29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chce to dát věci do pohybu a pak už to pojede a vše se vyřeší. Přešlapování na místě je nanic. Viki ty víš, že to takto dál nejde a víš, že je to takto špatně. Udělej s tím, co víš, že musíš. Navíc nechápu, proč nezahrneš do akce rodiče - budou ti oporou a navíc ti pomohou.
Máš nejlepší věk změnit život, nejsi stará, máš svůj dům....vše mluví pro tebe!
Uvidíš, že až věc začneš a dostaneš ho pryč, s postupem času nebudeš chápat, proč jsi otálela a proč sis toto nechala udělat!
Není tady
ahoj andro, víš s rodičema to bude asi v pohodě až jim to řeknu, víš já mám ale pocit, že jsem strašně zklamala, co když je to opravdu všechno moje vina. Nevím moje sebevědomí je fakt úplně na nule. Nejdřív ho asi musím najít a pak teprve budu schopna něco dělat dál. Jsem fakt neuvěřitelnej slaboch.
Není tady
Wiki jen jsem se chtěla zeptat, máš měla si v té době děti?, kdybych byla sama tak už jsem dávno pryč, a on to ví, proto mám strach že se mi přes ně bude mstít, ví že je to mé "zranitelné místo" Mě by bylo jedno že zůstanu sama tak at, ale bez dětí ne!!!To bych nepřežila, kdyby se jím něco stalo.
Není tady
Viki - měla jsem dítě, a dokonce jsem byla půl roku bez něj!. Nevěděla jsem, že mám nějaká práva, že muž má k manželce povinnosti atd, atd, já byla hloupá a věřila jsem na slovo muži . Jeho slovo - zákon. Bála jsem se. Byla jsem odkázána (odkázala jsem se - v překladu do skutečného stavu)na něj! Chtěla jsem se zavděčit, hlavně neudělat chybu, aby se nezlobil. A škaredě nedíval. .....páni......já mám husinu když to píšu. jak já byla blbá!!!!!!!!Jako tarzánek. Dneska se směju!!! On je mi dnes legrační, ale nesměju se mu, právní povědomí má minimální (příklad k návrhu na zvýš.alimentů - 1. po sedmi letech!"když víc nemám, tak víc dát nemůžu,a žádnej zákon mě mezajímá.".....apod.) a spíš je mi ho líto, jak neví jak na mě, jednu chvíli jsem jím i opovrhovala, ale to přešlo v lítost - páč je to otec mého dítěte a chci aby jejich vztah fungoval.
Dneska absolutně nechápu proč jsem se ho bála, proč jsem ho uctívala??! takovýho moučku!. No, byla jsem blbá......dívala jsem se na to ze tří centimetrů od země. Dnes to jaksi vidím shora rozčleněné.
Děti si vybojuješ, máš svá práva a budeš-li chtít, tak to dokážeš.
Není tady
viki napsal(a):
nemiluju ho už ani trošku, spíš se z toho všeho stává nenávist. Já nemám strach o sebe, já už se o sebe postarám, ale co když se mi bude mstít přes děti? Co když jim ublíží? "To tě radši zabiju, než abys patřila někomu jinému!!!" to jsou jeho slova na moji otázku, zda nebude lepší,když se rozvedeme?
Viky, ani nevíš jak moc!!!!!Ti rozumím.Závidím Těm silnějším,které se rozhodnou jednou odejít a už se nikdy nevrátí.Já jsem to udělala mnohokrát. I v noci,(když přišel v ráži a jen tak mne zbil),jsem zbalila ,tenkrát ještě malé děti,a odjela vlakem k rodičům.Já jsem dojížděla do zaměstnání a od rána žila ve strachu,že je po návratu najdu všechny mrtvé.A to nebyl jen výplod mé fantazie,ale věděla jsem, čeho je schopný. Tak jsem se vždy,uzlíček nervů,raději vrátila.CHvíli bylo fajn a zase nanovo!!
A tak jsem to vydržela 27 roků. Sama nevím,jestli jsem byla tak silná nebo tak slabá!?!? Teď už je to o něco lepší, ale taky to za moc nestojí.Moje dcera je psycholožka,tak mne z toho trochu dostala(jenže ji vidím jednou za čas a ona se sama pomalu"zotavuje" z jejího dětsví).Takže, když teď vidím ty škody,co jsem způsobila,tak bych jednoznačně odešla-čím jsou děti menší,tím je to lepší.Mně takto utekl celý život a můj syn,který žije s námi mnou proto pohrdá !!!
Viky,asi jsem Ti moc neporadila,ale snad si z mého příběhu něco vybereš pro sebe.Držím palce.
Není tady
Holky, jak vám rozumím. Sama jsem musela před téměř 10. lety sebrat odvahu a doslova utéct s 9. letou dcerou a 9. měsíčním miminkem od násilníka. Hodně mi pomohla sociálka, na první měsíce mi našla azylové bydlení pro matky s dětmi a když jsem se dostala z nejhoršího, pronajala jsem si s dětmi pidi garsonku ( 18 m, větší byt jsem nebyla tehdy schopná zaplatit ). Taky jsem měla strach, jak to finančně zvládnu, ale sousedka mi asi po roce ,,dohodila,, úklid v jedné rodině, kam jsem chodila 2x týdně na 2 hod za 3.000,- Kč/měsíčně. A já z toho ještě dokázala ušetřit, abych vzala děti každý rok v červnu do Italie na týden. Celé roky jsem se bála s někým seznámit a před 3,5 roky mě ,, uhnal ,, kolega z práce. Je na mě a děti hodný, pomáhá mi s domácností, učí se synem a vůbec je na něho spolehnutí, je pracovitý, co slíbí to splní..... No a za pár dnů se nám narodí miminko.
Jsem strašně ráda, že jsem tehdy sebrala odvahu a odešla od násilníka. Kdybych to tehdy neudělala, težko bych byla šťastná, tak, jako jsem nyní. Všem držím palečky, aby statečné a udělaly sebe a své děti šťastnými.
Není tady
holky moje pomáháte mi ani nevíte jak, dneska jsem už udělala první krok, pomalu jsem to sdělila mamce, jen tak trošku, ne všechno, nemůžu říct všechno už kvůli dětem ne, "je to jejich otec," a taky nechci aby to každý věděl jak trpím, pro okolí totiž působím jako velmi sebevědomá žena, která má ráda legraci a umí si ze sebe udělat srandu,
dělám to proto abych zastřela situaci ve které žiju.
asi mě pochopila, ale pořád má pocit že to mezi námi není ještě tak zl
Chci se rozvést v klidu, nedělat při tom zbytečný humbuk.
Nevím zda se mi to podaří, hlavně vše v klidu
Myslím že nervů jsem si užila až až.
Wiki omlouvám se, že jsem byla asi dost drzá, já nevim občas mám pocit že jenom plácám a plácám.
Určitě to dokážu!!!!poradím se jak se podává žádost a věci s tím spojené a začnu jednat. DĚKUJI VŠEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Jari proč když si našla tu sílu odejít, proč si se vracela, bože?????
Když to tak čtu byla jsi a pořád seš na tom hůře než já.
Bože tak čeho se bojím?????
mě totiž nebije, zatím, několikrát, si vzal sex násilím, chtěl mi jednu vrazit ale nevrazil, naštěstí.
ale co není může být,kdoví jak to bude pokračovat dál
lepší je udělat konec včas
děkuji děkuji děkuji
Není tady
víte co je nejhorší na celém situaci, že mám někdy pocit, že si prostě něco namlouvám, že to není až tak zlé, ale pak si to projdu znova aznova, určitě mám na to všem taky velký díl viny, jo vždycky musejí být dva,
největší vina je že jsem mu to vše dovolila , že jsem se mu nepostavila a neřekla DOST, takhle ne
Není tady
viki napsal(a):
víte co je nejhorší na celém situaci, že mám někdy pocit, že si prostě něco namlouvám, že to není až tak zlé, ale pak si to projdu znova aznova, určitě mám na to všem taky velký díl viny, jo vždycky musejí být dva,
největší vina je že jsem mu to vše dovolila , že jsem se mu nepostavila a neřekla DOST, takhle ne
Viki, člověk si napřed musí začít věřit!!!!!!!! mít se rád!!!!!a neobviňovat se!!!!( můj muž,když se mi omlouval,vždycky to zahrál tak,abych se také cítila vina). Přestože vám tady tvrdím,že už jsem na všechno stará-že mi ujel vlak, přesto se snažím na sobě " pracovat"i a přesně vím,že takto do konce života žít nechci.
Viky.tobě přeji tolik síly,kolik ji měla Helča II. Moc ji obdivuji.přiznám se,že já bych to nedokázala.
Není tady
přesně tak jari, vždycky když se ho zeptám, "Proč se ke mně takhle chováš?" odpoví -"A jak se chováš ty?"
začnu přemýšlet co jsem zase udělala špatně.
přiznám se nejsem svatá, ale ne nevěrná.
přece když se občas na nějakého muže usměju a prohodím s ním pár slov, to snad nevadí, nebo jo?
Potřebuji občas mít pocit že jsem žádoucí, když doma jsem jen zašlapávána pod zem a k ničemu.
nevim tak je to asi všechno moje vina.
když o tom tak přemýšlím, fakt nevím čeho se pořád bojím.už zase jenom plácám co kdyby a jak už jsem s tím asi únavná, ale já mám v hlavě takovej zmatek.
Není tady
Viki, podle mně nejsi ještě 100% přesvědčená,zda je to nejlepší řešení ze vztahu odejít.-zmatek v hlavě. To,že se usměješ na někoho jiného HŘÍCH není!!!! Potřebuješ si zvednout svoje sebevědomí, už jen proto,aby s tebe neudělal vlastní muž jen "rohožku". Taky jsem svému muži ze strachu nikdy nezahnula ( on přitom zahybal kde se dalo-i s mou kamarádkou), ale nelituji toho,aspoň mám čisté svědomí. Zkus chvíli nad tím vším nepřemýšlet a užívat si každou vteřinu. Manžela ignorovat-jako že neexistuje.tím ho možná vytočíš nejvíc. Doporučuji ti fantastickou knížku "NEBOJTE SE BÝT SAMA SEBOU"(Jacques Salomé). Pa a piš (také mi tím pomáháš-možná se navzájem k něčemu dokopeme)
Není tady
Jari já už o tom přemýšlím nejméně 4 roky, ty jsou pořád neustále stejné, žárlivost, hádky , osočování, podezřívání,někdy mám pocit, už jsem to asi psala, že se nemůžu ani nadechnout aby mi neřekl že jsem se nadechla špatně.
Přemýšlím a díky těmto stránkám jsem si začala uvědomovat že to opravdu nejde, že to není jen v mé hlavě, že nebudu blázen jak jsem si myslela.
Nejsem, prostě ho už nemiluji, nedokáži si ho po to všem vážit, a myslím si "díky Wiki" že se opravdu bojím zbytečně.
Potřebuji jen čas abych mu to mohla vysvětlit v klidu, bez hádek (což asi nebude úplně možné), ale vzhledem k tomu že před ostatníma se chová jako že je vše v pořádku, "to sse nechce shodit před kámošema", myslím si, teda doufám, že se domluvíme v klidu.
Určitě se bude bát abych to na něho "nepráskla" jakej to je vlastně blbec.
To je hrozný mluvit takhle o svém manželovi, ale je to tak.
Díky WIKI, otevřela si mi oči.
Nejdříve jsem měla pocit že mi vůbec nerozumíš, ale když se na to začnu dívat kolem a kolem máš pravdu. Jsem hloupá, že jen brečím a nic neřeším, je to jen a jen na mě, "JAK SI KDO USTELE TAK SI TAKY LEHNE!!!!!!!!!!!"
A JARI máš pravdu doufám že se k něčemu dokopeme obě dvě.
Není tady
Jari ještě jsem ti chtěla říct, že prakticky manžela ignoruji, celé ty roky, vždyť naše vzájemná komunikace je založena, jen tom "budeš sse mnou spát" když nebudeš tak se s tebou nebudu bavit.
Když se s ním tedy vyspím, aby byl doma klid, zase mi řekne, že chce znova, že toho bylo málo. Atd pořád dokola.
On vlastně s tím vydíráním sexu, tu chut na to milování ve mě udusil, ani nevím zda budu schopná milovat se s někým jiným.
Když podle něho v posteli stojím za h....
Poslední kapkou také bylo, že mě nutil dívat se na po*no, když jsem odmítla, řekl mi že nejsem normální!!!!
někdy mám pocit že by můj život byl na celej román.
A tu knížku si zkusím sehnat a přečíst.papapa
Není tady
Viki, ten jeho názor na sex je opravdu hnusný!!!!!!!!!! Mám pocit,že místo mozku má přirození. Bude se ti s ním zřejmě těžko v klidu mluvit a něco řešit, ale nezapomeň co ti napsala Wiki!!!!!!!!!!!!!!
Já jsem se držela vždycky zpátky(jsem bohužel Ryba) a nic jsem tím nezískala. Blázen nejsi v žádném případě, jen si asi taková "měkota" jako já. Přeji ti hodně odvahy jako mělaWiki, HelčaII a další. Vidím.že tady někde jseš,ale já teď musím mému "tyranovi" vyplnit daň.přiznání-určitě zase "špatně". Tak se, i když nerada, na chvíli odmlčím. Pa a drž se!!!!!!!
Není tady
děkuji já jde uvařit nějaký oběd než se vrátí děti ze školy, mějte se všichni krásně, držte se.
ODVAHU UŽ MÁM, ted ji ještět použít v ten pravý čas.
Není tady
Víš když o tom všem tak přemýšlím, náše problémy vlastně začali když jsem se po "odrostu" dětí z plenek, začala stavět na vlastní nohy, i když to taqk nevypadá, ale už jsem vlastně ten první krok udělala, našla jsem si "Své" přátele, ne jen "jeho", udělala jsem si řidíčák, abych ho pořád nemusela prosti o "svezení"
Já vlastně nevím proč ty depky mám, vždyť já jsem silná žena, jenom jsem si to nedokázala přiznat, protože mě pořád říkal že dělám všechno špatně, když to nědělám tak jak chce on.
Bože já jsem byla hloupá!!!!!
Není tady
Viki, na Tvém sebevědomí se mužíček moc podepsal. Už si nic nenechej líbit, nenech si otravovat život, v takovém ovzduší ani děti nemohou být šťastné. A s tím sexem se neboj, až potkáš spřízněnou duši, bude vše jinak. Jedné mé kolegyni, která už se vymlouvala na bolest hlavy se dostalo odpovědi, že hlavu na to nepotřebuje. Někteří muži se příliš podobají zvířatům. Držím Ti palce, čím dřív, tím líp.
Není tady
holky mě je dneska nějak dobře, a to jen díky vám všem.
DEPKY CELÉHO SVĚTAĚŽTE DO PR.......!!!!!!!!!!
Bože máte pravdu, VŽDYŤ NA SVĚTĚ JE TAK KRÁSNĚ!!!!!!!!
bože můj já byla tak hloupá, děkuji všem co mi otevřeli oči. děkuji
Není tady
pročítala jsem si postupně skoro všechny příspěvky, a je pravda co říkají všechny co se dokázali vzepřít.
Jsme hloupé že si necháváme kecat do života, máme přece svůj rozum a komu se to nelíbí nestojí nám za to abychom se kvůli němu trápili.
řeknu to znova a znova, byla jsem hloupá hloupá hloupá
ani nevíte jak se mi ulevilo,když jsem si to přiznala.
Není tady
VIKI, KOUSNI HO!
Není tady
Viki,jsem na Tebe hrdá!!!!!Vydržať!!!!!!!!!!!No a když budeš mít depku, tak od toho jsme tady všechny pro všechny a zároveň i pro sebe.
Není tady
holky jsem strašně ráda že jsem se dostala na "babinet" víte když jsem mu řekla, že si najedu na chat, nebo tak něco a že si vytvořím svoji vlastní e-mail schránku, měli jste vidět ten výstup,"to si chceš hledat milence, to jich máš málo........"""""" atd atd.
ale vytvořila jsem si ji , zajela jsem si na "babinet" a vidíte jak mi to pomohlo, dodat síly a odvahy.
teď už jen vydržet a nenechat se zase zdeptat. a bude zase dobře.
HOLKY DRŽTE SE!!!!!!
JSEM S VÁMI!!!!!!!!!!!!!
A VY SE MNOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
máš pravdu Jari, až na mě zase padne depka, mám VÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
viki napsal(a):
máš pravdu Jari, až na mě zase padne depka, mám VÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Viki,když jsem měla před časem strašnou depku a ještě jsem netušila,že existuje Babinet,-jsem jenom tak naťukala "Jsem nešťastná" no a najednou se předemnou objevily tyto stránky s Kvokálkovým příspěvkem"Jsem nešťastná a můžu si za to sama". Věř mi ,že to nebyla jen náhoda.Od té doby je mimnohem lépe,strašně ráda se sem vracím,-no prostě celý BABINET je lepší než x psychologů.
Není tady