29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
nedávno jsem s kamarádem vedla zajímavou debatu o ženských. Já osobně si myslím, že spousta z nás -- i já -- jsme, i když ne všechny si to přiznají bisexuálky. Myslím tím, že třeba konkrétně já bych nemohla chodit s ženskou-alespoň myslím, ale ženy jako takové mě prostě fyzicky přitahují.
Ten kamarád mi to nechtěl věřit, prý je takových minimum.
Tak bych ráda věděla, jak jste na tom vy...vzrušují Vás ženy??
Není tady
uz jenom ta predstava, ze by me zenska makala na zadek, ne-li jinam se mi hnusi. rada se ale na zensky divam. Zajima me, jak se malujou, oblikaj, cesaj, jaky nosi boty atd
Není tady
Taky se ráda podívám na pěknou ženskou, nevadí mě ani fyzický kontakt. Myslím tím přátelské obětí, kamarádská pusa. Ale co se týká sexu, tak to mě nikdy nelákalo. Ale třeba jsem divná
Není tady
mě ženy vzrušují :-)) ale nevím jestli si se ptala i mě :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Není tady
no ja se nestydim taky rict o zene, ze je hezka, nebo ze ma peknou postavu, ale fyzicky kontakt je tabu....jsem 100% hetero
Není tady
vašku, tebe se neptala. :-) mně se ženy líbí. vždýť jsou mnohem krásnější než chlapi :-)
souhlas s yellow
Není tady
taky souhlasím s yellow :-))
Není tady
No mně se některé ženy líbily vždycky o trošku víc než by bylo asi "normální", ale to jediné, do čeho bych s ženou šla, je líbání... Docela mě ta představa vzrušuje... to další, no nevím, přišlo by mi to divné... No ale, když už bych do toho šla, tak jedině se skutečnou lesbou, představa, že si to rozdám s kamarádkou, je pro mě příšerná... brrrr
Není tady
Lucky, mimochodem, znám spoustu žen s bisexuálními sklony.... tedy poznáš to z náznaků... možná holt akorát nejsou na babinetu
Není tady
ale jsou :-)
Není tady
vašku, že Ty toho tolik víš
Není tady
Zenske telo je naprosto nadherne a uchvatne! Tak ja treba...ja se rada mazlim sama se sebou.
Není tady
Aqvamarín napsal(a):
vašku, že Ty toho tolik víš
až tu budeš strašit tak dlouho jako já, taky budeš vědět
Upravil(a) vašek (11. 3. 2007 17:04)
Není tady
sunyata napsal(a):
Zenske telo je naprosto nadherne a uchvatne! Tak ja treba...ja se rada mazlim sama se sebou.
Není tady
Koukám, že tohle téma zaujalo hlavně Vaška...no, mě se vždycky líbily hezký ženský, jak říkáte vy...jak je oblečená, jakou má postavu, jaký má účes...to je vše. Až mě jednou taková hezká začala balit v baru, asi jsem byla dost naivní, v plné míře mi to došlo, až když mě chytla za hlavu a strčila mi jazyk do hlavy.. Prvně šok...ale pak prostě...dobrý.
Není tady
Lucky2008 napsal(a):
Koukám, že tohle téma zaujalo hlavně Vaška...no, mě se vždycky líbily hezký ženský, jak říkáte vy...jak je oblečená, jakou má postavu, jaký má účes...to je vše. Až mě jednou taková hezká začala balit v baru, asi jsem byla dost naivní, v plné míře mi to došlo, až když mě chytla za hlavu a strčila mi jazyk do hlavy..
Prvně šok...ale pak prostě...dobrý.
Není tady
Jo Vašku, jak jsem psala, že jsem si to rozmyslela, tak toho svýho HODNÝHO novýho nebudu podvádět ani s EX, ani s nikým jiným, ba dokonce ani se ženskou. I když říkal, že to by mu nevadilo, když by byl u toho...
Není tady
Lucky2008, to mi říkali všichni chlapi, když už jsem jim ale ukázala tu konkrétní, kterou bych chtěla, tak okamžitě obrátili
Není tady
Aqvamarín napsal(a):
Lucky, mimochodem, znám spoustu žen s bisexuálními sklony.... tedy poznáš to z náznaků... možná holt akorát nejsou na babinetu
Ale jsou, hlasim se
Akorat, ze mi to uz pekne leze na nervy, cely zivot mam v sexualni orientaci peknou bramboracku a vzdycky, kdyz uz si myslim, ze uz vim, co chci, tak se to zase nejak zvrtne.
Není tady
lucky
takže už to táhneš s tím novým ? To víš, že by mu to nevadilo a ještě by se rád přidal :-)))
Není tady
mně se ženy líbí...a nejen účes, líčení, ale dokážu si představit co bychom spolu mohli dělat:-)))
lucky to je velice zajímavě položená otázka....stejně tak jak miluju sex s mužem, tam láká to vyzoušet se ženou...nevím kam až bychom se dostali...ale myslím že bych se ničemu nebránila....hmmm, hezká představa:-)))
Není tady
Také se hlásím jako BI:)
Není tady
Bublinko, vidíš, já to nějak neřeším Prostě to tak mám a hotovo
Není tady
Líbí se mi ženy, dokážu si s představit usínat s kamarádkou po tahu v jedné posteli, užít si fajn víkend samy dvě na chatě, obejmout jí, políbit na tvář na přivítanou,ale představa, že jí budu líbat i jinde mi zvedá žaludek
Já prostě miluju mužský
Není tady