29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
viki napsal(a):
máš pravdu Jari, až na mě zase padne depka, mám VÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A mrkni na stránku-"Život je příliš krátký než abychom ho prožily se špatným mužem".Pa:fuck:
Není tady
tAK SE MI TO LÍBÍ !!!
Za pár měsíců, rok, dva budete jen litovat, že jste ten "svět" neobjevily o něco dřív e!!!
Takovej krásnej svět, plnej darů, bezvadnejch lidí, vůní, barev, úsměvů, lásky, pochopení....a vy se tam crcáte s nějakým drzým samolibým ubohým pitomcem(doplňte si samy - jen tipuji), kterej vám nesahá ani po kotníky!!!! A vlastně jen jedná z pozice síly !!! vrchol slabosti.
ŠKODA ZTRACENÉHO KAŽDÉHO DNE. Nikdo na světě nemá právo vám ubližovat!!!!!!Dtto= vašim dětem!!!!!!Už jsem se nas...a!!!
Není tady
Wiki napsal(a):
tAK SE MI TO LÍBÍ !!!
Za pár měsíců, rok, dva budete jen litovat, že jste ten "svět" neobjevily o něco dřív e!!!
Takovej krásnej svět, plnej darů, bezvadnejch lidí, vůní, barev, úsměvů, lásky, pochopení....a vy se tam crcáte s nějakým drzým samolibým ubohým pitomcem(doplňte si samy - jen tipuji), kterej vám nesahá ani po kotníky!!!! A vlastně jen jedná z pozice síly !!! vrchol slabosti.
ŠKODA ZTRACENÉHO KAŽDÉHO DNE. Nikdo na světě nemá právo vám ubližovat!!!!!!Dtto= vašim dětem!!!!!!Už jsem se nas...a!!!
Wiki,průběžně čtu všechny Tvoje příspěvky -co slovo, to perla!!! Moc si Tě vážím, i za Tvou upřimnost.
Chystám se, o všem co mne trápí ,co se mi nelíbí, promluvit z manželem.Už dopředu mám sice strach,že povedu jen monolog,nebo že mne přinejmenším zesmněšní .Ale přesto to musím konečně udělat.protože musím mít konečně j:dumbom:asno!!!
Není tady
jari, děkuji za slova uznání, i když pro mě by bylo spíš fantastickou satisfakcí, že moje zkušenost - takto reprodukovaná - někoho popostrčí a ukáže mu jiný směr, napomůže mu nastoupit na úplně jinou kolej, než kde je doposud (je-li tedy ve sračkách podobných jako byla já).
Tady je spousta holek, na různých úrovních, které stojí za to vyposlechnout.(Lueta, Fatima, Avalonka, Poletucha... atd) Jde spíš o to, vybrat ten příspěvek, který tvůj přijímač přijme. Tvoji stejnou vlnovou délku. O Pandoře ani nemluvím, myslím není třeba.
Víš, já tenkrát neměla ani počítač, ani zdání o nějakém babinetu, či vůbec o jakékoliv kolegialitě. Myslela jsem si, a to smrtelně vážně, že jsem divná, nevděčná, neposlušná, jen dělám problémy a nezasloužím si nic. (a to jsem vlastně chodila do práce a starala se dceru - tak strašně jsem zlobila). Měla jsem zato, že jsem jediná!! Jéééžišmááárjáá mně je sebe samé lííííto!! No to bylo strašné. Přesně jako když dáš koni klapky na oči a chodí zapřažený kolem dokola.... Taky ani netuší, že by mu mohlo něco chybět. ...no fuj.
Tak, holky, já se tak rozlítostnila sama nad sebou (tolik blbě promarněnýho času!!!), že to zabalím a zajedu si do solárka a taky si něco pěknýho koupím.
Jari, pokud budeš mluvit s manželem otevřeně, tak už ale měj všechno pěkně seřazené. Srozumitelně, klidně, ale důrazně, rozvážně....ale jen pokud máš už jasno. Jen tak plácat do vody, nechat se strhnout do hádky, vyhrožovat atd, je nesmyslné a důstojnosti to nepřidá. Po tvém vyjádření musí muži dojít, že se v tobě skutečně něco pohnulo a že to myslíš vážně. Dokážeš to už teď??? Znám dvě rybičky(velmi dobře) a nejsou to tedy žádné srágorky !!!!
Upravil(a) Wiki (16. 3. 2007 15:13)
Není tady
Wiky,díky za Tvou uvážlivost.Ještě si všechno znovu, beze strachu a emocí,(kterých jsem teď momentálně plná),rozmyslím.Také nechci jen brečet sama nad sebou,ale žít si svůj život, s kterým mi nebude nikdo manipulovat.!!!!!
Není tady
Madelain, Viki, nerozumiem , že vám chýba odvaha rozviezť sa. Však vaši manželia nestoja za nič. Buďte hrdé a nenechajte sa využívať.
Není tady
ahoj, dlouho jsem tady nebyla, jsem ještě stále slaboch, ještě jsem neudělala ten "krok " ikdyž možná, že ano, řekla jsem manželovi, že to takhle dál nejde, že už s ním nedokážu žít, a on jen nafoukl hubu a to bylo vše, dokonce asi po týdnu naprosté ignorace, přilezl ke mně do postele a myslel si že se to všechno spraví sexem.
Odmítla jsem ho s tím, že musíme nejdříve vyřešit náš vztah, jeho omezování vůči mě atd., bohužel jsem zase skončili u věty :
"Bez sexu nic nebude!"
Už se za sebe stydím, že jsem takový slaboch, že jsem se ještě nerozhoupala, ale chtěla jsem zkusit všechno co je v mých silách, než "TO" ukončím, ale je vidět, že už opravdu nemá cenu v tom pokračovat.
Bože dej mi sílu.
Není tady
Jari a to cy?
Taky si zde dlouho nebyla,
četla si příspěvěk - Zklamaná v manželství 1strana - od IVUSA, stojí to zato. je to proč ženy pláčou.
Není tady
Viki, teď jsem četla příběh o ženě-týrané- psych i fyzicky manželem, která ho zabila. Dostala myslím 8 let. Tam psal někdo příměr. Pokud hodíš žábu do vařící vody, tak okamžitě vyskočí, ale pokud ji budeš zahřívat pomaličku...., tak si zvykne.
Nemyslím, že máš doma až takový prezent, ale ten princip bude podobný. Začalo to pomalu, zvolna, a pokračovalo to léta. Dnes je z toho jakýsi zvyk (zlozvyk) pro oba. Tvůj muž to také tak bere. Hranice stanoveny nebyly, takže vše je dovoleno. I když se ti to nelíbí. Na tvoje semtam remcaní si jistě zvyknul....Není to opravdu jednoduché, asi se to v tobě mele- chvíli síla k vzepření, chvíli smíření s osudem...
A víš jak to je, ne??
Bože dej mi sílu ať dokážu změnit věci, které změnt lze, dej mi sílu přijmout věci, které změnit nelze, a hlavně....DEJ MI SÍLU TYTO DVĚ VĚCI ROZLIŠIT !!
J8 Vám holky držím palce, ať rozlišíte správně.
Upravil(a) Wiki (21. 3. 2007 15:11)
Není tady
Wiki já ti závidím, že si tak silná žena. Já mám někdy pocit, že jsem "nic" schoulené do malé kuličky, kterou neustále někdo někam jen kope a není východisko. kdybych byla hranatá, tak se třeba někdě zachytím, ale koule se pořád kutálí a nikde není konec.
Vidíš už zase plácám nesmysly.
Není tady
Vidíš Jari to jsi na mě byla hrdá, a jak jsem dopadla....zase mám depku, a nevím kudy kam.
S manželem se prostě nedá rozumně mluvit, dokonce mi řekl, "To na tebe ten tvůj milenec tak tlačí? že se chceš rozvést?"
Já už nemám sílu mu něco vysvětlovat, to on nevidí, že to prostě takhle dál nejde?
Asi mi nezbyde nic jiného, než mu ty"papíry" položil rovnou na stůl.
Taky jsem chtěla říct, že jsem už našla "Poradnu" v okolí mého bydliště, stačí se jen objednat, jo, stačí tak málo, ale pro mě to je tak vzdálený cíl.
Není tady
Malý chlapec se zeptal maminky:
„Proč pláčeš?"
„Protože jsem žena," odpověděla mu.
„Nerozumím!" odpověděl syn.
Jeho máma ho jen objala a řekla:
„A nikdy ani neporozumíš."
Později se chlapec zeptal svého otce:
„Proč se mi zdá, že máma pláče bez důvodu?"
„Všechny ženy pláčou bez důvodu," bylo všechno, co mohl otec odpovědět.
Malý chlapec vyrostl a stal se mužem, avšak stále nerozuměl, proč ženy pláčou.
Nakonec zavolal Bohu a když se dovolal, zeptal se:
„Bože, proč se ženy rozpláčou tak lehce??"
Bůh odpověděl:
„Když jsem stvořil ženu, musela být výjimečná.
Stvořil jsem její HRUĎ dost silnou na to, aby unesla váhu světa,
ale natolik jemnou, aby poskytovala pohodlí.
Dal jsem jí vnitřní SÍLU, aby vydržela porod dítěte a odmítnutí,
které častokrát zažije od svých dětí.
Dal jsem jí TVRDOST, která jí pomůže stále pokračovat,
i když se všichni ostatní vzdávají a starat se o svoji rodinu i přes choroby a únavu, bez stěžovaní si.
Dal jsem jí CIT milovat svoje děti za všech okolností, dokonce i tehdy,
když ji její dítě hluboce zraní.
Dal jsem jí SÍLU přijmout svého manžela i s jeho chybami
a vytvořil jsem ji z jeho žebra, aby chránila jeho srdce.
Dal jsem ji MOUDROST, aby věděla, že dobrý manžel nikdy nezraňuje svou ženu, ale někdy zkouší její sílu a rozhodnutí stát vedle něj bez výhrad.
A nakonec jsem jí dal SLZU, kterou uroní a která je jen a jen její,
aby ji použila kdykoliv ji bude potřebovat, aby to všechno zvládla.
Na tu slzu má opravdu právo, nikdo nevydrží bez slova tolik jako žena!
Krása ženy není v šatech, které nosí, v postavě, kterou má, ani ve způsobu jakým si češe vlasy.
Krása ženy musí být v jejích očích, protože ty jsou bránou k jejímu srdci, místu, kde sídlí láska.
Prosím, pošli to všem krásným ženám, které znáš.
Všechny si zaslouží naši lásku, za jejich trpělivost, sílu, moudrost, cit a vytrvalost.
Prosím, pošli to všem mužům, kteří ještě neví, proč ženy pláčou.
Možná je to právě kvůli nim!
Není tady
Wiki ani nevíš jak hodně o tom přemýšlím.
myslím, že vím jak to je ale potřebuji sílu ještě s "tím pohnout" ale tu najdu až mě přejde zase ta depka, která mě shazuje dolů.
Bože dej mi sílu ať dokážu změnit věci, které změnt lze, dej mi sílu přijmout věci, které změnit nelze, a hlavně....DEJ MI SÍLU TYTO DVĚ VĚCI ROZLIŠIT !
Není tady
Viki, prečítaj si ešte raz, čo si napísala. Nevidíš že tvoj manžel absolútne nemá záujem nič riešiť? Čo pri ňom ešte robíš? Dokedy chceš čakať? Veď na svete je kopa iných mužov. Chceš čakať, kým budeš stará a už nebudeš mať šancu spoznať niekoho iného? Ako sa môžeš nechať takto ponižovať?
Ty nepotrebuješ silu na to, aby si niečo urobila. Hlavne už viac nerozmýšľaj a konaj. Jednoducho to urob a opusti ho. Však čo stratíš?
Nič. Len sa konečne vyslobodíš!!!!!!
Není tady
ahojky všem, dlouho jsem tady nebyla, jsem viki, ted mám jiný nick, protože jsem u toho starého zapomněla heslo, chtěla bych Vám všem říci, že už jsem si té odvahy dodala a konečně zažádala o rozvod, nevim čeho jsem se tak dlouho bála, je fakt, že se mi život otočil vzhůru nohama, protože se moje matka otočila proti mě, když jsem ji řekla že se rozvedu, a takový tři měsíce, bylo doma doslova dusno, ale už je to skoro za mnou, opatrovnický soud už máme zasebou a ted už jen čekám až příjdou rozvodové papíry a budu volná, chtěla bych moc poděkovat Wiki, protože to ona mě nakopla tím správným směrem, děkuji
Není tady