti. PREJ jsou taky chytrý, ale my máme doma si výjimku, dnes ráno ten náš inteligent málem spadl z gauče :-)
Není tady
Ty fotky jsou supeeer !
Ke mě do práce chodí paní s BD a ta vždycky přijde ke mě ke stolu sedne si a čeká, tečou jí sliny a ví , že něco pro ní mam, je to chytré zvíře a klidné a poslušné.
Z ruky si bere pomalu a opatrně, to muj pes (zlatý retriever) by mi vždycky sežral i ruku.
Není tady
Tak v neděli si jedeme vybrat štěňátko - pejska. Už se hrozně těším.
Není tady
Tak máme doma 7 týdenní štěňátko, jmenuje se Jonáš a je fakt úžasnej. (jen je to asi kříženec s piraňou, což nám neřekli )
Není tady
Tak už teď máte osmitýdenní piraňu a sežrala Vám foťák? Přidávám se k mishe. Pochlubíš se, prosím?
Není tady
Foťák nám zatím nesežral, ale při stěhování se nám někam zatoulal kabílek.
JInak hryže naprosto vše, včera ukořistil juku, roznesl hlínu po celém bytě, hryže boty, předložky v koupelně, nohavice, krabice, kabely, vše na co se dostane. Tříletého synovce běžně svléká z tepláků, neustále leze do sprcháče, tchánovi sežral zasázený česnek. Na vodítku chodí jen za piškoty , ale stejně je to miláček.
Není tady
Ach. Žůžo psí život. Se máte!
Není tady
tak shánějte káblík shánějte. my máme Granta až od 14měsíců,to už byl naučenej a hodnej...ale zas už nebyl malinkéj...!
Upravil(a) misha88 (27. 4. 2007 10:14)
Není tady
No, tak Jonáš taky není malinkej. Ve 2,5 měsících váží 13 kg. Veterinář ho odhaduje do budoucna na 60kg. (doufám, že se sekl nebo mě z toho )
Není tady
Tak vetrinář se asi nesekl, Jonášovi je 5 měsíců a váží 33 kg. Ale je to pr..., říkám mu věrný pátek, protože za mnou jde na záchod, vleze za mnou do sprcháče, v noci kontroluje, jestli jsem tam (strká ke mě čumák).
Když jsem četla o těchto psech, tak všude se psalo, že je to klidná povaha, málo štěkající. Asi mu to budu muset dát přečíst, protože chvíli neposedí, po zahradě lítá jak šus a v noci se klidně posadí doprostřed ložnice a vytrvale štěká vrčí (kdoví na co) i půl hodiny. obranář
Není tady