6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máme dilema, v Řecku jsme jětě nebyli a chtěli bychom letos.
Pevninu děti zavrhly, chtějí co nejníe. Take buď Rhodos nebo Kréta.
Poraďte....
Není tady
Kvítko,
oba ostrovy jsou velmi hezké . Kréta je větí a monosti pro dospělé i děti jsou zde pestřejí. Je tady vodní park , mořské oceanárium, různé kály výletů a je dobré si půjčit alespoň na dva dny auto a projet si ostrov i do vnitrozemí. Cestovka Vám nabídne určitě výlety. Hezký výlet je na Knossos a pak do muzea na originály. Určitě si zajeďte do Chanie (hlavně večer), kde nádherný přístav plný malých kavárniček a úzkých uliček ve kterých jsou krásné taverničky s ivou hudbou.
Rodhos je rovně hezký, ale je mení a je povaován za nejdraí ostrov Řecka. Tím nemyslím ceny zájezdů, ale ceny nápojů a jídel.
Není tady
Díky, zváím to...
Někde jsem četla, e aquapark je i na Rhodosu.
Zatím mám kladné doporučení hlaně na Krétu.
Není tady
Ahojky, Kretu muzu jen doporucit.Je tam strasne moc mist, kam se da vyletovat, more je tam uzasny. My jsme byli v hotelu Elektra (byli jsme zde strasne nadseny), plaz primo u hotelu nebyla nic moc, ale vsude o kousek dal uz to nebyl problem.Je to asi 3km od Chanie.Super vylet byl do soutesky Samaria a vylet lodi na ostrov Balos.
Není tady
Jedte na Rhodos
Není tady
ahoj Kvítko, je to úplně jedno, oboje je nádherný, předloni jsme byli na Rhodosu, loni na Krétě, a ani se nedá říct, e někde by to bylo lepí a někde horí, neprohloupíte tam ani tam. Je to tam nádherné, ale je pravda, e je to tam vechno hodně drahé. Aquapart je tam i tam.
Není tady
Dnes v půl sedmé večer odlétám na Rhodos, pak Vám poreferuji, u se moc těíme.
Není tady
ahojky, zítra odlítám na Krétu, do letoviska Herssonisos (hotel Armava), byls te tam někdo?:-)
jestli byste nám nemohli napsat nějaké tipy na výlet..díky
Není tady
a jetě se chci zeptat kolik litrů alkoholu si tam můeme dovézt,pokud někdo ví?
Není tady
Rhodos je super doporučuji. Řecká kuchyně je fantastická, ubytování bylo taky sluné, čisté. Byli jsme kousek od starého Rhodu, take i kousek památky pro pěí, kousek od přístavu. Moře ale není zas a tak vhodné pro děti, fouká zde hodně vítr a tak jsou velikánské vlny, na pláí na začátku písek a pak hladké oblázky, ve vodě ihned hloubka. Naemu 4-letému synovi se ale moře líbilo, právě ty velké vlny. V Chorvatsku takové zdaleka nebyly ani na Mallorce.
Není tady
No tak my letíme 4.8. na Rhodos a troku mám strach z toho jak tam hoří. Nevíte jak daleko od letitě hoří? Hoří někde na jihu, ale netuím kde. Jo a my budeme na západní straně v Ialissosu
Není tady
byli jsme na Krétě v roce 2003 a u tenkrát totam byl jeden velky busines,ádná typicky řeská romantika,pláe hrozné - uzké a přecpané.Jetěe jsme si půjčili auto a jeli a na plá Way - ta je nádherná,i kdy zase úplná absence sprch či WC.Mnohem lepí je Bulharsko.Do Řecka u nikdy více.
Není tady
Tak to mě se Řecko líbí, před 2 lety jsme byli na Thassosu a super, ale mě teď jde spí o ten poár. Nám jde hlavně o to moře kvůli exému, co má malý, zas tak nároční nejsme, tak doufám, e se nám tam bude líbit. Krétu u chválilo hodně lidí, take tam snad jednou taky vyrazíme.
Není tady
My jsme letos byli na Samosu a bylo to super Moře sice chladnějí ale čisté, rozlehlá přírodní plá, málo turistů, ale přesto nebylo mrtvo. Občas sice foukalo, ale v tom horku je to spí příjemné. Moc se nám tam líbilo a také vem, s kterými jsme se dali do řeči.
... a bylo to lepí jak na přelidněné Krétě ...
Není tady
my byli letos v Parze a super, ubytování Dimas od Dan Tours
písečná plá, romantické město Parga, kde to kadý den ije, ádné hotely................a Meteora
nemělo to chybu
Není tady