|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj holky, tak teď zrovna řešíme, jestli je vůbec nutný kupovat golfky nebo jestli si vystačíme jenom s trojkombinací? Já si myslím, že se golfky šiknou, nedovedu si představit, že třeba v roce a půl budu tahat ještě velkej kočár, ne? Jak dlouho vlastně dítko potřebuje nějaký vozítko? Možná mám trochu debilní dotazy, ale já fakt nevím 
Není tady
len napsal(a):
Ahoj holky, tak teď zrovna řešíme, jestli je vůbec nutný kupovat golfky nebo jestli si vystačíme jenom s trojkombinací? Já si myslím, že se golfky šiknou, nedovedu si představit, že třeba v roce a půl budu tahat ještě velkej kočár, ne? Jak dlouho vlastně dítko potřebuje nějaký vozítko? Možná mám trochu debilní dotazy, ale já fakt nevím
... ale zajímavý, to by nás také zajímalo hi hi hi
Není tady
Já jsem starší dceru vozila na golfáku asi do dvou a půl roku a pak jsme používali takovou tu tříkolku s vodící tyčí ale to jen když jsme šli na procházku nebo k babičce.Vlastně i když jsem šla jen na malý nákup v jedné ruce tašku a druhou jsem tlačila tříkolku a docela to šlo.Mám jí schovanou i pro synka.
Není tady
Tak my taky máme trojkombinaci, ale dneska jsme kupovali golfky. A splňují to co jsem od nich očekávala. Jsou lehké, snadno se skládají jednou rukou, malé, všude vjedu. Dneska jsme jezdili po autobazarech a nebylo nám za těžko golfky z auta vytáhnout, šup šup složit jedním cvaknutím a vyrazit. No a malá?? Ta je nanejvýš spokojená. Mnohem lépe se jí pozoruje okolí, když potřebuje, tak se proběhne, zase ji pomůžu nasednouz a tradá jede se dále.
velký kočár si necháme stále, když babičku popadne "huštání" v kočáře a malé se tam bude lépe spát. Ale jinak golfky
- je to malá investice, tedy když člověk není náročný
, dokonce i manžel byl spokojený, i když zprvu nechápal, proč jedeme pro druhý kočár 
Není tady
No, nároční asi nebudeme, chtěli bysme něco nejlépe tak kolem 2000,- Kč, teď zrovna brouzdám po netu a zjišťuju, jestli je to vůbec reálný... Kamčitko a jaký golfky jste teda koupili? :-)
Není tady
No my právě koupili za 2000Kč, 50,- nám majitelka obchodu slevila
. Koupili jsme je v Polsku, máme to coby kamenem dohodil. Kupovali jsme tam i trojkombinaci, vyšla o více než 2000 Kč levněji než u nás, a byla jsem spokojená. Nejsem náročná a navíc bych horentní sumy za kočár nedala, raději šoupnu kačky Kačence na knížku
. Po tom, co se tolik "značkových" věcí pro děti vyrábí v Polsku, jsem úplně v klidu. Bydlíme na vesnici, takže kočár nepoužívám každodenně, snažím se Kačenku učit pěšky , ale jí se to naštěstí líbí, jenže někdy jde jinde než já zrovna potřebuju, tak jsem ráda za golfky 
Není tady
Tak já mám trojkombinaci i golfky, ale s těma jezdím jen já, protože ostatní to neumí řídit :-)) Dneska už bych volila jinak, nejprve normální hluboký kočár a pak golfky.
Mě se taky pořád lidi ptají proč mám 2 kočáry - těžko pochopí ten kdo nemá naši Barbuli :-))
Není tady
Kamčitko, souhlas. Taky se mně nechce vyhazovat nějaký velký prachy za další kočárek. Škoda, že to do Polska máme celkem z ruky, jsme z Brna :-(
Není tady
Já chci taky na srazík
!! Musím spacifikovat Makču a vyrazit ve čtverko 
Není tady
Ahoj holky,já řešila stejný problém....a už jezdím
Jestlli můžu doporučit,podívejte se na mimibazárku ID42862,koupila jsem tam golfky,mají vše co potřebuji a cena úžasná 1885,-Kč JERSEY
Hrozně dlouho jsem to studovala,paní byla strašně ochotná,rychlé jednání
Kamarádka si tam objednala i autosedačku a taky moc spokojená
Není tady
Romana napsal(a):
Kamči, když vy jste tak daleko, ale přece jen jste se už potkaly, kdežto my z Brniska nejsme schopny.
Len, posílám ti SZ
A zpátky ke golfkám!!!
Soráč, už mlčím 

Není tady
Taky záleží, co od kočárku požaduješ. Já třeba mám na golfkách madlo, takže kočárek je při složení větší než klasiky golfky, ale je pro mě lehký.
Na MMB se dají sehnat dobré věci, já tam nakupuju Barborce levně oblečky.
Ale no tak Kamči, já bych se fakt ráda srazila, ale sama auto ZATÍM neřídím jinak bych byla u vás pečená vařená 
Upravil(a) Romana (10. 3. 2007 22:30)
Není tady
Len, my jsme před nedávnem měli takovou golfkománii, hledala jsem hooodně, chtěla jsem levné a hlavně aby splňovali vše, co jsem chtěla. Po dlouhém hledání jsem našla a objednala tyto http://www.caryfuk.cz/category/Kocarky- … uzne-vzory
a jsem maximálně spokojená i s přímo s tímto obchodem, jednak nejlevnější a jednak super jednání 
Ju a máme taky trojkombinaci, takže od golfek očekávám, že je budu mít na rychlé přesuny, protože s kočárem jsem mooooc spokojená.
Ju v deníčku máme odkaz na naše fotky golfek, tak můžeš juknout 
Není tady
Ty naše vypadají podobně, také mají nánožník a igelit, ale máme spojené madlo, to byla moje podmínka, zdá se mi, že se mnohem lépe se ovládají jednou rukou 
Není tady
Ju ještě, co jsem na golfkách chtěla, takže:
snadlo složitelné
lehké
sundavací madlo
5-ti bodové pásy
pratelná potah
boudičku- polohovací
co nejvíce polohovací ( máme skoro leh, píšou 160°)
polohovací opěrka nohou
také jsem koukala na šířku a dýlku lůžka
tašku na nákup
otočná kolečka ( samo, aby to šlo i jen narovno)
nánožník ve výbavě
ju a aby nebyly moc nízké
měly 4 kolečka
ju a pláštěnku jsme přiobjednali 
No, doufám, že jsem na nic nezapomněla 
Upravil(a) l.lucililinka (10. 3. 2007 22:47)
Není tady
Já jsem strašně dlouho zvažovala jestli golfky z madlem nebo z hrazdičkou.Vyhrála hrazdička,jelikož je žaba ještě dost malá,připadá mě to bezpečnější a pohodlnější.Je pravda,že to zabere trochu víc místa při složení,ale oproti trojkombinaci...paráda
Není tady
Ju Kamči, já zas chtěla, aby ho neměli, kvůli skládání, protože tyhle se složí, jako klasické golfky a ty s tím spojeným madlem se skládají na placku, což se mi do autíčka vešlo hůř, mám spíš nákupní tašku než auto 
Není tady
Tamarko, teď teda nevím co je madlo a co hrazdička?
Já mám to spojené madlo jak píše Kamčitka, pro mě je to taky lepší. Mám dvojité jen přední kolečka, mít jich 8 to bych asi neuřídila ani já :-))
Co mi trochu vadí, je to že madlo je strašně blízko ke kočárku a já do něj dole při chůzi neustále kopu :-((
Není tady
Romana napsal(a):
Tamarko, teď teda nevím co je madlo a co hrazdička?
Já mám to spojené madlo jak píše Kamčitka, pro mě je to taky lepší. Mám dvojité jen přední kolečka, mít jich 8 to bych asi neuřídila ani já :-))
Co mi trochu vadí, je to že madlo je strašně blízko ke kočárku a já do něj dole při chůzi neustále kopu :-((
já myslím madlo před dítětem.jsou dva druhy...aspoň tak mě to bylo vysvětlováno.
jeden typ má jen malé bočnice a má madlo,druhý má větší boky a má hrazdičku,jééé snad to popisuji dobře.
Není tady
No my se asi bavíme o něčem jiném. Já myslím to čím kočárek řídíš - buď spojené madlo jako u klasického kočárku nebo ty dvě "golfové hole". :-)))))))))))))))
Není tady
Tamarko, já myslím, že to taky říkáš dobře, to před dítětem je také madlo. máme sundavací
ale tu hrazdičku jsem zatím nikde nezaregistrovala 
Ju a tomu, za co se řídí, se taky říká madlo
nebo rukojeť, jak kde 
Není tady
No já dokonce našla na netu jeho fotku, světe div se. Jen máme temně modro-červenou kombinaci

Upravil(a) Kamčitka (10. 3. 2007 23:51)
Není tady