6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vyzkoueli jste u z této řady nějaký? A jaký s ním máte zkuennosti?
Aera Teint od Vichy
Cinique Perfectly Real Make-up
True Match od L´oreal Paris
Color Adopt od Max Factor
Není tady
Doteď jsem pouívala ten od Vichy, ale kamarádka mě přemluvila na make-up od Oriflame a musím říct, e je kvalitou úplně stejný, ale cenově nesrovnatelný. Byl teď v akci a nákupní cena 150 Kč. Bomba.
Není tady
True Match = pro mně hnus! nic nekryje a na xichtu mi udělal flekaté mapy - zkusila jsem vzorek, ale nekoupila! (ale naopak s Infallible jsem velmi spokojená!!!)
ALE proč raději nezkusí vzorky, abys věděla jak budou vyhovovat TOBĚ??? Jaký s nima mám zkuenosti já ti moc nepomůe, vdy ani neví jakou mám ple...
Není tady
Ja mam dobrou zkusenost s tim od Max Factoru. Bety ma pravdu, make-upy jako kremy jsou proste individualni zalezitost. Vyzkousej vzorky.
Není tady
Bomba make-up je od Estée Lauder Double Wear. Z těch co uvádí mam zkuenosti jen s Make-upem od Vichy, ale ádný zázrak nic nevydrí, stírá se. Lepí je opravdu vyzkouet vzorečky a pak zakoupit. Kadý pleti vyhovuje něco jiného.
Není tady
ja mam dobre zkusenosti jak s make upem od vichy(ten mi ale neprisel moc kryci),take s make upem od max factor(ten je asi zatim nejlepsi) a ted mam true match, ktery mi vyhovuje taky..
Není tady
lueta napsal(a):
Doteď jsem pouívala ten od Vichy, ale kamarádka mě přemluvila na make-up od Oriflame a musím říct, e je kvalitou úplně stejný, ale cenově nesrovnatelný. Byl teď v akci a nákupní cena 150 Kč. Bomba.
Luet jaký make-up má přesně na mysli prosím?
Není tady
Vynikající pro zralou ple se sklonem k vráskám a suché pleti je od Gabriely Salvete-je v malé lahvičce s pumpičkou. Mám po něm nádherně hydratovanou ple celý den a vrásky nejsou vidět-připadám si mladí o pár let.
Není tady
madelain napsal(a):
lueta napsal(a):
Luet jaký make-up má přesně na mysli prosím?
Giordani Gold. Ale od přítího katalogu má být nějaký inovovaný a zase bude v akci. Já to mám dobrý v tom, e mám do Ori kousek a můu si je tam vyzkouet.
Není tady
Ahoj holky, kdy tady probíráte líčení - nemáte tip na nějakou vizáistku, se kterou máte zkuenost - která vám pomůe najít výrobky na oetřování pleti a líčení na míru? Představovala bych si to tak, e bude mít monost vybírat z více značek (nebude tedy smluvně vázaná na jednu značku), zhodnotí vá typ, předvede nalíčení (denní běné nebo slavnostnějí), pomůe ho naučit a předá seznam toho, co pouila a kde si to můu koupit... Jsem moc náročná?:-) Díky moc za tipy...
Není tady
Nezkoueli jste make-up od značky Von Berg Lavish Illumination¨?
Není tady
U jsem měla to potěení ho vyzkouet .... je výborný, naprosto jedinečný :-) Je sice dost drahý, ale to je asi jediná věc u které si raději připlatím, jestlie očekávám kvalitu. Přes takhle horké počasí mívám sklony (i přes to, e mám ple suchou) k tomu, e se mi ple začne lesknout a make-up se pak snadno stírá a dělá fleky. Po tomhle make-upu ani náhodou ... snadno se roztírá a přilne k pleti. Jsem z něho opravdu moc nadená.
Není tady
Vyzkouela jsem make-up Helena Rubinstein Color Clone je sice draí, ale opravdu kvalitní. Na mé mastné pleti drí celý den, nestírá se , ple se neleskne a je krásně lehoučký, na horké letní dny ideální.
Není tady
Ahoj holky, momentálně sháním make-up na léto. Zaujal mě typ od Agape na Von Berg a od Renči1 na Helenu Rubinstain. HOlky prosím vás kde si ty make-upy můu "osahat", případně i koupit??? Jsem z Prahy. Předem dík za odpověď.
Není tady
Danko, já jsem ho objednávala z avy.cz - je dost drahý, ale opravdu si ho nemůu vynachválit. Bohuel vzorečky neposílají .. take to člověk musí risknout. Co se týče kvality, je báječný, ale odstínově je to někdy problém se trefit. Na první pohled vypadá tmavě, ale kdy se rozmae je o hodně světlejí. Já jsem si objednala Neutral - ale teď, jeliko jsem opálená, je na mě světlý, tak jsem to riskla a objednala na léto odstín Honolulu.
Není tady
Make-upy zkouím vdy v Sephoře na Zličíně tam mi dali i vzorečky Heleny Rubinstein, ale Von Berg nevim jestli mají.
Není tady