Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 10. 3. 2007 17:05

Lala
♥♥-----

Make-upy

Vyzkoušeli jste už z této řady nějaký? A jaký s ním máte zkušennosti?
Aera Teint od Vichy
Cinique Perfectly Real Make-up
True Match od  L´oreal Paris
Color Adopt od Max Factor

Není tady

#2 10. 3. 2007 18:04

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Re: Make-upy

Doteď jsem používala ten od Vichy, ale kamarádka mě přemluvila na make-up od Oriflame a musím říct, že je kvalitou úplně stejný, ale cenově nesrovnatelný. Byl teď v akci a nákupní cena 150 Kč. Bomba.

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#3 11. 3. 2007 14:57

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

True Match = pro mně hnus! nic nekryje a na xichtu mi udělal flekaté mapy - zkusila jsem vzorek, ale nekoupila! (ale naopak s Infallible jsem velmi spokojená!!!)
ALE proč raději nezkusíš vzorky, abys věděla jak budou vyhovovat TOBĚ??? Jaký s nima mám zkušenosti já ti moc nepomůže, vždy ani nevíš jakou mám ple...

Strach je malá smrt...

Není tady

#4 11. 3. 2007 16:40

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Ja mam dobrou zkusenost s tim od Max Factoru. Bety ma pravdu, make-upy jako kremy jsou  proste individualni zalezitost. Vyzkousej vzorky.

Není tady

#5 12. 3. 2007 8:02

Renča1
♥♥♥----
Místo: Středočeský kraj

Bomba make-up je od Estée Lauder Double Wear. Z těch co uvádíš mam zkušenosti jen s Make-upem od Vichy, ale žádný zázrak nic nevydrží, stírá se. Lepší je opravdu vyzkoušet vzorečky a pak zakoupit. Každý pleti vyhovuje něco jiného.

Život je jako běh v rozvázanejch botách - dřív nebo později si stejně dᚠna hubu.

Není tady

#6 15. 3. 2007 12:40

lyonne
♥♥-----

ja mam dobre zkusenosti jak s make upem od vichy(ten mi ale neprisel moc kryci),take s make upem od max factor(ten je asi zatim nejlepsi) a ted mam true match, ktery mi vyhovuje taky..smile

Není tady

#7 15. 3. 2007 12:48

madelain
♥♥♥----

lueta napsal(a):

Doteď jsem používala ten od Vichy, ale kamarádka mě přemluvila na make-up od Oriflame a musím říct, že je kvalitou úplně stejný, ale cenově nesrovnatelný. Byl teď v akci a nákupní cena 150 Kč. Bomba.

Luet jaký make-up mᚠpřesně na mysli prosím?

Není tady

#8 15. 3. 2007 13:15

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Vynikající pro zralou ple se sklonem k vráskám a suché pleti je od Gabriely Salvete-je v malé lahvičce s pumpičkou. Mám po něm nádherně hydratovanou ple celý den a vrásky nejsou vidět-připadám si mladší o pár let.

Není tady

#9 15. 3. 2007 16:06

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

madelain napsal(a):

lueta napsal(a):

Luet jaký make-up mᚠpřesně na mysli prosím?

Giordani Gold. Ale od příštího katalogu má být nějaký inovovaný a zase bude v akci. Já to mám dobrý v tom, že mám do Ori kousek a můžu si je tam vyzkoušet.

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#10 16. 3. 2007 12:15

Daja
♥♥-----

Ahoj holky, když tady probíráte líčení - nemáte tip na nějakou vizážistku, se kterou máte zkušenost - která vám pomůže najít výrobky na ošetřování pleti a líčení na míru? Představovala bych si to tak, že bude mít možnost vybírat z více značek (nebude tedy smluvně vázaná na jednu značku), zhodnotí vᚠtyp, předvede nalíčení (denní běžné nebo slavnostnější), pomůže ho naučit a předá seznam toho, co použila a kde si to můžu koupit... Jsem moc náročná?:-) Díky moc za tipy...

Není tady

#11 13. 4. 2007 20:13

Agape
♥♥♥----
Místo: Plzeň

Nezkoušeli jste make-up od značky Von Berg Lavish Illumination¨?

http://www.4yougratis.it/img/webmaster/gif/computer/19.gif

Není tady

#12 26. 4. 2007 16:22

Agape
♥♥♥----

Už jsem měla to potěšení ho vyzkoušet .... je výborný, naprosto jedinečný :-) Je sice dost drahý, ale to je asi jediná věc u které si raději připlatím, jestliže očekávám kvalitu. Přes takhle horké počasí mívám sklony (i přes to, že mám ple suchou) k tomu, že se mi ple začne lesknout a make-up se pak snadno stírá a dělá fleky. Po tomhle make-upu ani náhodou ... snadno se roztírá a přilne k pleti. Jsem z něho opravdu moc nadšená.

Není tady

#13 27. 4. 2007 7:32

Renča1
♥♥♥----

Vyzkoušela jsem make-up Helena Rubinstein Color Clone je sice dražší, ale opravdu kvalitní. Na mé mastné pleti drží celý den, nestírá se , ple se neleskne a je krásně lehoučký, na horké letní dny ideální.

Život je jako běh v rozvázanejch botách - dřív nebo později si stejně dᚠna hubu.

Není tady

#14 16. 5. 2007 14:24

DankaS
♥♥♥♥---

Ahoj holky, momentálně sháním make-up na léto. Zaujal mě typ od Agape na Von Berg a od Renči1 na Helenu Rubinstain. HOlky prosím vás kde si ty make-upy můžu "osahat", případně i koupit??? Jsem z Prahy. Předem dík za odpověď.

Není tady

#15 16. 5. 2007 15:09

Agape
♥♥♥----

Danko, já jsem ho objednávala z  avy.cz - je dost drahý, ale opravdu si ho nemůžu vynachválit. Bohužel vzorečky neposílají .. takže to člověk musí risknout. Co se týče kvality, je báječný, ale odstínově je to někdy problém se trefit. Na první pohled vypadá tmavě, ale když se rozmaže je o hodně světlejší. Já jsem si objednala Neutral - ale teď, jelikož jsem opálená, je na mě světlý, tak jsem to riskla a objednala na léto odstín Honolulu.

Není tady

#16 17. 5. 2007 7:32

Renča1
♥♥♥----

Make-upy zkouším vždy v Sephoře na Zličíně tam mi dali i vzorečky Heleny Rubinstein, ale Von Berg nevim jestli mají.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí