Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 9. 3. 2007 16:57

terra1
♥------

kovové podpatky

Co si myslíte o kovových podpatcích (resp. patnících) ? Přemýšlím že bych si je nechala na často nošených botech vyměnit. Ty plastové vydrží sotva pár týdnu a musím je znovu nechat měnit. Švec mi doporučil výměnu za kovové, ale já váhám. Také jsem objevila krásné plesovky s celokovovou jehlou, ale ještě jsem je nekopupila.

Vydrží opravdu déle ? Nebolí z nich nohy ? Jak je to s hlučností ? (nemám zájem aby se v Metru půl nástupiště otáčelo jakmile vstoupím na tu žulovou podlahu).

Dík, Terka :-)

Není tady

#2 10. 3. 2007 11:38

Jessie
♥♥♥♥♥--

Re: kovové podpatky

Bolest nohou se odvíjí od výšky podpatků a zvýšeného tlaku na bříška prstů místo rozložení váhy pěkně na celé chodidlo. Jinak s ničím jiným neporadím - celokovové jehly se mi totiž vůbec nelíbí a mám pocit, že se k ničemu nehodí. Ale je to jen subjektivní názor - hleď na to, jak se líbí tobě.

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#3 10. 3. 2007 21:25

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Nemyslím, že z nich budou nohy bolet víc než z jiných, ale hlučné jsou. Měla jsem kovové podpatky na tanečních botech.

Není tady

#4 15. 3. 2007 15:24

tequilla
♥♥-----
Místo: Brno
Web

Kovové podpadky vydrží skutečně dlouho, ale jsou strašně hlučné.
Na kobercích se hluk pohltí, ale když jsem šla po  plovoucí podlaze  nebo dlažbě, bylo to velice slyšet.
Dost mi to vadilo.

Není tady

#5 21. 3. 2007 14:50

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Kladno
Web

Taky mám na jedněch vysokých lodičkách kovové podpatky. Cvaká to šíleně a navíc mi to třeba na těch podlahách v metru podkluzuje. Ale třeba jen neumím chodit.

Není tady

#6 12. 10. 2007 23:02

Náka
♥♥♥----

Kovový podpatky jsou dobré na odolnost,ale na hluk je to děs.Při chůzi v nich si připadám jako kůň jak to strašně klape.Navíc děsně kloužou na hladké dlažbě.Mnohokrát jsem se v nich naplácla.Bylo to jako chodit po ledu.Jsou dobré leč nepraktické.

Není tady

#7 10. 6. 2008 15:00

Aknella
♥♥♥----

kloužou dost, ale dá se na to zvyknout, myslím, že ten, kdo umí chodit v podpatcích, se snadno naučí chodit i v kovových, aby mu to neklouzalo...jinak vydrží opravdu dlouho, hluk to dělá, ale mně dělají hluk i ty normální...takže žádný velký rozdíl

Není tady

#8 11. 6. 2008 14:48

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Tak já je mám taky na lodičkách, ale už bych si je nikdy nedala.  Jediné plus je to, že prostě vydrží.  Boty jsem si vzala raději do práce, protože tam máme koberce,  venku jsem z nich byla úplně na prášky, protože to fakt hrozně klape a klouže.

"Člověk si uvědomí, že byl šastný, až už je to pryč."

Není tady

#9 11. 6. 2008 21:09

Musim
♥♥♥♥♥♥-

Potvrzuji, určitě každý ví, že se blíží ženská na podpatcích-jak to klape a já asi taky neumím chodit, mne to taky klouzalo...i za sucha. Na kostkách se třeba zapíchnete mezi mezeru mezi nima a je problém botu vydolovat a jednou jsem zapadla i to mřížek. Pak to odnesla  kůže na podpatcích.
Dnes bych si je nenechala dát, ale pravda je, že ty plastové jsou věsměs s krátkou životností.

Není tady

#10 17. 6. 2008 14:30

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

No pak ještě existují gumové chrániče na kovové podpatky, ale pak si musíš spočítat, nakolik se to vyplatí... Ty se samozřejmě za nějakou dobu ochodí.

Není tady

#11 12. 10. 2008 21:22

luciska
♥------
Místo: Praha

Klape to vážně strašně hlasitě, ale většinou mi to nevadí wink Mám dvoje lodičky s kovovými podpatky a do práce se jim nevyhýbám. Je to samozřejmě taky otázka výšky podpatku, ale holky, nebojte se toho wink Ke kostýmku se přiměřeně vysoký tenký popatky prostě hodí smile Na běžný denní provoz radím cvik a opatrnost. Jednou jsem se příšerně natáhla na letišti hmm Byla tam po ránu šíleně hladká podlaha a tak jsem klapala, klapala, až jsem sebou šíleně sekla, že jsem v první chvíli myslela, že se už nezvednu yikes Překvapivě se mi ale na těhle tenkých podpatcích velmi dobře a pohodlně řídí. Zapíchnu podpatek k pedálu a jen pohupuju nohou. Jen mám už z toho úplně rozpíchanou gumovou podložku smile

Žádný člověk není ostrov...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí