Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 13. 3. 2007 15:49

Daroly
♥♥♥----

Re: Anketa-Žena s ženou...

Zkus si přečíst: http://www.lama-web.cz/llk/poradna/o_bi_zmatek.htm a http://www.lama-web.cz/llk/poradna/o_bi_les.htm

Mějte se všichni fajn, jdu se prohřát na sluníčko smile , krásný večer, D.

Není tady

#77 13. 3. 2007 15:57

Nick3594
Host

Bubli gloria big_smile. Radši nic lol. Uf, ještě že jsem 100% na mužský, o starost míň rock.

#78 13. 3. 2007 16:42

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

choysia napsal(a):

mashanka napsal(a):

Tak tohle je přesně to, co já bych zrovna s ženou dělat nemohla - líbání. Ta představa je mi skoro po*ná - ale zase by mi nevadilo to ostatní, kromě orálního styku. Tedy, kdybych to měla dělat já jí

Tak tomu moc nerozumím. Přece bisexualita je orientace na obě pohlaví. Tak proč by mi mělo vadit líbat se s holkou? Pak mi to přijde spíš "jen" jako přitažlivost, jako chut něco zkusit...ale včas přestat....
Ten, kdo je bisexuální, dělá přece všechno to, co heterosexuál, nebo homosexuál...prostě všechno. Sex se vším všudy.... gloria

Nevím. Ono asi záleží také na tom, s kým konkrétně. Ani na všechny chlapy nemám chuť, tak proč by to mělo s holkama být jiné. Fakt je, že nikde není definováno, co ještě je bisexualita a co už ne - každý to asi má jinak.

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#79 13. 3. 2007 16:58

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Tak jsem se docetla tohle:
"Pokud jde o „výběr ,být normální‘“, pak to není zas tak jednoduché, jak si někteří lidé představují. Bisexuální lidé, kteří se pohybují blízko středu „úsečky citové a sexuální orientace“, mají na jednu stranu výhodu v tom, že nejsou omezeni ve výběru partnerky/partnera pouze na jedno pohlaví. To ale může být na druhou stranu nevýhodou. Žijí-li právě heterosexuálně, může jim (ale nemusí) vztah k osobě stejného pohlaví chybět a naopak, žijí-li homosexuálně, může jim chybět vztah k opačnému pohlaví. Chtějí-li žít monogamně, musí potlačit jednu část sama sebe. Čím více se člověk vzdaluje od „heterosexuálního konce“ pomyslné „úsečky orientace“, tím je těžší potlačit sama sebe a žít výhradně heterosexuálně (a samozřejmě to platí i obráceně). Snaha o potlačení jakéhokoli aspektu lidské osobnosti (a citová a sexuální orientace je součástí vaší osobnosti) sebou přináší přinejmenším nespokojenost se svým životem, což se negativně odráží i na vztahu k ostatním lidem."

Ty lvice, tak ty jsi snad nakonec mela pravdu  big_smile

Vesmír je báječné místo pro život

Není tady

#80 14. 3. 2007 9:06

Nick3594
Host

No pane jo wink, tak nějak mě to spontánně napadlo smile.

#81 16. 3. 2007 9:12

abadon
♥♥♥♥---
Místo: 3. planeta sluneční soustavy

Hm, s holkou jsem to párkrát zkoušela - na trojku. A nic mi to neříká. O ničem a zbytečná činnost navíc. Když chci sex, tak k tomu stejně potřebuju chlapa (ženská mě neojede, ani kdyby se zbláznila) a když se chci mazlit, tak mám doma psa.

Není tady

#82 16. 3. 2007 10:37

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

abadon lol lol pes umí taky lízat.... reta

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#83 16. 3. 2007 10:41

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

abadon, tummenupp

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#84 16. 3. 2007 12:01

Santala
♥♥♥♥♥♥-

abadon napsal(a):

Hm, s holkou jsem to párkrát zkoušela - na trojku. A nic mi to neříká. O ničem a zbytečná činnost navíc. Když chci sex, tak k tomu stejně potřebuju chlapa (ženská mě neojede, ani kdyby se zbláznila) a když se chci mazlit, tak mám doma psa.

Tak to mě fakt pobaviloooo lol tummenupp

Upravil(a) Santala (16. 3. 2007 12:01)

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#85 19. 3. 2007 11:48

abadon
♥♥♥♥---
Místo: 3. planeta sluneční soustavy

My máme doma fenku vlkodava - a jak už jsem psala ... jedině s opačným pohlavím tonguewink

adra napsal(a):

abadon lol lol pes umí taky lízat.... reta

Není tady

#86 24. 3. 2007 8:28

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

:-))

Není tady

#87 25. 3. 2007 20:12

balkama
♥♥-----

mashanka napsal(a):

Beru zpět svůj názor, že se mi hnusí líbání s ženou. Vyskytla se jedna, s kterou bych měla chuť, se políbit

...sex ani líbání se ženou se mi nehnusí  gloria , ale žádnou takovou se kterou bych to chtěla vyzkoušet  jsem ještě nepotkala  vissla

Vždycky čiň dobro. Některé lidi to potěší a zbytek ohromí.

Není tady

#88 25. 3. 2007 22:43

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Co furt resite to libani, kdyz zavrete oci, tak ani nepoznate jestli se libate s zenskou nebo s chlapem big_smile big_smile

Není tady

#89 25. 3. 2007 23:28

host5522
Host

bublinka napsal(a):

Co furt resite to libani, kdyz zavrete oci, tak ani nepoznate jestli se libate s zenskou nebo s chlapem big_smile big_smile

To si teda dovedu oponovat... big_smilebig_smile Pozná se to i se zavřenýma očima. Jazyk ženské je takový menší, hladší, sladší a šikovnější wink

#90 25. 3. 2007 23:28

host5522
Host

Překlep..... dovolím oponovat...

#91 26. 3. 2007 10:48

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

No nevim yellow, nekteri chlapi maji taky moc sikovny jazyk  big_smile big_smile
A nektere zenske nesikovny  big_smile

Není tady

#92 27. 3. 2007 21:25

host5522
Host

Mashanko, .... WOW!!  tummenupp

Taky si to myslím.

#93 27. 3. 2007 21:27

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

... s mužem ještě krásnější wink

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#94 27. 3. 2007 23:33

host eska
♥♥♥♥♥♥-

http://www.bahno.cz/minismile/ms_2395.gif

teda je málo co, z čeho se vždycky dělá blivno a to je když se líbá chlap s chlapem

http://www.bahno.cz/minismile/ms_2309.gif

by mě zajímalo, jak to, že chlapům se dvě ženský tak líbí a ženským chlap a chlap většinou moc ne....

http://www.bahno.cz/minismile/ms_2296.gif

všichni u podpisu moudře hovoří, a já budu mluvit, až mi lýtka dohoří... bo nejsu žadny rétor big_smile
http://www.kamelie.ic.cz/sm1_soubory/sm29_mal.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gif

Není tady

#95 28. 3. 2007 7:23

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

ale já myslel žena s mužem, ne muž s mužem big_smile

Není tady

#96 28. 3. 2007 10:22

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

mashanka napsal(a):

další poznatek : Líbání s ženou je krásné

Mashanka smile godlike tummenupp
.. a ono nejenom libani lol

Není tady

#97 28. 3. 2007 10:45

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Potvrzuji, nejenom líbání je se ženou krásné big_smile

Není tady

#98 28. 3. 2007 14:17

corel
♥♥♥♥---
Místo: blaaaava, neee

zena s zenou je fajn... s frajerkou sme sa uz viackrat bavili na tuto temu - z jej iniciativy, teda vacsinou z jej big_smile povedal som jej ze nech si vyskusa, ze aj ja by som rad presne poznal ako je na tom s orientaciou. bezne mi totiz ukazuje na ulici baby, ktore sa jej pacia... hovori ze niektore ju dokonca aj provokuju, obzvlast jedna kamaratka (ta sa paci aj mne) a ze sem tam ju napadne, ake by to asi bolo a ze co by som na to povedal, keby sa to stalo... nestalo by sa asi nic, aspon pokial sa poznam. ale ja pri tom nechcem byt radsej... mame neuveritelne nadherny a silny vztah a nechcem riskovat. jej ulet s nejakou babou by mi ale nevadil. a mozno by som chcel zopar fotiek... gloria mozno.
osobne ma lesbicke milovanie velmi vzrusuje (teda pozeram sa nanho len v po*n), ale to musia byt naozaj obe baby moj typ a musi v tom byt vasen... nie furt oci do kamery a take tie premalovane rasple... to mi vadi a odpudzuje ma.

Milujem a som milovaný. Kto je viac?

Není tady

#99 29. 3. 2007 14:24

corel
♥♥♥♥---
Místo: blaaaava, neee

...obcas ma napadne ze by som chcel byt zena a skusit to s inou zenou... vissla

Milujem a som milovaný. Kto je viac?

Není tady

#100 29. 3. 2007 17:38

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

corel napsal(a):

...obcas ma napadne ze by som chcel byt zena a skusit to s inou zenou... vissla

Tak to já nemám - tedy, obráceně

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí