|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Zkus si přečíst: http://www.lama-web.cz/llk/poradna/o_bi_zmatek.htm a http://www.lama-web.cz/llk/poradna/o_bi_les.htm
Mějte se všichni fajn, jdu se prohřát na sluníčko
, krásný večer, D.
Není tady
Bubli
. Radši nic
. Uf, ještě že jsem 100% na mužský, o starost míň
.

choysia napsal(a):
mashanka napsal(a):
Tak tohle je přesně to, co já bych zrovna s ženou dělat nemohla - líbání. Ta představa je mi skoro po*ná - ale zase by mi nevadilo to ostatní, kromě orálního styku. Tedy, kdybych to měla dělat já jí
Tak tomu moc nerozumím. Přece bisexualita je orientace na obě pohlaví. Tak proč by mi mělo vadit líbat se s holkou? Pak mi to přijde spíš "jen" jako přitažlivost, jako chut něco zkusit...ale včas přestat....
Ten, kdo je bisexuální, dělá přece všechno to, co heterosexuál, nebo homosexuál...prostě všechno. Sex se vším všudy....
Nevím. Ono asi záleží také na tom, s kým konkrétně. Ani na všechny chlapy nemám chuť, tak proč by to mělo s holkama být jiné. Fakt je, že nikde není definováno, co ještě je bisexualita a co už ne - každý to asi má jinak.
Není tady
Tak jsem se docetla tohle:
"Pokud jde o „výběr ,být normální‘“, pak to není zas tak jednoduché, jak si někteří lidé představují. Bisexuální lidé, kteří se pohybují blízko středu „úsečky citové a sexuální orientace“, mají na jednu stranu výhodu v tom, že nejsou omezeni ve výběru partnerky/partnera pouze na jedno pohlaví. To ale může být na druhou stranu nevýhodou. Žijí-li právě heterosexuálně, může jim (ale nemusí) vztah k osobě stejného pohlaví chybět a naopak, žijí-li homosexuálně, může jim chybět vztah k opačnému pohlaví. Chtějí-li žít monogamně, musí potlačit jednu část sama sebe. Čím více se člověk vzdaluje od „heterosexuálního konce“ pomyslné „úsečky orientace“, tím je těžší potlačit sama sebe a žít výhradně heterosexuálně (a samozřejmě to platí i obráceně). Snaha o potlačení jakéhokoli aspektu lidské osobnosti (a citová a sexuální orientace je součástí vaší osobnosti) sebou přináší přinejmenším nespokojenost se svým životem, což se negativně odráží i na vztahu k ostatním lidem."
Ty lvice, tak ty jsi snad nakonec mela pravdu 
Není tady
No pane jo
, tak nějak mě to spontánně napadlo
.
Hm, s holkou jsem to párkrát zkoušela - na trojku. A nic mi to neříká. O ničem a zbytečná činnost navíc. Když chci sex, tak k tomu stejně potřebuju chlapa (ženská mě neojede, ani kdyby se zbláznila) a když se chci mazlit, tak mám doma psa.
Není tady
abadon
pes umí taky lízat.... 
Není tady

abadon, 
Není tady
abadon napsal(a):
Hm, s holkou jsem to párkrát zkoušela - na trojku. A nic mi to neříká. O ničem a zbytečná činnost navíc. Když chci sex, tak k tomu stejně potřebuju chlapa (ženská mě neojede, ani kdyby se zbláznila) a když se chci mazlit, tak mám doma psa.
Tak to mě fakt pobaviloooo

Upravil(a) Santala (16. 3. 2007 12:01)
)Není tady
My máme doma fenku vlkodava - a jak už jsem psala ... jedině s opačným pohlavím 

adra napsal(a):
abadon
![]()
pes umí taky lízat....
Není tady
:-))
Není tady
mashanka napsal(a):
Beru zpět svůj názor, že se mi hnusí líbání s ženou. Vyskytla se jedna, s kterou bych měla chuť, se políbit
...sex ani líbání se ženou se mi nehnusí
, ale žádnou takovou se kterou bych to chtěla vyzkoušet jsem ještě nepotkala 
Není tady
Co furt resite to libani, kdyz zavrete oci, tak ani nepoznate jestli se libate s zenskou nebo s chlapem

Není tady
bublinka napsal(a):
Co furt resite to libani, kdyz zavrete oci, tak ani nepoznate jestli se libate s zenskou nebo s chlapem
![]()
To si teda dovedu oponovat... 
Pozná se to i se zavřenýma očima. Jazyk ženské je takový menší, hladší, sladší a šikovnější 
Překlep..... dovolím oponovat...
No nevim yellow, nekteri chlapi maji taky moc sikovny jazyk

A nektere zenske nesikovny 
Není tady
Mashanko, .... WOW!!
Taky si to myslím.

... s mužem ještě krásnější 
Není tady

teda je málo co, z čeho se vždycky dělá blivno a to je když se líbá chlap s chlapem 
by mě zajímalo, jak to, že chlapům se dvě ženský tak líbí a ženským chlap a chlap většinou moc ne....

Není tady

ale já myslel žena s mužem, ne muž s mužem 
Není tady
mashanka napsal(a):
další poznatek : Líbání s ženou je krásné
Mashanka

.. a ono nejenom libani 
Není tady

Potvrzuji, nejenom líbání je se ženou krásné 
Není tady
zena s zenou je fajn... s frajerkou sme sa uz viackrat bavili na tuto temu - z jej iniciativy, teda vacsinou z jej
povedal som jej ze nech si vyskusa, ze aj ja by som rad presne poznal ako je na tom s orientaciou. bezne mi totiz ukazuje na ulici baby, ktore sa jej pacia... hovori ze niektore ju dokonca aj provokuju, obzvlast jedna kamaratka (ta sa paci aj mne) a ze sem tam ju napadne, ake by to asi bolo a ze co by som na to povedal, keby sa to stalo... nestalo by sa asi nic, aspon pokial sa poznam. ale ja pri tom nechcem byt radsej... mame neuveritelne nadherny a silny vztah a nechcem riskovat. jej ulet s nejakou babou by mi ale nevadil. a mozno by som chcel zopar fotiek...
mozno.
osobne ma lesbicke milovanie velmi vzrusuje (teda pozeram sa nanho len v po*n), ale to musia byt naozaj obe baby moj typ a musi v tom byt vasen... nie furt oci do kamery a take tie premalovane rasple... to mi vadi a odpudzuje ma.
Není tady
...obcas ma napadne ze by som chcel byt zena a skusit to s inou zenou... 
Není tady

corel napsal(a):
...obcas ma napadne ze by som chcel byt zena a skusit to s inou zenou...
Tak to já nemám - tedy, obráceně
Není tady