29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mashanko, třeba prostě chce žít s někým v normá¨lním regulérním vztahu, mít lásku, ale neví s kým.... no to je holt pak problém
Není tady
mashanka napsal(a):
Tak tohle je přesně to, co já bych zrovna s ženou dělat nemohla - líbání. Ta představa je mi skoro po*ná - ale zase by mi nevadilo to ostatní, kromě orálního styku. Tedy, kdybych to měla dělat já jí
Tak tomu moc nerozumím. Přece bisexualita je orientace na obě pohlaví. Tak proč by mi mělo vadit líbat se s holkou? Pak mi to přijde spíš "jen" jako přitažlivost, jako chut něco zkusit...ale včas přestat....
Ten, kdo je bisexuální, dělá přece všechno to, co heterosexuál, nebo homosexuál...prostě všechno. Sex se vším všudy....
Není tady
áno áno áno:-))) ... jenže kde ji vzít...a nekrást...lépe řečeno...neznásilnit
Není tady
Ahoj kotě ...to ti neporadím. Tady není poptávka po blondýnkách, je jich tu až až..... Já taky
Není tady
Ještě že jsem zrzka . Sex se ženou mě neoslovuje, ale trojka s partnerem, to by mi nevadilo
. Adři tak zkus swinger klub nebo inzerát za tímto účelem? Nevím
.
bublinka napsal(a):
Aqvamarín napsal(a):
bublinka napsal(a):
Tak to se masTo ja jsem takova trubka, ze to resim a potrebuju tomu rozumet
Ale uz asi bude na case vykaslat se na to a neresit.
Neres, neprepinejBublinko a netrápí Tě třeba to, že jsi na holky treba i vic nez na kluky? To bych pochopila, to bych pak taky resila.
Kurnik, to ja kdybych vedela, jak to vlastne mam.
Me se to tak nejak porad strida behem let.
Poslednich par mesicu mam zase nejake homosexualni obdobi, tak jsem se s tim zase celkem zacala smirovat, oznamila jsem to okoli...
no a v sobotu jsem se trochu zhulakala v hospode a malem skoncila v posteli s jednim kamaradem. No nastesti jsem vcas zabrzdila.
Sem proste debil.. fakt v tom uz mam gulas a nevim,co chci
Ahoj Bublinko.
Taky se mi to tak nějak střídá a pochopila jsem, že nejlepší je si s tím přestat lámat hlavu.
Po devítiletém vztahu s mužem jsem si našla holku a nedávno jsem se zakoukala ještě do jedné(snad to vydržím jen platonicky... ). Když jsem začala chodit s přítelkyní, tak jsem doma oznámila, že mám holku a bráchovi, který se ptal jaktože jsem změnila "tak najednou" orientaci, jsem řekla, že jsem bi. Musím říct, že si momentálně neumím s mužem představit nic intimního.... a otáčím se jen za holkama... Mimochodem nejraději za blond
...
No, a co chceš na tomhle vyřešit ...
Měj se fajn, D.
Není tady
Daroly, život holt není jednoduchej
Není tady
Aqvamarín napsal(a):
mashanko, třeba prostě chce žít s někým v normá¨lním regulérním vztahu, mít lásku, ale neví s kým.... no to je holt pak problém
Jo,jo, tak nejak to bude. Nevim, s kym.. a to je problem.
Na nejake dopravani si uz nemam vek Ani naturu.
Není tady
A teď babo raď ......
Uz jsem se radila s babama i s jezibabama
Ale vyresit si to stejne musim sama
Není tady
Bublinko, ono se prý říká, že se to nejvíc pozná podle erotických představ, které máš. Kdo v nich více figuruje, ženy nebo muži?
Není tady
Aqvamarín napsal(a):
Bublinko, ono se prý říká, že se to nejvíc pozná podle erotických představ, které máš. Kdo v nich více figuruje, ženy nebo muži?
Ha,ha, oboji. A to same, kdyz se mi zda nejaky sen. A zamilovana jsem byla jak do zensky, tak do chlapa.
Není tady
Jsou ženy, které vypadají velmi žensky a jsou takové i uvnitř, další mají dlouhé vlasy, ale v sobě mají víc mužského nebo naopak vypadají více či méně jako kluk...
Pamatuji se jak jsem se v devatenácti trápila jestli jsem L nebo "jen" bi... Kdybych místo přemýšlení raději více žila, mohla jsem si ušetřit hodně smutných večerů...a užít více radosti ze života... Nenutím, ale doporučuji všem trápícím se či nerozhodným
Hezké odpoledne, D.
Není tady
Daroly, jenže ono pokud chce člověk někoho pro trvalý vztah, tak si to musí ujasnit, zda se ženou nebo s mužem . S oběma to asi půjde těžko
. Navíc to pak chce najít partnera BI, který to bude respektovat. No není to jednoduché, ale co v životě je, že
?
Nechápu proč by partner měl být bi? Moje přítelkyně je lesbička.
Myslím, že by měl člověk žít a to žít s tím, do koho se zamiluje a buď ten vztah vyjde nebo ne. Ať už bude s ženou nebo mužem...
Není tady
Daroly mluví moudře
Není tady
lvice napsal(a):
Daroly, jenže ono pokud chce člověk někoho pro trvalý vztah, tak si to musí ujasnit, zda se ženou nebo s mužem
. S oběma to asi půjde těžko
. Navíc to pak chce najít partnera BI, který to bude respektovat. No není to jednoduché, ale co v životě je, že
?
Ze bych si hodila kostkou? Vlastne jsem si na to nedavno vykladala taroty a tam mi vysly zensky
Daroly, jestli budu cekat, az se zamiluju, tak to se fakt nedockam
Není tady
Bublinko, Ty to máš složitý, nezamilováváš se a ani nevíš, do koho by ses zamilovala
No já zase začínám jarně bouřit... na tohle si tedy stěžovat nemůžu
Není tady
Jasne,ze to mam slozity, kdybych to mela jednoduchy, tak by me to nebavilo
Vypujcila jsem si heslo od jedne cestovky "Zazitky nemusi byt hezke, hlavne, ze jsou silne"
Upravil(a) bublinka (13. 3. 2007 15:12)
Není tady
Daroly, myslela jsem to tak, že ať už se zamiluje do ženský nebo do chlapa, pokud ji přitahují obě pohlaví, pak ve vztahu se ženou může zjistit (nemá-li to vyřešené), že ji chybí muž a naopak.
Nemám s tím zkušenosti, ale když je někdo BI a žije s mužem (ženou), netouží po sexu s opačným pohlavím? A když ten partner není BI a najednou zjistí, že jeho partner je BI a podvádí ho s partnerem opačného pohlaví, o čemž netušila, není to pak rána pod pás? Uf, to jsem se do toho zamotala , rozumíte mi?
Bublinko, no nevím, jestli by to kostka vyřešila .
Upravil(a) lvice (13. 3. 2007 15:13)
Bublinko, ta cestovka musí být pěkně alternativní, tomu bych ani nevěřila
Není tady
No jo, ale podle mě(pouze můj názor a zkušenost..) letitým přemýšlením moc nezískáš... Jak jsem psala, také jsem řešila a přemýšlela, ale chtělo se spíš smířit s tím, že se jsem schopna zamilovat do ženy i do muže.... A zkusit najít toho pravého jako všichni ostatní... Já jen prostě nemám jasné jestli mě osloví žena nebo muž..
Znám bisexuálky, které nakonec zvolily život s mužem, protože je to společensky přijatelnější, toužily po dětech atp...
Jinak pokud vím, tak málokterý bisexuál je z padesáti procent na ženy a z padesáti na muže, ale někdo má třeba sedmdesát na ženy a třicet na muže...
Není tady
Ne, lvice, ted tomu fakt nerozumim
Aqvamarin, jmenuje se Adventura a delaji prima zajezdy. Neni to reklama?
Není tady
A ještě s tou nevěrou(a ne, nejsem )... Když jsi nevěrná, tak jsi nevěrná..osobně bych se neobhajovala s tím, že mi zrovna teď chybělo druhé pohlaví...i v hetero párech se přece nevěra děje, protože si myslíš, že Ti něco chybí....
Není tady
Daroly, vsak ja taky nepremyslim leta, to by se asi ani nedalo vydrzet.
Spis kdyz dojdu na nejakou krizovatku, jako treba v soucasne dobe.
A jak se prosim te urcuji ta procenta, to me docela rozesmalo
To preci snad ani nejde
Není tady