6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Co si myslíte o kovových podpatcích (resp. patnících) ? Přemýlím e bych si je nechala na často noených botech vyměnit. Ty plastové vydrí sotva pár týdnu a musím je znovu nechat měnit. vec mi doporučil výměnu za kovové, ale já váhám. Také jsem objevila krásné plesovky s celokovovou jehlou, ale jetě jsem je nekopupila.
Vydrí opravdu déle ? Nebolí z nich nohy ? Jak je to s hlučností ? (nemám zájem aby se v Metru půl nástupitě otáčelo jakmile vstoupím na tu ulovou podlahu).
Dík, Terka :-)
Není tady
Bolest nohou se odvíjí od výky podpatků a zvýeného tlaku na bříka prstů místo rozloení váhy pěkně na celé chodidlo. Jinak s ničím jiným neporadím - celokovové jehly se mi toti vůbec nelíbí a mám pocit, e se k ničemu nehodí. Ale je to jen subjektivní názor - hleď na to, jak se líbí tobě.
Není tady
Nemyslím, e z nich budou nohy bolet víc ne z jiných, ale hlučné jsou. Měla jsem kovové podpatky na tanečních botech.
Není tady
Kovový podpatky jsou dobré na odolnost,ale na hluk je to děs.Při chůzi v nich si připadám jako kůň jak to straně klape.Navíc děsně klouou na hladké dlabě.Mnohokrát jsem se v nich naplácla.Bylo to jako chodit po ledu.Jsou dobré leč nepraktické.
Není tady
klouou dost, ale dá se na to zvyknout, myslím, e ten, kdo umí chodit v podpatcích, se snadno naučí chodit i v kovových, aby mu to neklouzalo...jinak vydrí opravdu dlouho, hluk to dělá, ale mně dělají hluk i ty normální...take ádný velký rozdíl
Není tady
Tak já je mám taky na lodičkách, ale u bych si je nikdy nedala. Jediné plus je to, e prostě vydrí. Boty jsem si vzala raději do práce, protoe tam máme koberce, venku jsem z nich byla úplně na práky, protoe to fakt hrozně klape a kloue.
Není tady
Potvrzuji, určitě kadý ví, e se blíí enská na podpatcích-jak to klape a já asi taky neumím chodit, mne to taky klouzalo...i za sucha. Na kostkách se třeba zapíchnete mezi mezeru mezi nima a je problém botu vydolovat a jednou jsem zapadla i to mříek. Pak to odnesla kůe na podpatcích.
Dnes bych si je nenechala dát, ale pravda je, e ty plastové jsou věsměs s krátkou ivotností.
Není tady
No pak jetě existují gumové chrániče na kovové podpatky, ale pak si musí spočítat, nakolik se to vyplatí... Ty se samozřejmě za nějakou dobu ochodí.
Není tady
Klape to váně straně hlasitě, ale větinou mi to nevadí Mám dvoje lodičky s kovovými podpatky a do práce se jim nevyhýbám. Je to samozřejmě taky otázka výky podpatku, ale holky, nebojte se toho Ke kostýmku se přiměřeně vysoký tenký popatky prostě hodí Na běný denní provoz radím cvik a opatrnost. Jednou jsem se příerně natáhla na letiti Byla tam po ránu íleně hladká podlaha a tak jsem klapala, klapala, a jsem sebou íleně sekla, e jsem v první chvíli myslela, e se u nezvednu Překvapivě se mi ale na těhle tenkých podpatcích velmi dobře a pohodlně řídí. Zapíchnu podpatek k pedálu a jen pohupuju nohou. Jen mám u z toho úplně rozpíchanou gumovou podloku
Není tady